www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Τον… καβάλησε! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Τον… καβάλησε! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Τον… καβάλησε! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Τον… καβάλησε! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Τον… καβάλησε! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τον… καβάλησε! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Τον… καβάλησε! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Τον… καβάλησε!

Πήγαινε κάτω 
+4
Neema
minos13
Tropikano
abaddon
8 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΚυρ 14 Φεβ 2010, 19:57

ΣΟΥΠΕΡ Η ΚΑΒΑΛΑ, ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.-

Την πρώτη του –αναπάντεχη- ήττα επί ημερών Νίκου Νιόπλια γνώρισε ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής. Η άριστα διαβασμένη Καβάλα του Ντε Μος έκανε… επίδειξη δύναμης μέσα στο ΟΑΚΑ, κινδύνευσε περιστασιακά και πήρε την μεγαλύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, με 2-0, χάρις σε δύο γκολ του Έμπι Σμολάρεκ στην επανάληψη. Μπλοκαρισμένοι σε κάθε επίπεδο οι «πράσινοι», άνω κάτω έκανε την άμυνα του «τριφυλλιού» ο Ρινκόν που συμμετείχε και στα δύο γκολ της Καβάλας.

Ανταγωνιστική από την αρχή η Καβάλα

Το παιχνίδι είχε πολλά να προσφέρει στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και γκολ. Οι «αργοναύτες» παρουσιάστηκαν απόλυτα ανταγωνιστικοί σε αυτό το διάστημα και έκαναν τον Παναθηναϊκό να σκέφτεται πως η εστία του μπορεί να απειληθεί από στιγμή σε στιγμή. Ντιέ και Ντικρόκ έσπρωχναν γρήγορα τους φιλοξενούμενους στην αντεπίθεση και τον Ορούμα να υποδέχεται άριστα την μπάλα, αναγκάζοντας τα χαφ του Παναθηναϊκού να μένουν πίσω. Η Κάβαλα, μάλιστα, είχε και τις πρώτες φάσεις του ματς με σουτ του Ντικρόκ το οποίο έδιωξε δύκολα ο Τζόρβας και από το κόρνερ που προέκυψε ο Μουρ αστόχησε με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή.

Δοκάρι με Σισέ, απάντησαν οι "Αργοναύτες"

Ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Σισέ στο 8’, μετά από γύρισμα από δεξιά του Κατσουράνη (είχε ξεκινήσει από θέση οφσάιντ την προσπάθεια του) αλλά η Καβάλα ήταν πάντα απειλητική στην «κόντρα» και στο 14’ ο Ορούμα έχασε μοναδική ευκαιρία να βγει απέναντι στον Τζόρβα κάνοντας κάκιστο κοντρόλ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ντουγκλάο που βγήκε από την άμυνα του και προσπάθησε να βγάλει την ομάδα του στην αντεπίθεση. Οι «αργοναύτες» δεν το έβαλαν κάτω και παρότι ο Παναθηναϊκός άρχισε να παίρνει την κατοχή της μπάλας στο κέντρο, είχαν νέα ευκαιρία με τον Ντιέ να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή στο 19’ ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σαλπιγγίδης είχε καλή ευκαιρία για το 1-0, με σουτ από δεξιά.

Όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Νιόπλια ανέβαιναν περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, αλλά ελάχιστοι από αυτούς ανελάμβαναν πρωτοβουλίες. Είναι χαρακτηριστικό πως ο πιο δραστήριος παίκτης του «τριφυλλιού» ήταν ο Βύντρα που μαζί με τον Σαλπιγγίδη προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποια ρήγματα από τα δεξιά, αλλά συνολικά οι «πράσινοι» δεν λειτουργούσαν. Λέτο και Καραγκούνης έμεναν εκτός παιχνιδιού, ενώ ο Σισέ τα έβρισκε «μπαστούνια» απέναντι στο αμυντικό δίδυμο τον Ντουγκλάο, Μουρ που «έκλειναν» εναλλάξ πάνω του και μόνο όταν έβγαινε στα πλάγια μπορούσε να γίνει αισθητός. Από μια τέτοια περίπτωση, προέκυψε μια ασίστ του Γάλλου στον Βύντρα που έχασε την ευκαιρία στο 35’, σουτάροντας στην εξωτερική πλευρά της εστίας και ενώ Λέτο και Σαλπιγγίδης περίμεναν πάσα στην «καρδιά» της περιοχής.

Κυνήγησε την τύχη του ο Ντε Μος

Η Καβάλα έδειξε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο πως δεν φοβάται το παιχνίδι και σε αυτήν την λογική ήρθε και η αλλαγή του Γκβοζντένοβιτς με τον Σμολάρεκ στο 27’, με τον Ντε Μος να στέλνει το σύνθημα πως επιδίωξη του ήταν να κρατήσει ακόμα πιο πίσω τον Παναθηναϊκό. Ο Ντικρόκ κάλυψε το κενό του Σέρβου «κλείνοντας» από αριστερά, ενώ ο Ονουάτσι που μέχρι τότε έμοιαζε αποκομμένος αγωνίστηκε ως περιφερειακός επιθετικός με την είσοδο του Πολωνού και όλα αυτά «έπιασαν» στην επανάληψη όταν ήρθαν και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων.

Μπλοκαρισμένος ο ΠΑΟ

Αυτό συνέβη κυρίως, διότι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Ιτάνζ («καθάρισε» όλες τις φάσεις στον αέρα), συνεπώς όσο το γκολ που θα «ξεκλείδωνε» το ματς δεν ερχόταν, ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να ρισκάρει περισσότερο. Ο Νιόπλιας απέσυρε κάπως εσπευσμένα τον Λέτο για να περάσει τον Νίνη στην θέση του, όμως ο νεαρός άσος δεν τον δικαίωσε για αυτήν την επιλογή, δεν είχε καθαρό μυαλό και δεν μπόρεσε να παίξει ουσιαστικό ρόλο στο ματς.

Ρουά-Ματ από Ρινκόν, Σμολάρεκ

Συνολικά, οι επιλογές του Κοζανίτη τεχνικού να αλλάξει την ροή του ματς δεν έφεραν το παραμικρό αποτέλεσμα. Η Καβάλα είχε «διαβάσει» άψογα το παιχνίδι του Σαλπιγγίδη και του Σισέ και από την στιγμή που οι «πράσινοι» δεν βρήκαν χώρους ούτε καν για να σουτάρουν με υποτυπώδεις προϋποθέσεις από τον άξονα (πόσο μάλλον να περάσουν κάποια πάσα της προκοπής στον Σισέ) έμοιαζαν καταδικασμένοι να ζουν με την αγωνία. «Καθαρές» φάσεις δεν δημιουργούσαν παρά την εδαφική τους υπεροχή και στο 68’ το άγχος τους μεγάλωσε. Από μια εξαιρετική αντεπίθεση που ξεκίνησε από ενέργεια του Ρινκόν από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Ονουάτσι που γύρισε στον σωστό χώρο και χρόνο για τον Σμολάρεκ, ο οποίος έκανε το 1-0, «παγώνοντας» το ΟΑΚΑ με ψύχραιμο πλασέ προ του Τζόρβα.

Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε με εφιαλτικό τρόπο για τους «πράσινους» που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο. Ο Ντε Μος αποβλήθηκε στο 71’ για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή σε μια φάση με πρωταγωνιστή του Ντιέ, οι παίκτες του όμως έκαναν καλά την δουλειά τους, πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα με παρόμοιο τρόπο στο 85’. Από λάθος του Νίνη, ο Ρινκόν πραγματοποίησε νέα εξαιρετική κούρσα από δεξιά και η άμυνα του Παναθηναϊκού που είχε χάσει την ισορροπία της μπόρεσε απλά να παρακολουθήσει τον Σμόλαρεκ να κάνει το 0-2 με νέο πλασέ από πλεονεκτική θέση. Ο Παναθηναϊκός αποδέχτηκε πολύ εύκολα την μοίρα του και είχε απλά μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Κατσουράνη (κοντινό σουτ που βρήκε ξανά σε ετοιμότητα τον Ιτάνζ) να περιορίσει την έκταση της ήττας του.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος (80' Πετρόπουλος), Σιμάο (69' Κλέιτον), Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο (46' Νίνης), Σισέ

Καβάλα: Ιτανζ, Οικονόμου, Μουρ, Ντουγκλάο, Γκβοζντένοβιτς (27' Σμολάρεκ), Ντομπρασίνοβιτς, Ντικρόκ, Ντιέ, Ορούμα (63' Ρινκόν), Λάκης (56' Πετκάκης), Ονουάτσι

sportdog.gr

Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΙΟΠΛΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ, ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ....ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΛΗΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ, ΔΥΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ 2 ΑΤΟΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΠΑ 4 "ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ" ΜΑΣ....ΡΕ Α ΣΤ'ΑΝΑΘΕΜΑ.....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΚυρ 14 Φεβ 2010, 20:09

Δυστηχως υπαρχιε μονο μεγαλη ομαδα στην Ελλαδα,και δεν ειναι αυτη που υποστιρηζουμε εμεις..Αυτο το πρωταθλημα μια μεγαλη ομαδα θα το ειχε ηδη παρει με ολα κοντρα,ποσο μαλλον που ολα τις πηγαν καλα...ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ
minos13
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΚυρ 14 Φεβ 2010, 20:25

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ!!!!!!!
Neema
Παλιος
Παλιος
Neema

Αριθμός μηνυμάτων : 204
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2009
Τόπος : Κομοτηνή

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΚυρ 14 Φεβ 2010, 23:56

Επιμενεις σε Σαριεγκι Πατερα?? Φατα τωρα μαλακα! Ο Σαριεγκι πεφτει μονος του και αφηνει τον επιθετικο να κανει βολτες!! Φατα Αντωνιου κοπροσκυλο! Αυτη ειναι η αμυνα του Παναθηναικου ρεε????? Αι σιχτιρ! Κατσουρανη αν δεν ματωνεις δρομο!! Δεν ειμαστε ιδρυμα του δημοσιου κωλοπαιδι! Καραγκουνη σκασε επιτελους και ασε την ομαδα να παει μπροστα! Σαλπιγγιδη φυγε να ησυχασουμε!! Νιοπλια εισαι πολυ χεστης!
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 00:07

Neema έγραψε:
Επιμενεις σε Σαριεγκι Πατερα?? Φατα τωρα μαλακα! Ο Σαριεγκι πεφτει μονος του και αφηνει τον επιθετικο να κανει βολτες!! Φατα Αντωνιου κοπροσκυλο! Αυτη ειναι η αμυνα του Παναθηναικου ρεε????? Αι σιχτιρ! Κατσουρανη αν δεν ματωνεις δρομο!! Δεν ειμαστε ιδρυμα του δημοσιου κωλοπαιδι! Καραγκουνη σκασε επιτελους και ασε την ομαδα να παει μπροστα! Σαλπιγγιδη φυγε να ησυχασουμε!! Νιοπλια εισαι πολυ χεστης!

Έχει μαλλιάσει η γα...νη η γλώσσα μας, βγάλε λίγο τον Καραγκούνη έξω και βάζε βασικό τον Νίνη! Παίξε στο κωλοπαίχνιδο με ένα αμυντικό χαφ, όχι και με Σιμάο και με Κατσουράνη! Μου βγάζει Λέτο και μου βάζει Νίνη αριστερά!!Ένας παίκτης μπορεί να κάνει μια προσωπική ενέργεια και να αλλάξει το παιχνίδι και μου τον βγάζει έξω!! Βλέπει τον Σαλπιγγίδη να είναι σε άλλο γήπεδο, εκεί του πούστη!! Μία φάση κάναμε σε όλο το παιχνίδι ρε, ΜΙΑ!!Με αντίπαλο την Καβάλα!! Κάναμε τον Ντουγκλάο και τον Μουρ να φαίνονται Νέστα και Μαλντίνι!! Τον Κάτε όμως τον σταυρώνανε, τον Νικολάκη όμως μούγκα!! Αν το χάσει μπορεί να λένε πως έφταιγε και ο Τεν Κάτε, ικανοί είναι!! Να δω τώρα τι θα γίνει με τις δύο εξόδους, σε Τούμπα και Νέα Σμύρνη, που θα τρέμουν τα πόδια τους!! Και μη μου πείτε για στήριξη και για υπομονές γιατί αυτά τέλος, έχουν και τα όρια τους!! Από +8 σε +3 και δεν έχουν έρθει ακόμα και πολλά δύσκολα παιχνίδια!! Ή νομίζετε πως ο Αστέρας θα ανοίξει και σε μας τα πόδια όπως έκανε με τον γαύρο??
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 00:17

ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....Ο Ντε Μος...ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ...ΒΕΡΕΣΕ.

ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΕΚ....ΑΚΡΙΒΩΣ......ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ....

ΥΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ ????? ΜΠΟΡΔΕΛΟ!!!!!!ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡ????ΕΛΕΟΣ.....

ΥΣ2 ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΣΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ.....ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΔΕΝ ...ΔΕΝ...ΔΕΝ...ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.....ΕΛΕΟΣ.....

ΥΣ3 Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ Ο ΒΥΝΤΡΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΥΚΑ
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 00:27

g3thanasis έγραψε:
ΥΣ3 Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ Ο ΒΥΝΤΡΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΥΚΑ

Ο χειρότερος ο Σαλπιγγίδης....άμε στο καλό Δημήτρη.Άμε στον Παοκ να αναβαθμίσεις την καριέρα σου.
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 01:02

abaddon έγραψε:
Τον Κάτε όμως τον σταυρώνανε, τον Νικολάκη όμως μούγκα!! Αν το χάσει μπορεί να λένε πως έφταιγε και ο Τεν Κάτε, ικανοί είναι!! Να δω τώρα τι θα γίνει με τις δύο εξόδους, σε Τούμπα και Νέα Σμύρνη, που θα τρέμουν τα πόδια τους!! Και μη μου πείτε για στήριξη και για υπομονές γιατί αυτά τέλος, έχουν και τα όρια τους!! Από +8 σε +3 και δεν έχουν έρθει ακόμα και πολλά δύσκολα παιχνίδια!! Ή νομίζετε πως ο Αστέρας θα ανοίξει και σε μας τα πόδια όπως έκανε με τον γαύρο??

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΡΕ ΣΤΑΘΗ????? ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ Ή ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ???????
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!! ΑΜΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟΤΕ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ........ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΝΤΑΤΟΛΟ...... Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ..... Ο ΜΗΤΡΟΓΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 3ΛΕΠΤΟ
( ΑΚΟΥ 0-2 ΣΤΟ 8ο ΛΕΠΤΟ????????)

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ + 3 .......ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ?????

ΣΤΟ -10 ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ Ο ΤΕΝΤΟΠΑΝΟΣ????????????
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 01:06

Τι δεν κατάλαβες ρε Βασίλη, γαμώ την στήριξή μου γαμώ? Συνεχώς εμείς στηρίζουμε και μας ζητείται να στηρίζουμε. Που στο διάολο είναι η ανταπόκριση της στήριξης? Να κινδυνεύουμε να το χάσουμε από τον Μαρέσκα και τον Μήτρογλου και να γελάει το παρδαλό κατσίκι και να μην έχουμε μούτρα να βγούμε στην κοινωνία? Ή να βλέπω τον Καραγκούνη να ζοχαδιάζεται και να πλακώνεται με όλους και από μπαλίτσα πέρα βρέχει? Στα @@ μου ποιος θα το πάρει, δεν πα να είναι ο προπονητής της Κάτω Ράχης!! Αν δεν το πάρουν να εξαφανιστούν από τη χώρα!!
Neema
Παλιος
Παλιος
Neema

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 01:13

Το ειχα πει απο το ματς με τον Αρη. Ο Νιοπλιας ειναι ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΣ! Μπορει να εχει πολλες ποδοσφαιρικες γνωσεις, το παραδεχομαι, αλλα δεν ειναι ακομα για την Παναθα! Το καλοκαιρι πρεπει να ερθει ενας προπονητης στυλ Χιντινγκ. Ολοι πανηγυριζανε με το χ στον Αρη, στον ψοφιο Αρη που επρεπε να του ριξεις 3 γκολαρες ετσι οπως ηταν. Ο Νιοπλιας πηγε για το χ καθαρα. Λεγανε επισης οτι εκανε επικο παιχνιδι με Αεκ?? Τι εκανε λεει?? Το αεκακι ρε δεν μπορουσες να του βαλεις γκολ, το αεκακι που εχει γινει η χαρα καθε πικραμενου! Ο Νιοπλιας το κλειδωσε το ματσακι στο 70 για το χ. Τωρα επαιξες με μια καλυτερα οργανωμενη ομαδα, την Καβαλα και εφαγες την τσαπου! Δεν γινεται ρε Νιοπλια να βγαζεις Λετο!! Δεν γινεται!! Επισης εχεις εναν Νινη που ειναι ο μονος που μπορει να παει την μπαλα μπροστα! Καλος, κακος αυτον εχεις! Πρεπει να τον χρησιμοποιεις η στον αξονα η δεξια τελος!!
Εξαιτιας σου και εξαιτιας των φυντανιων μας Καρα Κατσουρ εχασες μια διαφορα ασφαλειας! Ο γαβρος θα παει τρενο μεχρι το τελος! Μακαρι να μην επιβεβαιωθω αλλα πιστευω οτι απο σημερα θα αρχισει μια κατρακυλα και θα παμε στο ντερμπι με μειον διαφορα!

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΩΡΑ! ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ! ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΡΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ! ΑΧΡΗΣΤΟΙ!
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 01:14

ΑΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ...... ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.........

ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΟΡΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ..........

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Π@Π@.... ΤΟΥ
Neema
Παλιος
Παλιος
Neema

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 01:17

Επισης, Σταθη συμφωνω 100% μαζι σου! Εχω στεγνωσει! Δεν εχω αλλη υπομονη! Θελω πρωταθλημα εδω και τωρα! Δεν με ενδιαφερει το πως! Κοψτε το λαιμο σας! Ειμαι 23 χρονων και στηριζω την ομαδα απ τα 7-8 χρονια μου! Τι χαρες εχω γευτει εγω και αλλα παιδια της ηλικιας μου????
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 10:04

Neema έγραψε:
Επισης, Σταθη συμφωνω 100% μαζι σου! Εχω στεγνωσει! Δεν εχω αλλη υπομονη! Θελω πρωταθλημα εδω και τωρα! Δεν με ενδιαφερει το πως! Κοψτε το λαιμο σας! Ειμαι 23 χρονων και στηριζω την ομαδα απ τα 7-8 χρονια μου! Τι χαρες εχω γευτει εγω και αλλα παιδια της ηλικιας μου????

Φαντάσου Παγώνα να είχες ζήσει και την ομάδα μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '90.
Ή ακόμα περισσότερο αυτήν του 84-85. Εκεί να δεις πως θα ένιωθες...
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 11:21

ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Neema : "Τι χαρες εχω γευτει εγω και αλλα παιδια της ηλικιας μου????"

ΑΥΤΗ Η ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ 23χρονων Η ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ πατερα ΤΟΥΣ κοντούς ΤΟΝ καβουρογιάννη ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ; ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !

ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ;

ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ! ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ !
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

Τον… καβάλησε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τον… καβάλησε!   Τον… καβάλησε! EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 11:35

abaddon έγραψε:
Τι δεν κατάλαβες ρε Βασίλη, γαμώ την στήριξή μου γαμώ? Συνεχώς εμείς στηρίζουμε και μας ζητείται να στηρίζουμε. Που στο διάολο είναι η ανταπόκριση της στήριξης? Να κινδυνεύουμε να το χάσουμε από τον Μαρέσκα και τον Μήτρογλου και να γελάει το παρδαλό κατσίκι και να μην έχουμε μούτρα να βγούμε στην κοινωνία? Ή να βλέπω τον Καραγκούνη να ζοχαδιάζεται και να πλακώνεται με όλους και από μπαλίτσα πέρα βρέχει? Στα @@ μου ποιος θα το πάρει, δεν πα να είναι ο προπονητής της Κάτω Ράχης!! Αν δεν το πάρουν να εξαφανιστούν από τη χώρα!!

ΟΤΑΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΝ !
ΟΤΑΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ !

Τον… καβάλησε!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Πρωτάθλημα-
Μετάβαση σε: