1. Με τον Παναθηναϊκό στη σέντρα ξεκίνησε ο αγώνας 8. Σουτ του Λέτο αποκρούει ο Αυστριακός πορτιέρο. 9. Αμφισβητούμενη υπόδειξη οφ-σάιντ στον Σισέ. 12. Σουτ του Κατσουράνη άουτ. 15. Τέταρτο κόρνερ για τους πράσινους περνά αναξιοποίητο. 21. Σέντρα του Λέτο, δεν προλαβαίνει ο Σισέ 23. Σέντρα-σουτ του Σαλπιγγίδη, διώχνει σε κόρνερ ο Γκράτσεϊ. 27. Χάνει την ισοροπία μέσα στην περιοχή ο Σαλπιγγίδης ενώ ήταν σε ευνοϊκή θέση. 32. Η Στουρμ χάνει την καλύτερη ευκαιρία με τον Βέμπερ να βγαίνει από πίσω στην ανοικτή άμυνα των πρασίνων, αλλά ο Τζόρβας έπεσε στα πόδια του και αποσόβησε τον κίνδυνο. 33. Στην Κων/πολη η Γαλατασαράϊ ανοίγει το σκορ με τον Τσετίν. 37. Kίτρινη στον Καραγκούνη. 39. Σουτ του Μπάιχλερ άουτ με τον κόσμο να έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με την εμφάνιση. 42. Σουτ του Λέτο μπλοκάρει ο Γκράτσεϊ. 42. Διπλασιάζει τα γκολ της η Γαλατά στο "Αλί Σαμί Γεν" με τον Νοντά. 45. Ένα λεπτό καθυστερήσεων. 45+1 Κίτρινη στον Μπούκβα. Λήξη του ημιχρόνου
Ο Παναθηναϊκός χωρίς να χάσει κάποια κλασσική ευκαιρία σπατάλησε και πάλι το πρώτο ημίχρονο με τον Τεν Κάτε να ετοιμάζει να ρίξει στο δεύτερο ημίχρονο τον Νίνη με στόχο να αλλάξει το μονότονο τρόπο ανάπτυξης που εμφάνισε στο πρώτο 45λεπτο.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 46. Ο Νίνης στη θέση του Κατσουράνη. 46. Ο Νοντά είναι ο σκόρερ και του τρίτου γκολ της Γαλατά (3-0 την Ντιναμό). 46. Αλλαγή και για την Στουρμ. Ο Φελντχόφερ πήρε την θέση του Πρετεντάλερ. 52. Σουτ του Λέτο από τα πλάγια άουτ. 58. Μακρινό σουτ του Βύντρα αποκρούει ο Αυστριακός. 58. Πέναλτι για την Γαλατά και Ελάνο το 4-0. 59. ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. 59. Ο Σονλάιτερ ανέτρεψε τον Σαλπιγγίδη και πήρε και κίτρινη κάρτα. 60. ΓΚΌΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ 63. Κεφαλιά του Σίλντερφελντ στο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για την Στουρμ. 64. Σουτ του Καραγκούνη στο δοκάρι! 65. Ο Ν' Ντόι μειώνει για την Ντιναμό σε 4-1. 66. Νέα σπουδαία ευκαιρία για την Στουρμ με τον Τζόρβα να εντυπωσιάζει με την διπλή απόκρουση του σε προσπάθειες των Σίλντενφελντ και Μπάιχλερ. 68. Φάουλ του Καραγκούνη άουτ. 72. Ωραία κάθετη μπαλιά του Σισέ, στον Σαλπιγγίδη που μπήκε στη περιοχή αλλά γύρισε στους αντιπάλους. 74. Κεφαλιά του Σισέ άουτ. 75. Ο Σιμάο στη θέση του Λέτο. 80. Ο Γκράτσεϊ απουκρούει με τα πόδια κοντινό σουτ του Σισέ. Μεγάλη ευκαιρία με τον κόσμο να αποθεώνει τον Γάλλο. 85. Ο Ρουκάβινα στη θέση του Καραγκούνη. 90. Δύο λεπτά καθυστερήσεις 90+2 Τρομερή ευκαιρία του Σισέ που μόνος σούταρε άουτ 90+2 ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
20:10 Για το παιχνίδι με την Στουρμ Γκρατς μίλησε στο ΑΝΤ1 ο Ζιμπρίλ Σισέ. "Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Δεν ξέρω μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Κάναμε καλό παιχνίδι στη Ρουμανία. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να παίρνουμε βαθμούς. Ο όμιλος είναι ανοιχτός. Όλοι μπορούν να κερδίσουν και θεωρώ ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Η ομάδα που θα είναι πιο σοβαρή και θα παίρνει νίκες θα πετύχει το στόχο της. Όλοι έχουν πιθανότητες" δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός.
Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε και στη μείωση της ποινής του από την ΟΥΕΦΑ. "Ήμουν ειλικρινής. Συνειδητοποίησαν ότι έλεγα την αλήθεια και άλλαξαν την απόφαση" τόνισε σχετικά.
20:11 Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του Σεμπαστιάν Λέτο. Ιδού τα όσα είπε ο Αργεντινός μέσος:
Για την αγάπη που του δείχνουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού: "Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός ότι αρέσει στον κόσμο ο τρόπος που παίζω"
Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Είμαι χαρούμενος που παίζω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη, θα προσπαθήσω να σκοράρω γιατί είναι πολύτιμοι οι 3 βαθμοί".
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: "Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε για τον τίτλο, αλλά ακόμα είναι νωρίς".
Για τον αγώνα με την Στουρμ Γκρατς: "Είναι νωρίς για να πούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Στόχος μας είναι η πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα"
20:16 Φθάνει η αποστολή της Στουρμ Γκρατς στο Ολυμπιακό Στάδιο.
20:18 Στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκονται περί τους 600 οπαδούς της αυστριακής ομάδας, οι οποίοι τραγουδούν συνθήματα υπέρ της Στουρμ, υπό την διακριτική παρουσία της αστυνομίας.
20:30 Το πούλμαν με την αποστολή του Παναθηναϊκού φθάνει στο ΟΑΚΑ.
21.45 Απών από το Ολυμπιακό Στάδιο ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας λόγω απουσίας του στο εξωτερικό. Στις θέσεις των επισήμων έχουν πάρει θέση ανάμεσα στους άλλους ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο Μιχάλης Κίτσιος, ο Γιάννης Βεκρής, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Απών και ο αντιπρόεδρος Αντώνης Αντωνιάδης λόγω της πρόσφατης επέμβασης στο ισχίο που τον κρατά κλινήρη.
prasinanea.gr
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
κακο ματς , κακος και ο παο!! Τουλαχιστον πηραμε την νικη. Αυτος που με απογοητεσε ηταν ο νινης σημερα ( σε σχεση με αλλες φορες), πολλες λαθος ενεργειες και παραπανω κρατημα της μπαλας. Καλα ποσες ξαπλες πρεπει να φαει ο Νινης για να καταλαβει οτι πρεπει να αλλαξει τα παπουτσια του, στην καβαλα ολο κατω ηταν, και σημερα παλι ολο γλυστρουσε!!
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ (1-0) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΙΚΉΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ» ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟΥΡΜ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ.- Με 1-0 επικράτησε δύσκολα ο Παναθηναϊκός της Σουρμ Γκρατς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέτυχε στο 60ο λεπτό το μοναδικό τέρμα της συνάντησης με πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος. Ιδιαίτερα απειλητικοί οι Αυστριακοί που ανησύχησαν τον Τζόρβα σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά ο διεθνής γκολκίπερ πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση. Στους έξι βαθμούς έφτασαν οι «πράσινοι», έναν πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη «Γαλατά».
Χωρίς εκπλήξεις…
Με σύστημα 4-5-1 ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός, με τον Τεν Κάτε να παρατάσσει την ενδεκάδα χωρίς κάποια έκπληξη. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, ο Σπυρόπουλος επανήλθε στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Γκάμπριελ αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ. Σαριέγκι και Βύντρα αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής βρέθηκαν οι Σίλβα και Κατσουράνης, με τον Λέτο στα αριστερά τους, τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά τους και τον Γιώργο Καραγκούνη, σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τζιμπρίλ Σισέ.
Έντονος ρυθμός στο ξεκίνημα
Η αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο ξεκίνησε σε γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να δείχνουν από την αρχή τις προθέσεις τους, οι οποίες δεν ήταν άλλες από το να πετύχουν κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι της Στουρμ απείλησαν πρώτη με τον Μπάιχλερ μόλις στο 4’, ενώ στο 8’ ο Λέτο επιχείρησε το πρώτο σουτ για τους «πράσινους», το οποίο και σταμάτησε πάνω στον Γκράτζεϊ.
Ο Παναθηναϊκός την πρωτοβουλία, η Στουρμ την ευκαιρία
Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία με τους Κατσουράνη, Λέτο και Σαλπιγγίδη στο 12ο, 13ο και 23ο λεπτό. Στο 32’, οι Αυστριακοί έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν και μετά από αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Βέμπερ βγήκε τετ-α-τετ με τον Τζόρβα, αλλά στο σου του επιχείρησε η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Με Νίνη στο β’ μέρος
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χενκ Τεν Κάτε αντικατέστησε τον Κώστα Κατσουράνη με τον Σωτήρη Νίνη. Ο νεαρός αγωνίστηκε ουσιαστικά στην θέση του Καραγκούνη με τον αρχηγό να μετατίθεται δίπλα στον Τζιλμπέρτο Σίλβα. Τα πρώτα 15 λεπτά του β’ μέρους, οι δύο αντίπαλοι φάνηκε να ρίχνουν τον ρυθμό τους, κάτι που ωστόσο κράτησε μόνο μέχρι το 60’.
Πέναλτι και δύο δοκάρια
Στο 59’ ο Σαλπιγγίδης ανατράπηκε από τον Ζονλάιτνερ μέσα στην περιοχή και ο Ράσμουσεν υπέδειξε αμέσως την εσχάτη των ποινών. Ο επιθετικός των «πρασίνων» ευστόχησε ένα λεπτό μετά στο πέναλτι δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα, αλλά και μια νέα προοπτική στο παιχνίδι, του οποίου ο ρυθμός άνοιξε αισθητά μέσα στις επόμενες στιγμές.
Στο 63’ η Στουρμ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση με τη μπάλα μετά την κεφαλιά του Σίλντενφελντ να σταματάει στο δοκάρι, ενώ στο 64’ το σουτ του Καραγκούνη είχε ακριβώς την ίδια κατάληξη. Ένα πάλι λεπτό μετά, ο Τζόρβας με τριπλή προσπάθεια σε ενέργειες του Μπάιχλερ κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.
Αστόχησε ο Σισέ, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε
Οι δύο τελευταίες ευκαιρίες του αγώνα ανήκαν στον Παναθηναϊκό, που έφτασε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Σισέ στο 80’ και στο 90’ να σημαδεύει την πρώτη τον Γκράτζεϊ και την δεύτερη την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Οι Αυστριακοί από τη μεριά τους δε κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση, με αποτέλεσμα το σκορ του αγώνα να μην αλλάξει, αλλά και η Στουρμ να παραμείνει χωρίς νίκη μετά και την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.
Τι λένε πάλι στον Αντ1 ρε πούστη μου.....θα την κόψω την τηλεόραση καλά καλά. Τους πήρε όλους ο πόνος να δουν ωραία μπάλα και οι 6 πόντοι στα @@ μας.....
scoupegt Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Φίλε μου δε διαφωνώ.Αλλά να ξεκινάς εκπομπή, να έχει πάει ομάδα 3 βαθμούς και να έχει σχεδόν προκριθεί και επιπλέον να έχει πάρει η Ελλάδα την 13η θέση με τη νίκη σου και η μόνη ερώτηση που έχεις να κάνεις είναι πότε θα παίξει μπάλα ο ΠΑΟ, αυτό πάει πολύ.
prasinos-panthiras Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 175 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 52 Τόπος : New Orleans
bravo gia thn nikh shmera opws kai na hr8e auth. Pantos anarotieme mia o kate kanei la8os,mia oi paixtes den travane kai mia to ghpedo einai xalia. telika ti mas ginete. H oloi sthn omada ksexasane na paizoun mpala oi oles oi omades paizoun systimata na mas xalane to paixnidi kai fenomaste xalia. H alh8eia einai oti ola osa ginontai sthn omada einai kourastika apo to ghpedo, thn trifonitida, ta papapapapapagalakia mexri kai thn aniarh mpala pou paizoume. Prospa8o para polu na kratisw thn pisti mou oti ola 8a mpoun sthn seira tous kai 8a doume kai ligh mpala...... kai auto apo enan upostirixth tou kate ..... o shnexeis polemos mas kanei mikro-omada re paidia....telos panton xreiazomoun na ta pw na mou fhgei to baros ...proxorame ....
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Παιδια σ'οποιον δεν αρεσει η μπαλλα που παιζουμε να βαζει να βλεπει μονο τους απογονους που βγαζουν ματια .Στο γηπεδο παντως να μην ερχεται ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!! Ξυπνησαν και τα δικα μας τα συφοριασμενα και κλαινε για την καταντια της ομαδας .Εχουν δικιο θυμαμαι τη μπαλλαρα που παιζαμε επι ΣΟΥΜ και αναπολω ,ακομα και την εποχη του τεσειρο που κρυβαμαι την μπαλλα . Δεν τους θυμαμαι τοτε. Ξυπνατε ρε !!!!! σταθειτε στην ομαδα και θαρθουν και οι καλες μερες!!!!!!!!!!!!
Α! ρε ΤΕΝ ΚΑΤΕ τιμωρησε τα τα κολοπαιδα !!!! Μη τα ξαναπας για καφε πριν το παιχνιδι!!!!!!
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
"Ζωντανός" στο παιχνίδι της κατάκτησης της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος νίκησε 1-0 τη Στουρμ Γκρατς στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Με το γκολ-πέναλτι του Σαλπιγγίδη στο 60΄, οι "πράσινοι" κατάφεραν να "σπάσουν" το αήττητο της αυστριακής ομάδας την τελευταία επταετία σε εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια (σε 10 ματς, 4 νίκες και 6 ισοπαλίες) και παρέμειναν ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι (7β. έναντι 6).
georgedelphi Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2009 Τόπος : ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΓΜΕΝΟΙ....(ΒΛΕΠΕ ΣΙΣΣΕ...)ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ...!!!ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!
scoupegt Νεος
Παιδια σ'οποιον δεν αρεσει η μπαλλα που παιζουμε να βαζει να βλεπει μονο τους απογονους που βγαζουν ματια .Στο γηπεδο παντως να μην ερχεται ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!! Ξυπνησαν και τα δικα μας τα συφοριασμενα και κλαινε για την καταντια της ομαδας .Εχουν δικιο θυμαμαι τη μπαλλαρα που παιζαμε επι ΣΟΥΜ και αναπολω ,ακομα και την εποχη του τεσειρο που κρυβαμαι την μπαλλα . Δεν τους θυμαμαι τοτε. Ξυπνατε ρε !!!!! σταθειτε στην ομαδα και θαρθουν και οι καλες μερες!!!!!!!!!!!!
Α! ρε ΤΕΝ ΚΑΤΕ τιμωρησε τα τα κολοπαιδα !!!! Μη τα ξαναπας για καφε πριν το παιχνιδι!!!!!!
Φιλε μου Φυσικα και αν συνεχιστει αυτο το χαλι(ειδικα του Τεν Κατε), ο κοσμος δεν θα ερχεται στο γηπεδο... Μεχρι στιγμης υπαρχει μεγαλη υποστηριξη απ το κοσμο... Αλλα αν ησουν εχθες γηπεδο θα ειδες-ακουσες τις αποδοκιμασιες. Δεν θελει και πολυ ο κοσμος του ΠΑΟ να ξεσηκωθει...
Ετσι οπως παρατασεται η ομαδα στο γηπεδο, δεν προκειται να δουμε μπαλα... Δεν ειμαι προπονητης να πω ΠΩΣ θα παρατασεται, αλλα απ το αποτελεσμα κρινω και λεω πως χρειαζεται αλλαγη...
abaddon Αρχαιος
Φιλε μου Φυσικα και αν συνεχιστει αυτο το χαλι(ειδικα του Τεν Κατε), ο κοσμος δεν θα ερχεται στο γηπεδο... Μεχρι στιγμης υπαρχει μεγαλη υποστηριξη απ το κοσμο... Αλλα αν ησουν εχθες γηπεδο θα ειδες-ακουσες τις αποδοκιμασιες. Δεν θελει και πολυ ο κοσμος του ΠΑΟ να ξεσηκωθει...
Ετσι οπως παρατασεται η ομαδα στο γηπεδο, δεν προκειται να δουμε μπαλα... Δεν ειμαι προπονητης να πω ΠΩΣ θα παρατασεται, αλλα απ το αποτελεσμα κρινω και λεω πως χρειαζεται αλλαγη...
Είναι αλήθεια πως δεν αποδίδουμε το θέαμα που θέλουμε.Μπορείς όμως λίγο να μου εξηγήσεις πως αυτό το "χάλι" του Τεν Κάτε μας έχει 24 ματς στην Ελλάδα αήττητους, μας πήγε πέρσι στους 16 του Ch. L. και φέτος στους 32 του Europa και βλέπουμε? Γιατί εγώ νομίζω πως κάτι ξέρει παραπάνω ο άνθρωπος. Στην πορεία θα έρθει και το θέαμα. Προτιμώ να είμαι σε όλους τους στόχους και να παίζω μέτρια προς το παρόν.
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Φίλε μου καλέ, επειδή βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια, ένα θα πω: Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαζί σου. Αν ακούσει κάποιος ραδιόφωνο σήμερα θα νομίζει ότι χάσαμε. Θυμηθείται τι γράφαν και έλεγαν μετά το 1-0 των απογόνων επί των ολλανδών. Κατάθεση ψυχής. Βρε δεν πάτε στο διάολο!!!!
ΥΓ1: Πως το έγραψες αυτό Στάθη?? Επτά χρόνια χωρίς ήττα οι αυστριακοί μέχρι χθες..........?? Έλα μωρε τώρα...... ΥΓ2: Αι σιχτήρ πια, τα ξαναπήρα και σήμερα
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Θα το πω χύμα και τσουβαλάτα...Χέστηκα αν η ομάδα παίζει καλή μπάλα , εγώ θέλω να κερδίζει με οποιοδήποτε σκορ...Εξάλλου την ίδια άποψη είχα όταν οι περισσότεροί σας βρίζατε το Σουμ που πηρε νταμπλ επειδή κέρδιζε με 1-0 ή 2-1 ή τον Πεσέιρο που είχε την ομάδα 26 αγωνιστικές πρώτη...Απορώ όμως γιατί δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά κάτι πολύ απλό...Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι , ένας σοβαρός αντίπαλος θα μας λιανίσει , όπως έκανε η Ατλέτικο και η Γαλατασαράι , εκτός αν θεωρείτε υπερομάδα τη ...Στουρμ Γκρατς.Εδώ η Καβάλα μας έπαιξε για ένα ημίχρονο σαν να ήταν αυτή η ομάδα των 50 εκ. ευρώ. Δεν είμαι γκρινιάρης αλλά και πάλι αν με θεωρείτε έτσι δεν με απασχολεί , η άποψή μου είναι ότι η ομάδα παίζει πολύ χειρότερα από ότι θα έπρεπε με βάση το έμψυχο δυναμικό της που είναι αρκετά καλό , και λογικό είναι , σε δυσκολότερα ματς να έρθουν κι άλλες γκέλες.Δεν είμαι μάντης κακών απλώς οι εμφανίσεις μας δεν με κάνουν αισιόδοξο...Μακάρι να κερδίσουμε τα περισσότερα ματς έστω και με κακή μπάλα, αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι αυτό δεν είναι δυνατόν , ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα του Κόκκαλη και του γαυροπαρασκηνίου.Σε κάθε κακή μας εμφάνιση , θα χάνουμε βαθμούς ,πράγμα που δεν θα κάνουν οι άλλοι που παίζουν πάντα φιλικά...Ελπίζω λοιπόν να κατανοείτε γιατί προβληματίζομαι τόσο πολύ να βλέπω καλούς παίκτες να παίζουν χωρίς πλάνο και προσανατολισμό και να περιμένουν το Σισέ να παίρνει όλες τις κεφαλιές.... Κατά τα άλλα , συμφωνώ με το φίλο nice view...Ο Μπιάρσμιρ έφταιγε για το Χ στην Καβάλα ; Ο Γκάμπριελ που ήταν αδιάφορος και απαράδεκτος στην Καβάλα γιατί ξεκίνησε χθες (αν και δεν ήταν αρνητικός αυτή τη φορά) ; Γιατί ακόμα κανείς σε αυτή την ομάδα δεν έχει δώσει εντολές στους παίκτες για το ποιός θα εκτελεί τα στημένα και ο καθένας κάνει του κεφαλιού του ; Λυπάμαι αλλά ανησυχώ πάρα πολύ , ελπίζω την Κυριακή η ομάδα να πάρει τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το ματς στο τηγάνι...
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Φιλε gdttek δεν διαφωνει κανεις μαζι σου Δεν παιζει η ομαδα μπαλλα και σε κανεναν δεν αρεσει .Αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα .Δεν ηταν και τοσο δραματικα τα πραγματα εχτες. Δεν κινδυνεψε ηομαδα πλην ενος δυο στημενων απο τη σεντρα .Και εκανε και ευκαιριες σε μια πολυ σφικτη αμυνα που ειχε 7 χρονια να χασει στην ευρωπη .Δεν πηρε τυχαια ισοπαλια στη γαλατα .και στο κατω κατω αν με κακη αποδοση εχεις αποτελεσματα τι σε πειραζει ?Οταν ερθουν (που θα ερθουν) οι καλες εμφανισεις θα χαιρομαστε και ποδοσφαιρο. Καποιος φιλος εξαλλου ειπε καλιο 1-0 και ασχημη εμφανιση παρα καλο ποδοσφαιρο και 1-1
gdttek Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009 Ηλικία : 49 Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα
Φίλε geof1957 μια μέτρια αυστριακή ομάδα αντιμετωπίσαμε, δεν υπάρχει πια αυστριακό ποδόσφαιρο...Η ομάδα κινδύνεψε αρκετά μετά το 1-0 αφού οι αντίπαλοι είχαν δοκάρι (όπως και εμείς) , και εκείνη την κλασσική ευκαιρία που έσωσε 3 φορές ο Τζόρβας...Η Στουρμ Γκρατς δεν είχε αντιμετωπίσει υπερομάδες κι ας ήταν αήττητη...Ισοπέδωση των πάντων ούτε εμενα μου αρέσει να κάνω , απλώς επαναλαμβάνω ότι ανησυχώ πάρα πολύ , και κυρίως για το ματς στο τηγάνι...Θέλω να βελτιωθεί η ομάδα για να με κάνει να πιστεύω ότι και στις κακές της μέρες θα παίρνει το αποτέλεσμα, κάτι που δεν έκανε στην Καβάλα , γιατί δεν νομίζω ότι πρέπει να πανηγυρίζουμε που ισοφαρίσαμε στο 93 μια ομάδα που πέρυσι έπαιζε στη Β'Εθνική...
geof1957 Αρχιλεουρας
Θεμιτη η ανησυχια σου που ειναι και δικια μου , μη νομιζεις! Μονο που πρεπει να προσεχουμε τι ζηταμε μη τη φαμε και χειροτερα. Οσο για τους κινδυνους στο ματς ,λογικο ειναι ,δυο ομαδες παιζουν.Δεν παιζαμε μονοι μας.Εκτος και αν νομιζεις οτι επειδη το αυστριακο ποδοσφαιρο πνεει τα λοισθια οι ομαδες απο την αυστρια δεν δικαιουνται να εχουν βλεψεις για γκολ.Κοιτα και την ΜΠΑΡΤΣΑ τι να πουν αυτοι οι μαυροι? Χωρις καμια διαθεση αντιδικιας ειλικρινα (και η αποψη σου κατανοητη και απολυτως δεκτη ) σε χαιρετω!!
scoupegt Νεος
Γιατι η ομαδα δεν εχει τρεξιματα?? Τι συμβαινει? Γιατι ειναι ολοι λες και εσκαβαν απ το πρωι μεχρι το βραδυ?
Κατσουρανης-Καραγκουνης-Λετο περπαταγανε σαν να ειναι σε προπονηση...
Ειναι θεμα κουρασης?Ειναι κατι αλλο?
Κινηση χωρις την μπαλα ξερουν τι σημαινει?
Εκνευριζομαι οταν τους βλεπω και περπατανε ρε γαμωτο...
Σ'αυτό συμφωνώ 100%. Δεν κινούνται στον χώρο και δεν ανοίγονται.Αρκετές φορές κουτουλάνε ο ένας με τον άλλον γιατί ο ένας δεν έχει κάνει σωστή κίνηση. Μόλις μπαίνει ο Νίνης βελτιώνεται αρκετά αυτό, αν και χθες έκανε παρα πολλές λάθος μεταβιβάσεις.Επίσης μου τη σπάει που ενώ βγαίνουν από τα άκρα παίκτες, δεν υπάρχους παίκτες στην περιοχή να υποδεχτούν τη μπάλα. Ο Σισέ είναι μόνο και μετά ερημιά. Πρέπει να καταλάβουν πως όταν η ομάδα παίζει από τα πλάγια, οι μέσοι - εκτός από έναν που μένει πάντα πίσω - πρέπει να γεμίζουν την περιοχή.
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
Η Στουρμ Γκρατς δεν είχε αντιμετωπίσει υπερομάδες κι ας ήταν αήττητη..
H ΓΑΛΑΤΑ , Η ΒΟΛΣΜΠΟΥΡΓΚ, Η ΖΥΡΗΧΗ, Η ΛΑΤΣΙΟ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΜΑΔΕΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΜ ΓΚΡΑΤΣ
gdttek Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009 Ηλικία : 49 Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα
Στέλιο επέτρεψέ μου να θεωρώ τον Παναθηναϊκό ομάδα καλύτερου επιπέδου από τη Λάτσιο , τη Ζυρίχη και τη Βόλφσμπουργκ και ας πήρε ένα πρωτάθλημα κι αυτή...Φυσικά δεν έχουμε παίκτες όπως ο Τζέκο , ο Γκραφίτε ή ο Μάντλουνγκ αλλά γμ το φελέκι μου έχουμε Σισέ , Λέτο , Κατσουράνη, Καραγκούνη , Σαλπιγγίδη , Σπυρόπουλο , Ζιλμπέρτο Σίλβα , παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου , γιατί να μην μπορούμε να παίξουμε λίγο καλύτερα και να τους τελειώσουμε όλους φέτος ;
Φίλε geof φυσικά και εγώ σέβομαι την άποψή σου , απλώς απάντησα σχετικά με τις ευκαιρίες της Στουρμ γιατί δεν ήθελα να φανεί ότι η ομάδα μας δεν απειλήθηκε μετα την επίτευξη του γκολ... Κατά τα άλλα , συνυπογράφω κι εγώ τα ερωτήματα του φίλου scoupegt...
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Στέλιο επέτρεψέ μου να θεωρώ τον Παναθηναϊκό ομάδα καλύτερου επιπέδου από τη Λάτσιο , τη Ζυρίχη και τη Βόλφσμπουργκ και ας πήρε ένα πρωτάθλημα κι αυτή...Φυσικά δεν έχουμε παίκτες όπως ο Τζέκο , ο Γκραφίτε ή ο Μάντλουνγκ αλλά γμ το φελέκι μου έχουμε Σισέ , Λέτο , Κατσουράνη, Καραγκούνη , Σαλπιγγίδη , Σπυρόπουλο , Ζιλμπέρτο Σίλβα , παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου , γιατί να μην μπορούμε να παίξουμε λίγο καλύτερα και να τους τελειώσουμε όλους φέτος ;
Γιώργη επιτέλους.... Σε αυτό σου το σχόλιο συμφωνώ 1000%. ΥΓ: Εννοείται ότι το ''επιτέλους'' το γράφω χαριτολογώντας. Όχι ότι δεν συμφωνώ με τα υπόλοιπα σχόλιά σου, αλλά προτιμώ να τα εκφράζω αλλιώς (ή να μην τα εκφράζω καθόλου).