Μεγάλη αγωνία υπάρχει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σχετικά με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και την επικείμενη συμμετοχή του ως βασικός στο ματς της εθνικής με τη Λετονία.
Στο «τριφύλλι» θεωρούν ότι ο παίκτης δεν είναι ακόμη έτοιμος από φυσικής κατάστασης για να αγωνιστεί και «τρέμουν» μήπως προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Αν αυτό συμβεί τότε από το στρατόπεδο του «τριφυλλιού» λένε ότι «η αντίδρασή μας θα είναι πια νομικής φύσεως».
Εξάλλου, ο Κώστας Αντωνίου είναι δεδομένο πως είχε επικοινωνία με τον τιμ μάνατζερ της εθνικής, Τάκη Φύσσα, αλλά η απάντηση που έλαβε «ο Ότο θα αποφασίσει αν θα παίξει ο Γιούρκας» μπορούμε να πούμε ότι εξόργισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και δη τον Χενκ τεν Κάτε...
Τι να πω πια!! Ο παππους Οτο εχει αρχισει να παθαινει βαριας μορφη μαλακυνση!! Αιντε να χασουμε μπας και τον ξεφορτωθουμε μια ωρα αρχυτερα!! Οχι αλλο Γερμανο!! Ελεος πια!! Φαινεται οτι ο ανθρωπος δεν παει πλεον καλα στο μυαλο!!
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
«ο Ότο θα αποφασίσει αν θα παίξει ο Γιούρκας» ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΤΑΚΟΥΛΗ???? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ??? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ...
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Εγώ απορώ...Γιατί δεν ζήτησε ο Γιούρκας να μην πάει, όπως έκανε και την τελευταία φορά. Μήπως παραείναι κι αυτός %λωμένος για μπάλα?? Αν είναι έτσι θα δούμε καλά πράγματα στην Πανάθα.
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Μου την έχει σπάσει αυτός.Μάλλον έχει την εντύπωση πως μια επιτυχία,έστω κι αν αυτή είναι τεράστια, του εξασφαλίζει το αλάθητο του Πάπα. Και μην ξεχνάμε τα χάλια μαύρα στο προηγούμενο Euro, τα οποία εγώ του χρεώνω αποκλειστικα, όπως επίσης την θέση που είμαστε τώρα, σε έναν όμιλο επιεικώς για τα μπάζα. Γιατί οι επιτυχίες πρέπει να έχουν διάρκεια, αλλιώς αντικαθίστανται στην μνήμη από τις βλακείες. Ξεκαβάλα από το καλάμι Γερμανέ......
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
Παιδια χαλαρωστε...τα ελεγα και στο sport.gr...απο τι στιγμη που ο Οτο τον καλεσε ο παιχτης ειναι υποχρεωμενος να παει και μου τη σπαει οταν οι ομαδες φερνουν αντιρρησεις. Η καθε εθνικη ομαδα ειναι πανω απο καθε ομαδα, ειτε αυτη λεγεται Παναθηναικος ειτε Ρεαλ Μαδριτης. Και στην τελικη οταν περασαμε στο τελευταιο Ευρο και τσεπωσαμε το 1 εκατομυριο, τοτε δεν ειχαμε προβλημα και πανυγιριζαμε που ειχαμε τοσους πολλους διεθνεις...τωρα που ειναι απλα προκρηματικα μας χαλαει. Εγω λεω μακαρι απο τους 24-25 παιχτες που εχουμε στην πρωτη ομαδα να φτασουμε να τους εχουμε ολους διεθνεις...και τα παιδια της Golden Team να παιζουν στην Ελπιδων.
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θανάση στα @@ μου να πας πάρει και 15 παίκτες.Παίκτη όμως που αγωνίζεται να επανέλθει, έχει παίξει όλο κι όλο ένα ημίχρονο σε φιλικό με το Αιγάλεω και έχει να παίξει δυνατό ματς 6 μήνες και βάλε, να τον πάρεις για να παίξει δυο ενενηντάλεπτα φωτιά, είσαι εγκληματίας.
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
Σταθη, καταρχας μην προεξοφλουμε πως επειδη τον καλεσε θα παιξει κιολας και στα 2 παιχνιδια. Μπορει να εχει πολλα κολληματα ο Οττο...αλλα τους ποδοσφαιριστες του τους ακουει. Σιγουρα θα κανει κουβεντα με το Γιουρκα και αν ο ιδιος του πει πως δε νοιωθει ετοιμος να βγαλει 90λεπτο τοτε δε θα τον ταλαιπωρησει ρισκαροντας και την πιθανη νικη της ομαδας. Δεν ειναι κανενας πιτσιρικας, ψαρωμενος και ασημος παιχτης ο Γιουρκας. Ειναι ενας εμπειρος ποδοσφαιριστης που ξερει καλα ποτε ειναι ετοιμος και σε πιο επιπεδο βρισκεται. Και την προηγουμενη φορα τον καλεσε και ο Γιουρκας ειπε απο μονος του πως δεν ειναι στην κατασταση να προσφερει και ετσι αποκλειστηκε απο την αποστολη. Βεβαια τοτε δεν ειχε υπογραψει ακομη με τον Παναθηναικο και δεν εγινε τοσος ντορος. Ας μη φανατιζομαστε λοιπον για θεματα της Εθνικης. Μη ξεχνας επισης πως επεστρεψε και ο Τοροσιδης, οποτε υπαρχει καποιος να παρει τη θεση.