www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Το αντίο του αρχηγού EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Το αντίο του αρχηγού EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Το αντίο του αρχηγού EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Το αντίο του αρχηγού EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Το αντίο του αρχηγού EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Το αντίο του αρχηγού EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Το αντίο του αρχηγού EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Το αντίο του αρχηγού

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Το αντίο του αρχηγού Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Το αντίο του αρχηγού   Το αντίο του αρχηγού EmptyΚυρ 11 Οκτ 2009, 20:25

Το ματς

Στο παρκέ πατάει η βασική πεντάδα του Παναθηναϊκού. Νίκολας, Πέκοβιτς, Περπέρογλου, Σπανούλης και φυσικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
2-0 Ο Νίκολα Πέκοβιτς πετυχαίνει το πρώτο καλάθι του αγώνα.
4-0 Με δίποντο του Ντρου Νίκολας.
4-3 Ο Λάνγκντον μειώνει με καλάθι και φάουλ.
4-5 Ο Σισκάουσκας στον αιφνιδιασμό δίνει προβάδισμα στους Ρώσους.
7-5 Και πάλι μπροστά ο Παναθηναϊκός με τρίποντο του Σπανούλη.
7-7 Ισοφαρίζει για τους Ρώσους ο Χόλντεν.
10-7 Ο αρχηγός σκοράρει! Τρίποντο του Φραγκίσκου Αλβέρτη από την γνωστή του γωνία. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον αποσύρει και στη θέση του περνάει ο Αντώνης Φώτσης.
10-9 Μειώνει ο Λάνγκντον στον αιφνιαδιασμό.
13-9 Τρίποντο από τον Περπέρογλου.
13-11 Δίποντο από τον Σισκάουσκας.
16-11 Νέο τρίποντο για τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά από τον Νίκολας.
16-13 Νέο καλάθι δύο πόντων από τον Λάνγκντον.
19-13 Ο Νίκολα Πέκοβιτς σκοράρει με καλάθι και φάουλ.
19-15 Δύσκολο καλάθι δύο πόντων από τον Σισκάουσκας.
21-15 Δύο εύστοχες βολές από τον Σερμαντίνι.
21-15 Τέλος 1ου Δεκαλέπτου.

23-15 Δίποντο από τον Σπανούλη.
23-16 Με μία βολή του Ραντένοβιτς.
26-16 Με τρεις βολές του Διαμαντίδη.
28-16 Με κάρφωμα του Σερμαντίνι.
31-16 Με τρίποντο του Καλάθη.
34-16 Νέο πράσινο τρίποντο, αυτή τη φορά από τον Τέπιτς.
36-16 Δίποντο από τον Περπέρογλου.
38-16 Δύο βολές από τον Πέκοβιτς. Ο Παναθηναϊκός "τρέχει" ένα σερί 15-0.
38-18 Δίποντο από τον Κουρμπανόφ.
38-21 Τρίποντο από τον Χόλντεν.
40-21 Δίποντο από τον Πέκοβιτς από ασίστ του Διαμαντίδη.
40-21 Τέλος 1ου Ημιχρόνου.

Μίνι συνέντευξη δίνει στην τηλεόραση ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.
"Είναι δύσκολο να περιγράψω να συναισθήματα που νιώθω τώρα. Είναι περίεργα. Νιώθω σίγουρα ευγνωμοσύνη για όλους όσους ήρθαν εδώ, αλλά και γι' αυτούς που το διοργάνωσαν.

Στο μυαλό μου είναι όλα ακόμα μπερδεμένα. Σκέφτομαι ότι υπήρξα τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα, αλλά σήμερα είναι το τέλος. Από αύριο θα πρέπει όλα τα βάλω σε μια σειρά. Είμαι τυχερός που έζησα όσα έζησα με τον Παναθηναϊκό. Οταν ξεκινούσα δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα ζούσα όλα αυτά. Πως μπορείς να σκεφτείς τι θα γίνει 20 χρόνια μπροστά;

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που διοργανώνεται ένα τέτοιο παιχνίδι γιατί άλλοι παίκτες που "έφτιαξαν" το μπάσκετ όπως είναι τώρα, δεν είχαν την ίδια τιμή" ήταν τα λόγια του.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, Ομπράντοβιτς, Στεργκάκου, Κορωναίου, Στεφάνου, Πεδουλάκη και Παπανικολάου για τον "Φράγκι". Απαντες καταχειροκροτήθηκαν.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
42-21 Με δίποντο του Πέκοβιτς ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο.
45-21 Τρίποντο από τον Ντρου Νίκολας.
45-24 Με καλάθι και φάουλ του Λάνγκντον. Επιστρέφει στο παρκέ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
47-24 Με δύο βολές του Σπανούλη.
47-27 Με τρίποντο του Λάνγκντον.
49-27 Δίποντο από τον Πέκοβιτς.
49-30 Με καλάθι και φάουλ από τον Βορόντσεβιτς.
49-33 Τρίποντο από τον Βορόντσεβιτς.
49-33 Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δίνει τη θέση του στον Δημήτρη Διαμαντίδη και αποχαιρετά τον κόσμο του Παναθηναϊκού που τον αποθεώνει, 4:30 πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Αυτό είναι το πραγματικό αντίο στους αγωνιστικούς χώρους.

Τα φώτα έχουν χαμηλώσει και το σύνθημα "Είναι τρελός ο αρχηγός" δονεί την ατμόσφαιρα. Η φανέλα με το νο4 αποσύρεται στην οροφή του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων μέσα σε γενική αποθέωση. Ο κόσμος τραγουδά και πάλι "αιώνια πιστός, δε γίνεται αλλιώς, εσύ θα είσαι για πάντα αρχηγός".

"Δεν μπορώ να εξηγήσω με λέξεις αυτά που νιώθω βλέποντας τη φανέλα μου στην οροφή. Μακάρι να μπορούσα να το ανταποδώσω αυτό που νιώθω, Νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει καλύτερο συναίσθημα" δηλώνει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην τηλεόραση.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κατευθύνεται προς το κέντρο του γηπέδου, όπου ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος, βραβεύει τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος είναι εμφανώς συγκινημένος και αμήχανος.

Μία ακόμη βράβευση από τον πρώην πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θανάση Γιαννακόπουλο. "Θέλω να πω δύο λόγια για τον μεγαλύτερο μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού. Όλοι μας τον αγαπάμε, τον τιμούμε και θα τον θυμόμαστε για πάντα" λέει προς το πλήθος.

"Πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας αθλητής μπορεί να νιώσει τέτοια συγκίνηση και να γνωρίσει κόσμο σαν κι εσάς. Το τι νιώθω για εσάς δεν έχει νόημα να σας το πω. Αν μπορούσα να σας το ανταποδώσω θα το έκανα αυτή την στιγμή. Να θυμάστε ένα πράγμα και στις χαρές και στις λύπες μαζί" λέει προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πριν πνιγεί στην αγκαλιά του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είναι κι αυτός πολύ συγκινημένος. Δίπλα του και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φορώντας μία φανέλα του αρχηγού.

49-36 Το παιχνίδι αρχίζει και πάλι. Ο Πλάνινιτς σκοράρει με τρίποντο.
51-36 Δίποντο από τον Μπόγρη.
51-38 Με δύο βολές του Πλάνινιτς.
53-38 Δίποντο από τον Νίκολας.
56-38 Τρίποντο από τον Νίκολας.
56-40 Δύο βολές από τον Πονκρασόφ.

"Πολύ θα ήθελα να δω και τη δική μου φανέλα εκεί ψηλά. Έχω ακόμα 16 χρόνια μέχρι να δώσω ό,τι κι αυτός στην ομάδα. Τότε θα είμαι στα 55 μου χρόνια, αλλά δεν πειράζει" δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

56-42 Δίποντο του Πονκρασόφ.
57-42 Με μία βολή του Διαμαντίδη.
57-42 Τέλος 3ου Δεκαλέπτου.

Πριν ξεκινήσει το τελευταίο δεκάλεπτο, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αντώνης Αντωνιάδης, βραβεύει τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Το ίδιο κάνει και ο Γιώργος Καλαφατάκης εκ μέρους του συνδέσμου των προπονητών.

"Ο Αλβέρτης δεν είναι φυσιογνωμία μεγάλη μόνο του Παναθηναϊκού. Είναι και του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και του ευρωπαϊκού. Τον ευχαριστούμε για όλα" δηλώνει ο πρόεδρος της FIBA Europe, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που τον γνώρισα. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και άνθρωπος. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένεια του" το σχόλιο του Ραϊμούνας Σισκάουσκας.

57-44 Κάρφωμα από τον Κεϊρού.
57-46 Δίποντο από τον Ραντένοβιτς.
60-46 Τρίποντο από τον Βεργίνη.
60-49 Τρίποντο από τον Πονκρασόφ.
62-49 Δίποντο από τον Φώτση.
62-51 Δύο βολές από τον Κουρμπανόφ.
63-51 Μία βολή από τον Περπέρογλου.
65-51 Δύο βολές από τον Σερμαντίνι.
65-53 Κάρφωμα από τον Βορόντσεβιτς.
68-53 Τρίποντο από τον Βεργίνη.
70-53 Δίποντο από τον Περπέρογλου.
70-55 Δύο βολές από τον Κεϊρού.
70-57 Με δύο βολές του Ζαμπέλιν.
70-59 Δίποντο από τον Πλάνινιτς.
73-59 Με καλάθι και φάουλ από τον Σερμαντίνι.
75-59 Με δύο βολές από τον Βεργίνη.
75-61 Με δύο βολές του Ζαμπέλιν.
77-61 Με δύο βολές του Βεργίνη.
80-61 Με καλάθι και φάουλ του Σερμαντίνι.
82-61 Κάρφωμα του Σερμαντίνι.
82-63 Δίποντο του Σβετ.
82-66 Τρίποντο από τον Σβετ.
82-69 Τρίποντο από τον Πλάνινιτς.
82-69 Τέλος του αγώνα

"Μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά που έπαιξα συμπαίκτης με τον Φραγκίσκο. Ο "Φράγκι" παραμένει στην ομάδα και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να τον δει" δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Μικρά - Μικρά
17:55 Μέχρι στιγμής περίπου 3.000 φίλοι των πρασίνων βρίσκονται στο κλειστό του Ολυμπιακού σταδίου. Ειδικά όσοι επέλεξαν να έρθουν με το τραίνο θα αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα λόγω έργων που εκτελούνται.
18:00 Μία ώρα πριν από την έναρξη του φιλικού έφτασε στα επίσημα του ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Παπανικολαόυ. Πως θα μπορούσε να λείψει άλλωστε από το αντίο του φίλου του Φραγκίσκου Αλβέρτη;
18:05 Η προσέλευση του κόσμου όσο περνά η ώρα αυξάνεται και αρκετοί από τους φίλους των πρασίνων φορούν την μπλούζα με το νούμερο «4» του μεγάλου αρχηγού.
18:10 Στο παρκέ του ΟΑΚΑ έχουν κολληθεί αυτοκόλλητα που γράφουν «ΦΡΑΓΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ»
18:15 Πανό από όλη την Ελλάδα έχουν αναρτηθεί στο ΟΑΚΑ. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε αυτά από Πάρο, Κόρινθο, Θήβα, Λαμία και Αμαλιάδα.
18:20 Το παρών στο ΟΑΚΑ δίνουν και ορισμένες αθλήτριες των ακαδημιών της ομάδας μπάσκετ των γυναικών.
18:23 Η γωνία στην οποία κάθονται συνήθως οι οργανωμένοι φίλοι του Τριφυλλιού αρχίζει και γεμίζει, όπως και η κεντρική εξέδρα απέναντι από εκείνη των επισήμων.
18:24 Τα φώτα χαμηλώνουν με τους προβολείς και τα λέιζερ να πιάνουν δουλειά…
18:26 Βγαίνει για ζέσταμα η ομάδα της ΤΣΣΚΑ μέσα στο θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων του Τριφυλλιού.
18:30 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνουν για ζέσταμα, με μπροστάρη για τελευταία φορά τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και γνωρίζουν την αποθέωση.
18:32 Μεγάλη κίνηση παρουσιάζουν οι εσωτερικοί διάδρομοι του κλειστού καθώς ολοένα αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου.
18:35 Σημαντική ζήτηση έχει η σειρά προϊόντων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που είναι αφιερωμένη στον Φραγκίσκο Αλβέρτη.
18:44 Στη δημόσια τηλεόραση μίλησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:
«Θέλω να πω και να ακούσουν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, ότι είμαι βαθιά συγκινημένος απόψε και απευθύνω ένα μπράβο κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φραγκίσκο Αλβέρτη για όσα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό. Ο Φραγκίσκος ήταν κολώνα για την ομάδα στην κατάκτηση 25 τίτλων. Μπράβο του και συγχαρητήρια.
Τον έχουμε σαν παιδί μας και απ’ όπου κι αν θέλει να μείνει, θα μείνει μαζί μας μόνο και μόνο για να συνεχίσει να δίνει την πείρα του στους επόμενους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Τιμή και δόξα στον Φραγκίσκο Αλβέρτη και στον κόσμο που προσήλθε αθρόα για να τον τιμήσει».
18:47 Το σύνθημα είναι τρελός ο αρχηγός δονεί την ατμόσφαιρα.
18:49 Τα βίντεο γουόλ προβάλουν ορισμένες από τις στιγμές δόξας του μεγάλου αρχηγού και όλο το γήπεδο στο πόδι.
18:50 Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπαίνει στο γήπεδο και αποθεώνεται. Την ίδια στιγμή ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που βρίσκεται εκτός αποστολής κάνει την εμφάνισή του με τη φανέλα του Φραγκίκου Αλβέρτη.
18:55 Το συγκρότημα Vegas τραγουδά για τον αρχηγό Φραγκίσκο Αλβέρτη, αλλά οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού σκεπάζουν με τις φωνές τους το τραγούδι του συγκροτήματος.
18:58 Ξεκινά η παρουσίαση των ομάδων με πρώτη την ΤΣΣΚΑ. Οι πράσινοι φίλαθλοι καταχειροκροτούν τον πρώην πράσινο Ραμούνας Σισκάουσκας.
19:00 Η σειρά του Παναθηναϊκού… Το σχεδόν κατάμεστο πλέον ΟΑΚΑ σηκώνεται στο πόδι στο άκουσμα του ονόματος του Φραγκίσκου Αλβέρτη.
19:02 Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σηκώνουν ένα πανό που λέει "Μακάρι η κόρνα της λήξης να μην ηχήσει, ο αρχηγός μας να μην σταματήσει" ενώ τραγουδούν "αιώνια πιστός, δε γίνεται αλλιώς, εσύ θα είσαι για πάντα αρχηγός".

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το αντίο του αρχηγού   Το αντίο του αρχηγού EmptyΚυρ 11 Οκτ 2009, 20:28

«Αιώνια πιστός!»

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΛΒΕΡΤΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΙΣΤΗΣ. ΠΑΥΛΟΣ: «ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ». ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ… ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ. ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.- Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αγωνίζεται για τελευταία φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο φιλικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όλοι είναι εκεί. Οι φίλαθλοι για να τον αποθεώσουν και οι Ρώσοι για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους. Στο σχεδόν κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο κόσμος αποθέωσε πριν από την έναρξη τον «αιώνιο αρχηγό» και ευχήθηκε να μην τελειώσει ποτέ το παιχνίδι…

Το βίντεο και ο Σάρας με φανέλα… Αλβλερτη!

Οι κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου είχαν γεμίσει από πολύ νωρίς, ωστόσο η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε για τα καλά όταν τα βίντεο γουόλ άρχισαν να δείχνουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Αλβέρτη. Ξεχωρίζουν οι φάσεις από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του ‘96 στο Παρίσι, το πρωτάθλημα του ’98, το Ευρωπαϊκό μέσα στη Μπολόνια το 2002, το Ευρωπαϊκό στην Αθήνα το 2007 και φυσικά το τελευταίο Ευρωπαϊκό στο Βερολίνο.

Λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ, τα φώτα έσβησαν και ξεκίνησε η επίσημη παρουσίαση των ομάδων. Ο Αλβέρτης ήταν ο πρώτος που άκουσε το όνομά του για το «τριφύλλι» από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ. Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι για ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, ενώ ταυτόχρονα το σύνθημα «είναι τρελός ο αρχηγός» δονούσε την ατμόσφαιρα. Στα αξιοπερίεργα της γιορτής και η εμφάνιση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, οποίος ήταν εκτός αποστολής με φανέλα Αλέβτη με το Νο4!

Το πανό και τα πανηγύρια για το τρίποντο!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού δευτερόλεπτα πριν από το πρώτο τζάμπολ του παιχνιδιού, σήκωσαν ένα πανό στο οποίο έγραφε «Μακάρι η κόρνα της λήξης να μην ηχήσει και ο αρχηγός να μην σταματήσει». Η αγάπη του κόσμου για τον «Φράγκι» είναι δεδομένη και αυτό φάνηκε και από την δυναμική τους παρουσία στο σημερινό φιλικό.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να ξεκινήσει στην αρχική πεντάδα τον Αλβέρτη, οποίος όντας φορτισμένος συναισθηματικά έκανε πολύ γρήγορα δύο φάουλ. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Ζοτς, ο οποίος γύρισε στον πάγκο και είπε εκνευρισμένος, «Γιατί δεν προσέχει; Να μην κάνει φάουλ, τον θέλω μέσα»!

Ο Αλβέρτης πάντως λίγα λεπτά αργότερα, ευστοχώντας σε τρίποντο από την αγαπημένη του θέση στη γωνία… έβαλε φωτιά στο ΟΑΚΑ.! Όλοι οι φίλαθλοι πετάχτηκαν από τη θέση τους, ενώ και ο Ομπράντοβιτς πανηγύρισε έξαλλα.

Θ. Γιαννακόπουλος: Ένα μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ..

Παρών φυσικά στο γήπεδο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι τόνισε: «Θέλω να πω και να ακούσουν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, ότι είμαι βαθιά συγκινημένος απόψε και απευθύνω ένα μπράβο κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φραγκίσκο Αλβέρτη για όσα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό. Ο Φραγκίσκος ήταν κολώνα για την ομάδα στην κατάκτηση 25 τίτλων. Μπράβο του και συγχαρητήρια.

Τον έχουμε σαν παιδί μας και απ’ όπου κι αν θέλει να μείνει, θα μείνει μαζί μας μόνο και μόνο για να συνεχίσει να δίνει την πείρα του στους επόμενους παίκτες του Παναθηναϊκού. Τιμή και δόξα στον Φραγκίσκο Αλβέρτη και στον κόσμο που προσήλθε αθρόα για να τον τιμήσει».

Αλβέρτης: Πρωτόγνωρα συναισθήματα. Είμαι πολύ τυχερός, ένα ευχαριστώ δεν αρκεί…

Εμφανώς συγκινημένος για την γιορτή που έχει στηθεί προς τιμή του εμφανίστηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, σε δηλώσεις που έκανε στην δημόσια τηλεόραση στο ημίχρονο.

«Είναι περίεργα και πρωτόγνωρα τα συναισθήματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, την ομάδα και σε όσους τους βοηθήσαν για αυτή τη γιορτή», ανέφερε αρχικά ο Αλβέρτης και πρόσθεσε: «Δεν αρκεί όμως ένα ευχαριστώ για να περιγράψει τι νιώθω.

Τόσα χρόνια μέσα στο γήπεδο. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να τα βάλω σε μία σειρά. Απολαμβάνω τις τελευταίες μου στιγμές στο παρκέ, δίπλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και αισθάνομαι πολύ τυχερός για αυτό. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα. Έχουν περάσει αθλητές που έχουν δημιουργήσει το μπάσκετ και για αυτό νιώθω πολύ τυχερός που γίνεται αυτό για μένα».

Η φανέλα στον ουρανό του ΟΑΚΑ και «αιώνια πιστός»!

Στα μεσά του τρίτου δεκαλέπτου και ενώ το παιχνίδι παιζόταν κανονικά, ο Ομπράντοβιτς καλεί τον Αλβέρτη να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ο «αρχηγός» πάταγε ως παίκτης του ΠΑΟ στο παρκέ. Αμέσως έσβησαν τα φώτα και η φανέλα με το Νο4 άρχισε να ανεβαίνει για τον ουρανό του ΟΑΚΑ, όπου και θα μείνει πλέον για πάντα. Εμφανώς συγκινημένος και εν μέσω αποθέωσης ο Αλβέρτης δήλωσε… «Αιώνια πιστός, δεν γίνεται αλλιώς».. Στη συνέχεια, ο Παύλος Γιαννακόπουλος παρέδωσε στο κέντρο του γηπέδου την τιμητική πλακέτα στον Αλβέρτη για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

«Στις χαρές και στις λύπες μαζί…»

Μετά την απονομή της πλακέτας, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έμεινε μόνος του στο κέντρο του γηπέδου, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Ο ίδιος ο άσος του «τριφυλλιού» παίρνοντας το μικρόφωνο και μιλώντας στους φιλάθλους ανέφερε: «Πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας αθλητής μπορεί να νιώσει τέτοια συγκίνηση και να γνωρίσει κόσμο σαν κι εσάς.

Το τι νιώθω για εσάς δεν έχει νόημα να σας το πω. Αν μπορούσα να σας το ανταποδώσω θα το έκανα αυτή την στιγμή. Να θυμάστε ένα πράγμα και στις χαρές και στις λύπες μαζί!».

Οι αγκαλιές με «Ζοτς» και το χρίσμα στον Διαμαντίδη!

Αμέσως μετά ο Αλβέρτης κατευθύνθηκε προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού και αγκάλιασε αρχικά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στη συνέχεια όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Συνέχισε με τους παίκτες, ενώ όταν έφτασε στον Δημήτρη Διαμαντίδη το γήπεδο πήρε και πάλι… φωτιά. Όλοι οι φίλαθλοι και μαζί ο Φραγκίσκος Αλβέρτης άρχισαν να τραγουδάνε ρυθμικά το «Διαμαντίδης οε οε». Ο επόμενος αρχηγός έχει ήδη βρεθεί…

Γιασικέβιτσιους: Στα 55 ίσως φτάσω τον Αλβέρτη…

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε: «Πολύ θα ήθελα να δω και τη δική μου φανέλα εκεί ψηλά. Έχω ακόμα 16 χρόνια μέχρι να δώσω ό,τι κι αυτός στην ομάδα. Τότε θα είμαι στα 55 μου χρόνια, αλλά δεν πειράζει».

Από την πλευρά του ο παλιός συμπαίκτης και νυν αντίπαλος Ραϊμούνας Σισκάουσκας, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τον γνώρισα. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και άνθρωπος. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένεια του».

Βράβευση και από την ΠΑΕ

Πριν ξεκινήσει το τελευταίο δεκάλεπτο, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αντώνης Αντωνιάδης, βράβευσε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Καλαφατάκης εκ μέρους του συνδέσμου των προπονητών.

sportdog.gr

Το αντίο του αρχηγού Fanela
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το αντίο του αρχηγού   Το αντίο του αρχηγού EmptyΚυρ 11 Οκτ 2009, 22:20

Το αντίο του αρχηγού Enginefeedgr

[color=cyan]ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΑΘΟΣ[/color]

Το αντίο του αρχηγού Alvertiskosmos
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το αντίο του αρχηγού   Το αντίο του αρχηγού EmptyΚυρ 11 Οκτ 2009, 22:28

[size=24]Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ....Αν μπορούσα να ξεκινήσω από την αρχή και να σας ανταποδώσω όσα μου έχετε δώσει θα το έκανα. ...ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ......[/size]
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το αντίο του αρχηγού   Το αντίο του αρχηγού EmptyΚυρ 11 Οκτ 2009, 22:36

Αν μπορούσα να σβήσω, ή να διορθώσω
κάτι, θα ήμουν ο Θεός. Υποθετικά δε μπορούμε να μιλάμε. Ισως να ήθελα
να αλλάξω αρκετά πράγματα. Σίγουρα, όμως, θα έσβηνα τον τραυματισμό του
Μπόμπαν, όλα τα άλλα μπορείς να τα φτιάξεις.............................ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Το αντίο του αρχηγού
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Στις 11/10 το αντίο στον "Φράγκι"
» ΑΝΤΙΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ......
» Το άδοξο αντίο του Νίκου Γκάλη
» ΑΝΤΙΟ ΤΕΝ ΚΑΤΕ.....ΑΧΧΧ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΕ....!!!
» Πικραμένος στο «αντίο» του ο Μάτος: «Φεύγω από το σπίτι μου. Mπορεί να ξανασυναντηθούμε». Tι είπε για Τεν Κάτε

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Μπάσκετ :: Νέα-
Μετάβαση σε: