Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Ανοίγει ο δρόμος για Πόγκατετζ! Δευ 11 Ιαν 2010, 00:25
Η Μίντλεσμπρο μέσα στο επόμενο 48ωρο «κλείνει» τέσσερις παίκτες και ένας από αυτούς είναι ο κεντρικός αμυντικός που θα αντικαταστήσει τον Πόγκατετζ σύμφωνα με τους Άγλλους!
Η προσπάθεια που κάνει η Γκόρντον Στράχαν για να ανεβάσει την «Μπόρο» ξανά στην Premier League συνεχίζεται. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να κλείσει ένα... κουαρτέτο παικτών που θα βοηθήσουν για την άνοδο!
Καταρχήν υπάρχει το διπλό... χτύπημα από την Σέλτικ. Ο μέσος Μπάρι Ρόμπσον και ο κεντρικός αμυντικός Γκάρι Κάλντγουελ. Μάλιστα οι Άγγλοι τονίζουν ότι η έλευση του Κάλντγουελ ανοίγει τον δρόμο για την παραχώρηση του Εμάνουελ Πόγκατετζ στον Παναθηναϊκό. Ο Στράχαν δεν ήθελε να χάσει τον Αυστριακό στόπερ αλλά από την στιγμή που βρίσκει άλλη αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν είναι πιθανό να ανάψει το... πράσινο φως και ο υψηλόσωμος στόπερ να έρθει από τώρα στην Ελλάδα.
Οι άλλοι δύο υποψήφιο για την Μίντλεσμπρο είναι ο Βίλο Φλουντ και ο Κρις Κίλεν.
Θέμα: Απ: Ανοίγει ο δρόμος για Πόγκατετζ! Δευ 11 Ιαν 2010, 01:08
Καπου μολις πηρε το αυτι μου οτι εκλεισε τελικα ο Κάλντγουελ στη Μπορο και μαλλον παιρνουμε Πογκατετζ τωρα! Το ειπε καποιος βαζελος στο ραδιο. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Πατερα παρε ακομα εναν δανεικο για να παρουμε απο τωρα την κουπα!
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Θέμα: Απ: Ανοίγει ο δρόμος για Πόγκατετζ! Τρι 12 Ιαν 2010, 00:03
Σορυ κιόλας, επειδή εγώ το παληκάρι (Πογκατετζ) δεν το ξέρω, αλλά σας κάνει εσάς για τον killer (τον Σισέ της άμυνας), που χρειαζόμαστε???????
Z13 Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 287 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 50
Θέμα: Απ: Ανοίγει ο δρόμος για Πόγκατετζ! Τρι 12 Ιαν 2010, 01:47
Re pedia auti i di8en emoni tou agglou proponiti mou 8mizei ton Gerets otan to epeze diskolos kai den i8ele me tipota na mas dosei ton Flávio Conceição! Telika oli mas 8imoumaste ti megali kariera ekane autos stin omada mas!