| Όλα δείχνουν Παύλο | |
|
+6nice view thanasis_ Neema ΠΕΤΡΟGOAL panoramix-13- abaddon 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 09:34 | |
| Ανοιχτό φαίνεται ότι είναι το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και χθες ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού είχε επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ όπως διαβάζουμε στο σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay» άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα έλεγαν ότι: «Ίσως υπάρξει ο απόλυτος αιφνιδιασμός από τον Παύλο και αναλάβει πρόεδρος παρ’ ότι μέχρι χθες έλεγε ότι δεν τον ενδιαφέρει». Το σενάριο Η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορεί έντονα ένα σενάριο τις τελευταίες μέρες, για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει, που λέει ότι την Παρασκευή στο Δ.Σ. θα εκλεγεί πρόεδρος ο Παύλος Γιαννακόπουλος μετά από πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Υπάρχει, μάλιστα, η άποψη σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στην προσεχή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Παίρνει θέση; Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος ενδέχεται να προβεί άμεσα (ακόμη και σήμερα) σε ανακοινώσεις σχετικά με την επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της ΚΑΕ να ξαφνιάσει με τη θέση που θα πάρει. Τα πανό και το «ας τα μαζέψουν» Εν τω μεταξύ, χθες στον αγώνα του μπάσκετ οι οπαδοί τάχθηκαν υπέρ της παραμονής Νικόλα Πατέρα με τα πανό που ανάρτησαν και για τα οποία σας ενημέρωσε από χθες live o sportdog με φωτορεπορτάζ. Ακούστηκε σύνθημα κατά του μεγαλομετόχου, Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ οι οπαδοί ζήτησαν με πανό («Δημήτρη, με λάσπες και μπηχτές έκανες ζημιές. Φτάνει πια») από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σταματήσει τον πόλεμο στη διοίκηση. Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ερωτηθείς από τους φιλάθλους για την κατάσταση της ομάδας απάντησε: «Αυτοί που τα έκαναν ας πάνε τώρα να τα μαζέψουν». Ο Πάνος Κυριακόπουλος Επιστρέφοντας πάλι στα διοικητικά της ΠΑΕ, χθες ακούστηκε κι ένα ακόμη σενάριο με πρόεδρο τον Πάνο Κυριακόπουλο, μέλος του Δ.Σ., που πρόσκεινται στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ένα σενάριο που ενδεχομένως να έχει βάση σε περίπτωση που την Παρασκευή ορισθεί υπηρεσιακός πρόεδρος μέχρι τη Γ.Σ. των μετόχων, που θα γίνει τον Ιούνιο. Στο εξωτερικό ο Πατέρας Την ίδια ώρα ο Νικόλας Πατέρας αναμένεται σήμερα να αναχωρήσει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για την Ελβετία προκειμένου διευθετήσει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Επομένως, είναι εξαιρετικά πιθανό να μην δώσει αύριο το «παρών» στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα έχουμε τελικά ανατροπή στα δεδομένα με παραμονή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία. Κανονικά το Δ.Σ. (16:00) Εν τω μεταξύ, η φημολογία που κυκλοφόρησε σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονταν την αναβολή του Δ.Σ. λόγω της αναμενόμενης προσέλευσης του κόσμου έξω από τα γραφεία δεν ισχύει. Το διοικητικό συμβούλιο θα λάβει κανονικά χώρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά στις 16:00 και όχι στις 17:00, όπως αρχικά ανέφεραν οι πληροφορίες. Νέα ανακοίνωση ο «Βγενό» Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος ετοιμάζεται να εκδώσει, ενδεχομένως και εντός της σημερινής ημέρας, νέα ανακοίνωση, με την οποία πιθανότητα θα γνωστοποιεί το ποσό που προτίθεται να βάλει για μεταγραφές. Δημοσίευμα για Μπίλιτς-Ασάνοβιτς Όσον αφορά τα αγωνιστικά, άγνωστο παραμένει αν θα παραμείνει μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας ο Νίκος Νιόπλιας. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Κώστας Αντωνίου θα αποχωρήσει, ενώ «παίζει» το ενδεχόμενο να μην προσληφθεί άλλος στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εξέδρας» το οποίο μιλάει για σενάριο αντικατάστασης του Νιόπλια με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς, και με τεχνικό διευθυντή τον Αλιόσα Ασάνοβιτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το σενάριο είχα ακουστεί και στον πρώτο χρόνο της πολυμετοχικότητας. sportdog.gr ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...........ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ | |
|
| |
panoramix-13- Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2010
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 11:24 | |
| Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ?ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ..... | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 11:43 | |
| Ετοιμάζεται ο Παύλος… Του ΤΑΣΟΥ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να πάρει θέση για τα όσα συμβαίνουν στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό και όπως εκτιμούν και κάποιοι καλοί γνώστες να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΠΑΕ! Μπορεί μέχρι τώρα να διαψεύδει συνέχεια ότι θα αναλάβει την προεδρία , αλλά τα γεγονότα δείχνουν, ότι αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τις επόμενες ώρες. Και να πει μεταξύ άλλων ο Παύλος ότι η αγάπη του για την ομάδα και η πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, για να αναλάβει την προεδρία δεν τον αφήνει αδιάφορο και ότι θα συστρατευτεί στην προσπάθεια να μεγαλουργήσει τα επόμενα χρόνια ο σύλλογος. Μάλιστα αυτό το σενάριο θέλει οι οριστικές εξελίξεις να υπάρχουν σήμερα, ώστε να το μάθει και ο κόσμος ενόψει του αυριανού Δ.Σ. Υπάρχει η εκτίμηση ότι αν ο κόσμος του Παναθηναϊκού μάθει σήμερα ότι αναλαμβάνει πρόεδρος ο Παύλος Γιαννακόπουλος τότε θα ακυρωθεί το αυριανό συλλαλητήριο, διότι πρόκειται για έναν παράγοντα με μεγάλο έρισμα και μεγάλη προσφορά στην ομάδα.
Οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν όντως επιβεβαιωθούν αυτοί που επέμεναν χθες ότι τις επόμενες ώρες ο Παύλος αναλαμβάνει την προεδρία της ΠΑΕ. Το σίγουρο είναι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει συνεχής επικοινωνία μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Παύλου Γιαννακόπουλου και σήμερα μετά τις τελικές επαφές θα υπάρξει συμφωνία. Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες θέλουν τον Ανδρέα Βγενόπουλο να βγάζει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ώρες και να ενημερώνει πιο ποσό προτίθεται να βάλει στην ομάδα για μεταγραφές. Όσο για τον Νικόλα Πατέρα σήμερα αναχωρεί για την Ελβετία για επαγγελματικούς λόγους και είναι πολύ πιθανό αύριο να μην παρευρεθεί στο Δ.Σ. Αν αυτό γίνει θα εξουσιοδοτήσει κάποιον από τους Ξυλά, Δάβαρη, για την ψήφο του στο θέμα του προέδρου.
Και αφού αναφερθήκαμε στο Δ.Σ να πούμε και κάτι άλλο απαραίτητο. Για να εκλεγεί πρόεδρος την Παρασκευή θα πρέπει ο πρόεδρος να είναι μέλος του Δ.Σ. Δηλαδή ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να εκλεγεί, αν όμως ο υποψήφιος είναι εκτός Δ.Σ τότε η εκλογή του μπορεί να γίνει μόνο στην Γ.Σ των μετόχων στις 18 Ιουνίου. Όλα δείχνουν, όμως , ότι την Παρασκευή στο Δ.Σ θα εκλεγεί πρόεδρος ο Παύλος Γιαννακόπουλος. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 12:24 | |
| Πέρα από την αηδιαστική πλευρά του θέματος (ο πόλεμος τώρα δικαιώνεται, ε Παύλο?), ετοιμαζόμαστε να διαλύσουμε μια ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ομαδα (αν ισχύουν όσα γράφονται για αλλαγή σε προπονητή-ΤΔ κλπ. και κατά συνέπεια σε παίκτες) η οποία ήθελα απλά μερικές προσθήκες για να απογειωθεί.Τώρα πάλι από την αρχή, πετραδάκι πετραδάκι.Επίσης ξεχάστε το μπάσκετ από του χρόνου, θα φύγουν οι μισοί παίκτες, μη σου πω ακούγεται και για Ζέλικο το ίδιο (σιγά μην κάτσει με πρόεδρο τον Δημητράκη).Κι όλα αυτά γιατί?Διαφωτήστε με γιατί εγώ απάντηση δεν έχω. | |
|
| |
Neema Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 204 Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2009 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 12:53 | |
| Σταθη αυτο για τον Ζοτς το ακουσα κι εγω εχθες στο σεντρα. Ο Τσαρλυ ελεγε οτι εχει πληροφορια απο καποιο ατομο που ειναι μεσα στην ομαδα οτι ο Ζοτς μαλλον φευγει καθως οι Γιαννακοπουλοι δεν αποδεχτηκαν προταση για ραντεβου που τους ζητησε. Επισης ειπε πως τα εχει παρει και απο εκεινη την ημερα που το μαλακισμενο κωλοπαιδο του Παυλου μπουκαρε στα αποδυτηρια. Μαλιστα βγηκαν και 2 ακροατες που επιβεβαιωσαν πως εχουν κι αυτοι πληροφορηση οτι φευγει και οτι θα μειωθει πολυ το μπατζετ της ομαδας!
Εγω ενα εχω να πω! Αν τυχον συμβει κατι τετοιο να ψαξουν τρυπα να κρυφτουν! Θα κατεβω απο Κομοτηνη και θα κατασξηνωσω μονιμα εξω απο τα γραφεια! Αν ειναι να μας μαμισουν αυτην την ενδοξη ομαδαρα μας, αυτο το καμαρι ολων των Παναθηναικων τοτε να πανε στα τσακιδια! Αν δεν ειχαν τον Ζοτς τοσα χρονια, θα σου λεγα εγω πως θα ηταν ο Παυλος!
ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ! Ο ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 13:03 | |
| Παιδια υπομονη. Για την ωρα πολλα σεναρια ακουγονται αλλα κανενας δεν γνωριζει τι γινεται στα γραφεια των μεγαλομετοχων. Αυτες τις...πληροφοριες "απο μεσα" οχι απλα δεν τις πιστευω...αλλα δεν τις ακουω καν. Βλεπω να υπαρχουν πολλες εκπληξεις...αν οχι αυριο στο ΔΣ...σιγουρα στη Γενικη Συνελευση στο τελος του μηνα. Οσο για το μπασκετ...δεν ξερω τι σχεδια εχουν για το μπατζετ και το μελλον της ομδας...αλλα το βρισκω πολυ ακραιο να κατσουν τα αδερφια να διαλυσουν την ομαδαρα. Ο Ζελικο θα υπογραψει αννανεωση μεσα σε 5 λεπτα, οπως συμβαινει και καθε φορα που ειναι να αννανεωσει το συμβολαιο του...και οσο για τον Παυλο...γιατι εχω την εντυπωση πως τα τελευταια χρονια απλα χρηματοδοτει απο τη μερια του? Γιατι μου φαινεται πως την ομαδα την τρεχει ο Θανασης? Ισως και να κανω λαθος...αλλα αυτο εχω καταλαβει πως γινεται...τα τελευται 2-3 χρονια. | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 13:06 | |
| - Neema έγραψε:
- Ο Τσαρλυ ελεγε οτι εχει πληροφορια απο καποιο ατομο που ειναι μεσα στην ομαδα οτι ο Ζοτς μαλλον φευγει καθως οι Γιαννακοπουλοι δεν αποδεχτηκαν προταση για ραντεβου που τους ζητησε. Επισης ειπε πως τα εχει παρει και απο εκεινη την ημερα που το μαλακισμενο κωλοπαιδο του Παυλου μπουκαρε στα αποδυτηρια. Μαλιστα βγηκαν και 2 ακροατες που επιβεβαιωσαν πως εχουν κι αυτοι πληροφορηση οτι φευγει και οτι θα μειωθει πολυ το μπατζετ της ομαδας!
ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ......... ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!!!!!ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...... | |
|
| |
Neema Παλιος
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 13:07 | |
| Θαναση μπορει να ειναι και ετσι οπως τα λες! Αλλα κι εμενα μου φαινεται χαζο να βγαινει ο Τσαρλυ, ενας σοβαρος τυπος και Παναθηναικος, και να μιλαει γι αυτην την πληροφορια! Τελοσπαντων ας ελπισουμε να πεφτω 1000% εξω! Οσο για τον Θαναση κι εγω το πιστευω καθως η ομαδα φαινεται να ειναι στο ελεος του Ζοτς ειδικα τον τελευταιο χρονο! | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 13:10 | |
| - thanasis_ έγραψε:
- Παιδια υπομονη. Για την ωρα πολλα σεναρια ακουγονται αλλα κανενας δεν γνωριζει τι γινεται στα γραφεια των μεγαλομετοχων. Αυτες τις...πληροφοριες "απο μεσα" οχι απλα δεν τις πιστευω...αλλα δεν τις ακουω καν. Βλεπω να υπαρχουν πολλες εκπληξεις...αν οχι αυριο στο ΔΣ...σιγουρα στη Γενικη Συνελευση στο τελος του μηνα. Οσο για το μπασκετ...δεν ξερω τι σχεδια εχουν για το μπατζετ και το μελλον της ομδας...αλλα το βρισκω πολυ ακραιο να κατσουν τα αδερφια να διαλυσουν την ομαδαρα. Ο Ζελικο θα υπογραψει αννανεωση μεσα σε 5 λεπτα, οπως συμβαινει και καθε φορα που ειναι να αννανεωσει το συμβολαιο του...και οσο για τον Παυλο...γιατι εχω την εντυπωση πως τα τελευταια χρονια απλα χρηματοδοτει απο τη μερια του? Γιατι μου φαινεται πως την ομαδα την τρεχει ο Θανασης? Ισως και να κανω λαθος...αλλα αυτο εχω καταλαβει πως γινεται...τα τελευται 2-3 χρονια.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗ. Παιδιά ας περιμένουμε λίγο,δεν μπορεί να είναι τόσο γαιδούρια και τόσο ανεγκέφαλοι να γκρεμίσουν όσα έχτιζαν τόσα χρόνια. Δεν ξέρω από που αντλώ αισιοδοξία.....αλλά ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ | |
|
| |
Neema Παλιος
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 13:14 | |
| | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 13:22 | |
| | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 14:31 | |
| Γιαννακόπουλος: «Δεν θα ανακατευτώ με την προεδρία»!
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος διαψεύδει τις πληροφορίες που τον θέλουν να παίρνει θέση για τα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό και δηλώνει στο sday.gr: «Δεν πρόκειται να ανακατευτώ. Μην περιμένετε καμία ανακοίνωση».
«Ποτέ δεν είπα ότι θα τοποθετηθώ σήμερα ή αύριο. Δεν θα ανακοινώσω τίποτα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μην περιμένετε καμία ανακοίνωση. Εγώ δεν πρόκειται να ανακατευτώ, το ξαναλέω», τονίζει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.
Οσο για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την προεδρία της «πράσινης» ΠΑΕ, ο Γιαννακόπουλος επιμένει ότι: «Το έχω πει πολλές φορές. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα. Δεν με ενδιαφέρει η προεδρία του Παναθηναϊκού. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ».
SPORTDAY.GR | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 15:19 | |
| Mην λέτε μαλακίες ρε σεις....είναι δυνατόν να διαλύσουν την ομάδα και να διώξουν τον Ζοτς? Αφού τον προορίζουν για πρόεδρο όταν αυτοί δεν θα μπορούν άλλο...τον Δημητράκι θα αφήσουν???χαχαχαχα...άλλωστε μην ξεχνάτε τον Θανάση...δεν πρόκειται να αφήσει αυτή την ομάδα να διαλυθεί...είναι ο έρωτας του...η αγάπη του και όσο ζει θα την συντηρεί.
Κάναμε το 1-0 με απίστευτο πάθος χθες και πάλι μιζέρια...εγώ και να μην πάρουμε πρωτάθλημα θα χειροκροτήσω την ομάδα μόνο και μόνο για το πάθος της!!! | |
|
| |
nice view Λεουρας
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 16:03 | |
| - ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:
- Γιαννακόπουλος: «Δεν θα ανακατευτώ με την προεδρία»!
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος διαψεύδει τις πληροφορίες που τον θέλουν να παίρνει θέση για τα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό και δηλώνει στο sday.gr: «Δεν πρόκειται να ανακατευτώ. Μην περιμένετε καμία ανακοίνωση».
«Ποτέ δεν είπα ότι θα τοποθετηθώ σήμερα ή αύριο. Δεν θα ανακοινώσω τίποτα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μην περιμένετε καμία ανακοίνωση. Εγώ δεν πρόκειται να ανακατευτώ, το ξαναλέω», τονίζει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.
Οσο για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την προεδρία της «πράσινης» ΠΑΕ, ο Γιαννακόπουλος επιμένει ότι: «Το έχω πει πολλές φορές. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα. Δεν με ενδιαφέρει η προεδρία του Παναθηναϊκού. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ».
SPORTDAY.GR ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΡΓΙΑΖΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑ ΡΕ ΠΑΥΛΟ ........... ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!
| |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 16:17 | |
| Καλά κάτσε Μπιλ γιατί μέχρι αύριο θα δούμε και θα διαβάσουμε κι άλλα πολλά.Και μη διαρυγνήεις και τα ιμάτιά σου, το έντυπο όργανό του είναι από τους λόγους που είμαστε αυτή τη στιγμή σε αυτή την μπουρδελοκατάσταση. | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 16:37 | |
| | |
|
| |
nice view Λεουρας
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 16:39 | |
| ΕΕΕΕΕ ΡΕ....... ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ( ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ) | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 16:43 | |
| - nice view έγραψε:
- ΕΕΕΕΕ ΡΕ....... ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ( ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ)
Εγώ θα πηγαίνω παραμάσχαλα με τον "ΓΑΥΡΟ".Θα τον παίρνω φρέσκο από το περίπτερο.Δεν υπάρχει περίπωση να βρω καλύτερο έντυπο για γέλιο | |
|
| |
nice view Λεουρας
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 16:44 | |
| | |
|
| |
Cisse Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: Όλα δείχνουν Παύλο Πεμ 27 Μάης 2010, 17:21 | |
| Ρε παιδια ειλικρινα δεν με νοιαζει ποιος θα ειναι ο προεδρος !! ΜΠΑΛΑ θελω να βλεπω και να κερδιζει η ομαδα! Ολα τα αλλα ειναι σαπουνοφουσκες!
Καλο θα ηταν να μην διχαζομαστε. Δεν αξιζει αυτη η ομαδα τετοια καταντια!
Το χειροτερο που γινεται αυτη τη στιγμη με αυτη την κατασταση ειναι οτι εχει κολησει ο μεταγραφικος σχεδιασμος και η ενισχυση της ομαδας.
Τι να πω... κριμα | |
|
| |
| Όλα δείχνουν Παύλο | |
|