Θέμα: «Έκλεισε» κι έρχεται! Σαβ 23 Ιαν 2010, 01:15
Μάρκους Χέισλιπ ήθελε και Μάρκους Χέισλιπ παίρνει! Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το deal το απόγευμα της Παρασκευής και το βράδυ οι Σπερς ανακοίνωσαν την αποδέσμευσή του. Έρχεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα.
Οι «πράσινοι» έψαχναν έναν παίκτη να δυναμώσουν και πάλι τη ρακέτα τους, έπειτα τον τραυματισμό του Κώστα Τσαρτσαρή, ο Μάρκους Χέισλιπ, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr, άρεσε πολύ -από πέρυσι μάλιστα- κι αυτός είναι που έρχεται!
Η πρόταση της ομάδος που «αγγίζει» το 1.000.000 δολάρια μέχρι το καλοκαίρι (σ.σ. είχε λαμβάνειν από τους Σπερς μόλις 855.189 δολάρια μεικτά) έστειλε... αδιάβαστη την Κίμκι, που είχε μπει στο «κόλπο» της απόκτησής του αλλά και την Εφές Πίλσεν. Έτσι, Κυριακή με Δευτέρα, με το πέρας των 48 ωρών που ορίζουν οι κανονισμοί του ΝΒΑ για τους προσφάτως αποδεσμευμένους παίκτες, ο 29χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αναμένεται, όχι απλώς να ανακοινωθεί, αλλά και να πατήσει το πόδι του σε αθηναϊκό έδαφος.
Τη Δευτέρα το «τριφύλλι» θα ενημερώσει την Ευρωλίγκα για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο ΤΟΡ 16, με τον πρώην, πλέον, ΝΒΑer να βρίσκεται ανάμεσά τους, έστω κι αν το πιθανότερο είναι πως δεν θα χρησιμοποιηθεί στην «αυλαία» της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ (27/1, 9μ.μ.).
Από τη στιγμή που θα βρεθεί, πάντως, στο παρκέ με τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος, ο Παναθηναϊκός θα φαντάζει ακόμη πιο ισχυρός απέναντι στους αντιπάλους εντός κι εκτός των συνόρων. Ο Χέισλιπ έχει ευρωπαϊκή εμπειρία από τις θητείες του σε Εφές Πίλσεν και Ουνικάχα κι αυτό συνήθως είναι κάτι που αναζητούν όλοι οι προπονητές, όταν κινούνται για την απόκτηση Αμερικανών.
Θέμα: Απ: «Έκλεισε» κι έρχεται! Σαβ 23 Ιαν 2010, 01:47
Αυτα ειναι!! Μεσα σε 3 μερες εγινε η ματαγραφαρα! Τσακ μπαμ!! Ποσα θες? Τοσα! Παρτα κι αντε να τελειωνουμε! Να τα βλεπουν αυτα καποιοι κατα Παινια μερια!
Z13 Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 287 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 50
Θέμα: Απ: «Έκλεισε» κι έρχεται! Σαβ 23 Ιαν 2010, 09:15
paidia kitakste sto 08:00 pou pidaei o an8ropos!
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
Θέμα: Απ: «Έκλεισε» κι έρχεται! Σαβ 23 Ιαν 2010, 23:26
ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΡΕ ΣΕΙΣ???? ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ sport.gr, ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΝΤΟΜΙΝΙΚ, ΠΗΔΑΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ 7,25, ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΙ, ΠΑΛΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΔΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, ΕΤΣΙ ΖΟΤΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΜΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
Θέμα: Απ: «Έκλεισε» κι έρχεται! Τρι 26 Ιαν 2010, 13:20
Πρόβλημα με την πτήση του ΧάισλιπΚώστας Παπαντωνίου | 26/1/2010 3:21:52 πμΛίγες ώρες αργότερα του προγραμματισμένου θα φτάσει στην Ελλάδα ο Μάρκους Χάισλιπ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο αμερικανός άσος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τις ανταποκρίσεις των πτήσεων και θα αναγκαστεί να προσγειωθεί στη χώρα μας αντί για 9:15π.μ στις 3μ.μ. με την πτήση της Αir France και όχι της DELTA.
Ο αμερικανός θα περάσει στη συνέχεια από τις προβλεπόμενες και απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ θα υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.
Επιπλέον θα γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες και προπονητές του, ενώ παράλληλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του, αν και ουσιαστικά αυτό έγινε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα των πράσινων με τον Κολοσσό Ρόδου από τον Θανάση Γιαννακόπουλο!
akisdelphi Αρχαιος
Θέμα: Απ: «Έκλεισε» κι έρχεται! Τρι 26 Ιαν 2010, 17:54
"Θέλω τίτλους..."Κώστας Παπαντωνίου | 26/1/2010 4:17:33 μμΣτην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (26/01) ο Μάρκους Χάισλιπ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τους πράσινους να κατακτήσουν πολλούς τίτλους. Παράλληλα, μίλησε για τη φιλική του σχέση με τον Ντρου Νίκολας και τον θαυμασμό του για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ έδωσε ραντεβού στο παρκέ με τον Τζος Τσίλντρες.
Ο Χάισλιπ, αν και ταλαιπωρημένος από το πολύωρο ταξίδι, θα προπονηθεί το απόγευμα της Τρίτης (26/01). Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δεν απόκλείεται, να τον συμπεριλάβει στην 12άδα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (27/01) με την Παρτιζάν. Ο αμερικανός φόργουορντ, αν και ταλαιπωρημένος από το πολύωρο ταξίδι, δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και αρχικά τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού, μίας ομάδας που έχω βρεθεί πολλές φορές αντίπαλος στο παρελθόν και ξέρω πόσο δυνατή είναι. Θα είναι καλύτερα τώρα που θα παίζω στη μεριά των νικητών".
Σε ερώτηση σχετικά με την απόφασή του να αφήσει το ΝΒΑ για τον Παναθηναϊκό είπε: "Οταν μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα πολύ, διότι δεν είχα χρόνο συμμετοχής στους Σπερς. Ενας από τους λόγους που ήρθα είναι ότι στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζομαι περισσότερο.
Στόχος μου είναι να κατακτήσω όλους τους τίτλους. Εχω μιλήσει με τον Νίκολας, ο οποίος μου έδωσε πολλές πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κερδίσω πολλά. Μοιάζει το στιλ του με τον Γκρεγκ Πόποβιτς των Σπερς και πιστεύω πως δεν θα αργήσω να καταλάβω τη φιλοσοφία του", τόνισε ο Χάισλιπ και κλήθηκε να σχολιάσει τις μονομαχίες του με τον Τζος Τσίλντρες:
"Τον ξέρω από το ΝΒΑ. Είναι καλός παίκτης και ανυπομονώ να παίξω αντίπαλός του", τόνισε, ενώ στο τέλος για το αν θα παίξει στο ματς της Τετάρτης (27/01) με την Παρτιζάν σχολίασε:
"Θα δούμε. Θα δούμε. Είναι απόφαση του κόουτς. Θα ξεκινήσω προπονήσεις και βλέπουμε".
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Θέμα: Απ: «Έκλεισε» κι έρχεται! Τετ 27 Ιαν 2010, 18:10
Neema έγραψε:
Αυτα ειναι!! Μεσα σε 3 μερες εγινε η ματαγραφαρα! Τσακ μπαμ!! Ποσα θες? Τοσα! Παρτα κι αντε να τελειωνουμε! Να τα βλεπουν αυτα καποιοι κατα Παινια μερια!
Μην αμφιβάλεις καθόλου πως για αυτο το λόγο έγινε αυτη η μεταγραφή !