www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
66 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 66 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"

Πήγαινε κάτω 
+5
g3thanasis
abaddon
Z13
akisdelphi
gipos13
9 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"   Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΠαρ 09 Απρ 2010, 21:57

Την επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος εξέφρασε ο Γιόσου Σαριέγκι.

Ο Βάσκος αμυντικός των πράσινων, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα και δε θα παίξει στον τελικό, αλλά και σε κανένα άλλο ματς μέχρι το τέλος της περιόδου λόγω τιμωρίας στο πρωτάθλημα, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να συνεχίσει να είναι κάτοικος Παιανίας και μετά το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο σου λήγει. Θα συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό;

"Δεν μπορώ να ξέρω από την στιγμή που δε με έχει ενημερώσει κανείς από τον Παναθηναϊκό για τις προθέσεις του συλλόγου. Περιμένω να μάθω νέα από τη διοίκηση. Είμαι εδώ και περιμένω".

Εσύ θέλεις να μείνεις;

"Φυσικά! Αλλά πάλι για να είμαστε ειλικρινείς εξαρτάται από την όποια πρόταση δεχθώ. Έχει σχέση με τα χρήματα και με χρονικό όριο του συμβολαίου".

Έχεις στα χέρια σου άλλες προτάσεις; Ακούγεται για την Ισπανία...

"Κάτι συγκεκριμένο δεν υπάρχει παρά μόνο ενδιαφέρον κάποιων ομάδων. Πρώτα απ' όλα, όμως, θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα με τον Παναθηναϊκό και μετά να κοιτάξω ο,τιδήποτε άλλο".

Έχεις σκεφτεί μήπως πως το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν το τελευταίο σου με τον Παναθηναϊκό;

"Για φέτος σίγουρα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Πάντως, όχι, δεν έχω προλάβει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ άδικη η αποβολή μου. Εντάξει, καταλαβαίνω την πρώτη κίτρινη κάρτα. Η δεύτερη, όμως, δεν ήταν. Έκανα ένα απλό φάουλ και ο διαιτητής με απέβαλε. Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί. Φέτος νομίζω ότι δέχθηκα αναίτια αρκετές κάρτες".

Και τώρα θα δεις από την εξέδρα τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και τον τελικό του Κυπέλλου...

"Ναι, δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί. Τι να κάνουμε, όμως; Συμβαίνουν αυτά. Δεν πειράζει. Θα είμαι εκεί κοντά στην ομάδα και θα πανηγυρίσω μαζί με τα παιδιά."

ΡΩΤΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ?ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ (Η ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ?ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"   Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΠαρ 09 Απρ 2010, 22:33

ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ??? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΙΟΣΟΥΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΟΥΝ 1 Η 2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"   Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΠαρ 09 Απρ 2010, 23:30

O Παναθηναικός που θέλουμε Άκη είναι ακόμα μακρυά.Πρέπει πρώτα να αλλάξουν άλλα πράγματα και μετά το ρόστερ.Ο Βάσκος τίμησε την φανέλα και δεν είναι τόσο κακός αμυντικός όσο τον πουλάνε οι δήθεν αντικειμενικές φυλλάδες.Για αλλαγή δεν με χαλάει καθόλου άλλωστε ο Βύντρα πάει για βασικός του χρόνου,δεν έκατσε στον πάγκο τόσα χρόνια που άκουγε τα εξ αμάξης θα κάτσει τώρα που οι φίλαθλοι τον αναγνωρίζουν?Ένας τρανός στόπερ χρειάζεται και μάλλον θα είναι κάποιο γίδι, δηλαδή κάπου στο 1,95 και να κλαδεύει αβέρτα (όχι με την κακή έννοια).

Όσο για τον Σουηδό καλύτερα να πάει και αυτός δανεικός και να επιστρέψει του παραχρόνου μαζί με τον Ντέιβιντ όταν θα είναι πλέον τελείως έτοιμοι.Θα έχει μεγάλη εξέλιξη και ας μην έδειξε πολλά φέτος ο μικρός, απλά θέλει παιχνίδια και με τα μυαλά που κουβαλάνε μερικοί δεν νομίζω να τα πάρει!!!
Z13
Παλιος
Παλιος
Z13

Αριθμός μηνυμάτων : 287
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"   Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΣαβ 10 Απρ 2010, 00:24

Paidia kai emena den me xalaei o baskos alla omos san back up ..alagi!
Gia basikos den to sizitao!
8a prepei omos na paradextoume oti tosa xronia stin omada mas den exei dimiourgisei to paramikro problima.Oloi mas gnorizoume oti einai enas paixtis tou 5 me 6 alla ksereis oti auto pou mporei 8a sto dosei!
Apo tin ali omos an den kano la8os prepei na exei ena simboleo peri tis 700 xiliades europoula pou kata tin tapini mou apopsi prepei na dextei tin miosi!
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"   Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΣαβ 10 Απρ 2010, 13:45

Γιόσου κι εγώ θέλω να αράξω το κορμί μου για κάνα μήνα στον Μαυρίκιο και να γίνω αλοιφή.......Σαν πολλοί παίκτες του 5 και του 6 δε μαζευτήκανε? Δηλαδή θα πάρουμε ένα παίκτη του 9 και θα προσπαθεί να μαζέψει τα τσαφ και τσουφ των 5άρηδων? Αν είναι έτσι, εγώ προτιμώ να ξεφορτωθούμε μερικούς 5άρηδες και να πάρουμε 2 παίκτες του 7,5 με 8........
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"   Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΣαβ 10 Απρ 2010, 14:31

Πραγματικα ρε Κωστα με προβληματιζει ο Βασκος...αργος με κακες τοποθετησεις ορισμενες προς το αρκετες φορες και με ποιο προσφατη το γκολ του Μουσλι με ΜΠΑΟΚ....ο 10γατε τον πιστευε για το παθος του και τη ψυχη που εχει και εφαγε τον Γκουμα για παρτυ του.Αν πηρε απο αυτον αυτα που ηθελε δε ξερω.Ο 10γατε εφυγε ο Βασκος συνεχισε τις μετριες εμφανισες στα κρισιμα παιχνιδια!!!!να θυμισω το 0-2 με Καβαλα στο ΟΑΚΑ!!!οταν ελειπε βεβαια υπηρχαν στιγμες που ελεγα που ειναι και αυτος ο Σαριεγκι....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.......ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ...ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΠΙΕΣΜΙΡ.....μαλλον βλεπω να φευγει για το λογο που ειπα...για να ξανασχεδιαστει η αμυνα απο μηδενικη βαση

ΥΣ το γκολ στην ΙΝΤΕΡ δε το ξεχνω και θα ειναι εξισου συμαντικο με εκεινο του βαζεχα στον ΑΓΙΑΞ
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"   Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΣαβ 10 Απρ 2010, 17:19

O Λουκάς δεν παίζει να πουληθεί, θα είναι τεράστια μαλακία.Έλληνες αμυντικούς σαν και αυτόν δεν βρίσκεις.Είναι ο παίκτης που για 80 λεπτά θα τρέχει σαν το σκυλί πάνω κάτω χωρίς σταματημό.Ακόμα θυμάμαι το ματς με την ΑΕΚ που από την επίθεση προλάβαινε τον Μπλάνκο στην άμυνα,ακόμα θυμάμαι την χρονιά που ο Ροναλντίνιο έκανε πουτάνα όποιον αμυντικό έβρισκε μπροστά του και ο Λουκάς τον διέλυσε.Βέβαια όπως κάθε παίκτης όταν φτάσει στο 85 σκάει και παθαίνει ολικό μπλακ άουτ.Αν θυμάμαι 9/10 μαλακίες που κάνει είναι προς το τέλος και λογικό αν σκεφτούμε ότι έχει σκάσει το άτομο.

Για μένα η άμυνα πρέπει να στηθεί πάνω του με έναν παίκτη να τον βοηθάει όταν παθαίνει αυτό το μπλακ άουτ (όπως πχ ο σίλβα με την ατλέντικο) ή να έχει την μαγκιά ο προπονητής να ρισκάρει αλλάζοντας τον με ένα από τα αμυντικά χαφ (όταν φτάσει ξέρω γω 80-85 να αλλάξει τον Λουκά με τον Σίλβα ή τον Σιμάο ή τον Κάτσουρ).Βέβαια εξαρτάται και από την εξέλιξη του αγώνα άμα έχεις πετάξει 3 παστέλια δεν σε νοιάζει άμα σου βάλουν ένα γκολάκι στις καθυστερήσεις.Άμα όμως είσαι στο 1-0,2-1 κλπ τότε επιβάλλεται.

Τέσπα έτσι κάνω εγώ στο playstation όταν με το καλό παίζω αλλά κάνω και άλλα κουφά που ευτυχώς μου βγαίνουν.αν τα έκανα όμως στον ΠΑΟ μάλλον σαν τον ΤΕΝ ΚΑΤΕ θα κατέληγα lol!
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"   Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΣαβ 10 Απρ 2010, 21:31

Στο καλο και αν χρειαστουμε σκαουτερ σε 3-4 χρονακια τα ξαναλεμε..ΚΑι αυτο γιατι εισαι καλο παιδι,αν και τσακωθηκες και εσυ με τον σισσε που πως να το κανουμε,ειναι αγιος ανθρωπος!!
georgedelphi
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
Τόπος : ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"   Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΚυρ 11 Απρ 2010, 09:16

ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ????..............................
ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ...!!!!!!!!!!!!!
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"   Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΚυρ 11 Απρ 2010, 11:06

abaddon έγραψε:
Γιόσου κι εγώ θέλω να αράξω το κορμί μου για κάνα μήνα στον Μαυρίκιο και να γίνω αλοιφή.......Σαν πολλοί παίκτες του 5 και του 6 δε μαζευτήκανε? Δηλαδή θα πάρουμε ένα παίκτη του 9 και θα προσπαθεί να μαζέψει τα τσαφ και τσουφ των 5άρηδων? Αν είναι έτσι, εγώ προτιμώ να ξεφορτωθούμε μερικούς 5άρηδες και να πάρουμε 2 παίκτες του 7,5 με 8........

Ευτυχώς Στάθη, με έβγαλες από τον κόπο να γράψω τις ίδιες ακριβώς σκέψεις.
Σε άλλο πόστ διάβασα ότι με Γκοβού δεξιά, Γκαλάς στην άμυνα, Ζιλμπέρτο, Σισέ και Νίνη, θα είμαστε τοπ ευρωπαικού επιπέδου ομάδα. Συμφωνώ και επαυξάνω. Αντε εσείς εκεί στη διοίκηση, χώστε τα και πάρτε τους δυό παραπάνω που μας λείπουν.
Δεν θα χάσετε, να είστε σίγουροι!!!!!!!
East End 13
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2010
Τόπος : Χολαργός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"   Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω" EmptyΚυρ 11 Απρ 2010, 15:41

Να μεινει ρε

Αλλα γιατι θελετε να φυγει; αφου ειναι καλος και ας εχει πατημενα τα 30 κατι χρονια που ειναι

Σαριέγκι: "Θέλω να μείνω"
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: