www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
18 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 18 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ   Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ EmptyΠαρ 11 Δεκ 2009, 21:03

Μια εβδομάδα εκτός, κάτι που σημαίνει ότι χάνει τον κρίσιμο αγώνα με τη Ρεάλ, θα μείνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί μικρή θλάση στον δεξί προσαγωγό.

Ο αρχηγός θα ακολουθήσει θεραπεία για μια εβδομάδα κι εν συνεχεία θα εξεταστεί εκ νέου από τον γιατρό Θανάση Κονίδη. Ως εκ τούτου χάνει το παιχνίδι με την Καβάλα και πιθανότατα με τη Ρεάλ.
Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από τη Μόσχα και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί καν να πιστέψει τον τρόπο που νίκησε ο Παναθηναϊκός.

«Κάποιες φορές συμβαίνει. Συμβαίνουν κι αυτά που συνέβησαν χθες. Προσπαθήσαμε να θυμηθούμε στα 11 χρόνια αν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο και θυμηθήκαμε δύο αγώνες με την Μπενετόν Τρεβίζο όπου είχαμε χάσει, το ένα με τον Γκαρμπαχόσα όπου πήγε ο αγώνας στην παράταση και πήραν οι Ιταλοί τελικά τη νίκη. Κάποιες φορές θα κερδίζεις, κάποιες θα χάνεις.

Είναι και θέμα τύχης. Είναι 50-50 για όλο τον κόσμο. Η Κίμκι στην κανονική περίοδο ήταν καλύτερη, άξιζε τη νίκη, αλλά στην παράταση ήμασταν καλύτεροι. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ότι το πιστέψαμε».

Ο Ομπράντοβιτς απάντησε και στην παρατήρηση πως όταν όλοι πανηγύριζαν με την ολοκλήρωση του 40λεπτου, ο ίδιος έδειχνε ανέκφραστος: «Έχω πανηγυρίσει πολλές φορές στο παρελθόν και θα ξαναγίνει πιστεύω. Τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν κάτι που δεν το περίμενα, να οδηγηθεί ο αγώνας στην παράταση. Και από την άλλη, προσπάθησα να είμαι έτοιμος να μιλήσω στους παίκτες μου για την παράταση. Υπήρχε δρόμος ακόμη. Δεν είμαι άνθρωπος που δεν πανηγυρίζει πάντως… Εξαρτάται και από το παιχνίδι. Και το χθεσινό ήταν απίστευτο!»

Στην «τύχη» αναφέρθηκε και ο Στράτος Περπέρογλου. «Η ροή του αγώνα, το ίδιο το παιχνίδι έδειξε ότι αν δεν λήξει ο χρόνος, δεν τελειώνει τίποτα. Πως όλα μπορεί να γίνουν. Έκανε και η Κίμκι κάποια λάθη, πήραμε έτσι εμείς κάποιες κατοχές και γύρισε το παιχνίδι. Χρειάζεται και λίγη τύχη. Όχι μόνο τύχη…», τόνισε.

πηγή:http://mypanathinaikos.blogspot.com
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Z13
Παλιος
Παλιος
Z13

Αριθμός μηνυμάτων : 287
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009

Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ   Χωρίς τον αρχηγό με τη Ρεάλ EmptyΠαρ 11 Δεκ 2009, 21:08

Κώδικας:
«Έχω πανηγυρίσει πολλές φορές στο παρελθόν και θα ξαναγίνει πιστεύω. Τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν κάτι που δεν το περίμενα, να οδηγηθεί ο αγώνας στην παράταση. Και από την άλλη, προσπάθησα να είμαι έτοιμος να μιλήσω στους παίκτες μου για την παράταση. Υπήρχε δρόμος ακόμη. Δεν είμαι άνθρωπος που δεν πανηγυρίζει πάντως… Εξαρτάται και από το παιχνίδι. Και το χθεσινό ήταν απίστευτο!»

Auta ta logia einai ola ta lefta!!
Proskinao gia mia akoma fora ton zots!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Με Σαριεγκι αρχηγο δεν φοβαμαι τιποτα..
» Ρεάλ για ”V-Span” και Μίλος
» ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 80-70
» Ο Μίγκελ Τόρες, της Ρεάλ, στο προσκήνιο για τους «πράσινους»
» Χωρίς Καραγκούνη!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Μπάσκετ :: Νέα-
Μετάβαση σε: