Από Γιώργος Καραγιάννης | Τετάρτη, 05 Μαίου 2010 18:10
Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size Εκτύπωση Email 5 Σχόλια
Την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, προανήγγειλε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε συζήτηση που είχε με οπαδούς της ομάδας. «Η ομάδα άλλαξε επίπεδο, τα καλυτέρα έρχονται».
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πράσινη», την περασμένη Παρασκευή ο «Σάλπι» μαζί με άλλους παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας, έδωσαν το παρών στο γνωστό κλαμπ της παραλιακής, Ακρωτήρι, για να διασκεδάσουν.
Εκεί, ο Μακεδόνας στράικερ τα είπε με οπαδούς της ομάδας και από τα λεγόμενα του το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι σε λίγο καιρό θα αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους».
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η εφημερίδα στο διάλογο που είχε ο 28χρονος φορ με οπαδό της ομάδας:
Φίλαθλος: «Μήτσο, θα μου εξηγήσεις ένα πράγμα; Στον Παναθηναικό έχεις τα πάντα, σε έχουνε σαν βασιλιά, είναι δυνατόν να φύγεις και να πας πάλι στον ΠΑΟΚ και την αβεβαιότητα; Δεν βλέπεις ότι είναι λάθος και στο λέω πάνω από όλα για σένα αυτό».
Σαλπιγγίδης: «Ναι, καθαρά επαγγελματικά μπορεί να είναι και λάθος από τη στιγμή που φεύγεις από την νταμπλούχο ομάδα της Ελλάδας».
Φίλαθλος: «Όχι, λάθος, έγκλημα να το λες».
Σαλπιγγίδης: «Πες το κι έτσι αν θες, δεν έχει σημασία. Είναι όμως κάποιοι προσωπικοί λόγοι που πρέπει να τους καταλάβουν όλοι. Δεν έχουν να κάνουν με την μπάλα».
Φίλαθλος: «Τι να σου πω; Αν είναι έτσι, καλή σου τύχη».
Σαλπιγγίδης: «Σ’ ευχαριστώ, όμως θέλω να ξέρεις και κάτι ακόμα. Και να το ξέρετε όλοι σας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω εγώ εσάς θα πρέπει να ενδιαφέρει πάνω απ όλα η ομάδα. Και αυτό λοιπόν για το οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι ό,τι ο Παναθηναικός έχει αλλάξει επίπεδο και απέχει πολύ από τους ανταγωνιστές τους. Είναι ήδη πανίσχυρος και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια. Έχει φοβερό ρόστερ το οποίο θα φτιάξει κι άλλο και έναν πρόεδρο που ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδι. Μην φοβάστε λοιπόν τα καλύτερα έρχονται…».
APO GAZZETTA.GR
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ....