www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
83 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 83 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα

Πήγαινε κάτω 
+4
vigor
gipos13
Tropikano
Green ACTION LEVEL
8 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Green ACTION LEVEL
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 34
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009

Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 09:19

Θα επιχειρήσω μία αντικειμενική κατηγοριοποίηση των οπαδών της ομάδας μας μετά τα πρώτα 2 χρόνια λειτουργίας της ΠΑΕ με πολυμετοχική σύνθεση.

Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών θεωρούνται Αντί-Βαρδηνογιαννικοί κρίνοντας εκ των αποτελεσμάτων της διοίκησης της τελευταίας 10ετίας που οδήγησε την ομάδα σε απαξίωση στα θεσμικά όργανα και σε αγωνιστική αδυναμία. Αυτή η πλειοψηφία παρακολουθεί καχύποπτα οποιαδήποτε κίνηση του Τζίγγερ κι η αντιπάθεια προς το πρόσωπό του ενισχύεται από τις φήμες περί αποδυνάμωσης της ομάδας του πρόσφατου νταμπλ.
Οι Αντι- Βαρδηνογιαννικοί χωρίζονται σε υποκατηγορίες. Η μεγαλύτερη υποκατηγορία θεωρούνται οι Πατερικοί. Ο Ν. Πατέρας διοίκησε την ομάδα με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο που διοικούσε τόσα χρόνια ο Καβουρογιάννης. Μεθοδικά διέλυσε το παρασκήνιο (ΕΠΟ,ΚΕΔΚ, SL) του Κόκκαλη και πραγματοποίησε ηχηρές μεταγραφές κτίζοντας μακράν την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στην προσπάθεια αυτή όμως δεν απέφυγε κι λάθος μεταγραφικές επιλογές που απέφεραν οικονομικό έλλειμμα 15 μυρίων σε περίοδο 2 χρόνων. Εν τούτοις ο large τρόπος διοίκησης (πχ έξτρα πριμ 1 μύριο στους παίκτες από την τσέπη του) ικανοποιούσε την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών όπου έβλεπε τα μίζερα χρόνια του Καβουρογιάννη σαν μια κακή ανάμνηση.

Επόμενη αλλά μικρότερη υποκατηγορία Αντι-Βαρδηνογιανικών είναι οι Γιαννακοπουλικοί. Οι οπαδοί των Γιαννακοπουλαίων είναι φανατικοί κι ακολουθούν αυτό το ρεύμα πολλά χρόνια τώρα. Ορμώμενοι από τις αναμφισβήτητες επιτυχίες της ΚΑΕ έχουν θεοποιήσει τους αδελφούς Γιαννακό παρόλο που εσχάτως οι τελευταίοι δεν μπορούν αποφύγουν μερικές άστοχες (ως γελοίες) δηλώσεις ή πρωτοσέλιδα του ελεγχόμενου τύπου. Πάντως πρέπει να σημειωθεί κι ένα πολύ μικρό ποσοστό οπαδών (φανατικών Μουτζαχεντίν) των Γιαννακόπουλων που ταυτόχρονα είναι κι Βαρδηνογιαννικοί ή Αντι-Πατερικοί. Αυτοί ακολουθούν την πολιτική γραμμή της Πράσινης.

Μικρότερες υποκατηγορίες ακόμα είναι Βγενοπουλικοί (υπό-υποκατηγορία των Πατερικών) κι οι Αντι- Βγενοπουλικοί. Ο Βγενό είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Δεν κατηγορείται γιατί μετά από ενέργειές του η ομάδα ενισχύθηκε με 64 μύρια αλλά κατηγορείται γιατί δεν αγόρασε την ΠΑΕ όταν ο Τζίγγερ «δήθεν» την πωλούσε. Δεν κατηγορείται γιατί θα έδινε 28 μύρια, αν προχωρούσε το γήπεδο του Βοτανικού αλλά γιατί το γήπεδο θα είχε το όνομα ΠAO Marfin Arena. Άλλοι του προσδίδουν την κατηγορία ότι ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο για να κερδίσει αναγνωρισιμότητα αλλά αγνοούν ότι με 20 μύρια ευρώ θα μπορούσε να παίζει την φάτσα του στην τηλεόραση σε όλα τα κανάλια για 2 χρόνια. Εν ολίγοις πολλοί οπαδοί μας θεωρούν ότι ο Βγενό πρόδωσε τα όνειρα τους και άλλοι απλώς εύχονται να του ψοφήσει η κατσίκα γιατί είναι αυτός που θα θέλαμε να είμαστε αλλά δεν είμαστε.

Τελευταία κατηγορία είναι οι Βαρδηνογιαννικοί. Αν κάποιος εξαιρέσει τους έμμισθους υπαλλήλους της εταιρίας που ασφαλώς έχουν τους λόγους τους να υποστηρίζουν την παρούσα διοίκηση οι υπόλοιποι είναι μάλλον υπερσυντηρητικοί, άτολμοι και οπαδοί του Μπόβιο. Παρατηρώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας προβάλλουν τις γενικές φοβίες τους στην επιθυμητή πολιτική της ομάδας τους. Η διοίκηση των Βαρδήδων σε βάθος 30 ετών ήταν οικονομικά συνετή αλλά άτολμη με πενιχρά αποτελέσματα και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των πράσινων φιλάθλων. Γι αυτό κι η στατιστική μείωση των φίλων του παναθηναϊκού στις νέες γενιές. Οι υποστηρικτές της παρούσης διοίκησης αδυνατούν να κατανοήσουν ότι οι επιφανείς επιχειρηματίες (π.χ. οικογ. Βαρδηνογιάννη, οικογ. Πατέρα, οικογ.Μαρινάκη, MIG) δραστηριοποιούνται και (αν όχι κυρίως) στο εξωτερικό όπου σήμερα αντλούν την κερδοφορία τους. Στην Ευρώπη οι ποδοσφαιρικές ΠΑΕ, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι παθητικές εταιρίες που λειτουργούν για ξέπλυμα χρήματος (Ρώσοι), για αυτοπροβολή (Άραβες), για πολιτική προστασία (Τουρκοι, Έλληνες) ή απλώς για το ονόρε των ιδιοκτητών τους. Το μόνο που αλλάζει ανά περίπτωση είναι ο βαθμός οργάνωσης και το διαθέσιμο ποσό για πέταμα που διαθέτει ο κάθε επενδυτής για την ομάδα του. Για παράδειγμα για το ονόρε της ομάδας ο καπετάν Γιώργης ξόδευε 10 μύρια τον χρόνο ενώ οι Βαρδής / Τζίγκερ 2 μύρια. Τελευταία πρέπει να παρατηρήσουμε ότι η «ασφάλεια» που εμπνέει το όνομα της οικογένειας σε συνδυασμό με την επισφαλή οικονομική κατάσταση της χώρας έχει αυξήσει τους οπαδούς τους.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Η ιδιοκτησία από την οικογένεια αλλά με την προεδρία του Ν. Πατέρα αποτελεί την χρυσή τομή ανάμεσα στην ατολμία του παρελθόντος και την πρόοδο του παρόντος και του μέλλοντος. Αναζητείται ο «διακριτικός» τρόπος ελέγχου εξόδων από την μελλοντική προεδρία του Ν. Πατέρα αλλά χωρίς να θιγεί και ο large χαραχτήρας του. Αναζητούνται τα ωραία μύρια της ΠΕΚ για την ΑΜΚ αλλά χωρίς την αμφισβήτηση ότι τον τελικό λόγο για όλα τον έχει ο Τζίγκερ. Αναζητούνται λεπτές ισορροπίες αλλά όχι ακατόρθωτες. Η είσοδος Μαυροκοκουλάκη , τα γεγονότα στον γάβρο, επισπεύδουν τις εξελίξεις προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης όλων των τάσεων στην ομάδα μας. Προβλέπω επιστροφή Ν. Πατέρα στην προεδρία και συμμετοχή όλων στην Α.Μ.Κ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 12:07

Ποιος εισαι ρε φιλε,καλα τα ειπες.
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Τόπος : Aθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 13:03

Ωραία τα λες ρε φίλε....γιατί δεν γράφεις πιο συχνά εδώ πέρα.Το θέμα είναι ότι έχουμε τους ισχυρότερους παράγοντες,που ο καθένας αλληλοσυμπληρώνει τον άλλον και αντί να υπάρχει σύμπνοια και ομόνοια σφάζονται και πάνε πίσω τον Παναθηναϊκό μας.

Τα τελευταία σημάδια δείχνουν συσπείρωση και μεταγραφές από το πάνω ράφι όπως ονειρευόμαστε.Ο Πατέρας και ο Τζίγκερ ρίχνουν νερό στο κρασί τους και επακόλουθο είναι να ξαναμπει ο Βγενόπουλος και οι Γιαννακόπουλοι (μπορεί να κλωτσάει λίγο στην αρχή ο Παύλος αλλά πιστεύω θα υποχωρήσει).

Με Πατέρα στο τιμόνι,Βγενόπουλο να βάζει χρήμα,την οικονομική οξυδέρκεια του Τζίγκερ και το οπαδιλίκη των Γιαννακόπουλων η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη....άντε και καλές κούπες (και όχι του καφέ).
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 13:10

Μια χαρά τα έγραψες. Αλλά ξεχνάς και μια τελευταία κατηγορία. Αυτή στην οποία ανήκω εγώ και πολλοί άλλοι, την κατηγορία των απλά Παναθηναϊκών.

Το έχω ξαναγράψει. Ο Πατέρας πρόσφερε το νταμπλ με τις κινήσεις του. Οι Γιαννακόπουλοι μας γέμισαν υπερηφάνεια με την ομαδάρα του μπάσκετ. Ο Βγενό άνηξε το δρόμο για καλύτερες μέρες.

Όμως, όλους τους τους έχω γραμμένους εκεί που φαντάζεσαι. Πάνω από όλους η ομάδα. Και κυρίως, κανείς δεν έχει άλλοθι τις επιτυχίες που πρόσφερε, σε περίπτωση που κάνει μαλακίες στο μέλλον.

Ο καθένας επιλέγει με ποιον είναι, άλλωστε δημοκρατία έχουμε. Προσωπικά, είμαι μόνο με έναν. Με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑς!!!

Και στενοχωριέμαι για την κατάσταση στην οποία πάνε να τον φέρουνε!
Green ACTION LEVEL
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 16:13

Φίλε Gipos γράφω όταν πράγματι έχω κατασταλάξει σε κάτι και αφού το έχω αναλύσει διεξοδικά. Φίλε Vigor όπως περιγράφεις τον εαυτό σου θεωρώ ότι ανήκεις σε μία ελάχιστη μειοψηφία Φιλάθλων της ομάδας μας που δεν ανέφερα καθόλου. Αντίθετα η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας είναι ενταγμένοι λίγο ή πολύ σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες.
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 16:39

Σωστός όπως πάντα...μακάρι οι προβλέψεις σου να βγουν αληθινές!!!
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 16:42

Εγω τα εχω πει εδω και καιρο...ολα θα γινουν οπως πρεπει. Οι μεγαλομετοχοι κινουνται βαση των επιχειρηματικων τους σχεδιων που δεν εχουν να κανουν με τον ΠΑΟ, απλα τον χργσιμοποιουν σαν οπλο στα οποια σχεδια τους. Ουτε κοιμουνται ουτε ξυπναμε εχοντας τον ΠΑΟ στο μυαλο τους. Μερα με τη μερα επαληθευονται οσα εδω και καιρο εχω πει. Ουτε εκπληξη μου προκαλει η επιστροφη Πατερα (αφου για μενα ποτε δεν ειχε φυγει). Και τελικα ολο αυτο το κατα πολλους μπαχαλο θα μας βγει σε καλο γιατι μετα το πανηγυρακι των πρωτων 2 χρονων της πολυμετοχηκοτητας, φετος τα πραγματα θα ξεκαθαρησουν και καθενας θα κινειται μεχρι εκει που τον παιρνει, αφηνοντας διακριτους ρολους σε αυτους που θα τρεξουν την ομαδα. Οι μετοχοι θα ειναι απλα μετοχοι που βαζουν τα λεφτα και αυτοι που ειναι στο ΔΣ θα τρεχουν την ομαδα φροντιζοντας να μην εχουμε αλλογιστες σπαταλες και θα δινουν αναφορα στους ιδιοκτητες για να δικαιολογησουν τις οποιες κινησεις τους. Δυστυχως επιβαλλοταν να γινει ο πολεμος για να καταλαβουν ολοι τι ρολο πρεπει να παιζει ο καθενας τους στην ομαδα, ωστε αυτη να λειτουργει αρμονικα, οπως δηλαδη λειτουργουν και οι επιχειρησεις τους.
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 16:44

Θανάση ακόμα να μου πεις τα νούμερα του τζόκερ όμως afro lol!
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 16:45

Σου ειχα απαντησει και τοτε...σε αυτα ειμαι μοναχοφαης χαχαχα
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 16:46

ούτε ένα μεριδιάκι....τόσο αχάριστος??!!
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 16:51

Αντε επειδη εισαι εσυ...2, 8, 13, 25, 32....τα υπολοιπα δικα σου...αλλα αν πιασεις 5αδα θα δεσω μια πετρα και θα πεσω στον Ταμεση...αφου οσες φορες εχω παιξει δεν πιανω ουτε 1 χαχαχαχα
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 17:28

λες??

Laughing
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΚυρ 20 Ιουν 2010, 20:54

Green ACTION LEVEL έγραψε:
Φίλε Gipos γράφω όταν πράγματι έχω κατασταλάξει σε κάτι και αφού το έχω αναλύσει διεξοδικά. Φίλε Vigor όπως περιγράφεις τον εαυτό σου θεωρώ ότι ανήκεις σε μία ελάχιστη μειοψηφία Φιλάθλων της ομάδας μας που δεν ανέφερα καθόλου. Αντίθετα η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας είναι ενταγμένοι λίγο ή πολύ σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες.
φίλε ! κάνεις λάθος εκτίμηση !
Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας ανήκουν σε αυτή την κατηγορία (κατα δήλωσή τους) ! Άσχετα αν υποστηρίζουν το δίκηο του ... (συμπλήρωσε όνομα) !

ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ !
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ(ΜΕ) ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ , ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ(ΜΕ) ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ , (ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΤΑ ... ΧΩΝΑΝ(ΜΕ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ) !

Σίγουρα όμως , όσοι έχουν(με) αυτήν την άποψη κατα καιρούς έχουν(με) υπάρξει υποστηρικτές του ενός ή του άλλου υποψήφιου ηγέτη , γιατί την συγκεκριμένη στιγμή πιστεύαμε οτι αυτός θα ήταν το καλό για την ομάδα !
Σε κάθε περίπτωση όμως (και επειδή είναι σωστά σε γενικές γραμμές όσα γράφεις) το θέαμα που παρουσιάζουμε στα διάφορα σαϊτ όλοι εμείς οι "παναθηναϊκοι" οπαδοί των διαφόρων τάσεων είναι αποκρουστική !
Τσακωμοί και βρισιες χωρίς λόγο και "δι' ασήμαντον αφορμή" , λες και δεν πρόκειται για ομοϊδεάτες αλλά για αντίπαλες ομάδες !

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ "ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ !
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΔευ 21 Ιουν 2010, 15:25

geof1957 έγραψε:
φίλε ! κάνεις λάθος εκτίμηση !
Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας ανήκουν σε αυτή την κατηγορία (κατα δήλωσή τους) ! Άσχετα αν υποστηρίζουν το δίκηο του ... (συμπλήρωσε όνομα) !

ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ !
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ(ΜΕ) ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ , ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ(ΜΕ) ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ , (ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΤΑ ... ΧΩΝΑΝ(ΜΕ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ) !

Σίγουρα όμως , όσοι έχουν(με) αυτήν την άποψη κατα καιρούς έχουν(με) υπάρξει υποστηρικτές του ενός ή του άλλου υποψήφιου ηγέτη , γιατί την συγκεκριμένη στιγμή πιστεύαμε οτι αυτός θα ήταν το καλό για την ομάδα !
Σε κάθε περίπτωση όμως (και επειδή είναι σωστά σε γενικές γραμμές όσα γράφεις) το θέαμα που παρουσιάζουμε στα διάφορα σαϊτ όλοι εμείς οι "παναθηναϊκοι" οπαδοί των διαφόρων τάσεων είναι αποκρουστική !
Τσακωμοί και βρισιες χωρίς λόγο και "δι' ασήμαντον αφορμή" , λες και δεν πρόκειται για ομοϊδεάτες αλλά για αντίπαλες ομάδες !

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ "ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ !

Ολοι εδω εχουμε ενα κοινο σημειο τουλαχιστον και αυτο ειναι η αγαπη μας γι αητν ομαδα..Δεν την αγαπαμε ολοι ομως ολοι με τον ιδιο τροπο,προσεξε με δεν λεω οτι καποιος αγαπαει και ποναει πιο πολυ αλλα οτι ο τροπος μας ειναι διαφορετικος και ειναι απλα γεγονος αυτο..Οταν λοιπον προσπαθει καποιος να κατηγοριοποιησει οτιδηποτε και οποιονδηποτε απο εμας δεν το κανει βαση της αγαπης και της ιδεας αλλα βαση ατομικης λογικης και γιαυτο συμφωνω απολυτα με τον φιλο Green ACTION LEVEL και εγω και για να το κανω και ταληρακια για τους υπολοιπους θα σου πω σε πια κατηγορια ανηκω εγω..

Ειμαι απο οικογενια γαυρων αλλα απο το δημοτικο και ενω και ο καλυτερος μου φιλος ηταν Ολυμπιακος και παρακολουθουσαμε μαζι τον γαυρο ειχα ενα περιεργο δεσιμο με τον ΠΑΟ,ταιριαζε η ψυχοσυνθεση μου ρε αδερφε δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα μου εχει μεινει οτι δεν ηθελα να λεω οτι ειμαι ολυμπιακος και ας με ειχαν πησει ολοι τριγυρω μου οτι ειμαι και παντα απανταγα στο τι ομαδα εισαι<<η μεγαλυτερη>>..

Καμια εικοσαρια χρονια μετα λοιπον ειμαι σιγουρος οτι ειμαι ΒΑΖΕΛΟΣ,αλλα ειμαι και σιγουρος οτι πλεον η ψυχοσυνθεση μου δεν ταιριαζει με τις ομαδες που χρονια τωρα κανει ο Τζιγγερ και το σο'ι' του,δεν εχουν το νευρο που γουσταρω,τον τσαμπουκα που εμαθα να εχω σε ολες μου τις αποφασεις και κυριως εχει μια περιεργη απαθεια στην σφαλιαρα που με κανει να θελω να τα σπασω ολα οταν μου μηλαει για νουμερα και λογιστηκα βιβλια πριν απο οτιδηποτε..

Σαν κατηγορια εγω πρεπει να ειμαι μια μονος μου σαν ΑΝΤΙΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗΚΟΣ,αλλα δεν γουσταρω να τους δινω αξια και λεω οτι ειμαι Βγενοπουλικος γιατι ειναι ο μονος που δεν εβγαλε τπτ ενω εβαλε τα ωραια του τα λεφτακια ενω κανεις μας δεν τον ηξερε για βαζελο..Οσοι λενε οτι το εκανε για την προβολη του εχω να πω μονο οτι οποιος δεν ηξερε τι εστι Βγενοπουλος πριν την ΠΕΚ απλα δεν μετραει η γνωμη του γιατι ειναι απο αλλο ανεκδοτο..Κυριως ομως ειμαι Βγενοπουλικος γιατι ειναι ο πρωτος που θυμαμε να στριμωχνει την οικογενια στα σχοινια χωρις ιχνος φορβου και βγηκε νικητης χωρις να ανοιξει μυτη..

Για τον πατερα τωρα ενω του χρωσταω ΠΟΛΛΑ γιατι στο μυαλλο το δικο μου δεν νομιζω οτι κανεις θα εκανε καλυτερη δουλεια σε 2 χρονια δεν γουσταρω καθολου την κουβεντα για επιστροφη του,γιατι αν ειναι αληθεια και ξαναειναι προεδρος αποδεικνυει οτι θελει πρωτα να ειναι καβαλα στο αλογο και μετα να το χτενισει..
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΔευ 21 Ιουν 2010, 17:04

.....Στην αρχή η κουβέντα είχε ενδιαφέρον.....μετά βαρέθηκα.......

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΟΝΟ!!!!!!!!
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΤρι 22 Ιουν 2010, 19:10

ρε Τζιγγερ παλληκαρι μου.....ουτε τα διαρκειας του Ντερμπυ δε θα πουλησεις φετο....θα σας λιτζαρουν....και το Πατηρ και τους κοντους...Βγενο ο Παο δεν ειναι επιχειρηση για κονομα.....καλα σε κανει ο Βαρδης....φαααααπ και καθεσε γιατι οι αραβες σε εχουν διαχειριστή...ενω με το Βαρδη ειναι συνετερακια.....

ΥΣ.Ντροπη σε ολους τους......κοντους ...οικογενεια Βγενο...Πατηρ...κοκ....υπ οψη τα λεω πριν βγουν απο τη συσκεψη που εγινε σε σπιτι μετοχου για να μην τους γιαουρτωσουν.......το ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ....ελεος χανουμε μονο χρονο....μονο και αυτα περι Γκοβου δε θα σας σωσουν....

ΥΣ@ Βαρδη διεταξε τον Πατηρ να αναλαβει η πες στους κοντους οτι οκ ας γινουν αυτοι...ποιο ευκολο να κανεις οτι θελεις....
Green ACTION LEVEL
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΤετ 23 Ιουν 2010, 19:21

g3thanasis έγραψε:
ρε Τζιγγερ παλληκαρι μου.....ουτε τα διαρκειας του Ντερμπυ δε θα πουλησεις φετο....θα σας λιτζαρουν....και το Πατηρ και τους κοντους...Βγενο ο Παο δεν ειναι επιχειρηση για κονομα.....καλα σε κανει ο Βαρδης....φαααααπ και καθεσε γιατι οι αραβες σε εχουν διαχειριστή...ενω με το Βαρδη ειναι συνετερακια.....

ΥΣ.Ντροπη σε ολους τους......κοντους ...οικογενεια Βγενο...Πατηρ...κοκ....υπ οψη τα λεω πριν βγουν απο τη συσκεψη που εγινε σε σπιτι μετοχου για να μην τους γιαουρτωσουν.......το ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ....ελεος χανουμε μονο χρονο....μονο και αυτα περι Γκοβου δε θα σας σωσουν....

ΥΣ@ Βαρδη διεταξε τον Πατηρ να αναλαβει η πες στους κοντους οτι οκ ας γινουν αυτοι...ποιο ευκολο να κανεις οτι θελεις....

Σε όλα μέσα έπεσες μετά από 2 μέρες.. ο Βαρδής φααππ στον Βγενό... ο Βαρδής να διατάξει τον Πατέρα να πάει πρόεδρος.. πραγματικός λέουρας ... όλα τα έπιασες.
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΠεμ 24 Ιουν 2010, 11:28

g3thanasis έγραψε:

Σε όλα μέσα έπεσες μετά από 2 μέρες.. ο Βαρδής φααππ στον Βγενό... ο Βαρδής να διατάξει τον Πατέρα να πάει πρόεδρος.. πραγματικός λέουρας ... όλα τα έπιασες.

Οκ δεν έπεσε σε τίποτα μέσα, αλλά ποιος από μας πίστευε κάτι διαφορετικό μέχρι τα χθεσινά.
Απλώς ο Θανάσης είχε τα ''τέτοια'' να γράψει αυτά που όλοι (άντε οι περισσότεροι), είχαμε στο μυαλό μας.
Ψυχραιμία παιδιά......
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΠεμ 24 Ιουν 2010, 11:34

YIANNIS090807 έγραψε:

Οκ δεν έπεσε σε τίποτα μέσα, αλλά ποιος από μας πίστευε κάτι διαφορετικό μέχρι τα χθεσινά.
Απλώς ο Θανάσης είχε τα ''τέτοια'' να γράψει αυτά που όλοι (άντε οι περισσότεροι), είχαμε στο μυαλό μας.
Ψυχραιμία παιδιά......

ΑΚΡΙΒΩΣ !
ΟΛΟΙ σενάρια φτιάχνουμε στο μυαλό μας ! Προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα !
προσπαθώντας να φανταστούμε τι σκατά έχουν μέσα σε αυτό που κατ' ευφημισμόν αποκαλούν μυαλό , όλοι αυτοί οι έχοντες και κατέχοντες την τύχη του παναθηναϊκού μας στα χέρια τους !
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΟΠΟΚΤΗΣΟΥΝ , ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ !
ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΚΟΣ !
ΑΛΛΟΣ ΠΕΣΙΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ "ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ"
ΑΛΛΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ ΥΠΕΡ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΤΕΡΑ !
ΑΛΛΟΣ ΖΗ ΣΤΗΝ ΞΕΝΕΡΑ !
ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ (ΣΥΜ)ΜΕΤΟΧΩΝ !
ΡΕΕΕΕΕ ! ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕ !
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΠεμ 24 Ιουν 2010, 18:33

geof1957 έγραψε:
YIANNIS090807 έγραψε:

Ψυχραιμία παιδιά......

ΑΚΡΙΒΩΣ !
ΟΛΟΙ σενάρια φτιάχνουμε στο μυαλό μας ! Προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα !
προσπαθώντας να φανταστούμε τι σκατά έχουν μέσα σε αυτό που κατ' ευφημισμόν αποκαλούν μυαλό , όλοι αυτοί οι έχοντες και κατέχοντες την τύχη του παναθηναϊκού μας στα χέρια τους !
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΟΠΟΚΤΗΣΟΥΝ , ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ !
ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΚΟΣ !
ΑΛΛΟΣ ΠΕΣΙΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ "ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ"
ΑΛΛΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ ΥΠΕΡ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΤΕΡΑ !
ΑΛΛΟΣ ΖΗ ΣΤΗΝ ΞΕΝΕΡΑ !
ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ (ΣΥΜ)ΜΕΤΟΧΩΝ !
ΡΕΕΕΕΕ ! ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕ !

Δλδ εγω που ειμαι ενας πρωην ουδετερος,μονιμα ξενερωμενος και πλεον αισιοδοξος Βγενοπουλικος λες να χρειαστω ψυχαναλυση??
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΠεμ 24 Ιουν 2010, 18:37

Tropikano έγραψε:

Δλδ εγω που ειμαι ενας πρωην ουδετερος,μονιμα ξενερωμενος και πλεον αισιοδοξος Βγενοπουλικος λες να χρειαστω ψυχαναλυση??

ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΧΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ , ΑΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΛΟΥΤΡΑ !
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ! ΜΠΑ ΑΣΕ ΜΗ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΑΤΙΚΑ !
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΠεμ 24 Ιουν 2010, 18:50

geof1957 έγραψε:
Tropikano έγραψε:

ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΧΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ , ΑΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΛΟΥΤΡΑ !
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ! ΜΠΑ ΑΣΕ ΜΗ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΑΤΙΚΑ !

Ποναει αυτο γιατι αυτο που μας κανουν τωρα ποναει πολυ...(ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΠεμ 24 Ιουν 2010, 18:54

g3thanasis έγραψε:

Ποναει αυτο γιατι αυτο που μας κανουν τωρα ποναει πολυ...(ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)

ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΚΙΑΥΤΟ !
ΕΔΩ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ) ΔΕΚΑ (ΚΑΙ ΒΑΛΕ ) ΧΡΟΝΙΑ !
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΛΕΣ ;
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα   Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα EmptyΠεμ 24 Ιουν 2010, 18:59

geof1957 έγραψε:
g3thanasis έγραψε:

ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΚΙΑΥΤΟ !
ΕΔΩ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ) ΔΕΚΑ (ΚΑΙ ΒΑΛΕ ) ΧΡΟΝΙΑ !
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΛΕΣ ;
Σωστο και αυτο φιλε μου....για να δουμε

Ανασκόπηση & Πρόβλεψη της διοικητικής κατάστασης στην ομάδας μα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο Γκούμας. Πιθανότητες επιστροφής στην Παιανία;
» «Σερβί» στην κορυφή, «θάνατος» στην ουρά!/Γιάννης Καραλής
» Πόσο πλήρες είναι το ρόστερ της ομάδας μας σήμερα?
» Θα τολμήσω και δεύτερη πρόβλεψη!!!
» Eκτίμηση Πρωταθλήματος και Πρόβλεψη Πρωταθλητή 2010

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: