Μην ασχολείστε ρε...εμένα το πρώτο πράμα που μου μάθανε όταν έπιασα το τόπι ήταν να μην ασχολούμαι με την διαιτησία.Ο προπονητής μας επίτηδες σφύραγε αυτός στα φιλικά κατά μας για να μας μάθει να νικάμε και με κόντρα διαιτητές!!!
Λοιπόν αν ο Γιαννάκης δεν μπορεί να καταλάβει τα λάθη του και να προετοιμάσει μια φορά την ομάδα του ψυχολογικά να νικήσει και τους διαιτητές τότε ας μείνει (μας συμφέρει).
Ο γαύρος έχει χάσει τα 3 φετινά ματς στο ΟΑΚΑ λόγο ψυχολογικής αν ετοιμότητας.Στην κανονική διάρκεια μπήκε μέσα χεσμένος στο κολαστήριο που είχαν κάνει οι οπαδοί μπήκαν και τα πρώτα σουτ και τα χάσαν τελείως.Στον πρώτο τελικό το 0/23 δείχνει ότι τα χέρια τους έτρεμαν σαν ψάρια μόλις τα βγάλεις από την θάλασσα.Και προχθές μόνο αψυχολόγητο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι όποτε παίρναν διαφορά την χάναν αμέσως με αποκορύφωμα το φινάλε του αγώνα!!!
Αυτό οφείλεται στον Γιαννάκη και λιγότερο στους παίκτες,γιατί ο Ολυμπιακός έχει πλέον παίκτες να πάρουν την ομάδα από το χεράκι.Όταν όμως ο μουλούκος βγάζει τον καλύτερο του παίκτη (Μπουρούσης) και αφήνει ολόκληρο δεκάλεπτο τον Βούισιτς...αφήνει τον Τεόντοσιτς με 4 φάουλ και τον χάνει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο...άσχετα με το πως έγινε νομίζετε ότι ο Ζοτς θα τον άφηνε μέσα...ένα ποστάρισμα του Μήτσου και τελείωσε.Και το κορυφαίο με 12 λεπτά να μένουν και στο +14 με τον ΠΑΟ να πιέζει να ζητά σετ παιχνίδι με αργές πάσες και πέταγμα της μπάλας στο τέλος...εεε Ελέος και εγώ θα τον κέρδιζα.
Ο Ζέλικο είναι γάτα....και έχει και ένα γατάκι δίπλα του....όσο ο Γιαννάκης κάνει μαλακίες οι δικοί μας θα κάνουν πάρτι και θα γελάνε μαζί του...ακόμα και με την διαιτησία κόντρα.
Υ.Γ.Άμα ο Διαμαντίδης πρέπει να τιμωρηθεί ο Τεόντοσιτς που του έριξε μπουνιά τι πρέπει να πάθει???