www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Με Νιόπλια και του χρόνου! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Με Νιόπλια και του χρόνου! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Με Νιόπλια και του χρόνου! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Με Νιόπλια και του χρόνου! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Με Νιόπλια και του χρόνου! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Με Νιόπλια και του χρόνου! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Με Νιόπλια και του χρόνου! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
38 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 38 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Με Νιόπλια και του χρόνου!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Με Νιόπλια και του χρόνου! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Με Νιόπλια και του χρόνου!   Με Νιόπλια και του χρόνου! EmptyΤρι 26 Ιαν 2010, 13:30

Με Νιόπλια και του χρόνου!Δημήτρης Μιχάλης | 26/1/2010 9:07:00 πμΟταν στις 8 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας αποφάσισε να λύσει την συνεργασία με τον Χενκ Τεν Κάτε και να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού τον Νίκο Νιόπλια, αρκετός κόσμος έκανε λόγο για τεράστιο ρίσκο, απ` τη στιγμή που ο 45χρονος προπονητής, ναι μεν είχε περάσει με επιτυχία από τις μικρές εθνικές ομάδες, όμως δεν είχε παραστάσεις από πάγκους συλλόγων. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε για το ρίσκο που πήρε, ενώ και ο Νιόπλιας φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα που έβαλε με τον εαυτό του.

Μόλις ενάμιση μήνα στην ομάδα ο κοζανίτης τεχνικός έχει βάλει τη δική του σφραγίδα με τον Παναθηναϊκό να πείθει με την απόδοσή του ακόμη και όταν δεν κερδίζει, όπως ακριβώς έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Αρη. Οι πράσινοι μετά από έξι χρόνια βρίσκονται αγκαλία με τον τίτλο και όλα δείχνουν ότι ο Νιόπλιας κερδίζει με το σπαθί του την ανανέωση του συμβολαίου του (σ.σ. έχει υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι σε πρώτη φάση) στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Μόλις κατακτηθεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα ο Νικόλας Πατέρας και ο Κώστας Αντωνίου θα φωνάξουν τον Νίκο Νιόπλια και τον συνεργάτη του Κριστόφ Βαζέχα, προκειμένου να τους γίνει επέκταση των συμβολαίων τους και να συζητήσουν για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς με στόχο μια πανίσχυρη ομάδα.

Νέα άρνηση για Βύντρα
Στο μεταξύ, μετά τη Σιένα, που είχε κάνει κρούση στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και πήρε αρνητική απάντηση, άλλη μια ιταλική ομάδα ενδιαφέρθηκε για να αποκτήσει τον Λουκά Βύντρα, αρχικά με δανεισμό και οψιόν αγοράς και αφού άκουσε το πρώτο "όχι" από τους πράσινους ζήτησε να τον αγοράσει κανονικά με μεταγραφή, όμως και πάλι από τον Παναθηναϊκό ήταν ανένδοτοι, αφού έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις φετινές εμφανίσεις του 29χρονου διεθνούς αμυντικού.

Killer... το καλοκαίρι
Σχετικά με την μεταγραφή του... killer, όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν αυτή παίρνει μετάθεση για το καλοκαίρι, αφού την συγκεκριμένη χρονική περίοδο προέκυψαν πολλές δυσκολίες. Οι πράσινοι δεν ήταν διατεθειμένοι να σπρώξουν χρήματα στο παζάρι του Ιανουαρίου και κοίταξαν ορισμένες περιπτώσεις δανεισμού με οψιόν αγοράς, με τον Κάτα Ντίας να είναι ο διακαής πόθος του Νίκου Νιόπλια και τους Εμάνουελ Πόγκατετζ και Φερνάντο Μέιρα να έπονται, ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα που απαιτήθηκαν για να γίνει η κίνηση ήταν αυτά που απέτρεψαν στο να γίνει η μεταγραφή τώρα. Απ` την άλλη και η αμυντική λειτουργία δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της με τους υπάρχοντες παίκτες...

Λάζαρος: Να κερδίσω τον χαμένο 1,5 χρόνο
Εξάλλου, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν από τα κρυφά χαρτιά του Νιόπλια στη μάχη με τον Αρη και κατά γενική ομολογία ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με τους πράσινους. Ο Χριστοδουλόπουλος δεχόταν πολλά συγχαρητήρια για την εμφάνισή του, με τον μακεδόνα παίκτη να τονίζει πως "εγώ αυτό που θέλω απλά είναι να κερδίσω πίσω τον τελευταίο χαμένο ενάμιση χρόνο", παραδεχόμενος πως και ο ίδιος είχε ευθύνη για τον παραγκωνισμό του, χωρίς ωστόσο να είναι ο μοναδικός υπαίτιος.

"Κατηγορώ τον εαυτό μου για όλο αυτό το διάστημα που 'χάθηκα', αλλά δεν φταίω μόνο εγώ. Εγιναν πολλά, αλλά πλέον κοιτάω μπροστά. Θέλω να συνεχίσω έτσι και να τα δώσω όλα για να πάρουμε τον τίτλο. Θα ήταν η απόλυτη ευτυχία για μένα να πάρουμε το πρωτάθλημα και να έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι σ’ αυτό", λέει στο περιβάλλον του ο Χριστοδουλόπουλος.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Με Νιόπλια και του χρόνου!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Και του χρόνου...
» Θέμα χρόνου η ανακοίνωση Φερνάντες
» "Ξεχάστε τον ΜακΙντάιρ, του χρόνου θα παίζει στην Αθήνα"
» Τα «θέλω» του Νιόπλια!
» Τα πλάνα του Νιόπλια

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: