Ιουνιος 2010 και τα νεα του ΠΑΟ ειναι..
-Ο Παο που εχουμε δεν ειναι τπτ αλλο απο μια εταιρια που το μεγαλο αφεντικο της ενδιαφερεται μονο για τα λογιστηκα της και τα βιβλια της εφοριας..
-Καποιος κυριος Γοντικας θα τρεξει τις μεταγραφες,τουλαχιστον στο οικονομικο(!!!) σκελος..
-Ο Γιαννης Βεκρης(!!!)θα ειναι προεδρευων αντιπροεδρος
-Φαβορι για προεδρος της ομαδας πλεον ειναι η Αντζελα Γκερεκου,ετσι και αλλιως το μονο που απασχολει σαν μετοχους πλεον ειναι το image της ομαδας και το τι face βγαζουμε προς τα εξω..
Καλοκαιρι 2010 και οι ειδησεις του ΠΑΟ ειναι..
-Ο πλεον επιτυχημένος προεδρος που θυμαμε ποτε στο πδοοσφαιρο μετα απο την πλεον επιτυχημενη χρονια της ομαδας παραιτειται λογο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ..
-Η ομαδα τελειωσε πρωτη(χρονικα) το πρωταθλημα και παρολα αυτα ειναι η μονη που εχει αποδυναμωθει,εστω και αν αυτο δεν εχει να κανει με ποδοσφαιριστες,ενω ειχαμε τον χρονο και την ανεση να παιξουμε εξυπνα φετος το καλοκαιρι και να μην τρεχουμε παλι..
-Δεν υπαρχει προεδρος,δεν υπαρχει τεχνικος διευθηντης και ο προπονητης μενει απλα γιατι εφυγαν ολοι οι αλλοι πετυχημενοι..
-Ο μονος ανθρωπος που καταφερε να δημιουργησει πιεση τετοια που να αναγκασει την οικογενια να ξεκαβαλει το καλαμι της εφυγε και κανεις δεν αναγνωριζει οτι του οφειλουμε και ενα ευχαριστω,και μην εχει κανεις την εντυπωση οτι ο Πατερας θα μεινει,απλα ειναι αναγκασμενος να συμετεχει σε αυτην την αυξηση,στην επομενη ξεχαστε τον και αυτον..
-Επισης μαθαμε οτι ο μεγαλος ηγετης Παυλος ειναι ενα παιδακι που δεν θελει να μοιραζεται τα παιχνιδια του..
-Ολοι αυτοι οι μαλακες που βρηζαν βρηζουν και θα βρηζουν την οικογενια ειναι απλα κοτες που με το που τους καλει ο Τζιγγερ φορανε τ ακαλα τους και το παιζουν πρεσβης..
-Ο μεγαλομετοχος χωρις καμια αναστολη λεει το ενα ψεμα πανω στο αλλο,μπροστα πισω απο τις καμερες,σε επιστολες,και σε καθε ευκαιρια που του δινεται χωρις καμια διαθεση αυτοκρητικης και απολυτως καμια τσιπα και απολυτως κανενας δεν φαινεται να δυσανασχετει απο αυτο το παγκοσμιο φαινομενο,ευτηχως που υπαρχει ο Πατερας και υπερασπιζει την αληθεια και την λογικη μας σε οτι αφορα το εαυτο του τουλαχιστον..
Ανακοινωσεις ολοι κανουν αυτον τον καιρο,και λενε ολοι μαλακιες,σειρα μου..
Γι ατην επομενη σεζον η ομαδα ειναι θωρακισμενη,υπολογιζω οτι ο Τζιγγερ θα κανει και μια μεσαια προς μεγαλη μεταγραφη για να τελειωσει μια και εξω οποιαδηποτε αντιρηση και θα εχει καλη χρονια η ομαδα..Αλλα οπως πολοι ετσι και εγω προβλεπω οτι ο θειος θα ζησει παλι μεγαλες εποχες αντιμετωπιζωντας την αρμαδα του τζιγγερ και παλι..Εχω μαθει να με σκιζει ο καθε Κοκκαλης με τον καθε γκαγκατση,εχω μαθει να με κοροιδευει ο καθε κηπουρος,αλλα φετος σε χρονια νταμπλ κατι εσπασε μεσα μου και ποτε δεν θα ειμαι ο ιδιος γιατι τελικα δεν υπαρχει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ οπως εμεις το ενοουμε,υπαρχει βαρδινογιανιακος-κοκαληακος και οι υπολυποι ακολουθουν βαση αυτων των παραδειγματων..
Το μονο καλο στα πολλα που γραφω ειναι οτι το 95% αυτων που θ ατα διαβασουν δεν θα συμφωνησουν σε τπτ,και θα συνεχησουν να πιστευουν οτι υπαρχει καποια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ιδεα,απο τωρα το λεω σας ζηλευω..