Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για το χειρότερο ημίχρονο από πλευράς των πράσινων για όσο διάστημα βρίσκεται αυτός στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Ο 55χρονος προπονητής μίλησε επίσης για τα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που έδειξαν οι παίκτες του ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στις αλλαγές που έκανε στην διάρκεια του δευτέρου μέρους και βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να έρθει η ισοπαλία.
Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ματς με τη Στούρμ ζητώντας τη νίκη για την ομάδα αλλα και τον κόσμο των πράσινων.
Ο Τεν Κάτε ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Χαρίσαμε δύο βαθμούς και είμαι απογοητευμένος γι’ αυτό. Είμαι απογοητευμένος και για την εμφάνιση που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εικόνα ήταν αυτή; Μαρκάραμε με τα μάτια και δεν κάναμε τίποτα απ’ αυτά που είπαμε. Η νοοτροπία μας ήταν κακή και δεν αυτό δεν θέλω να ξανασυμβεί. Κάναμε το χειρότερο ημίχρονο μας».
Συνέχισε αποδίδοντας τα εύσημα σε Σαλπιγγίδη, Καραγκούνη και Ρουκάβινα: «Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοση μας και φυσικά βοήθησαν οι αλλαγές. Μου άρεσε που είχαμε πάθος μέχρι το τέλος. Αυτό όμως έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή» και ολοκλήρωσε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Στουρμ Γκρατς. Δεν θα είναι εύκολο. Αλλά πρέπει να νικήσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».
prasinanea.gr