www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Η αλήθεια του Σάρας! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Η αλήθεια του Σάρας! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Η αλήθεια του Σάρας! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Η αλήθεια του Σάρας! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Η αλήθεια του Σάρας! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Η αλήθεια του Σάρας! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Η αλήθεια του Σάρας! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Η αλήθεια του Σάρας!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Η αλήθεια του Σάρας! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Η αλήθεια του Σάρας!   Η αλήθεια του Σάρας! EmptyΔευ 02 Νοε 2009, 22:16

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τη σεζόν ισοπεδώνοντας όποιον βρίσκει στο διάβα του και με τις εμφανίσεις του έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα μια περίπτωση που δεν είναι τόσο απλή όσο πίστευαν όλοι. Τι τρέχει με τον Σάρας; Πώς από τον έναν μήνα που χρειαζόταν για την αποθεραπεία πέρασαν τέσσερις και ακόμα βρίσκεται στα πιτς; Το gazzetta.gr ερεύνησε όσο πιο διεξοδικά γίνεται την υπόθεση, τον ιατρικό φάκελο της εγχείρισης και σας παρουσιάζει ΟΛΗ την αλήθεια γιατί απευθύνθηκε στους καθ ύλην υπεύθυνους! Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μιλάει για πρώτη φορά από την ημέρα της επέμβασης του και το κάνει όπως συνηθίζει. Ξεκάθαρα. Χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Και είναι αποκαλυπτικός για τη φύση της επέμβασης και τον χρόνο που θα επιστρέψει δριμύτερος!

Πολλά γράφτηκαν, ακόμα περισσότερα ακούστηκαν. Η πραγματικότητα θέλει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να μην υπεβλήθη -την Τετάρτη, 24/6, στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Ιατρικής, στο Κάουνας, από τον Ρίμτας Γκούντας- σε μια απλή περίπτωση αρθροσκόπησης. Εξ ου και δεν έχει επιστρέψει ακόμα στα παρκέ. Και που βρίσκεται περί τους τέσσερις μήνες αργότερα; Εχει ξεκινήσει προθέρμανση με τον Παναθηναϊκό και όπως διαβεβαιώνει ο ίδιος "πιστεύω πως είμαι πολύ κοντά στο να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα"!

Ανάμεσα στις γραμμές

Oι έχοντες γνώση επί παντός επιστητού έδωσαν τη δική τους προσωπική διάσταση. Του τύπου πως θα χάσει τουλάχιστον οκτώ μήνες, με ένα χρόνο. Προφανώς και δεν είχαν ενημερωθεί επί όσων "δημοσιεύτηκαν" σε λιθουανικά sites, από τις 25/6 (!) και ανέφεραν ξεκάθαρα ότι "διαπιστώθηκε τραύμα στο χόνδρο" και πως "η διαδικασία που ακολουθήθηκε αφορούσε τη δημιουργία νέου χόνδρου που θα του επιτρέπει να παίζει επιτυχώς μπάσκετ, χωρίς να πονάει". Επειδή όμως, όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, αποταθήκαμε στον ίδιο και ιδού τι είχε να μας πει...

- Aπό τα πλέι οφ της περυσινής Ευρωλίγκας, πριν τα ματς με τη Σιένα, υπήρχε αυτό το θέμα με το γόνατο να σε βασανίζει.

"Ηταν κάτι που εξελισσόταν, τα δυο τελευταία χρόνια. Ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση, μου είχε πει το 2007, μετά το Ευρωμπάσκετ, όταν τον επισκέφτηκα με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, πως θα αποκτήσω μεγαλύτερο πρόβλημα, σε αυτό του αριστερού. Θυμάμαι η απάντησή μου ήταν "...well, ok". Και δυο χρόνια μετά με χειρούργησε".

- Πριν ωστόσο, μπεις στο χειρουργείο οι πληροφορίες που έρχονταν από τη Λιθουανία ανέφεραν πως θα υποβληθείς σε αρθροσκόπηση.

"Οταν άνοιξε το γόνατο, βρήκε κάποια μεγαλύτερα θέματα από αυτά που είχε εκτιμήσει πως θα υπάρχουν, μετά τη μαγνητική τομογραφία που "έβγαλα". Ήταν πιο πολύπλοκο απ' ότι περίμενε και ήταν λίγο απογοητευμένος, αλλά κάποιους μήνες μετά, μου είπε πως είναι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα. Και μου εξήγησε πως θα χρειαστεί χρόνος, για να δυναμώσει το γόνατο και να επιστρέψω στο παρκέ".

- Σου είπε πόσο χρόνο θα χρειαστεί;

"Στην ουσία, δεν μου είπε ποτέ κάτι συγκεκριμένο. Αρκέστηκε στο ότι έπειτα από δύο με δυόμιση μήνες, θα ήμουν σε θέση να μπορώ να δουλέψω πάνω στο γόνατό μου. Η αλήθεια είναι πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Θυμάμαι, συζητήσαμε με τον Φράγκι για αυτή την επέμβαση. Την είχε κάνει παλαιότερα και μου είπε πως εκείνος χρειάστηκε μεγαλύτερο διάστημα για να κάνει πράγματα που κάνω εγώ τώρα".

- Οι ειδικοί επιμένουν πως το σημαντικότερο πράγμα, σε αυτήν την επέμβαση είναι να έχει ο ασθενής υπομονή και ότι αν δεν έχει, είναι προτιμότερο να μην την κάνει.

"Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας, έρχονται στιγμές που πρέπει να παίξεις τραυματίας, με τη χορήγηση φαρμάκων, ακόμα και ενέσεων. Χρειάζεται να πιέσεις τον εαυτό σου, για το καλό του εαυτού σου και της ομάδας σου. Η δική μου, δεν είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις. Πρέπει να έχω υπομονή. Προέρχομαι από επέμβαση. Πρώτα πρέπει να γίνω καλά και μετά αν δεν πρηστεί το γόνατο, αν δεν νιώσω κάποια ενόχληση θα είμαι σε θέση να πιέσω τον εαυτό μου, για να αποκτήσω την καλύτερη φυσική κατάσταση, για να γίνω δυνατός. Αυτό κάνω τώρα. Εχω υπομονή και την ίδια στιγμή δουλεύουμε πάρα πολύ...".

- Μπορείς να περιγράψεις μια συνηθισμένη μέρα, αυτής της περιόδου;

"Ξυπνάω και... περνάω καθημερινά 5-6 ώρες με τον Σάββα (βλ. Αρώνη, γυμναστή του Παναθηναϊκού). Δεν βλέπω το γήπεδο. Μόνο την αίθουσα με τα βάρη. Ειλικρινά, δεν... αντέχω να βλέπω άλλο τον Σάββα. Ούτε την αίθουσα με τα βάρη! "Μπουχτίσαμε" και οι δύο. Έφτασε σε σημείο να μου πει "άντε, πήγαινε να παίξεις, γιατί σε βλέπω περισσότερο από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου (γελάει)".

- Ψυχολογικά πως νιώθεις;

"Είναι η πιο δύσκολη στιγμή... Λέω στα παιδιά "ένα από τα πράγματα που μισούσα πιο πολύ σε όλη μου την καριέρα ήταν τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, σε όλη τη Σερβία, σε όλο το... ένας Θεός ξέρει που. Αλλά πιστέψτε με, είναι δέκα φορές χειρότερο να βλέπεις αυτά τα ματς". Προτιμώ να παίζω. Ομολογώ πως περιμένω την πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου. Το χειρότερο όλων είναι το γεγονός ότι δεν μπορώ να πιέσω τον εαυτό μου. Πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος. Συνήθως, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δουλεύεις περισσότερο, προπονείσαι περισσότερο, ώστε να γίνεις καλύτερος. Εν προκειμένω, αν πιέσω τον εαυτό μου, θα πρηστώ περισσότερο, θα πονάω περισσότερο. Πρέπει να είμαι έξυπνος... Και αντιλαμβάνεσαι πως αυτό είναι το πιο δύσκολο για μένα: να είμαι έξυπνος (γελάει). Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω μεγάλη στήριξη από την ομάδα. Όλοι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, τι ισχύει και για εμένα, αυτό είναι το πιο ουσιαστικό"!

Νίκη Μπάκουλη
gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η αλήθεια του Σάρας!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Με Σάρας στον τελικό
» Δίχως «Σάρας», Μπατίστ, Σερμαντίνι, ο ΠΑΟ στην Κύπρο
» Η αλήθεια για τα Χανιά
» «Σάρας»: Ήθελα να μείνω στον ΠΑΟ
» Εκτός για ακόμη ένα μήνα ο «Σάρας»!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Μπάσκετ :: Νέα-
Μετάβαση σε: