Για τη διαιτησία: «Φέτος όλα πήγαν στραβά. Από την προετοιμασία, τους τραυματισμούς, τα πάντα. Και από διαιτησία. Ο Δαλούκας ήταν απαράδεκτος στο ματς με τον Ηρακλή. Εγώ είχα μπροστά μου όλο το γήπεδο και τα έβλεπα. Ότι γινόταν στο μισό γήπεδο, προς τη δική μας περιοχή το σφύριζε. Ότι γινόταν στο άλλο μισό γήπεδο, προς την περιοχή του Ηρακλή, δεν το σφύριζε. Ακόμα και η φάση του πέναλτι, ήταν μια αυστηρή απόφαση. Λίγο τον τραβάει ο Μέλμπεργκ και αμέσως πέφτει κάτω. Η μπάλα θα έβγαινε άουτ. Δεν θα την προλάβαινε ο παίκτης του Ηρακλή».
ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΦΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΜΟΥΓΡΙΤΣΑ
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Τώρα γιατί εγώ πιστεύω οτι ο αντωνάκης ο κηπουρός έχει δίκιο ;
Λίγο τον τράβηξε ο σουηδός και έδωσε πολύ αυτός ; μπορούσε να δώσει λίγο πεναλτυ ! Πήγε και έδωσε ολόκληρο !
Αφήνω κατά μέρος το γεγονός ότι δεν είχε προθεση ! Το ύφασμα της φανέλας ήθελε να ελέγξει . Και ο γιαπωνέζος δεν καθοταν όλο έτρεχε και τούφευγε ! Τι νάκανε ;
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Έφα και άλλα ο αντωνάκης : Αφορμή για να ξεκινήσει η «καταστροφή» ήταν η αποχώρηση του Ερνέστο Βαλέβερδε και η διαδοχή του από τον Τιμούρ Κετσπάγια. «Το πράγμα στράβωσε με τον Κετσπάγια, την γκρίνια και τη μουρμούρα», τόνισε αρχικά ο Νικοπολίδης, υποστηρίζοντας πως έκτοτε οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν το πάθος τους και τη διάθεσή τους για καλό ποδόσφαιρο,[i]«τώρα έχουμε πάει πέντε χρόνια πίσω, έχει γίνει μεγάλη ζημιά στο αγωνιστικό κομμάτι»
Τώρα και να θέλει να μείνη στο λιμάνι ο χοχοχο θα τον στείλει να μαζευει πορτοκάλια στη πατρίδα του !
ΑΧ ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΗ , ΑΧ! ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΗ !
geof1957 Αρχιλεουρας
καλημερα!Α ρε αντωνακη που καταντησες,οσο ησουν στον παο ησουν κοτα δεν μιλαγες τωρα τα βλεπεις και μιλας,η ζωη ειναι μπουμερανγκ κατσε τωρα να λουστεις αχρηστε κηπουρε
Cisse Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
Είναι ένα επίκτητο κλινικό σύνδρομο το οποίο παρουσιάζεται μείωση των νοητικών και γνωστικών ικανοτήτων ως αποτέλεσμα εγκεφαλικής δυσλειτουργίας. Συνήθως επηρεάζει τερματοφυλλακες άνω των 39 ετων.
Μείωση σε πολλαπλές γνωστικές ικανότητες:
1. Απώλεια Μνήμης (δυσκολία στην εκμάθηση νέων πληροφοριών ή στην ανάκληση ήδη γνωστών πληροφοριών καθως και δυσλειτουργεια της κατανοησης ορισμων διατησιας).
2. Μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες διαταραχές: * α) αφασία (γλωσσική διαταραχή: Ο ασθενης περναει φασεις οπου δεν μιλαει καθολου και φασεις που οταν μιλαει δεν ξερει τι λεει) * β) απραξία (ανικανότητα στη διεκπεραίωση κινητικών δραστηριοτήτων στην απουσία μυϊκού προβλήματος, αργες εξοδοι, απαθεια και αναταση ανω ακρων οταν η μπαλα περναει διπλα απο το δοκαρι μολις 3 χιλιοστα.) * γ) αγνωσία (ανικανότητα στην αναγνώριση αντικειμένων στην απουσία αισθητηριακού προβλήματος καθως και αντιδρασων του τυπου: Δεν ξερω ποιος ειμαι... Ειμαι τερματοφυλακας? Ειμαι κηπουρος? Σε ποια ομαδα παιζω? Τι ημουν μικρος Παναθηναικος? Ολυμπιακος? Γιος Κηπουρου? ) * δ) διαταραχή των ανώτερων εκτελεστικών λειτουργιών (π.χ. προγραμματισμός, οργάνωση, σειροθέτηση, κατανόηση αφηρημένων εννοιών, εξοδοι εκτως των οριων της μικρης περιοχης)
Οι ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο αυτή, παρουσιάζουν σταδιακή μείωση στην ικανότητα τους να επικοινωνούν με το περιβάλλον τους. Οι γνωστικές ικανότητες επηρεάζονται με διαφορετικό τρόπο, με το στάδιο στο οποίο έχει προχωρήσει η νόσος.
Περαστικα....
Z13 Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 287 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 50
Cisse den pezese re file Oso gia ton Antonaki! Pios asxolite arage me auton ton malaka! Gia mena paidia opios exei zisi tin Rizoupoli san paixtis tou Panathinaikou kai meta pige ston akatanomasto den epitrepete na milaei gia tpt!!!! Akou leei o kipouros ......i dietisia fteei palio malaka pou serneste?
...sorry gia to malakas alla teties dilosis me bgazoun apo ta rouxa mou....8a pidixto kai ego mou fenete apo kanena para8iro!
Τάδε Έφη Αντωνάκης......
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης