Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
Θέμα: ΚΡΙΜΑ !!! Κυρ 21 Φεβ 2010, 21:03
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ : 2-1 !!! και τώρα??? Είναι κρίμα για μια ομάδα που εδώ και ενάμισυ χρόνο είχε ανοδική πορεία να βλέπουμε να παραπαίει τον τελευταίο μήνα με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Ρόμα. ΚΡΙΜΑ !!! Δεν ξέρω ποιος φταίει - προσωπικά στεναχωριέμαι γιατί μέρα με τη μέρα βλέπω την ομάδα μου να ξεφουσκώνει.
ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΔΕΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΞΥΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Θέμα: Απ: ΚΡΙΜΑ !!! Κυρ 21 Φεβ 2010, 21:27
ΠΑΙΔΙΑ, ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΚ), ΑΛΛΑ Π-ΑΛΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Η ΑΜΥΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΥΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ!!!
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: ΚΡΙΜΑ !!! Κυρ 21 Φεβ 2010, 22:21
Ψυχραιμία.Περάσαμε τον Γολγοθά και είμαστε ακόμα 2 μπροστά.Από δω και πέρα αν δεν κερδίσουμε τον παραπαίοντα Πανιώνιο, τον ξεφουσκομένο Αστέρα, τον ψόφιο γαύρο και τους μικρούς, είμαστε άξιοι της μοίρας μας και θα πέσει ξύλο....
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΡΓΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΨΗΛΑ ΣΤΟ Β Ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΛΠΙ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ +8 ΕΓΙΝΕ +2......ΓΙΑΤΙ ????ΔΕ ΘΕΛΩ ΜΠΑΛΑΡΑ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ (ΧΑΜΕΡΙΚΟ)...Α
Ψυχραιμία.Περάσαμε τον Γολγοθά και είμαστε ακόμα 2 μπροστά.Από δω και πέρα αν δεν κερδίσουμε τον παραπαίοντα Πανιώνιο, τον ξεφουσκομένο Αστέρα, τον ψόφιο γαύρο και τους μικρούς, είμαστε άξιοι της μοίρας μας και θα πέσει ξύλο....
ΣΤΑΘΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΓΟΡΓΟΘΑΣ ΕΠΕΤΑΙ...ΔΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ?????????ΕΔΩ ΔΕ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ...
ΥΣ ΝΙΟΝΙΟ...ΛΕΒΑΔΙΑΚΟ..ΚΟΚ...
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: ΚΡΙΜΑ !!! Κυρ 21 Φεβ 2010, 22:55
Έλα ρε Θανάση να πούμε.Το βλέπω το πρόγραμμα.Άμα δεν μπορούν να κερδίσουν όλους αυτούς να πάνε να γαμηθούνε να πούμε.Τι το θέλουμε το πρωτάθλημα μετά.Ο Εργοτέλης έκανε πλάκα του γαύρου μετά το 60' και δεν μπορώ να τον κερδίσω εγώ? Αν δεν μπορούν να κερδίσουν τα παιχνίδια που έρχονται, μη σώσουν και πάρουν πρωτάθλημα οι καραγκιόζηδες......
ΚΡΙΜΑ !!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης