www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
26 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 26 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε»

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε»   Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε» EmptyΔευ 15 Μαρ 2010, 12:59

Για την παρουσία του στην Τρίπολη και την Σταντάρ: "Το διάβασα και εγώ ότι ήμουν στην Τρίπολη, αλλά δεν ήμουν. Θα πάω στην Λιέγη. Χθες το βράδυ, είχε τηλεφωνική επαφή ο Γιώργος Καραγκούνης με τον κ. Πάτερα και του είπε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι από την Σταντάρ και θα πάνε για την πρόκριση. Εγώ δεν πάω για τουρισμό. Στην Ρόμα, όταν πήγα αισθανόμουν ότι ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγαλύτερος από ότι στην Σταντάρ. Η μπάλα είναι στρογγυλή. Δεν αντιλήφθηκα ότι "προτιμήσαμε" να μην παίξουμε με τους βασικούς στην Σταντάρ. Στο πρώτο παιχνίδι, πέρα της αναγκαστικής απουσίας του τερματοφύλακα μας, μόνο δύο αλλαγές ήταν με παίκτες που δεν έχουμε συνηθίσει στην ενδεκάδα. Ήμαστε υποχρεωμένοι λόγω ιστορίας να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Το πρώτο παιχνίδι ήταν παράξενο".

Για τις επεμβάσεις του: "Πίστευα στον Παναθηναϊκό και ακόμα και -2 να ήμασταν πίσω από τον Ολυμπιακό, θα το κατακτούσαμε. Ο Ολυμπιακός δεν μας ακολούθησε στις κινήσεις που κάναμε το καλοκαίρι. Το πρωτάθλημα κρίθηκε σε τρία θέματα. Πρώτον το πολύ καλό ρόστερ, δεύτερον η προετοιμασία και η Φυσική κατάσταση της ομάδας και τέλος η έγκαιρη αλλαγή προπονητή. Αυτά τα τρία ήταν κομβικά, όπως τα λάθη και οι ελλείψεις των αντιπάλων"

Για τα χαμένα ντέρμπι του Παναθηναϊκού: "Είναι το πως τα βλέπει κανείς. Νομίζω ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι τίποτα άλλο, παρά μόνο η επιτυχημένη αρχή μία νέας προσπάθειας. Μόνο σαν ένα τέτοιο βήμα πρέπει να δούμε αυτό το πρωτάθλημα. Ο στόχος των αλλαγών εξάλλου, δεν είναι μόνο να πάρουμε ένα πρωτάθλημα, αλλά να δημιουργήσουμε μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη".

Για τον κ. Πατέρα: "Αν ο Παναθηναϊκός έχει άλλους δύο παίκτες τύπου Σισέ, ένα στο κέντρο και ένα στην άμυνα, θα έχει ένα αξιόμαχο σύνολο στην Ευρώπη. Δεν θέλω να κάνω προτάσεις. ο κ. Πατέρας χειρίζεται εξαιρετικά το όλο θέμα και φέτος μπαίνουν τα θεμέλια στην Ελλάδα αλλά και στο Ευρωπαϊκό όνειρο. Οι ελπίδες μου είναι στηριγμένες πάνω του. Το καλοκαίρι είναι περισσότερο το πως αισθάνεται ο ίδιο ο κ. Πατέρας. Δε νομίζω ότι αυτός βρίσκεται επί κρίση"

Για το γήπεδο: "Η ανακοίνωση μου τα λέει όλα. Αν και όλα μπορούν να παρερμηνευτούν. Στον Παναθηναϊκό έχουμε ανακαλύψει και τους "δηλητηριογράφους". Ότι πεις, αν κάποιος είναι "δηλητηριογράφος" μπορεί να το κριτικάρει. Δεν με απασχολεί. Εγώ ξεκαθάρισα την σχέση μου και είπα και για Λεωφόρο και ΟΑΚΑ, αλλά πρώτη μας προτεραιότητα είναι ο Βοτανικός. Απλά πρέπει να έχουμε χρονικά περιθώρια για να τελειώσει επιτέλους αυτό το κακόγουστο σήριαλ. Και είμαι ευτυχισμένος που η ΓΗΠΕΛ έβαλε χρονικά περιθώρια. Είναι αδιανόητο να συνεχίσουμε να παρακαλάμε μία πολιτεία και διάφορους παράγοντες που δεν μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό και να μας βάζουν πάλι στην αρχή της αφετηρίας. Έχει ξεπεράσει αυτό τα όρια της γελοιότητας. Αλλά το γηπεδικό δεν είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Πρώτα από όλα έχουμε την Λιέγη. Δεν λέω ότι θα προκριθούμε. Θέλω να δω την ομάδα να παλεύει. Όπως και οι ίδιοι το νιώθουν. Εγώ θα χειροκροτήσω την προσπάθεια τους, ακόμα και αν χάσουν. Εγώ τον Παναθηναϊκό τον αισθάνομαι ότι πρώτα είναι ένα κομμάτι της Ευρώπης και μετά αγωνίζεται για την Ελλάδα. Πρώτα η Λιέγη λοιπόν και μετά τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Και δεν δέχομαι να κρατήσουμε δυνάμεις για τον Ολυμπιακό".

Για το όραμα του: "Μακάρι ο Παναθηναϊκός να παίρνει 12 πρωταθλήματα. Αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, μάλλον κάτι αφύσικο θα συμβαίνει. Τα 11/12 του Ολυμπιακού είναι κάτι αφύσικο και έγινε υπό ειδικές συνθήκες. Θέλω να βλέπω τον Παναθηναϊκό να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και να υποστηρίζει την ομάδα μας. Αν οι μέτοχοι το θέλουν και κάνουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, τότε δεν θα μου απαγορεύσει κανείς να ονειρεύομαι κάτι μεγάλο. Επιμένω ότι όλοι μαζί ήμαστε πιο δυνατοί από τον Αμπράμοβιτς"

Για τον Ολυμπιακό: "Έκανε σημαντικά λάθη ο Ολυμπιακός. Ακολούθησε συνταγές που οδηγούν σε αποτυχία. Είναι ο μεγάλος μας πρωταγωνιστής και πρέπει να περιμένουμε ότι δεν θα κάνει τα λάθη αυτά και του χρόνου"

Για τις μετακινήσεις: "Ποδόσφαιρο χωρίς μετακινήσεις οπαδών, χάνει ένα μεγάλο μέρος της ομορφιάς του. Η περιβόητη βία είναι μόνο μία συνέχεια της φραστικής βίας. Όταν κανείς δεν ασχολείται με την φραστική βία, θεωρώ ότι είναι αυτονόητο να συνεχιστεί και η σωματική βία. Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν οι πρόεδροι και να ευχαριστούν τον κόσμο όταν βρίζει. Θα ήθελα να μην βρίσουμε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, να τους υποδεχτούμε καλά"

Για το Νιόπλια: "Είμαι ικανοποιημένος από το Νίκο Νιόπλια. Εκνευρίζομαι με τους προπονητές του σαλονιού. Όταν του βγαίνουν οι αλλαγές βλέπω τα κολακευτικά σχόλια και όταν δεν του βγαίνουν αρχίζουν τα άσχημα σχόλια. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια σε επίπεδο τακτικής και βλέπω την ομάδα σαν οικογένεια. Το να κρατήσουμε το Νιόπλια θα είναι μία εξαιρετική επιλογή. Του έχω εμπιστοσύνη, όπως έχω και στους παίκτες. Είναι winners και στεναχωριέμαι όταν ακούω άσχημα σχόλια για τον Καραγκούνη και για άλλους. Και θα το δείξουν στην Λιέγη. Θα πάμε εκεί για να παλέψουμε και θέλω όλος ο κόσμος να είναι στο πλευρό των παικτών"

Για τον Βύντρα: "Πριν το γκολ έκανε ένα σουτ πολύ άσχημο και τον έβριζαν. Μετά τον αποθέωναν. Ακόμα και την στιγμή που λέει κάποιος "Τι κάνεις ρε Βύντρα;" Να το λέει με αγάπη. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ήμαστε μία οικογένεια και να ήμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα".

Για το φετινό τίτλο: "Το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός. Θα είναι μία αφετηρία για να πάρουμε στην επόμενη δεκαετία τους τίτλους που του αναλογούν. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μία πολύ καλή ομάδα, εφόσον συνεχίσουμε να κάνουμε επενδύσεις θα συνεχίσουμε να παίρνουμε και τίτλους. Βέβαια εξαρτάται το τί θα κάνουν και οι αντίπαλοι σου. Ο Ολυμπιακός φέτος έκανε λάθη"

Για ενδεχόμενη φιέστα την Κυριακή: "Το ντέρμπι έχει την δική του σημασία ως ντέρμπι. Δεν συμφωνώ στην λέξη φιέστα. Ξέρω ότι το θέλει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά θα γίνει όταν το πρωτάθλημα κριθεί και μαθηματικά. Εγώ δεν περνάω καλά στις φιέστες. Η χαρά που πήραμε στο Ολίμπικο δεν μπορεί να συγκριθεί με την χαρά που ενδεχομένως θα πάρω την Κυριακή"

Για το ποιος θεωρεί "δηλητηριογράφους": "Κάποιες φορές μου αρέσει ο Παναθηναϊκός όπως παίζει. Έχουμε παίκτες winners. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα θέματα του Παναθηναϊκού έχουν ονόματα. Δεν είναι η στιγμή να τους κατανομάσουμε. Αυτή τη στιγμή, έχουμε ένα πολύ μεγάλο στόχο που είναι ο αγώνας της Πέμπτης"

Για το ματς της Πέμπτης: "Ο Παναθηναϊκός πιστεύω με το χέρι στην καρδιά ότι θα ανέβει στην Λιέγη να παίξει για την ιστορία του. Οι πιθανότητες να περάσουμε την Ρόμα τότε ήταν μικρότερες από ότι είναι τώρα να περάσουμε την Σταντάρ. Έμαθα ότι ο Γιώργος Καραγκούνης σαν αρχηγός είπε στο Νίκο Πατέρα ότι θα πάνε στην Λιέγη για να παλέψουν. Η ιστορία του Παναθηναϊκού έχει ένα μεγάλο κομμάτι που είναι η Ευρωπαϊκές του πορείες. Οι ποδοσφαιριστές θα διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί".

Για το Νιόπλια: "Για την εμπειρία έχω να πω πως όταν σε μία επιχείρηση, όταν θέλεις να πάρεις έναν διευθύνων σύμβουλο δεν πας μόνο σε ήδη επαγγελματίες. Προωθείς και κάποιον νέο και τον περιβάλεις με εμπιστοσύνη. Ο Νιόπλιας θα κριθεί από τα αποτελέσματα του. Φαίνεται μέχρι στιγμής ότι μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του. Δεν ξέρω τι επιλογή θα έχει ο κ. Πατέρας".

Για τις διοικητικές εξελίξεις το καλοκαίρι: "Θεωρώ όταν ο Νίκος Πατέρας αποδεδειγμένα έχει πετύχει θα ήταν έγκλημα να μην συνεχίσει. Εκτός και αν κάποιος από τους μετόχους μπορεί να μας πείσει. Δεν νομίζω ότι είναι στιγμή να συζητήσουμε τα διοικητικά".

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε»   Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε» EmptyΔευ 15 Μαρ 2010, 16:34

O Βγενο κανει αρχηγικες εμφανησεις αλλα θεωρω οτι οι αφοι και το Βαρδινογιαννεικο δε εχουν πει την τελευταια λεξη ..........ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Βγενόπουλος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: