| «Πυροβολούσαν με εντολή» | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: «Πυροβολούσαν με εντολή» Δευ 30 Νοε 2009, 19:43 | |
| «Πυροβολούσαν με εντολή» Από Gazzetta Team | Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009 18:22 Μεγεθος κειμένου: decrease font size increase font size Εκτύπωση Email Ο Αλέξανδρος Τζόρβας μίλησε για το περιστατικό με το αεροβόλο που τον σημάδευε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, τονίζοντας ότι υπήρχε εντολή για αυτή την κίνηση! «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες» είπε για το αγωνιστικό κομμάτι.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον SENTRA FM 103,3:
«Θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα, γιατί έχει δημιουργηθεί κλίμα για τη φύση του όπλου», είπε ο Τζόρβας και πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έκανα παρέμβαση στον διαιτητή, του έδειξα την πλάτη μου και του είπε ότι κάτι με καίει. Δέχθηκα αρκετές σφαίρες και στην πλάτη και στα πόδια και οι μώλωπες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα. Δεν είναι φαντασία και δεν προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε. Σε αυτό το γήπεδο και με αυτή την ομάδα γίνονται πράγματα που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω»
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε ακόμη:
Για το αν ασχολήθηκαν με το θέμα του στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο: «Στο ημίχρονο μπήκαμε να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε για το δεύτερο. Δεν είπαμε κάτι για το περιστατικό. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, αλλά όταν έβγαλα την μπλούζα είδα δύο μώλωπες. Δημιουργήθηκαν συνειρμοί και είδα και τους μώλωπες στα πόδια».
Για το αν τους επηρέασε αγωνιστικά το περιστατικό: «Δεν μας επηρέασε. Για να μιλήσω προσωπικά, έχω το μυαλό αποκλειστικά στο παιχνίδι. Θα μπορούσα να δημιουργήσω πρόβλημα, να πέσω κάτω, να κάνω καραγκιοζιλίκια και να πούμε ότι φεύγουμε».
Για το αν τους επηρέασε η καθυστέρηση στο πούλμαν: «Δεν θέλω να πω το παραμικρό σαν δικαιολογία. Δεν μου αρέσουν και το έχω αποδείξει. Όταν έχεις να κάνεις με ένα ντέρμπι, γνωρίζει ότι μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα. Σίγουρα σε αποσυντονίζει το να είσαι καθηλωμένος σε ένα πούλμαν για παραπάνω από μιάμισι ώρα και να περιμένεις να δεις τι θα γίνει».
Για το αν εξετάστηκε από τον γιατρό: «Φυσικά και με εξέτασε και υπάρχουν και φωτογραφίες. Ο κύριος Μώραλης είπε ότι οι ισχυρισμοί μου ήταν ψεύτικοι. Δεν μπορεί, όμως, να περάσει τέτοιο αντικείμενο στη θύρα των οργανωμένων, όπου γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος. Όταν βλέπω ότι κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους θεωρώ ότι είναι κατ' εντολή. Πέταξαν ένα σουγιά! Για αυτό τι δικαιολογία υπάρχει».
Για το... ντού του Πατέρα και το γεγονός ότι τον εξαίρεσε: «Όλοι χάνουμε, όλοι κερδίζουμε. Κανενός τα αυτιά δεν χαϊδεύονται. Η κριτική αφορά όλους μας. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Δεν ήμασταν απαράδεκτοι. Κάναμε προσπάθεια μεγάλη, δεχτήκαμε ένα απαράδεκτο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Αποσυντονιστήκαμε και μετά το 2-0 τελειώσαμε και δεν αντιδράσαμε δυναμικά.
Για το αν τους έλειπε ο τσαμπουκάς, όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ: «Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ίσως να έλειπε λίγο πάθος. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι η ομάδα ερχόταν από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων. Κάποια στιγμή θα έχανε και δυστυχώς έχασε στο ντέρμπι. Πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία μας και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, κοιτάμε πάντα να παίρνουμε τη νίκη, ενώ το σερί των παιχνιδιών Τετάρτη, Κυριακή σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάπου είχε φέρει και τον παράγοντα κόπωση».
Για το κλίμα της εβδομάδας πριν το ντέρμπι: «Όταν παίζεις ένα παιχνίδι το άγχος είναι δεδομένο. Δεν ξέρω τι είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν έχω ενημερωθεί από τον Τύπο. Πολλοί μπορούν να τα ακούνε από την ομάδα αλλά δεν κάνω τέτοιες συζητήσεις. Με νοιάζει το ποδοσφαιρικό κομμάτι και προσπαθώ να το αποβάλλω ότι γίνεται για να είμαι συγκεντρωμένος». | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τρι 01 Δεκ 2009, 13:52 | |
| ΤΖΟΡΒΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΩ ΚΑΝΑ ΚΑΜΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΞΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΛΙΕ!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ............ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ????? ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ????????
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ .......
ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ , ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΥΡΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!!!!!!!!
ΟΧΙ ΡΕ ......ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ .......... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΩΣ ΤΟ 90ο ΛΕΠΤΟ ..... ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΖΩΑ!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕ???????? ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ????? Ή ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΠΩΣΗ ΜΙΛΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ??????? ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΝΕ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΛΕΟΣ - ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ - ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τρι 01 Δεκ 2009, 17:07 | |
| Νασαι καλα ρε βασιλη , και πολυ λιγα λες ! Αλλα καλα ο Αλεξης , οι υπολοιποι που εισαντε ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ , ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΥΡΙΟ ? ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ . Ο ΒΥΝΤΡΑ ? ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ? Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ? ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ? Η ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ? Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ? ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΟΕΕΕΟ ? ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τρι 01 Δεκ 2009, 18:43 | |
| ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ...ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τρι 01 Δεκ 2009, 23:07 | |
| | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τρι 01 Δεκ 2009, 23:18 | |
| Α ΡΕ ΓΥΦΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΝΤΡΟΠΗ | |
|
| |
nice view Λεουρας
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τετ 02 Δεκ 2009, 00:55 | |
| ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΟΡΒΑ????????????
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ???????????????????
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑ???????????
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΛΚΟ ΤΟΥ?????? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τετ 02 Δεκ 2009, 03:11 | |
| Εγώ ένα έχω να πω....
Στον δεύτερο γύρο το γήπεδο θα έχει 65000 κόσμο.Αν ανάμεσα σ'αυτούς είναι 500 ανεγκέφαλοι και αρχίσουν να βαράνε με καραμπίνες, μην αναρωτηθεί κανείς κύριος τι εφταιξε.Γιατί αυτό θα γίνει αν μείνει ατιμώρητο αυτό που έκαναν του Τζόρβα.Θα δημιουργηθεί δεδικασμένο, εξαιτίας του οποίου τα ερχόμενα χρόνια θα θρηνήσουμε θύματα.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα κύριοι..... | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τετ 02 Δεκ 2009, 07:53 | |
| ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ : ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ! ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ . ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ Η ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ . ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΝΑΝΕ ? HIGH FIVE ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ? ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ? ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΣΗΚΩΤΟ ΜΕΣΑ ? ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ . ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΥΝΑΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "TOYR ATHENS BY AFTERNOON" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ! ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΛΑΖΑΜΕ ΣΑΝ ΚΟΚΟΡΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ! ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΓΕΡΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΟΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ . ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΚΟΡΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΓΙΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .
Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ . ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τετ 02 Δεκ 2009, 08:07 | |
| ΥΓ ... ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΙΩΘΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ . ΑΙΣΘΑΝΙΜΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΛΙΤΣΑ ΣΑΥΤΟ ΜΠΟΥΡ....ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ . ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ .ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ . ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ . ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ! | |
|
| |
georgedelphi Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2009 Τόπος : ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τετ 02 Δεκ 2009, 11:29 | |
| ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΖΟΡΒΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ????ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ???? ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ????? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ????? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
nice view Λεουρας
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τετ 02 Δεκ 2009, 13:06 | |
| ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΗΔΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ....................
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ | |
|
| |
tazzmanian13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2009
| Θέμα: Απ: «Πυροβολούσαν με εντολή» Τετ 02 Δεκ 2009, 14:13 | |
| Γεια σας παιδες ειμαι νεο μελος και εγω και θα τα λεμε συχνα.Για τα παραπανω σχολια σας εχω να προσθεσω και εγω και συμφωνω οτι τετοιους ειχαμε και ξεσηκωθηκαμε για να ξεκουμπιστουν πιστευωντας τους αλλους και πιαστηκαμε παλι μαλακες απο οτι φαινεται μαγκες και αυτοι αχρηστοι ειναι.Το χειρωτερο ολων ομωσ ειναι οτι σκορπισανε και τα φραγκα και οτι του χρονου θα μας πουνε ξερετε καταστροφηκη χρονια,περσυ χαλασαμε πολλα και τετοιες παπαριες εκει θελω να μας δω τι εχει να γινει μας κανανε οι γαυροι να φαινομαστε κυριες λογια τσαμουκαδες ολη την βδομαδα διοικηση εφημεριδα και οταν φτασανε κοτες ολοι.Κατσουρανη τραβα ρε παπαρι στο αεκακι μιας και γουσταρες εκει και κανε μας την χαρη μαλακες σαν και σενα περασανε πολλοι απο αυτην την ομαδα μαλακα ε μαλακα.Ειλικρινα ρε παιδια αν επι καπετανιου εκανε τετοια δηλωση παικτης της ομαδας για το οτι θεωρει τον γαυρο φαβορι για το πρωταθλημα δεν θα του ειχε κοψει τα παπαρια?Τωρα μουγκα ολοι.Σειταριδης μας τον φερανε πισω και του δινουνε και 800 χιλιαρικα και η (πρασινη) μας ελεγε μαλακιες.Γκαμπριελ δημοσιες σχεσεις με ζηκο ο ανυπαρκτος στο τελος του ματς το ιδιο και ο ζιλμπερτο αλλα αυτος τουλαχιστον παλεψε.Καραγκουνης τραυματιας παλι με τον παναθηναικο με την εθνικη τρεχει σαν την πουτανα,πηγε να δικαιολογηση και τους μαλακες στον πατερα προχθες μαλιστα δεν θα αισθανοταν και ασφαλης αν τουλαχιστον πηγαινε στο τηγανι,να αναρωτηθουμε εμεις τι κυριες εχουμε στην ομαδα μας και ζηταμε να ματωνουν και την φανελα μονο εμεις δεν μπορουμε να βγουμε εξω απο τα σπιτια μας επειτα απο τετοιες ξεφτιλες και τελος Πρασινοφρουρος να διαμερτυρεται για κορακια και λαισμαν εχθες.Θα μας τρελανετε ρεεεεε εσεις δεν λεγατε οτι ολα τα λαμογια θα τα εξαφανιση ο πατερας?εσεις δεν μας λεγατε οτι εχουν γνωση οι φυλακες?οτι θα φτιαξουμε ομαδα να κερδιζει και τους διαιτητες?Το αποτελεσμα?ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΑΥΣΤΗΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΠΑΤΕΡΑ.ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ?ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ?ΠΑΥΛΟ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΥΓ....ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ ΚΛΠ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ. | |
|
| |
| «Πυροβολούσαν με εντολή» | |
|