www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
21 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 21 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ»

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

«Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: «Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ»   «Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» EmptyΔευ 02 Νοε 2009, 23:49

Δικαιολογημένες χαρακτήρισε ο Τάκης Οικονομόπουλος μιλώντας στον sportdog τις αποδοκιμασίες του κόσμου για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο και τόνισε ότι το «τριφύλλι» έχει πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή του από τις αρχές της χρονιάς.

Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» μίλησε επίσης για τα παράπονα του Πανιωνίου για τη διαιτησία, για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟ κόντρα στη Στουρμ, για τον Σισέ, για τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής, αλλά και για τους νεαρούς Σοϊλέδη και Φετφατζίδη του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το παιχνίδι εναντίον του Πανιωνίου

Κύριε Οικονομόπουλε, πώς είδατε τη χθεσινή αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο;

«Σίγουρα το παιχνίδι δεν ήταν καλό, ειδικά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε νωρίς με 2-0 και ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες. Σημασία, βέβαια, έχει ότι πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό είναι το μοναδικό που θα πρέπει να κρατήσουν οι “πράσινοι” από τη χθεσινή αναμέτρηση. Οι “κυανέρυθροι”, όμως, ήταν περισσότερο ομαδικοί και έμπαιναν με ευκολία στην περιοχή του Τζόρβα. Είδατε και τις αντιδράσεις του κόσμου».

Για την αντίδραση του των φιλάθλων

Πώς σχολιάζετε τις διαμαρτυρίες του κόσμου για την εμφάνιση της ομάδας;

«Ο κόσμος πάντα διαμαρτύρεται όταν δεν βλέπει καλή μπάλα και καλά κάνει γιατί από την ομάδα περιμένει κάτι καλύτερο. Δε νομίζω, όμως, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει καλά παιχνίδια, αν δούμε συνολικά από την αρχή των αγωνιστικών του υποχρεώσεων την απόδοσή του. Οι διακυμάνσεις στην απόδοση είναι που προβληματίζουν τους φιλάθλους πιστεύω, αφού υπάρχει ο φόβος ότι σε ένα πιθανό άτυχο αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός θα βρεθεί πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού

Για ποιον λόγο πιστεύετε ότι υπάρχουν αυτές οι διακυμάνσεις στην απόδοση του Παναθηναϊκού;

«Ειλικρινά δεν ξέρω και το παράδοξο είναι ότι ο Τεν Κάτε δουλεύει πολύ με το σύστημα στις προπονήσεις. Δεν ξέρω γιατί δεν βγαίνει στο γήπεδο πάντα, ίσως όταν “στρώσει” περισσότερο η ομάδα να έχει πιο σταθερή απόδοση».

Για τη διαιτησία

Το σχόλιό σας για τη διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης; Ο Πανιώνιος εξέδωσε και μια ανακοίνωση σχετικά.

«Θεωρώ ότι πλην της φάσης του Δάρλα, με το σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Εστογιανόφ, δεν έγινε κανένα έγκλημα σε βάρος του Πανιωνίου. Αντίθετα, θα έλεγα ότι “κόπηκαν” λανθασμένα κάποιες φάσεις ως οφσάιντ για τον Παναθηναϊκό. Συγκεντρωτικά, δηλαδή, πιστεύω ότι η διαιτησία γενικότερα δεν ήταν καλή χθες».

Για το παιχνίδι εναντίον της Στουρμ Γκρατς

Την Πέμπτη, εναντίον της Στουρμ Γκρατς, πώς περιμένετε τους «πράσινους»;

«Για όλα όσα είπαμε αρχικά, θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι… απρόβλεπτος! Μπορεί να κάνει ένα φανταστικό παιχνίδι στην Αυστρία, αφού έτσι κι αλλιώς επιβάλλεται να πάει για τη νίκη. Εξάλλου, αν πάρει τους τρεις βαθμούς εναντίον της Στουρμ, πιθανότατα θα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν εξασφαλίσει τη νίκη δηλαδή, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει την ισοπαλία και έπειτα τη νίκη στο ΟΑΚΑ εναντίον της Ντιναμό Βουκουρεστίου».

Για τον Σισέ

Ποια είναι η γνώμη σας για την παρουσία του Σισέ στην ενδεκάδα. Δείχνει σιγά-σιγά να «δένει» με τους υπόλοιπους, ενώ χθες σκόραρε και δύο γκολ.

«Ο Γάλλος δείχνει ότι προσαρμόζεται, ενώ έχει πολύ καλή συνεννόηση με τον Σωτήρη Νίνη. Ο μικρός του βγάζει κάθετες μπαλιές, όπως έχει συνηθίσει ο Σισέ τόσα χρόνια στην Ευρώπη δημιουργώντας μεγάλο όνομα και οι δυο τους δείχνουν να συνεργάζονται καλά».

Για την άμυνα

Η αχίλλειος πτέρνα μέχρι… πρόσφατα, η άμυνα;

«Πιστεύω ότι με την έλευση του Μπιάρσμιρ η άμυνα έχει στρώσει και αυτό φαίνεται το τελευταίο διάστημα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Εντάξει υπήρξε και η ατυχία με τον Μαρίνο που τραυματίστηκε, αλλά τώρα με τον Γιούρκα όλα θα πάνε πάλι καλά».

Για τον Μαρίνο

Θεωρείτε ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής ο Μαρίνος τώρα που ο Γιούρκας δείχνει απόλυτα έτοιμος να πάρει τη φανέλα του βασικού;

«Ο Στέργος είναι πολύ καλός παίκτης, ανεβοκατεβαίνει συνεχώς στο γήπεδο και η παρουσία του είναι θετική για τον Παναθηναϊκό. Τώρα από εκεί και πέρα είναι σημαντικό ότι αυτό το παιδί, που το γνωρίζω καλά από την κοινή μας θητεία στον Ατρόμητο, μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Είναι το ίδιο καλός ως δεξιός χαφ, ενώ ανταποκρίνεται με επιτυχία και ως αμυντικός μέσος».

Για τον παίκτη του ΠΑΟ που έχει ξεχωρίζει

Από τα μέχρι στιγμής επίσημα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ποιος παίκτη ξεχωρίζει για την απόδοσή του;

«Πιστεύω ότι ο πιο σταθερός είναι ο Κατσουράνης, ενώ συνεχώς καλός είναι και ο Σαλπιγγίδης. Είναι παίκτης-εργάτης, τρέχει συνεχώς και θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να μείνει στον Παναθηναϊκό. Κι ο Νίνης μου αρέσει, έχει κάνει κάποια πολύ καλά παιχνίδια».

Για τον Τζόρβα

Για τον Τζόρβα ποιο είναι το σχόλιό σας; Πώς τον βλέπετε τώρα που έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού;

«Ανεβαίνει συνεχώς και δείχνει ότι διορθώνει και βελτιώνεται στους τομείς που υστερεί. Στην έξοδό του ψηλά θα πρέπει να γίνει λίγο πιο προσεκτικός, τον θέλω και περιμένω να γίνει ακόμα καλύτερος. Είναι αλτικός, παίζει καλά με την μπάλα στα πόδια, είναι έξυπνος, έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Αν, μάλιστα, φέτος τελειώσει τη σεζόν ως βασικός, πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερος».

Για τους Σοϊλέδη-Φετφατζίδη

Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε δύο λόγια για το παιχνίδι του Σαββάτου εναντίον του Ολυμπιακού. Οι Σοϊλέδης και Φετφατζίδης πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Ζίκο και τον δικαίωσαν. Εσείς πώς τους είδατε;

«Τον Σοϊλέδη τον έχω δει και σε άλλα ματς, όχι μόνο στο μεταξύ μας το Σάββατο. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίκτης, όπως και ο Φετφατζίδης που είχε θετική παρουσία το διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε. Πιστεύω ότι θα πρέπει να πάρουν αμφότεροι ευκαιρίες από τον προπονητή του Ολυμπιακού, όπως και κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής στην ομάδα του. Συνεχώς τρέχουμε στην Ευρώπη για να βρούμε ταλέντα και δεν δίνουμε την ευκαιρία στα ταλέντα από την Ελλάδα! Όλες οι ομάδες, λοιπόν, να δώσουν ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες των ρόστερ τους».

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Ο Μ Α Δ Ι Κ Ω Σ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΣΑΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.ΕΛΕΟΣ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ»   «Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» EmptyΤρι 03 Νοε 2009, 15:12

Στάθη, θεωρώ ότι πριν τα πάρεις, θα έπρεπε να το διαβάσεις.
Ο Οικονομόπουλος δεν είπε κάτι κακό για την ομάδα.
Σαφώς δεν συμφωνώ να βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι οι παλιοί και να μιλάνε, αλλά όταν κάποιος δεν προσπαθεί να κάνει κακό με τα λεγόμενά του, δεν είναι κακό να ακούγεται.
Προπαντώς, το ''πουλι'' δεν έχει μιλήσει ποτέ άσχημα για την ομάδα (ή τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι να το έχει κάνει).
Προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να γυρίσει πίσω στην παιανία.
Ίσως πάλι να το θέλει κι αυτός περισσότερο, γι' αυτό είναι και προσεκτικός σε αυτά που λέει. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η μόνη κακή κουβέντα του, που θυμάμαι εγώ, είναι ότι ο Γκαλίνοβιτς πάσχει από δυκαμψία....
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ»   «Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» EmptyΤρι 03 Νοε 2009, 15:54

Γιάννη φυσικά και το είπα ειρωνικά πως δεν το διάβασα.Το θέμα είναι πως βαρέθηκα αυτές τις καθημερινές δηλώσεις για όλους και για όλα. Μόνο στην ομάδα μας γίνεται αυτό και ειλικρινά με έχει κουράσει.....Δεν με ενδιαφέρει αν είναι θετικές ή αρνητικές. Θέλω λιγότερες δηλώσεις.Από όλους.
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ»   «Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ» EmptyΤρι 03 Νοε 2009, 15:56

Ισως και να βιαστηκες λιγο να το φερεις εδω ,..Ισως ομως και να εκανες καλα .

Ισως καλυτερα που δεν το διαβασες , γιατι πιθανον να το παρεκαμπτες .

Ειναι ομως ενα παραδειγμα για οποιον εχει αμφιβολιες , για το ποιον ωρισμενων ανθρωπων .
Ποια η διαφορα του πουλιου απο τον στρατηγο ??? Αυτος ειναι ιακνοποιημενος απο την συμπεριφορα των ανθρωπων της ομαδας στο προσωπο του ??? Δεν θα μπορουσε να βγη και αυτος και να πη τα μυρια οσα ??? Δεν το κανει αν και αυτος οπως και οι αλλοι το δικαιουται . Και δεν το κανει γιατι αυτο χαρακτηριζει το ηθος του ανδρος.
Η ισως γιατι φυλαει πισινη . Και αυτο δειχνει την υπαρξη μυαλου (τακους ΓΙΑΝΝΑΚΗ)
Σε καθε περιπτωση , ειναι παραδειγμα γι ολους αυτους που θεωρουν τον ΠΑΟ τσιφλικι τους και ετσι τον χρησιμοποιουν .Και αυτο περιλαμβανει και τον καπετανιο δυστυχως.

Τελικα βιαστηκα εγω . ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΑΘΗ

«Απρόβλεπτος ο ΠΑΟ»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: