«Μοίρασε» το βραβείο ο Φώτσης
Από Γιάννης Ράμμας | Τρίτη, 04 Μαίου 2010 17:04
Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size Εκτύπωση Email
Ο Αντώνης Φώτσης προσέφερε αρκετές καλές στιγμές μέσα στον Απρίλιο
Ο Αντώνης Φώτσης αναδείχθηκε σε «MVP Απριλίου», αλλά δε δέχθηκε να πάρει μόνο τους όλη τη δόξα, τονίζοντας πως μερίδιο στην επιτυχία έχουν κι όλοι οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.
«Το πρώτο δικό μου μέλημα και στόχος είναι να βοηθάω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Προσωπικός μου στόχος είναι να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της, να παίρνει τις νίκες που θέλει. Αν αυτό μπορεί να γίνει με μια δική μου καλή απόδοση, τότε σίγουρα είναι κάτι που με χαροποιεί ακόμη περισσότερο. Πάντα, όμως, προτεραιότητα όλων είναι η ομάδα. Πήρα σημαντική βοήθεια από τους συμπαίκτες μου. Με βοήθησαν σε περιόδους που δεν ήμουν και σε τόσο καλή κατάσταση και σίγουρα το οφείλω και σε αυτούς το γεγονός ότι μπορώ να βοηθώ περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια. Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η κούραση ή κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να "χρεώνω" μια κακή εμφάνιση σε εξωγενείς παράγοντες. Ήταν περισσότερο ίσως θέμα ρυθμού. Να βρούμε όλοι το ρυθμό μας ως ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά» είπε στο esake.gr o 29χρονος φόργουορντ των «πράσινων», οι οποίοι χθες «σκούπισαν» τον Πανιώνιο και πήραν ακόμη μία πρόκριση για τα ημιτελικά της Α1.
«Οι αγώνες της α' φάσης των playoffs ολοκληρώθηκαν με το 2-0 επί του Πανιωνίου, ίσως ευκολότερα από ό,τι περιμέναμε σε ό,τι αφορά την έκβαση των παιχνιδιών αυτών. Τώρα απέναντί μας έχουμε τον Πανελλήνιο, μια ομάδα δυνατότερη, η οποία τερμάτισε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό από μόνο του μας οδηγεί στο να είμαστε ακόμη πιο σοβαροί, πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια, καθώς θα χρειαστούμε απόδοση ανάλογη και καλύτερη αυτής που είχαμε μέχρι τώρα για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε» πρόσθεσε αναφορικά με την ημιτελική σειρά με τον Πανελλήνιο.
apo gazzetta.gr