www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας" EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας" EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας" EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας" EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας" EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
10 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 10 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας"

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας" Empty
25042010
Δημοσίευση"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας"

24 Απρ. 2010 Μπάμπης Τσιμπίδας
Κύπελλο Ελλάδας
Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι πρέπει να ανεβάσει και άλλο το επίπεδο του λόγω της επικείμενης συμμετοχής του στο Τσάμπιονς Λιγκ.
4 σχόλιο/α
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ο Νίκος Νιόπλιας είπε: "Έχω την εντύπωση ότι ήταν μια δίκαιη νίκη. Ιδρώσαμε για να την αποκτήσουμε, γιατί είχαμε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο. Ο Άρης θέλησε να μας πιέσει ψηλά, άλλες το κατάφερε, άλλες όχι. Αυτό ήταν και το μειονέκτημα τους, γιατί κουράστηκαν πολύ. Στο δεύτερο κυριαρχήσαμε πλήρως και κάναμε μια σπουδαία νίκη. Είναι μεγάλη για εμάς. Ο αντίπαλος μας το ήθελε και αυτός πολύ, αλλά δυστυχώς έπεσε στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας φέτος".

Σε ότι αφορά τον Άρη: "Δεν περίμενα να μας πιέσει ψηλά. Περίμενα να μας δώσει χώρο. Αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. Το ίδιο όμως και σε αυτόν. Αφού δεν πέτυχε γκολ όταν πρέσαρε ψηλα, κουράστηκε μετά. Δεν μπορούσε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό για 90 λεπτά".

Για το αν αισθάνεται "Κανείς δεν δικαιώνεται με ένα τρόπαιο. Δικαιώνεσαι σε βάθος χρόνου. Έχω πέντε χρόνια στον χώρο και έχω πολλές επιτυχίες. Την Ελπίδων την παρέδωσα πρώτη και τον Παναθηναϊκό νταμπλούχο. Κάτι λέει αυτό".

Για τους στόχους του:"Θέλω να κρατηθώ όσα περισσότερα χρόνια μπορώ στην κορυφή. Ακόμα δεν είμαι καταξιωμένος. Αλλά κάτι έχω. μπορεί να είμαι ταλέντο και να μου βγει. Μπορεί να είμαι φωτοβολίδα και να πάω παρακάτω".

Σε ότι αφορά τους λόγους που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και το μέλλον του:"Για να πετύχεις πρέπει να είσαι σε μεγάλη ομάδα. Όταν τον ανέλαβα, δεν περίμενα να είχε προχωρήσει τόσο στην οργάνωση. Και να μην μείνω δεν με πειράζει. Δεν με ξέρετε. Η ζωή προχωράει. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Εγώ έκανα το καθήκον μου".

Για την επόμενη μέρα:"Για να προχωρήσεις στο ποδόσφαιρο, πρέπει να κάνεις επιτυχίες. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια. Καλό υλικό είχε και πριν. Αλλά τώρα έχει τους τίτλους να πατήσει. Πρέπει να προσθέτεις. Τώρα που υπάρχει επιτυχία, μπορείς να στηριχτείς. Τα προηγούμενα χρόνια έφευγαν πολλοί παίκτες, απαξιώνονταν. Τώρα δεν συμβαίνει αυτό. Για να γίνεις καλύτερος, πρέπει να ανεβάσεις την ποιότητα της ομάδας. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θα παίξουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αστεία δεν χωράνε. Δεν ξέρω αν θα είμαι προπονητής τότε για να πω που χρειάζεται ενίσχυση".

Το παράπονό του... "Οι προπονητές δεν παίζουν μπάλα. Όταν έφυγα από εδώ και άνοιξα το ραδιόφωνο, άκουσα ο Άρης θα το πάρει γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει προπονητή. Τι έχει καρέκλα; Έχω χρόνια μπροστά μου, αλλά μην με απαξιώνετε. Ποιος παίρνει το πρωτάθλημα; Έχουν μερίδιο οι παίκτες, η διοίκηση. Αυτό είναι το παράπονο μου. Στο Χαριλάου το ένιωσα αυτό. Όλοι λέγατε τώρα θα δούμε τον Νιόπλια, στα δύσκολα. Σιγά ρε παιδιά, τι έγινε; Θα αυτοκτονήσω δηλαδή αν έχανα από τον Κούπερ;".

Σε ποιους το αφιερώνει... "Πάνω απ' όλα είναι επιτυχία των ποδοσφαιριστών. Να τους συγχαρώ γιατί ξέχασα τους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Το πως πανηγυρίζουμε, είναι δικές μας στιγμές. Την αφιερώνω στην οικογένεια μου και σε μερικούς πιστούς φίλους που ξέρω ότι χάρηκαν".

Για την κριτική που δέχεται: "Η κριτική είναι καλή. Δεν μου αρέσει η απαξίωση. Φυσικά και κάνω λάθη. Δεν μου αρέσει για κανένα άνθρωπο η απαξίωση".

Για τον Σεμπάστιαν Λέτο: "'Έχω να πω ότι ο Λέτο κέρδισε πάρα πολλά από την ημέρα που ήρθαμε σε ρήξη. Του είπα, είσαι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, αλλά θα έχεις πρόβλημα αν δεν παίξεις όπως θέλω εγώ. Και παίζει όχι μόνο όπως θέλω, αλλά και παραπάνω. Δεν έχω κανένα παράπονο".

Και η ατάκα της συνέντευξης Τύπου: "Στο ποδόσφαιρο παίζουν 22 άτομα και στο τέλος τα παίρνει όλα ο Ζιλμπέρτο...".

ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑ........
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας" :: Σχόλια

Κανένα σχόλιο.

"Να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας"

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Στις 11/10 το αντίο στον "Φράγκι"
» Κέρδος πάνω από 5 εκ.
» "Πάρτι" Αγουέρο-Φορλάν στο "Άνφιλντ"!
» Δεν... "τσουλάει" το πράσινο "stock"
» Γκούμας: "Για τον Παναθηναϊκό έδωσα και την ψυχή μου, περίμενα ένα καλύτερο φινάλε"

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: