www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
42 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 42 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
prasinos-panthiras
Νεος
Νεος
prasinos-panthiras

Αριθμός μηνυμάτων : 175
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : New Orleans

Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα   Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΠαρ 30 Οκτ 2009, 11:32

Αν οι παλαίμαχοι της ομάδς μας βγάζουν την πικρα τους όταν φεύγουν και μετά συνεχίζουν να λένε τους εαυτούς τους παναθηναϊκούς τότε τι να λένε και οι εχθροί μας. Πάντως ο κύριος Γκούμας αν είχε καθαρό το σωβρακάκι του τότε προς τι αυτές οι δήλωσις. Δεν χρειαζόμαστε άλλον Δομάζο ρε παιδιά. Αν ήταν τύπος και υπογραμμός απλός θα υποστήριζε την ομάδα και τέλος όλα τα αλλα και οι χολές και οι στεναχώριες

Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα

Γκούμας: "Έδωσα και την ψυχή μου για τον Παναθηναϊκό"

Δημοσίευση: 29 Οκτωβρίου 2009 18:50

Συνέντευξη στο περιοδικό ΜΑXIM που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή, έδωσε ο Γιάννης Γκούμας. Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της.

//

Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα GOUMAS2_b-Kρέμασες πρόσφατα τα παπούτσια σου, παρότι θα μπορούσες να συνεχίσεις σε άλλη ομάδα με σημαντικά οικονομικά οφέλη. Γιατί;

Γιατί, πολύ απλά, δεν φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου να φοράει τη φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας. Είχα προτάσεις από αξιόλογες ομάδες (Πανιώνιο, Λάρισα, Ατρόμητο, Γιάννινα), αλλά δεν θα μπορούσα, έπειτα από τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό, να αγωνιστώ για άλλη ομάδα. Πήγα στην Παιανία παιδάκι και έφυγα άντρας.

Αγάπησα πολύ τον Παναθηναϊκό και θα τον αγαπάω πάντα. Ήμουν παίκτης, είμαι οπαδός. Δεν θα μπορούσα, λοιπόν, να αγωνιστώ ως αντίπαλός του. Συζήτησα κάποιες προτάσεις που μου έγιναν από το εξωτερικό. Ήμουν κοντά σε συμφωνία με τη Ζυρίχη, αλλά δεν τα βρήκαμε σε λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να παίξω άλλα δύο χρόνια σε καλό επίπεδο. Επέλεξα όμως να ολοκληρώσω την καριέρα μου όπως ακριβώς ονειρευόμουν: παίζοντας μόνο στον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊςκός σου έκανε μία πρόταση, αλλά δεν συμφωνήσατε...

Τι πρόταση; Αυτό ήταν στάχτη στα μάτια του κόσμου, για να δείξουν ότι δεν με θέλουν σαν παίκτη αλλά να μου δώσουν ένα τυπικό πόστο. Εγώ ήθελα να τιμήσω το συμβόλαιό μου και να τελειώσω με το κεφάλι ψηλά. Δεν ήθελα επ’ ουδενί να κάνω κάτι τυπικό και να πληρώνομαι τιμής ένεκεν. Η πρότασή τους ήταν επικοινωνιακό τρικ περισσότερο παρά αληθινό ενδιαφέρον για έναν παίκτη που έζησε δεκαπέντε χρόνια στην Παιανία.
Για αυτή την ομάδα έδωσα και την ψυχή μου, και ήλπιζα σε ένα καλύτερο φινάλε. Το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της ζωής και υπάρχουν αδικίες πολλές. Νιώθω έντονη πικρία και θεωρώ ότι η διοίκηση δεν με προστάτεψε. Επειδή ένας προπονητής, για τους δικούς του λόγους, ζήτησε την απομάκρυνσή μου, ο σύλλογος δεν όφειλε να με προστατέψει;

Ο Χενκ Τεν Κάτε είχε παράπονα ότι διέρρεες τα πάντα στον Τύπο. Τώρα πως βγαίνουν προς τα έξω όλα όσα λέγονται στην Παιανία;

Φαίνεται ότι δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον κοριό που έχω βάλει… Για να μιλήσουμε σοβαρά, με πείραξε αφάνταστα και το γεγονός ότι έφυγα από την ομάδα αλλά και το ότι, για να δικαιολογήσουν την απόφασή τους αυτή, σπίλωσαν την υπόληψή μου λέγοντας ότι εγώ μιλούσα στους δημοσιογράφους.
Με ενόχλησε αφάνταστα ότι η ομάδα μου δεν με προστάτεψε και άφησε να αμαυρώνεται το όνομά μου. Τόσα χρόνια δεν είχα δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Τώρα, στα 34 μου, θα το έκανα αυτό; Στις αξίες που έχω για τη ζωή και στο χαρακτήρα μου δεν υπάρχει η ρουφιανιά.

Αυτό σε "χάλαγε" πιό πολύ πέρυσι στην ομάδα;

Με χάλαγε το ότι, λόγω της κακής πορείας, προσπαθούσαν οι υπεύθυνοι να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω και να βρουν εξιλαστήρια θύματα. Το ευκολότερο ήμουν εγώ και προσπαθούσαν να τα ρίξουν όλα πάνω μου. Ο προπονητής δεν με ήθελε, και η ειρωνεία είναι ότι το δικό μου γκολ πέρυσι στη Νέα Σμύρνη τον κράτησε στον πάγκο, ενώ ήταν έτοιμος να φύγει.

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός τα πήγε χάλια ενώ είχε δαπανήσει ένα φορτηγό λεφτά για παίκτες. Τι έφταιξε;

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος πιστεύω ότι η ομάδα είχε και έχει το καλύτερο υλικό των τελευταίων ετών. Έγιναν πολλά και επαναλαμβανόμενα λάθη, τα οποία πλήρωσε η ομάδα. Ο προπονητής δεν είχε ποτέ ένα βασικό κορμό. Σε κάθε αποτυχία έριχνε τα βάρη στους παίκτες και δεν αναγνώριζε τα δικά του. Δεν έμαθε –και δεν θέλησε ποτέ να μάθει– τη νοοτροπία, ούτε προσπάθησε να πλησιάσει τους παίκτες του.
Η ομάδα δεν είχε χημεία και συνοχή, και αυτό φαινόταν στο γήπεδο. Ο προπονητής λέει συνέχεsια για τις ευρωπαϊκές παραστάσεις του, αλλά, όταν πέρυσι μετά το ματς με την Ίντερ έκανα κάτι φυσιολογικό για όλη την Ευρώπη, δηλαδή ο αρχηγός της ομάδας να λέει τη γνώμη του, και είπα ότι ήταν λάθος η τακτική, δεν του άρεσε. Φαίνεται ότι τελικά πλήρωσα το ότι είχα το θάρρος της γνώμης μου και έβαζα πάνω απ’ όλα την ομάδα. Εγώ είπα την αλήθεια και αυτά που έβλεπε όλος ο κόσμος.

Φέτος πως βλέπεις την ομάδα σου;

Με τα χρήματα που ξοδεύτηκαν και το υλικό που υπάρχει, θα είναι τεράστια αποτυχία αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο δυνατός όσο τα τελευταία χρόνια και είναι ευκαιρία για επιστροφή στους τίτλους.
Να μη λέμε όμως μόνο ότι πάμε για πρωτάθλημα, ξεχνώντας τελείως ή απαξιώνοντας την Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός έχει όνομα στα γήπεδα όλης της ηπείρου και οφείλει να το προστατεύει. Όπως λέει και το τραγούδι, «εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ...».

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gdttek
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 147
Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009
Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα   Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΠαρ 30 Οκτ 2009, 13:41

Εγώ διαφωνώ μόνο ως προς το τάιμινγκ και όχι ως προς την ουσία των δηλώσεων του Γκούμα....Εγώ άνθρωπο που προσέφερε στον Παναθηναϊκό για 15 χρόνια και δεν αγωνίστηκε ποτέ σε άλλη ομάδα δεν θα τον σταυρώσω αλλά θα τον σεβαστώ απόλυτα...Αποδεικνύεται καθημερινά πως ο ρουφιάνος της Παιανίας δεν ήταν ο Γκούμας (ή αν θέλετε δεν ήταν μόνο ο Γκούμας) αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ρουφιάνοι , όχι απαραίτητα μόνο παίκτες αλλά και διοικητικοί και μέλη του προπονητικού τιμ...Η δικαιολογία διωγμού λοιπόν περί ρουφιανιάς δεν στέκει καθόλου...Κατά τα άλλα , διαφωνώ με αυτό που είπε ο Γκούμας σχετικά με τις δηλώσεις του μετά το ματς με την Ίντερ...Σε καμία ομάδα στον κόσμο δεν βγαίνει ο αρχηγός να κάνει δηλώσεις περί τακτικής όπως έκανε ο Γκούμας (κάκιστα) μετά το ματς με την Ίντερ με αποτέλεσμα να γίνεται κώλος η ατμόσφαιρα , αυτό ήταν βλακεία του Γκούμα , ας γίνει προπονητής να δούμε τα δικά του προσόντα...Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Γκούμας διώχθηκε κλωτσηδόν δίκαια , αντίθετα αυτός ήταν το εύκολο θύμα ενώ κάποιοι άλλοι στην ΠΑΕ αλωνίζουν και θεωρούν ότι η ομάδα είναι τσιφλίκι τους...
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα   Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΠαρ 30 Οκτ 2009, 16:46

gdttek έγραψε:
Εγώ διαφωνώ μόνο ως προς το τάιμινγκ και όχι ως προς την ουσία των δηλώσεων του Γκούμα....
Ακριβως φιλε γιωργο το μεγαλο ζητουμενο ειναι το timing που χρησιμοποιουνται ολοι αυτοι , που σε αλλες συνθηκες θα ηταν η σημαια της ομαδας ( τωρα ποσο σημαια μπορει να ειναι ο γιαννακης ο γκουμας !!) .Σε καθε περιπτωση ομως ειναι ζωντανη ιστορια . Κποιος πρεπει να τους προστατεψει και οχι να τους σπρωχνει στην φωτια .Για τι φωτια , καζανι που βραζει ειναι αυτη την στιγμη ο κοσμοσ της ομαδας και οποιος βρεθει μπροστα θα τον παρει η μπαλλα θα τον καψει . Δεν το καταλαβαινουν ολα αυτα τα παπαγαλακια δημοσιογραφισκοι (γκαιμπελισκοι ) της κακιας ωρας ?? Ας βρουν αλλο τροπο να μας πεισουν και οχι χρησιμοποιωντας "αγνες" ψυχες για να μας πεισουν για τις αγνες τους διαθεσεις .

ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΥΤΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ !!!
gdttek
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 147
Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009
Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα   Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΠαρ 30 Οκτ 2009, 19:08

Συμφωνώ απόλυτα φίλε geof1957...Η προσπάθεια που κάνουν κάποιοι για να φρενάρουν τον Παναθηναϊκό είναι πια εμετική και προφανής...Το θέμα όμως είναι ότι πολλοί Παναθηναϊκοί , που διαβάζουν τις λεγόμενες "αντικειμενικές" φυλλάδες, ή και τις 2 δικές μας , πέφτουν στην παγίδα και δημιουργούν προβλήματα στο γήπεδο , άρα και στην ομάδα (βλ. αποδοκιμασίες κατά την αλλαγή Νίνη)...Επιμένω , ο Γκούμας θεωρώ πως άξιζε καλύτερης συμπεριφοράς από την ΠΑΕ αλλά και από όλους μας...Δεν ήταν ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου αλλά κανείς δεν μπορεί να του χρεώσει ότι δεν μάτωσε για την ομάδα...
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα   Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΠαρ 30 Οκτ 2009, 23:51

gdttek έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα φίλε geof1957...Η προσπάθεια που κάνουν κάποιοι για να φρενάρουν τον Παναθηναϊκό είναι πια εμετική και προφανής...Το θέμα όμως είναι ότι πολλοί Παναθηναϊκοί , που διαβάζουν τις λεγόμενες "αντικειμενικές" φυλλάδες, ή και τις 2 δικές μας , πέφτουν στην παγίδα και δημιουργούν προβλήματα στο γήπεδο , άρα και στην ομάδα (βλ. αποδοκιμασίες κατά την αλλαγή Νίνη)...Επιμένω , ο Γκούμας θεωρώ πως άξιζε καλύτερης συμπεριφοράς από την ΠΑΕ αλλά και από όλους μας...Δεν ήταν ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου αλλά κανείς δεν μπορεί να του χρεώσει ότι δεν μάτωσε για την ομάδα...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ΣΥΜΦΩΝΩ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ...ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΓΑΥΡΟΙ) ΛΕΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ????ΓΙΑΤΙ κ ΔΟΜΑΖΟ?????ΓΙΑΤΙ????
prasinos-panthiras
Νεος
Νεος
prasinos-panthiras

Αριθμός μηνυμάτων : 175
Τόπος : New Orleans

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα   Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΣαβ 31 Οκτ 2009, 06:02

Η ουσία σε όλα αυτά είναι η εξής ερώτηση; γιατί να βγαίνει ο κάθε παλαίμαχος και να λέει τα έτσι και τα αλλιώς του ειδικά σε τέτοιες εποχές που η ομάδα είναi κάτω από τα πήρα όλων. Ο κύριος Γκούμας στα 34 του δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι δεν τράβαγε για το επίπεδο που θέλει να ιάνει η ομάδα. Αντί να είχε σταματήσει από μονος του και να έφευγε με τιμές έκανε τον ζόρικο ότι δεν του φέρονται καλά και ότι ήθελε να παίξει κίάλλο (σαν δημόσιος υπάλληλος να έχει μονιμότητα)για να παίρνει τον μισθό του και ας μην είναι χρειαζομενος στην ομάδα. Τώρα από την ώρα που δεν σε χρειάζεται πια η ομάδα και δεν θες να φύγεις και αναγκάζεται η ομάδα να σε δίωξη τότε ποιος φταίει? Αυτή η νοοτροπία που ύπαρxη ότι κάθε παλαίμαχο πρέπει να τους δώσουμε πόστο στην ομάδα γιατί μας τίμησε κτλ.είναι ότι χειρότερο ύπαρxει και αν το κάναμε τότε θα καταντούσαμε σαν τις δημόσιες υπηρεσίες τις ελλάδας δηλαδή προβληματικές. Ο κάθε παίχτης που περνα από την ομάδα πρέπει να τιμείται για την προσφορα του σε αυτό σύμφωνο αλλα και ο κάθε ένας παίχτης που πέρασε και περνα από την στιγμή που δεν προσφέρει στην ομάδα πρέπει να το βλέπει και να παίρνει από μονος του την απόφαση ότι πρέπει η να πάει αλλου σε ομάδα που ίσος προσφέρει η τα κρέμας τα παπούτσια. Επειδή είσαι στην ομάδα πολλά χρονια δεν σημαίνει ότι σε παντρεύτηκε η ομάδα και έδεσες το καράβι σου, σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να ξερής ότι όταν δεν αποφέρεις τα τα δεδομένα παίρνεις τον πούλο---ξέρω ακούγεται σκληρό αλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ο κύριος γκούμας και ο κάθε γκούμας το ξέρουν αυτό πολύ καλά. Aρα η δήλωσης τύπου δεν μου φέρθηκαν καλά και δήλωσης τύπου αντωνάκη δείχνουν αντί-επαγγελματισμό. Ακόμα και στον κηπουρό που λένε ότι δεν του φέρθηκαν καλά και πάλη αναδείχτηκε από την ομάδα και ας μην ξεχνάμε ποιον είχε σαν πρώτο τερματοφύλακα η ομάδα τότε άρα η έκανε υπομονή η έφευγε όπως έκανε και αντί να βγάζει χολή ας έλεγε απλός ότι είμαι επαγγελματίας και κοίταξα το συμφέρον μου και πάπαλα. Δεν χρειαζόμαστε άλλους Δομάζους παιδιά, θέλουμε παλαίμαχους που στηρίζουν την ομάδα και ότι και να έγινε μεταξύ ομάδας και παίχτη να μένει μεταξύ τους εκτος και αν η ομάδα έχει εκκρεμότητες απέναντι του.
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα   Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα EmptyΣαβ 31 Οκτ 2009, 11:09

Διαβαστε τις δηλωσεις ΜΕΛΙΣΣΗ . σημερα για τον 10ΚΑΤΕ για να καταλαβετε τι σημαινει εμπαθεια και τι γνωθι σ'αυτον . Γελασα οταν μας τον πασαρανε σαν την λυση στην αμυνα , τωρα του βγαζω το καπελο για την σεμνοτητα του , και την ωριμοτητα που δειχνει αντιθετα με αλλους πολυ μεγαλυτερους του που δεν
ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ

Οι παλαίμαχοι συνεχίζουν από Δομάζο σε Γκούμα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: