Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Στα πράσινα ο Μπόγρης Τρι 28 Ιουλ 2009, 01:26
Από τη φανέλα με το εθνόσημο σε αυτή με το τριφύλλι o Γιώργος Μπόγρης. Όπως αποκάλυψε πρώτο το gazzetta.gr στις 3.15μ.μ. το μεσημέρι της Τρίτης και είχε προαναγγείλει από τις 16 Ιουλίου, ο 20χρονος σέντερ του Ηλυσιακού, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται με την Εθνική Νέων στη Ρόδο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό κι αύριο αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο ύψους περίπου 600.000 ευρώ τετραετές συμβόλαιό. Τι λένε για τον ίδιο ο Σάκης Καρύδας, με τον οποίο ήταν το αχτύπητο δίδυμο του Ηλυσιακού στην περσινή χρονιά ανόδου, καθώς κι ο προπονητής του στους «κιτρινόμαυρους», Στέργιος Κουφός.
Ο 20χρονος διεθνής θα φοράει από τη νέα περίοδο τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, με τον ίδιο να έχει λαμβάνειν 600.000 ευρώ για τέσσερα χρόνια και τον Ηλυσιακό να βάζει στα ταμεία του 250.000 ευρώ. Ο Μπόγρης θα συμπληρώσει την γραμμή των ψηλών που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός πίσω από τους Μπατίστ, Τσαρτσαρή και Πέκοβιτς. Οι «πράσινοι» πιστεύουν στους νέους παίκτες και θέλουν έτσι να τους δώσουν τo... DNA των πρωταθλητών από μικρή ηλικία, όπως έκαναν με Καλάθη, Τέπιτς και Σερμαντίνι.
Ο Μπόγρης ήταν πέρυσι από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του Ηλυσιακού στην Α1, όντας τρίτος σκόρερ και τρίτος ριμπάουντερ της ομάδος. Αναλυτικά, σε 30 συναντήσεις είχε 9.4 πόντους με 58% δίποντα, 49% βολές και 4.3 ριμπάουντ, ενώ αγωνιζόμενος αυτές τις ημέρες με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρόδου μετρά μέχρι στιγμής σε τέσσερις αναμετρήσεις 15 πόντους και 6.5 ριμπάουντ μέσο όρο.
Θέμα: Απ: Στα πράσινα ο Μπόγρης Δευ 24 Αυγ 2009, 07:23
Μπόγρης: «Ποιος είμαι για να καβαλήσω το καλάμι;»
Αποφασισμένος να… κόψει τον χαβαλέ δήλωσε στο περιοδικό «ΝΙΤΡΟ» ο Γιώργος Μπόγρης. «Για πλάκα ξεκίνησα να παίξω, αλλά τώρα σοβαρεύουν τα πράγματα , τόσο που με αγχώνει λίγο γιατί πάντα ήμουν παιδί του χαβαλέ. Τώρα χαβαλές τέλος. Στον Παναθηναϊκό δεν περνάνε τέτοια, γιατί μπορεί να σου πουν άντε αγόρι μου στο σπιτάκι σου».
Αναφερόμενος στην απρεπή χειρονομία που έκανε κατά την διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεων, είπε: «Δεν έχουμε μάθει να παίζουμε μπροστά σε κάμερες και να μας βλέπει όλη η Ελλάδα. Ήταν μια αντίδραση που βγήκε μέσα από την πίεση. Ήταν λάθος, αλλά είναι επίσης λάθος να στεκόμαστε τόσο σε ένα μαύρο σημείο και όχι στην επιτυχία της Εθνικής».
Τέλος, ερωτηθείς για το αν έχει καβαλήσει το καλάμι, απάντησε: «Ποιο καλάμι; Ποιος είμαι εγώ προσωπικά για να το καβαλήσω. Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να πολεμήσω, να ρίξω ξύλο και να πάρω ευκαιρίες. Θέλω τίτλους και θα κάνω υπομονή. Δεν θέλω όμως να βλέπω απλώς τους τίτλους να έρχονται».