abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: «ΠΑΟ, πειθαρχία, πρόκριση» Δευ 03 Αυγ 2009, 19:11 | |
| Στην ψύχραιμη... προσέγγιση της ρεβάνς με τη Σπάρτα Πράγας, στάθηκε και εστίασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. «Πρέπει να αγωνιστούμε με πειθαρχία» τόνισε ο τεχνικός των Πρασίνων, στην ίδια... συχνότητα με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που είπε ότι «δεν πρέπει να παίξουμε σαν τρελοί, αλλά να κάνουμε κατάθεση ψυχής». Ο Ολλανδός κόουτς, μάλιστα, είπε για το ματς στην Πράγα ότι δεν ήταν «θέμα ποιότητας, αλλά πειθαρχίας».
«Είναι θέμα πειθαρχίας. Ο περασμένος αγώνας που χάσαμε δεν ήταν θέμα ποιότητας, αλλά πειθαρχίας. Όταν έχεις καλούς παίκτες δεν σημαίνει ότι έχεις καλή ομάδα. Απαιτείται δουλειά. Είναι θέμα συμπεριφοράς», ήταν αρχικά τα λόγια του Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου πριν από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του ματς με τη Σπάρτα.
«Βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο»
Ερωτώμενος για την κριτική που δέχεται ο Ολλανδός, αρκέστηκε στο να πει: «Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το αποτέλεσμα που θα φέρουμε την Τρίτη». Ο τεχνικός του Τριφυλλιού σήκωσε το ποτήρι, κίνηση που έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, και δήλωσε πως «το ποτήρι είμαι μισογεμάτο, όχι μισοάδειο». Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να εκφράσει την αισιοδοξία πως η ομάδα του θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League.
«Δεν θα έλεγα 'όχι' στον Τέρι»
Ο Τεν Κάτε, όπως ήταν αναμενόμενο, κλήθηκε να σχολιάσει την αμυντική γραμμή της ομάδας, η οποία στο ματς της Πράγας δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. «Είναι μια επαναλαμβανόμενη ερώτηση που μου κάνετε. Χρειάζεται χρόνος. Αυτοί που ήρθαν μένουν ακόμα σε ξενοδοχεία, δεν έχουν βρει σπίτι και οι οικογένειές τους δεν είναι μαζί τους. Εχει ποιότητα η άμυνά μας. Πάντως, δεν θα έλεγα ‘όχι’ αν μου έφερναν τον Τζον Τέρι».
exedrasports.gr
| |
|