| ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ | |
|
+4thanasis_ minos13 abaddon YIANNIS090807 8 απαντήσεις |
ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ | ΜΑΡΤΣΕΝΑ - ΓΚΟΒΟΥ | | 33% | [ 4 ] | ΜΑΡΤΣΕΝΑ - ΣΚΟΚΟ | | 25% | [ 3 ] | ΓΚΑΛΑΣ - ΓΚΟΒΟΥ | | 42% | [ 5 ] | ΓΚΑΛΑΣ - ΣΚΟΚΟ | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 12 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ Τρι 08 Ιουν 2010, 16:45 | |
| Για διαλέξτε, τώρα που γυρίζει. Δεν έβαλα την επιλογή ΑΛΛΟΣ για να μην το μαμήσουμε κιόλας. Βεβαίως μπορείτε κάλιστα στα σχόλιά σας να δίνεται όποια άλλη επιλογή θέλετε. Την παράμετρο ΛΕΤΟ-ΜΟΟΥΤΣΕ (ή ΑΛΛΟΣ) δεν την έβαλα καθόλου γιατί εκεί είναι που θα το παραμαμήσουμε......... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| |
| |
minos13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 102 Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009 Ηλικία : 51 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
| Θέμα: Απ: ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ Τρι 08 Ιουν 2010, 16:54 | |
| ΜΑΡΤΣΕΝΑ ΓΚΟΒΟΥ ΔΑΓΚΩΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΜΕΝ !!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ Τρι 08 Ιουν 2010, 17:29 | |
| Γκαλας- Γκοβου να γινει η Γαλικη κλικα και να απαλαχτουμε απο την μιζερη Ελληνικη των Καρα-Κατσουρ. Για αντι-Λετο να παρουμε τον Μαλουντα...φουλ Γαλλια λεμεεεεεεε χαχαχαχα | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ Τρι 08 Ιουν 2010, 18:44 | |
| ΓΚΑΛΑΣ - ΓΚΟΒΟΥ...ΕΛΛΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ!!!! ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΚ-ΓΚ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΒΛΕΠΕ ΓΚΑΣΤΟΝΕ | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ Τρι 08 Ιουν 2010, 23:55 | |
| Πρωτοτυπώ λέγοντας Μαρτσένα-Σκόκο και εξηγούμαι ευθύς αμέσως......
Ο Μαρτσένα είναι στην τέλεια ηλικία (31) και έχει 2-3 χρονάκια καλά να δώσει σε αντίθεση με τον Γκαλάς που είναι 33 και το πολύ να παίξει την φετινή χρονιά καλά.Επιπλέον δεν θεωρώ τον Γκαλάς ηγετική φυσιογνωμία καθώς όπου έχει παίξει ήταν πάντα δεύτερος ή τρίτος (βέβαια έπαιξε δίπλα στους καλύτερους).Αντίθετα ο Μαρτσένα χρόνια τώρα είναι ο ηγέτης της άμυνας της Βαλένθια (και αν δεν είχα τα οικονομικά σιγά μην τον έδινε).
Γκοβού-Σκόκο.....σαφώς και ο Γάλλος είναι κλάσεις ανώτερος αλλά ο Λατίνος είναι εξελίξιμος και μπορούμε να τον μασχοπουλήσουμε στο μέλλον.Θα μου πείτε βέβαια πολύ σωστά ότι που ξέρεις αν θα πιάσει...και βέβαια δεν το ξέρω αλλά χωρίς ρίσκο δεν γίνεται τίποτα στην ζωή και ποντάρω και στην καλή διαχείριση των ταλέντων από τον Νιόπλια.
Όπως και να έχει και τα δύο ζευγάρια είναι ανώτερα του ζευγαριού Σαλπιγγίδης-Σαριέγκι....οπότε όποιο και αν φέρουν εγώ είμαι καλυμμένος....πρωταθλητές θα είμαστε και με το ρόστερ ως έχει...Ευρώπη έχουμε δρόμο ακόμα για να σηκώσουμε κούπα!!! | |
|
| |
pontios78 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : kozanh
| Θέμα: Απ: ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ Τετ 09 Ιουν 2010, 00:07 | |
| paidia kaloi einai oloi autoi egw evala marcena-govou ala to 8ema rinai oti den vlepw na pernoume kanenan apo autous.mexrh prhn 2 mhnes eimoun uperesiodokso gia thn omada podosferou ala twra etsi pou eginan ta pramata ti esiodoksia na exw san filaflos -opados tou pao?den kserw einai diskola ta pramata. diskola einai kai gia to mpaasket meta apo pola xronia meta apo auta pou akougonte giati an 8imaste sinantiseis paulou-omprantovits den kratousan panw apo 10 lepta oute ton kafe tous den prolavenan na pioun kai ta evriskan,pram pou fetos den to vlepw. | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ Τετ 09 Ιουν 2010, 07:00 | |
| ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ (το μαντήλι σου ...)! Δεν πολυκατάλαβα το νόημα του δημοψηφίσματος ! ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΣ ; Η ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;ΑΝ ΡΩΤΆΣ ΤΙ ΘΕΛΩ , ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΚΑΛΑΣ - ΓΚΟΒΟΥ ! ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ (με τον ραλίστα στα πράγματα) ΣΟΥΛΕΩ : ΣΑΡΙΕΓΚΙ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ! | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ Τετ 09 Ιουν 2010, 11:20 | |
| - geof1957 έγραψε:
- ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ (το μαντήλι σου ...)!
Δεν πολυκατάλαβα το νόημα του δημοψηφίσματος ! ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΣ ; Η ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ; ΑΝ ΡΩΤΆΣ ΤΙ ΘΕΛΩ , ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΚΑΛΑΣ - ΓΚΟΒΟΥ ! ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ (με τον ραλίστα στα πράγματα) ΣΟΥΛΕΩ :
ΣΑΡΙΕΓΚΙ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ! Τι νοήματα ψάχνεις ρε Γιώργη. Ένα απλό δημοψήφισμα για το τι θέλετε, έτσι για να περνά η ώρα μας και να χαλαρώνουμε από τα της ομάδας και όχι μόνο. Λοιπόν, εγώ ψήφισα για άμυνα Μαρτσένα, και εξηγούμαι. Κατ' αρχάς είναι δυο χρόνια μικρότερος του Γάλλου. (31 vs 33). Δεύτερον ο τύπος ήταν ηγέτης στην άμυνα μιας ομάδας που παίζει σε ένα φουλ επιθετικό πρωτάθλημα, όπως το Ισπανικό. Και μιας και λέμε για Ισπανία, όλοι ξέρουμε ότι οι τύποι είναι αρκετά σκληροί (μέσα στα όρια) και δυνατοί. Τρίτον και βασικό, ο τύπος ξέρει πολύ μπάλα. Εξαιτίας αυτού σκοράρει μάλιστα αρκετά συχνά. Και τέταρτον θέλω να πιάσουμε και καμιά καλή άκρη στην Ισπανία μετά από αυτές που κάναμε με τους Γάλλους. Όσο για το δεξί φτερό, θα πω απλώς Γκοβού. Όποιος χρειάζεται εξηγήσεις, απλώς δεν ξέρει απο μπάλα (χαχαχα). Εννοείται ότι κάνω πλάκα, αλλά όντως θεωρώ ότι δεν χρειάζονται εξηγήσεις γι' αυτήν την επιλογή. | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ Τετ 09 Ιουν 2010, 11:30 | |
| - YIANNIS090807 έγραψε:
Τι νοήματα ψάχνεις ρε Γιώργη. ΓΙΑΝΝΗ ... ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ! ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΩΤΑ ! ΕΡΩΤΑΩ : ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ; Ή ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ; ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ! ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΙΟΛΑ (αυτό που λαχταρώ) ! ετσι για να περναει η ώρα ! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ Τετ 09 Ιουν 2010, 11:40 | |
| Γιώργο τι θα γίνει τελικά ο Θεός κι η ψυχή τους.Τι θέλουμε εμείς οι απλοί και αγαθοί(?) οπάδοί περιλαμβάνει το δημοψήφισμα.Όπως πάντα άλλωστε. | |
|
| |
| ΜΑΡΤΣΕΝΑ-ΓΚΑΛΑΣ και ΓΚΟΒΟΥ-ΣΚΟΚΟ | |
|