www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Έκλαψα από χαρά... EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Έκλαψα από χαρά... EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Έκλαψα από χαρά... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Έκλαψα από χαρά... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Έκλαψα από χαρά... EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Έκλαψα από χαρά... EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Έκλαψα από χαρά... EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Έκλαψα από χαρά...

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Έκλαψα από χαρά... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Έκλαψα από χαρά...   Έκλαψα από χαρά... EmptyΔευ 29 Μαρ 2010, 13:08

Έκλαψα από χαρά...
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 10:00
Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size Εκτύπωση Email 12 Σχόλια

Ο Κυπελλούχος και MVP του τελικού, ο διαστημικός Λίμπερμαν Αγκάμεζ σπάει τη σιωπή του! Γράφει στο blog του για το όνειρο που βγήκε αληθινό και ομολογεί ότι έκλαψε από ευτυχία!

Γεια σε όλους!

Ευχαριστώ το Θεό για το υπέροχο βράδυ που ζήσαμε χθες. Για την ευκαιρία που είχαμε να πάρουμε το Κύπελλο. Με ρωτούσαν όλοι πως νιώθω ως MVP. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι όλη η ομάδα ήταν MVP. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο καλύτερος για αυτό και νίκησε. Αυτό φυσικά και δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά. Αλλωστε όσοι είδαν το παιχνίδι, ξέρουν ότι έγινε ένας από τους καλύτερους αγώνες. Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ καλός. Ομως ένας θα έπαιρνε την κούπα. Και... ευχαριστούμε το Θεό που την πήραμε εμείς!

Πιστεύω ότι νικήσαμε, γιατί ήμασταν πιο δυνατοί -νοητικά και σωματικά- στο φινάλε. Κάναμε πολλά λάθη που έδωσαν πόντους στον Ολυμπιακό, αλλά στο τελευταίο τάιμ άουτ συμφωνήσαμε πως θα έπρεπε να αλλάξουμε τακτική, για να πάρουμε την κούπα. Θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο ήρεμοι. Το μπλοκ μας βελτιώθηκε και πιστεύω αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Γενικά, παίξαμε καλά στην άμυνα και ήμασταν αρκετά καλοί στην επίθεση, απέναντι σε αντίπαλο που επίσης έπαιξε πολύ καλά.

Μεταξύ μας, θέλω να σας πω ότι εδώ και ημέρες έλεγα στην κοπέλα μου και τον αδελφό μου πως το ιδανικό σενάριο για μένα, θα ήταν να πάρουμε το τρόπαιο και να βγω MVP. Ηταν αυτό που ονειρευόμουν. Και δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ένιωσα, όταν άκουσα το όνομα μου από τα μεγάφωνα. Ημουν ευτυχισμένος! Ξέσπασα σε δάκρυα από τη χαρά μου. Ευχαριστώ το Θεό για αυτό που συνέβη. Ηταν η πιο χαρούμενη στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας μου.

Νιώθω αρκετά κουρασμένος, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Το μόνο που με νοιάζει είναι να καταφέρουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Είναι κάτι που θέλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρόνια. Το Κύπελλο είναι ό,τι χρειάζεται και για τη ψυχολογία της ομάδας, αλλά το καλύτερο είναι το πρωτάθλημα! Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα πλέι οφ και να φτάσουμε στους τελικούς, για να τους κατακτήσουμε. Φυσικά, σας θέλουμε όλους κοντά μας!

ΥΓ: Σας ευχαριστώ για όσα γράψατε από χθες κιόλας. Με κάνετε να νιώθω υπερήφανος, να νιώθω καλά, να θέλω να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Θεωρώ πως κάποιοι... είστε λίγο υπερβολικοί, γιατί υπάρχουν εκπληκτικοί παίκτες στα γήπεδα του κόσμου -όπως είναι για παράδειγμα ο Ντάντε. Σε σύγκριση με εκείνους, στερούμαι εμπειριών, αλλά θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να μην σας απογοητεύω -και φυσικά να μην απογοητεύω τον εαυτό μου και την ομάδα μου.

ΥΓ1: Για όλους εσάς που πιστεύετε πως θα έχω προτάσεις από Ιταλία και Ρωσία και με καλείτε να μείνω στον Παναθηναϊκό, έχω να σας πω ότι το ίδιο θέλω και εγώ. Μόνο που δεν είναι αποκλειστικά δικό μου το θέμα. Πρέπει να το αποφασίσει ο πρόεδρος της ομάδας, οι άνθρωποι του συλλόγου. Πρώτα όμως, πρέπει να τελειώσει η χρονιά. Γιατί... υπάρχει συνέχεια. Πήραμε το Κύπελλο και τώρα ανυπομονούμε για το πρωτάθλημα!

Να έχετε υγεία και όλα τα καλά του Θεού

ΑΠΟ gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Έκλαψα από χαρά... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έκλαψα από χαρά...   Έκλαψα από χαρά... EmptyΔευ 29 Μαρ 2010, 13:18

Μπράβο Λίμπερμαν Αγκάμεζ , ετσι σε θελω.
Είσαι παιχταρας και μακαρι να παραμεινεις στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Χτες σε μια συζητηση στο chat του φορουμ μας, εμαθα οτι παιζει και Ελληνοποίηση, μακαρι.
Παίξε οπως ξέρεις και έρχεται και το πρωτάθλημα.
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΣΙΣΕ!!!!!!!!
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΕ..
Z13
Παλιος
Παλιος
Z13

Αριθμός μηνυμάτων : 287
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009

Έκλαψα από χαρά... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έκλαψα από χαρά...   Έκλαψα από χαρά... EmptyΔευ 29 Μαρ 2010, 15:53

Παράθεση :
Χτες σε μια συζητηση στο chat του φορουμ μας, εμαθα οτι παιζει και
Ελληνοποίηση, μακαρι.

Aki ekei ksekinaei to problima!
Ean o Agamez mporesei kai parei telika tin Ellinikia ipikootita totes mas xeretaei!
Kinotiko paixti san ton Agamez den briskeis eukola giauto oi italikes omades perimenoun stin gonia!

Έκλαψα από χαρά...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Θέλει η πουτ@να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ερασιτέχνης :: Βόλλευ-
Μετάβαση σε: