www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
22 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 22 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!»

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!»   Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΤετ 24 Μαρ 2010, 09:55

Από sportdogteam

Θυμωμένη δηλώνει μετά τον τραυματισμό της στα δάχτυλα του χεριού της, από κροτίδα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, η άτυχη εργαζόμενη, Ανδρονίκη Τυχερού.

Όπως τόνισε σε συνέντευξή της στο «ΒΗΜΑ» θα μπορούσε να είχε καεί ολόκληρη από τις φωτοβολίδες των οπαδών του «τριφυλλιού», ενώ αποκάλυψε ότι έλαβε μεγαλύτερο μεροκάματο λόγω του τραυματισμού της.

«Δεν ήταν η πρώτη μου φορά ούτε σε γήπεδο ούτε σε ντέρμπι, όπως λανθασμένα λένε από το πρωί. Τέσσερα χρόνια εργάζομαι ως σεκιούριτι στο ΟΑΚΑ. Και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ανδρονίκη Τυχερού, που επισήμανε ότι το μεροκάματό της στο ντέρμπι ήταν 100 ευρώ αντί για 35 που παίρνει συνήθως.

«Μου τα έδωσε ο προϊστάμενος μου, λόγω του τραυματισμού μου. Ήρθαν πάντως εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος, ο κ. Αντωνιάδης με επισκέφτηκε νωρίτερα και είπαν ότι θα αναλάβουν όλα μου τα έξοδα».

Όσο για το αν η δική της περίπτωση μπορεί να αποτελέσει ένα αποτρεπτικό παράδειγμα, φάνηκε αρνητική.

«Και δεν πιστεύω ούτε στο ελάχιστο πως θα μπορούσε η δική μου περίπτωση να αποτελέσει αποτρεπτικό παράδειγμα.

Μόνο με πραγματικά μέτρα θα μπορούσε να δοθεί λύση. Αλλά τι να περιμένεις όταν τη μία τους πιάνουν και τους περνούν Αυτόφωρο και την επόμενη τους αφήνουν», ήταν το ερώτημα που έθεσε προς κάθε υπεύθυνο.

Επίσης, τόνισε ότι ο τραυματισμός της θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερος.

«Σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα καεί ολόκληρη. Είναι όμως το δεξί μου χέρι.

Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω προσθετικά μέλη. Δεν μου είπαν ακόμη. Νομίζω όμως ότι στον αντίχειρα δεν γίνεται. Με τρομάζει λίγο η προσαρμογή και είμαι θυμωμένη.

Πρέπει όμως να προχωρήσω. Η ζωή μου θα δυσκολέψει τώρα, αλλά θα τα καταφέρω», κατέληξε.

Σύμφωνα με τις γαβροφυλαδες δήλωσε και ότι κάποιοι στην θύρα 5 μοίραζαν και καπνογόνα χωρίς κάποιος να τους σταματήσει ! Α είναι όντως έτσι , πείτε μου ποια η διαφορά του ΟΑΚΑ απο την ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ και τι διάολο θέλει αυτή η διοίκηση της ομάδας τέλος πάντων ;

Δεν μας φτάνανε τα ρεζιλίκια στο πρώτο γύρο με τους εισαγγελείς και τους φουσκωτούς τις αλεπάλληλες κόντρες (παπατζιλίκια) με τον χοχοχο αποφασίσανε πως πρέπει να αντιγράψουμε στα πάντα τα καφριλίκια , και τις αλητείες ;

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (που δεν χάνεται) ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΠΙΚΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!»   Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΤετ 24 Μαρ 2010, 13:18

[quote]
Παράθεση :
ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (που δεν χάνεται) ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΠΙΚΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ![quote]

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!»   Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΤετ 24 Μαρ 2010, 13:55

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΗΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ.
ΝΑ ΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ.-
Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009
Τόπος : Ξάνθη πια !

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!»   Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΤετ 24 Μαρ 2010, 19:32

Μια απορία: Γιατί όλοι όσους βλέπουμε στο γήπεδο (σε κάθε γήπεδο) πιάνουν τις κροτίδες με τα χέρια; Δεν θα μπορούσαν να τις απομακρύνουν με κάποιο εργαλείο; π.χ. κατι σαν τις τσιμπήδες στα τζάκια; Δεν θα ήταν πιο ασφαλές;
Όχι ότι δικαιώνω ή προσπαθώ να δικαιώσω την ΚΑΦΡΙΛΑ, αλλά για λόγους ασφαλείας και μόνο.
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!»   Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!» EmptyΤετ 24 Μαρ 2010, 21:49

ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ...ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΡΟΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ....ΣΕ ΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΗ ΚΡΟΤΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ.....ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ...ΣΟΡΡΥ.....ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ...ΘΑΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ

ΥΣ ΚΑΦΡΟΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ...

Tυχερού: «Ίσως να καιγόμουν ολόκληρη!»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Μια νύχτα απ'τη ζωή μας ολόκληρη η δική σου greenwebfans.com
» ΙΣΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟ
» Στην "Κυρία" της Κύπρου ο Μάντζιος..ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΚΛΕΙΤΟΝ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: