| Δεν δείχνει καλά σημάδια | |
|
+4nice view gipos13 abaddon ΠΕΤΡΟGOAL 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Δεν δείχνει καλά σημάδια Πεμ 25 Μαρ 2010, 23:41 | |
| Δεν δείχνει καλά σημάδια
Για ακόμα ένα παιχνίδι η εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν απογοητευτική. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα πέτυχε τρία γκολ και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, η εμφάνιση ήταν και πάλι κακή. Καταλαβαίνω ότι η ομάδα ήταν επηρεασμένη ψυχολογικά από την ήττα την Κυριακή.
Του Δημήτρη Σαραβάκου
Εγώ είδα, όμως, και σημάδια κούρασης, κόπωσης. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια μέτρια έως κακή εμφάνιση απέναντι σ' έναν αντίπαλο που δεν υπήρχε. Και δεν υπήρχε επειδή έχει θέσει άλλους στόχους για τη φετινή σεζόν και κατέβηκε στο ΟΑΚΑ με πολλές απουσίες και αλλαγές στην 11άδα του.
Δεν ξέρω αν όλο αυτό ήταν από την ήττα του ντέρμπι. Ομως τα σημάδια κούρασης δεν δικαιολογούνται σε αυτό το σημείο. Και εκτός όλων των άλλων, η ομάδα δεν έδειξε σοβαρότητα. Για μένα, δεν επιτρέπεται να δέχεται τέτοιο γκολ στο συγκεκριμένο λεπτό. Και δεν μπορώ να το εξηγήσω επειδή ούτε αντεπίθεση ήταν. Ηταν μια οργανωμένη επίθεση του ΠΑΣ απέναντι σε μια οργανωμένη άμυνα και όμως ο Κούσας βρέθηκε μόνος του. Οχι ότι μπορεί να αλλάξει πολλά αυτό το γκολ, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ταυτόχρονα το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ηταν μια ευκαιρία επειδή αντιμετώπισε τον ΠΑΣ, ο οποίος είχε πολλές ελλείψεις και δεν τον ενδιαφέρει ο θεσμός.
Κι όμως, η ομάδα δεν είχε τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο ή ένα δεκάλεπτο στο παιχνίδι που να «ξέσπασε». Το πρώτο γκολ είναι λάθος του Κώτσιου, το δεύτερο επίσης και το τρίτο πέναλτι! Δεν έδειξε και δεν έδωσε τίποτα στον κόσμο που πήγε στο γήπεδο, αλλά και σε αυτούς που παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση. Αυτά τα σημάδια πρέπει να τα κοιτάξει η ομάδα για τη συνέχεια. Κυρίως για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Ενα παιχνίδι που αν το κερδίσει, θα τελειώσει και το πρωτάθλημα. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Πεμ 25 Μαρ 2010, 23:53 | |
| Ρε Σαραβάκο άραξε κι εσύ να πούμε, μπαίνουμε στον Απρίλιο τι σημάδια κούρασης μου λες? Τρία γκολ ρίξαμε και πάμε για τουρισμό στο δεύτερο ματς απέναντι σε μια ομάδα που χέστηκε για το κύπελο και το ματσάκι θα είναι φιλικό, του στυλ άντε να τελειώνουμε να δούμε και τι αγώνα έχουμε την Κυριακή μπας και μείνουμε κατηγορία. Δηλαδή πόσα ήθελες, 15 να βάλουμε? Και τι σκατά με νοιάζει πως τα βάλαμε? Δεν πα να το έβαλε και ο Σισέ με το πουλί του, δε με νοιάζει ρε φίλε? Ρε τι τραβάμε........Πάμε φουλ για τον τελικό της Κυριακής και μετά όλοι για φιέστα με Ηρακλή. | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Παρ 26 Μαρ 2010, 00:11 | |
| ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΣΑΡΑΒΑΚΟ,ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕΣ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΣΙΣΣΕ Η Ο ΚΑΘΕ ΣΙΣΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 2-0 (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ) ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 15-0.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΠΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΞΑΜΕ??!!ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΦΕΤΟΣ ΛΕΤΕ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΩΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΣΑΥΤΟΝ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ??ΜΕ ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΡ-ΚΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ).ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!! | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Παρ 26 Μαρ 2010, 00:59 | |
| - gipos13 έγραψε:
ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΩΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΣΑΥΤΟΝ!!!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ....ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ............ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΤΕΝΤΑΣ....... ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ .....ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ........ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ???????? ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΠΡΕΦΑ ΑΜΕΣΩΣ..... ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ??????? ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΜΠΛ.............. - gipos13 έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ??ΜΕ ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΡ-ΚΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ).ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ??????????????? ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Η ΑΜΥΝΑ????? | |
|
| |
Z13 Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 287 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 50
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Παρ 26 Μαρ 2010, 13:16 | |
| gia 10Kate : Paidia exo bare8ei na akouo gia ton 10Kate!Oute ton i8ela oute mou lipei.Alla mia erotisi na sas kano re paidia.Oloi eseis pou nostalgite ton olando peite mou sas parakalo ,tosi mpalara paizame me auton sto pago?Ti einai auto pou sas kanei na ton nostalgite toso poli re gmt?Den leo kalogimnasmeni omada alla re paidia eixane ponesei ta matia mas apo tis kaminades!Ektos autou milame kai gia mia omada peri ton 40 mirion euro,poso ka8olou eukatafronito gia ta ellinika dedomena.Toulaxiston ta ksodepsan pou ta ksodepsan me ton Kostaki mazi alla na mas eixan ferei kai enan stoper,killer ,hummer....i kai ego den ksero pos na ton apokaleso!
gia Sarabako : Mia omada pou paei gia prota8lima tris strofes prin to telos den pisteuo na einai kai anageo na kseskistei enantion tou adiaforou PAS.Ka8os kai oti o Sarabakos den prepei na ksexnaei oti omada paizei mpala apo ton proigoumeno Augousto kai einai fisiologiko na exei kai kapia kourasi! | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Παρ 26 Μαρ 2010, 14:12 | |
| ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ζ13 ΚΑΙ NICE VIEW:
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΑΓΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΗ.ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΜΕ ΚΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΔΕΞΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ??ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΙΟ ΓΙΑ CF??ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ??ΤΟ ΟΤΙ Ο ΝΙΝΗΣ ΞΑΝΑΜΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ??
Υ.Γ.ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΩΣΩ ΣΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ.ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ.
Υ.Γ.2 Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ. | |
|
| |
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Παρ 26 Μαρ 2010, 18:54 | |
| ο νόπλιας πρέπει να πάει αλλού να μάθει - όχι σε μια ομαδάρα που κάνει πρωταθλητισμό. Αν μαθει γιατί όχι - αλλά αυτή τη στιγμή απλώς παρακολουθεί κάποιους να την πέφτουν στους υπόλοιπους και αυτός να το παίζει ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ. Χρειαζόμαστε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να επιβάλλεται στα αποδυτήρια, να ζητάει και να απαιτεί παίκτες και να μην αρκείται στις επιλογές Αντωνίου. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ και ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. Τουλάχιστον ο 10 είχε καποιους γυμναστές και από τότε που έφυγε άρχισαν οι τραυματισμοί ή κάνω λάθος. | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Παρ 26 Μαρ 2010, 19:26 | |
| - Μάκης έγραψε:
- ο νόπλιας πρέπει να πάει αλλού να μάθει - όχι σε μια ομαδάρα που κάνει πρωταθλητισμό. Αν μαθει γιατί όχι - αλλά αυτή τη στιγμή απλώς παρακολουθεί κάποιους να την πέφτουν στους υπόλοιπους και αυτός να το παίζει ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.
Χρειαζόμαστε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να επιβάλλεται στα αποδυτήρια, να ζητάει και να απαιτεί παίκτες και να μην αρκείται στις επιλογές Αντωνίου. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ και ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. Τουλάχιστον ο 10 είχε καποιους γυμναστές και από τότε που έφυγε άρχισαν οι τραυματισμοί ή κάνω λάθος. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ).ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΓΙΑΤΙ 11 ΟΠΩΣ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ).ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΑΚΡΥΑ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ) ΑΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ.Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ,Ο ΜΑΛΕΖΑΝΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,Ο ΜΟΥΝΙΟΘ ΤΟ ΙΔΙΟ,Ο ΣΟΥΜ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΙΜ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΟΧΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ. Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΙΜ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ.ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ,ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ.ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ??ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΞΑΦΝΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ??ΟΧΙ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ.Η ΡΟΜΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΕΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ. ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΕΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΡΕΜΠΛ.ΕΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΡΟΝΙ,ΜΕΣΣΙ,ΣΝΑΙΝΤΕΡ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΓΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ??ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ?? ΤΕΣΠΑ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ).ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΦΕΡΚΙΟΥΣΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ.Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΒΡΗΚΕ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗ ---- ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ (ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΓΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΥΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ 4-4-2 ΤΟΥ 80 90 ΚΛΠ.ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΕΛΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ CF ΚΑΙ ΤΑ CF RB ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ.Ο ΙΝΙΕΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΞΑΒΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΣΑΝ ΕΞΤΡΕΜ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗΣ??ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΚΟ.Ο ΚΑΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ.ΤΑ 40 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ. ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.Η ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΟΤΑΝ ΛΥΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ.Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΕΡΕΣΕΩΝ). | |
|
| |
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Σαβ 27 Μαρ 2010, 22:03 | |
| Τι να σου πω ρε φίλε gipos: αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με το Νιόπλια σου με γεια σου και χαρά σου. Εγώ δεν είμαι. ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΜΟΥ. και μεταξύ μας θα μπορούσες να αποφύγεις καποιους χαρακτηρισμούς Ελληνάρας κλπ. | |
|
| |
Z13 Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 287 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 50
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Κυρ 28 Μαρ 2010, 00:48 | |
| | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Κυρ 28 Μαρ 2010, 00:50 | |
| Δεν πα να ναι προπονητής και ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος, οι κούπες να ρθουν και χεστήκαμε............ | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Κυρ 28 Μαρ 2010, 01:05 | |
| - abaddon έγραψε:
- Δεν πα να ναι προπονητής και ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος, οι κούπες να ρθουν και χεστήκαμε............
Αντι για τον Γουντι δεν μπορουσα να ειμαι εγω που το εχω και καημο... Αν αυτη η ομαδα θελει και προπονητη για να παρει αυτο το πρωταθλημα με αντιπαλο τον Μπαοκ χερετισματα..Λιγο με νοιαζει τι και πως αφου αν πανε ολα καλα σημερα εχουν τον χρονο να πραξουν οπως θελουν και να χρεωθουν την επιλογη τους πραγματικα γιατι με τεντεν και νιοπλια ειναι μεγαλη ιστορια που ποναει. | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Κυρ 28 Μαρ 2010, 01:13 | |
| - Μάκης έγραψε:
- Τι να σου πω ρε φίλε gipos: αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με το Νιόπλια σου με γεια σου και χαρά σου. Εγώ δεν είμαι. ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΜΟΥ.
και μεταξύ μας θα μπορούσες να αποφύγεις καποιους χαρακτηρισμούς Ελληνάρας κλπ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΨΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ!!! ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ??ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΩ.ΝΑ ΧΩΡΤΑΣΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΤΑΕΙ??ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΞΙΖΕ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΕΙΧΑΝΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ 3ΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΛΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΤΛΟ.Ο ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ 40 ΚΥΜΜΑΤΑ.ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ??Ο ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΥΝΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΕΕΕ...ΚΑΛΗΝΧΤΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΓΛΟΜΠΟΣ (Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΓΙΑ) ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΥΠΕΣ ΧΕΣΤΗΚΑ.ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΩ ΜΠΑΛΑ. Υ.Γ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ SITE,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΠ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ 4 ΤΕΙΧΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ!!! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Κυρ 28 Μαρ 2010, 01:18 | |
| gipos o Νιόπλιας είναι αρκετό καιρό και μια χαρά μπορεί να κριθεί, δεν τον έχουμε και για 2-3 ματς να τον βάλουμε στο απυρόβλητο.Έχει κάνει τα καλά του και έχει κάνει και τις μαλακίες του.Προσωπικά εγώ θέλω να μείνει και να φτιάξει τη δική του ομάδα με τους δικούς του παίκτες και εκεί θα φανεί τι ψάρια πιάνει.Επίσης θέλω να αποκτήσει μεγαλύτερα αρχίδια και να μην τον κάνουν ότι θέλουν οι "δεινόσαυροί" μας.Δε θέλω προπονητή ανδρείκελο, θέλω προσωπικότητα στον πάγκο και ξύπνιο στο γήπεδο. | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Κυρ 28 Μαρ 2010, 01:41 | |
| ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΧΩΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ????????????????? ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ........ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: Δεν δείχνει καλά σημάδια Κυρ 28 Μαρ 2010, 10:50 | |
| - abaddon έγραψε:
- gipos o Νιόπλιας είναι αρκετό καιρό και μια χαρά μπορεί να κριθεί, δεν τον έχουμε και για 2-3 ματς να τον βάλουμε στο απυρόβλητο.Έχει κάνει τα καλά του και έχει κάνει και τις μαλακίες του.Προσωπικά εγώ θέλω να μείνει και να φτιάξει τη δική του ομάδα με τους δικούς του παίκτες και εκεί θα φανεί τι ψάρια πιάνει.Επίσης θέλω να αποκτήσει μεγαλύτερα αρχίδια και να μην τον κάνουν ότι θέλουν οι "δεινόσαυροί" μας.Δε θέλω προπονητή ανδρείκελο, θέλω προσωπικότητα στον πάγκο και ξύπνιο στο γήπεδο.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.........Ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ....ΑΛΛΟΙ (ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ 10ΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ) ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΙΞΊΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ????? | |
|
| |
| Δεν δείχνει καλά σημάδια | |
|