| ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? | |
|
|
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? | ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ?? | | 0% | [ 0 ] | ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ? | | 57% | [ 4 ] | ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ?? | | 43% | [ 3 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 7 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? Τρι 23 Φεβ 2010, 14:57 | |
| ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΕΛΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΗΝΥΓΑΜΕ ΟΛΑ Ή ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ??? | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? Τρι 23 Φεβ 2010, 14:59 | |
| ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? Τρι 23 Φεβ 2010, 15:44 | |
| ΑΚΗ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ 3ο ΨΗΦΙΣΑ.
ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
ΟΜΩΣ, ΦΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΗ Η ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
ΟΠΟΤΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ! | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? Τρι 23 Φεβ 2010, 20:35 | |
| ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ , ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ! ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ "ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ " ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΥΑΛΟ !
ΓΙΟΥ ΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΚΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !
ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ! | |
|
| |
fiogo ο κρυφος αμυντικος Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 37 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 53
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? Τετ 24 Φεβ 2010, 17:24 | |
| εγω παλι ψηφισα το β .... δεν ειμαστε γαυροι... κι εγω πουρεψα και δεν θελω να βαλω μυαλο | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? Τετ 24 Φεβ 2010, 18:32 | |
| Καλά πόσο ασόβαροι παίζει να μαστε?.....Και δε μιλάω για μας τους οπαδούς, που χαρά στην υπομονή μας μ'αυτά που βλέπουμε να γίνονται. Τρέχουμε σε ένα πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλο και φοβόμαστε μήπως βγούμε δεύτεροι....Εκεί καταντήσαμε Πατέρα και Αντωνίου γαμώ τις μεταγραφές του Γενάρη σας γαμώ...Ο γαύρος μετά το 50 δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και είναι να τον λυπάσαι. Την χθεσινή Μπορντό παλιά θα τις έριχνε 3 και τώρα είναι και ευχαριστημένος που ρούφηξε μόνο 1...Τον Παοκ εμείς τον βάλαμε στο παιχνίδι με τις παπαριές μας. Η Αεκ, ουδέν σχόλιον.....Και τώρα συζητάμε να "δώσουμε" το ματσάκι με τη Ρόμα για να μην (άκουσον άκουσον) κουραστούν τα παιδιά!! Ρε παιδιά μικραίνουμε την ομάδα γαμώτο μου!! Που ξανακούστηκε αυτό το πράγμα!!Να τσακιστούν να τα δώσουν όλα για να περάσουν και να μας κάνουν περήφανους, όπως τα έδιναν όλα τα παιδιά μέσα στον Άγιαξ και μέσα στο Καμπ Νου!! Και να τσακιστούν να τα δώσουν όλα να πάρουν το πρωτάθλημα στο οποίο αντί να προηγούνται τώρα καμιά δεκαριά πόντους με αντιπάλους τα ψοφίμια, έχουν φέρει τους εαυτούς τους σε τέτοια θέση!! Ρε στα @@ πόσα θα φάμε στο Μουντιάλ, δε με ενδιαφέρει!! Να τσακιστεί ο άλλος ο καραγκιόζης να πάρει παίκτες και από καμιά άλλη ομάδα!!!Θα δουλέυουμε δηλαδή για τον Όττο και τον Πιλάβιο?? Ορίστε τα χάλια μας, γι'αυτό Κατσουράνης και σία παίζουν σαν τις λουλούδες εδώ και μήνες!! | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? Τετ 24 Φεβ 2010, 20:43 | |
| ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΙΚΡΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΜΤ , ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ; ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ; ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ ; ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ; ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ ; ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΠΛΑ ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΖΑΜΕ ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΟΧΟΧΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ; Εμείς είμαστε ελληνική ομάδα και για το πρωτάθλημα της ελλάδας ενδιαφερόμαστε , ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ! Ποτέ ο παναθηναικός δεν αδιαφόρησε για την ευρώπη ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ (για κούραση και ελληνικό πρωτάθλημα) ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ ! Δεν χαρίζω τα όνειρα μου για ευρωπαικό τίτλο επειδή κάποιοι στη διοίκηση ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ καθημερινά ! ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ! | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? Πεμ 25 Φεβ 2010, 00:18 | |
| ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ "ΨΗΦΙΣΑΝ" ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ....... ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ....ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.......
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΠΟΡΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ...... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥ ..... Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ..... ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ !!!!!! | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? Πεμ 25 Φεβ 2010, 13:49 | |
| Εγώ δεν θα ψηφίσω, αλλά την άποψή μου θα την πω. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!! Και Ευρώπη και Πρωτάθλημα. Αν με ρωτήσετε ποιον τίτλο προτιμώ, αυτός είναι ο ευρωπαϊκός. Και ας μην πάρουμε πρωτάθλημα.... ΥΓ Θυμίζω ότι αυτά τα λέει κάποιος που έγινε Παναθηναικός, λόγω Ευρώπης..... | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ-ΛΟΥ??? | |
|