Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε για ακόμα μια φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και την ζωή του στην Ελλάδα. Ο Γάλλος στράικερ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό της "Εquipe" και υποστήριξε πως έχει βρει την γαλήνη που αναζητούσε, ενώ τόνισε πως προτιμά να μείνει στον Παναθηναϊκό από το να πάει σε μια μεγάλη ομάδα και να παίζει αναπληρωματικός.
"Στην Ελλάδα δεν με πιέζουν, δεν έχω όλο τον κόσμο από πάνω μου. Συγκρίνω αυτή την εμπειρία με όσα πέρασα στην αρχή της καριέρας μου στην Οσέρ. Επιτυχία, ευτυχία, καλή διάθεση, κανένας πονοκέφαλος. Εκτός από την ώρα, δεν έχω καταλάβει ακόμα πίεση. Τώρα ξέρω που έπρεπε να έρθω για να βρω τη γαλήνη", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σισέ και πρόσθεσε, σχετικά με τους συμπαίκτες του:
"Δεν υπάρχει κάποιος συμπαίκτης μου με τον οποίο να είμαι πιο κοντά. Είμαστε όλοι φίλοι. Είναι προτιμότερο αυτό. Αποφεύγονται οι κλίκες. Νιώθω καλά με όλους. Ακούνε τις συμβουλές μου. Θέλουν να ωριμάσουν και να μάθουν. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που απολαμβάνω τέτοιο σεβασμό".
Οσον αφορά το αν θα έλεγε το "ναι" σε πρόταση από το εξωτερικό, είπε: "Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να φύγω από την Ελλάδα. Αν είχα να επιλέξω να πάρω μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα και να είμαι αναπληρωματικός, προτιμώ να μείνω εδώ. Φυσικά, θα είναι μια πολύ δύσκολη επιλογή, γιατί είμαι 29 ετών και ίσως να πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία μου", ενώ κατέληξε:
"Θέλω να κλείσω καλά την καριέρα μου, γιατί είχα αρκετή κακή τύχη μέχρι τώρα. Το να βρω επιτέλους την απαιτούμενη ισορροπία ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής, θα ήταν το ιδανικό. Στον Παναθηναϊκό ίσως συμβεί αυτό, με την προϋπόθεση ότι θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".