| Λύσεις για στόπερ | |
|
+8nice view akisdelphi g3thanasis thanasis_ gipos13 abaddon geof1957 ΠΕΤΡΟGOAL 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Πεμ 22 Ιουλ 2010, 23:12 | |
| Γόντικας: Δύσκολο για Γκαλάς, δεν κλείνουμε την πόρτα!
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε τον Κρις, ωστόσο οι «πράσινοι» εξακολουθούν να παλεύουν την περίπτωση του Γουίλιαμ Γκαλάς, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Γόντικτας.
Ο Αντιπρόεδρος των «πρασίνων» μιλώντας στο «mercatoshow» υποστήριξε ότι η περίπτωση του Γάλλου αμυντικού παραμένει δύσκολη, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθησή του, πως μπορεί να βρουν λύση. Παράλληλα ανέφερε πως ο ΠΑΟ κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις αμυντικών.
«Ο παίκτης μας ενδιαφέρει. Είναι δύσκολο ωστόσο να φτάσουμε σε μία συμφωνία. Αυτή τη στιγμή δεν κλείνουμε τη πόρτα σε αυτή την περίπτωση. Ελπίζουμε να βρούμε μία λύση. Κοιτάζουμε όμως και άλλες περιπτώσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Γόντικας στα γαλλικά ΜΜΕ. | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Πεμ 22 Ιουλ 2010, 23:46 | |
| «Σπρώξτε» και τελειώστε (τους)...
Το ότι χάθηκε ο παιχταράς ο Κρις είναι το λιγότερο. Το σημαντικότερο ήταν ο τρόπος που τον έχασες κι αυτόν.
Ο Παναθηναϊκός «διαφημίζει» ότι θα πάει να πάρει στόπερ χωρίς να πληρώνει την ομάδα του. Για να δείξει προφανώς ότι στην προηγούμενη διοίκηση ήταν κορόιδα που έδωσαν ας πούμε οκτώ εκατομμύρια στη Μαρσέιγ για τον Σισέ. Αν κρίνω και από τις τελευταίες δηλώσεις του Βαρδινογιάννη αυτό φαίνεται να είναι το μεγάλο τους πρόβλημα και λιγότερο το ποιος θα έρθει. Συγνώμη αλλά έτσι δουλειά δεν γίνεται. Και ειδικά όταν δεν πρόκειται για ένα «συμπλήρωμα» του ρόστερ, αλλά για τον βασικό σου στόχο. Εκεί πληρώνεις και τον παίρνεις. Και το κάνεις και νωρίς ώστε να κάνεις το χατίρι και στον φουκαρά τον προπονητή που από τον Γενάρη έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να το φωνάζει.
Και προσέξτε κάτι. Στο θέμα του στόπερ το πρόβλημα δεν είναι τωρινό. Αφορούσε και την προηγούμενη διοίκηση και το είχαμε πολλάκις σχολιάσει. Δεν γίνεται όμως τώρα, που καλώς ή κακώς υπήρχε και μεγαλύτερη άνεση χρόνου, να παλεύεις να τελειώσεις αυτό από το οποίο θα έπρεπε να έχεις αρχίσει.
Κατανοώ πλήρως ότι στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να σφίξουν το ζωνάρι στα οικονομικά, επαναλαμβάνω όμως ότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να τα σπρώξεις γιατί δεν γίνεται να παίζεις με τη φωτιά. Διότι είτε αρέσει είτε όχι στη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών ισχύει το «ότι πληρώνεις παίρνεις». Κλασική περίπτωση ο Γκαλάς.
Ανεβαίνεις λίγο, τον κάνεις δικό σου και. χαίρεται. Και μιλάμε για μια από τις λίγες περιπτώσεις ελεύθερου παίκτη με σχετικά χαμηλό ρίσκο. Γενικώς όταν χτυπάς τέτοιους παίκτες παίζει πολύ να είναι «ξεζουμισμένοι» γι' αυτό και τους έχουν αφήσει οι ομάδες τους. Ο Γάλλος πάντως, ειδικά στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα.
Οι πράσινοι λοιπόν διαθέτουν ήδη ένα εξαιρετικό ρόστερ και αρκεί μια «πινελιά» για να τελειώσει η ιστορία. Για να μείνουν οι Ολυμπιακοί στα αεροδρόμια να τραγουδάνε συνθήματα για τον Ριέρα και εσύ να σηκώσεις και φέτος τις κούπες.
Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε και να λέμε τα ίδια και τα ίδια λοιπόν. Το παραμύθι με τον στόπερ θα πρέπει να τελειώσει ΧΘΕΣ. Και τότε θα τελειώσουν και όλα τα υπόλοιπα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο
ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Παρ 23 Ιουλ 2010, 00:31 | |
| Άι στον Διάολο Μαλάκες....εεε μαλάκες...άντε γ@μ@θ@τε!!! | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Παρ 23 Ιουλ 2010, 09:40 | |
| Όλοι οι προλαλήσαντες είστε μαλάκες!!!
Ναι, καλά διαβάσατε! Σα δε ντρέπεστε, λέω εγώ...τσιράκια του Βγενόπουλου όλοι σας! Ο Τζίγγερ, ρε σεις, δεν είναι μαλάκας! Έχει πρόγραμμα, αλλά πού να καταλάβετε εσείς; Ο άνθρωπος σκέφτεται 200 χρόνια μπροστά! Κατ΄αρχήν, σκέφτεται το financial fair play της ουέφα. Πού να δίνει κάθε χρόνο χορηγίες από τις φτωχούλες εταιριούλες του που ψωμολυσσάνε, για να καλύπτει τα ανοίγματα. Έπειτα, ξέρει, όπως και ο θείος του, ότι οι ομάδες χτίζονται, δεν αγοράζονται! Πάρε επί 4-5 χρόνια ένα στοπεράκι τύπου Κομπόστα και να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα πετύχεις το νέο Χένρικσεν!!!!!
Δε γαμιόμαστε, λέω εγώ, ομαδικώς, μπας και κάνουμε καριέρα, γιατί ομάδα, όπως πάμε, δε θα κάνουμε! | |
|
| |
Z13 Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 287 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 50
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Παρ 23 Ιουλ 2010, 10:11 | |
| giati gamoti poutana mou na mou span ta neura ka8e kalokairi! Pisteuo imaste i monadiki omada pagosmios pou psaxnoume edo kai 3...4 xronia ena g@mimeno center back! psaxnei leei eleu8erous paixtes gia na glitosi merika fraga..... apo tin ali exei pari peri ta 5 miria apo ta diarkias alla tosa 8a parei apo ton (M)PAOK pou 8a apoklistei alla o k@ragiozis etrekse na ananeosi me Sariegi (ta xrimata auta kaliptan tin diafora me galas) min xasei to kelepouri! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 10:52 | |
| Ο Μάριο Τσέτο της Τουλούζ είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας του Παναθηναϊκού σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα για τη θέση του στόπερ. Εξετάζεται η περίπτωση του Αργεντίνου μπακ.
Καλά ούτε ο Σεφερλής δεν "τράβαγε" τόσο πολύ τα αστεία του!!!!! 12000 κάρτες στο κώλο σου χωράνε ρε ?????????? |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 11:01 | |
| ΑΠΟ sportdog
ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΚΑΛΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΣΤΟΠΕΡ-ΚΙΛΛΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, «ΓΚΕΛ».
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛ??????? ΠΟΣΑ ΓΚΕΛ? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 13:01 | |
| Είναι φοβερό αυτό που γίνεται στα διάφορα sites και blogs!!!! Έχει αρχίσει πάλι η μεγάλη φαγωμάρα μεταξύ των φιλάθλων του Παναθηναικού! Να φύγει ο ένας να έρθει ο άλλος να μην έρθει ο τρίτος και πάει λέγοντας! Λογικά ( εκτός κι αν η ομάδα παίξει el fantastico foosball) θα απεικονιστεί και στο ΟΑΚΑ φέτο και μάλλον και στον αγωνιστικό χώρο μιας και είναι δύσκολο να μείνεις πρώτος όταν στη διοίκηση σου γίνεται το έλα να δείς! Χώρια που προβλέπεται να επιστρέψει το 50-50!!του Ολυμπιακού ( εκτός αν ο Μαρινάκης είναι @@αρας και δείξει και κάποιος πρόεδρας του γαυρου επιτέλους ηθική και ευαισθησία για τον πολύπαθο χώρο του Ελληνικού? ποδοσφαίρου!!)
Προσωπικά ξενέρωσα με όλα αυτά αλλά ευτυχώς σε λίγες μέρες διακοπούλες οπότε θα τα γράψω όλα στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και αν πάρουμε παίχτη καλώς , αν όχι και παίζουμε με τον βάσκο πάλι καλώς!! Το διαρκείας μου το ανανέωσα και το λιγοστό καθήκον μου σαν φίλαθλος θεωρώ το έκανα! Αν οι διοικούντες την ομάδα ψάχνουν για τσιράκια και αβανταδόρους δυστυχώς νομίζω βρήκαν πολύ πρόσφορο έδαφος στη καμπούρα μας μιας και τόσα χρόνια σκαμπίλια από τον Ολυμπιακό μας έχουν κάνει εύκολους στόχους!!
Ο περυσινός 5ος γεμίζει αεροδρόμια και στήνει ομάδα με αστέρια και ο νταμπλούχος που θέλει 2-3 έξυπνες μεταγραφές για να διατηρήσει τα σκήπτρα έχει πέσει μέσα στη δίνη της κακομοιριάς και της μιζέριας ( ή τουλάχιστον μας ρίξανε αυτοί που το επιδίωκαν)
Και για να εξηγούμαι θεωρώ Βαρδινογιάννηδες - Βγενόπουλους - Πατέρες - Γιαννακόπουλος και δε συμαζεύεται υπεύθυνους στην όλη υπόθεση! ( άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο)
Γιατί ΟΣΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ @ΡΧΙΔΙ!!! Όσο λογίζω εγώ τον εαυτό μου Παναθηναικό δεν φθάνουν όλοι μαζί οι μεγαλομέτοχοι να με πλησιάσουν! Και στο κάτω κάτω τι είναι αυτό που κάνει μια ομάδα ΟΜΑΔΑ????
Σαλτάρετε να γαμηθείτε λοιπόν και μάθετε ότι περαστικοί είστε από τις καρεκλίτσες σας και κάποια στιγμή θα πουλιάσετε όπως πούλιασαν και άλλοι!
Ενώ όλοι εμείς θα είμαστε ακόμα στην κερκίδα να χαιρόμαστε και να στεναχωριόμαστε για την ομάδα μας ΠΑΡΤΑΛΙΑ που ένας εισαγγελέας ξέρει πως κάνατε τόσα λεφτά και τώρα για κάποιο λόγο είστε άνθρωποι ενός ανώτερου Θεού και παίζετε τα παιχνιδάκια σας πάνω στις πλάτες τόσων αγνών φιλάθλων!
Τάδε έφη Γιώργος ο οποίος θα είναι στην κερκίδα με όλους εσάς και μαζί με τα παιδιά που δεν μπορούν να παρευρίσκονται στο γήπεδο θα έχει για πάντα τον ΠΑΟ στη καρδιά του! Οι υπόλοιποι στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!
( συγχωρέστε με για την αθυροστομία αλλά δεν είχα άλλο τρόπο να εκφράσω αυτό που νιώθω διότι είμαι έξω φρενών!)
|
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 13:48 | |
| 2 εκατ. για Γκαλάς»! Σάββατο, 24-07-2010 14:21 Νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για τον Γουίλιαμ Γκαλάς, σύμφωνα με σημερινά γαλλικά δημοσιεύματα!
Όπως αναφέρει η έκδοση της «LeParisien» οι πρωταθλητές Ελλάδας, ανέβασαν τη προσφορά τους στα 2 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο σούπερ σταρ ενώ επιπρόσθετα, προσφέρουν στον πρώην αρχηγό της Άρσεναλ και το τριετές συμβόλαιο που ο ίδιος επιζητάει.
Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο ότι εντός της ομάδας δεν υπάρχει κάτι το επίσημο μιας και στις τάξεις των «πράσινων» έχουν ξεκαθαρίσει ότι η προσφορά τους δεν πρόκειται να ανέβει πάνω από το εν λόγω ποσό (2 εκατ. ευρώ) που επιθυμεί ο 33χρονος στόπερ. | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:20 | |
| - nice view έγραψε:
ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΚΑΛΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΣΤΟΠΕΡ-ΚΙΛΛΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, «ΓΚΕΛ».
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛ??????? ΠΟΣΑ ΓΚΕΛ? ΟΣΟ ΓΚΕΛ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:21 | |
| - Silvercity έγραψε:
- Είναι φοβερό αυτό που γίνεται στα διάφορα sites και blogs!!!!
Έχει αρχίσει πάλι η μεγάλη φαγωμάρα μεταξύ των φιλάθλων του Παναθηναικού! Να φύγει ο ένας να έρθει ο άλλος να μην έρθει ο τρίτος και πάει λέγοντας! Λογικά ( εκτός κι αν η ομάδα παίξει el fantastico foosball) θα απεικονιστεί και στο ΟΑΚΑ φέτο και μάλλον και στον αγωνιστικό χώρο μιας και είναι δύσκολο να μείνεις πρώτος όταν στη διοίκηση σου γίνεται το έλα να δείς! Χώρια που προβλέπεται να επιστρέψει το 50-50!!του Ολυμπιακού ( εκτός αν ο Μαρινάκης είναι @@αρας και δείξει και κάποιος πρόεδρας του γαυρου επιτέλους ηθική και ευαισθησία για τον πολύπαθο χώρο του Ελληνικού? ποδοσφαίρου!!)
Προσωπικά ξενέρωσα με όλα αυτά αλλά ευτυχώς σε λίγες μέρες διακοπούλες οπότε θα τα γράψω όλα στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και αν πάρουμε παίχτη καλώς , αν όχι και παίζουμε με τον βάσκο πάλι καλώς!! Το διαρκείας μου το ανανέωσα και το λιγοστό καθήκον μου σαν φίλαθλος θεωρώ το έκανα! Αν οι διοικούντες την ομάδα ψάχνουν για τσιράκια και αβανταδόρους δυστυχώς νομίζω βρήκαν πολύ πρόσφορο έδαφος στη καμπούρα μας μιας και τόσα χρόνια σκαμπίλια από τον Ολυμπιακό μας έχουν κάνει εύκολους στόχους!!
Ο περυσινός 5ος γεμίζει αεροδρόμια και στήνει ομάδα με αστέρια και ο νταμπλούχος που θέλει 2-3 έξυπνες μεταγραφές για να διατηρήσει τα σκήπτρα έχει πέσει μέσα στη δίνη της κακομοιριάς και της μιζέριας ( ή τουλάχιστον μας ρίξανε αυτοί που το επιδίωκαν)
Και για να εξηγούμαι θεωρώ Βαρδινογιάννηδες - Βγενόπουλους - Πατέρες - Γιαννακόπουλος και δε συμαζεύεται υπεύθυνους στην όλη υπόθεση! ( άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο)
Γιατί ΟΣΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ @ΡΧΙΔΙ!!! Όσο λογίζω εγώ τον εαυτό μου Παναθηναικό δεν φθάνουν όλοι μαζί οι μεγαλομέτοχοι να με πλησιάσουν! Και στο κάτω κάτω τι είναι αυτό που κάνει μια ομάδα ΟΜΑΔΑ????
Σαλτάρετε να γαμηθείτε λοιπόν και μάθετε ότι περαστικοί είστε από τις καρεκλίτσες σας και κάποια στιγμή θα πουλιάσετε όπως πούλιασαν και άλλοι!
Ενώ όλοι εμείς θα είμαστε ακόμα στην κερκίδα να χαιρόμαστε και να στεναχωριόμαστε για την ομάδα μας ΠΑΡΤΑΛΙΑ που ένας εισαγγελέας ξέρει πως κάνατε τόσα λεφτά και τώρα για κάποιο λόγο είστε άνθρωποι ενός ανώτερου Θεού και παίζετε τα παιχνιδάκια σας πάνω στις πλάτες τόσων αγνών φιλάθλων!
Τάδε έφη Γιώργος ο οποίος θα είναι στην κερκίδα με όλους εσάς και μαζί με τα παιδιά που δεν μπορούν να παρευρίσκονται στο γήπεδο θα έχει για πάντα τον ΠΑΟ στη καρδιά του! Οι υπόλοιποι στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!
( συγχωρέστε με για την αθυροστομία αλλά δεν είχα άλλο τρόπο να εκφράσω αυτό που νιώθω διότι είμαι έξω φρενών!)
ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!!! | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 19:16 | |
| Παιδιά συμφωνώ με όλους σας, κάτι μου λέει όμως ότι μετά τις δηλώσεις Γόντικα και την αύξηση στην προσφορά οτι......τον Γκαλάς θα τον πάρουμε!!!!!!! και όχι τίποτα άλλο είμαι αρκετά μεγάλος για κωλοτούμπες(λέω απο την αρχή της φετινής ιστορίας, ότι ούτε Γκαλάς, ούτε Κρις θα πάρουμε). Για να δούμε..... | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Σαβ 24 Ιουλ 2010, 21:40 | |
| Απο εγωισμο και μονο δεν νομιζω οτι θα τον παρει τον <γκαλλας για να μην μας δωσουν πατημα οτι τον πηρανε λογο της πιεσης απο τον πατερα και τα δωρα του.. | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 00:08 | |
| Πάει γι' άλλα Κυριακή, 25-07-2010 00:09 Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει την περίπτωση του Ουίλιαμ Γκαλάς και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλον στόχο.
Μπορεί το Σάββατο να κυκλοφόρησαν ουκ ολίγα δημοσιεύματα, κυρίως στην Γαλλία, που ανέφεραν πως ο Ουίλιαμ Γκαλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς οι “πράσινοι” ικανοποίησαν τις οικονομικές του απαιτήσεις, όμως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” διέψευδαν πως είχε αλλάξει κάτι στη στάση του για τον Γάλλο αμυντικό και όλα έδειχναν οτι ο συγκεκριμένος στόχος πλέον αποτελεί παρελθόν.
Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν, βρίσκονται σε συζητήσεις και μάλιστα προχωρημένες, με παίκτη, ο οποίος μάλιστα είναι ισάξιος του πρώην αμυντικού της Άρσεναλ. Ποιος είναι αυτός; Κανείς δεν ξέρει. Απο τα ονόματα πάντως που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μόνο του Μπουμσόνγκ συγκεντρώνει τα στοιχεία που ψάχνουν στον Παναθηναϊκό. Να είναι δηλαδή και ποιοτικός και με καλό όνομα που να κάνει κλικ στους φίλους της ομάδας.
Η απάντηση όμως των “πράσινων” ήταν “το όνομά του δεν έχει δει το φως”, καίγοντας ουσιαστικά τη συγκεκριμένη περίπτωση και βγάζοντας παράλληλα μία σιγουριά οτι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις.
Συντάκτης: Νικόλας Βασιλαράς, Νίκος Ρόλλας | |
|
| |
Z13 Παλιος
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 00:49 | |
| re paidia poso 8a goustara re gmt Galas-Kiriako gia amintiko didimo!O enas simplironi ton alon! Alla as boleutoume me ton automisti kai ton melisokomo pros stigmin! | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 12:23 | |
| Σέλτικ για Γκαλάς
Η αγγλική ιστοσελίδα "football365" κάνει λόγο για ενδιαφέρον της δευτεραθλήτριας Σκωτίας για τον Γουίλιαμ Γκαλάς. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Γάλλο διεθνή, εξαιτίας των υψηλών του οικονομικών απαιτήσεων, αλλά το άλλο... τριφύλλι της Ευρώπης, η Σέλτικ, δείχνει να μπαίνει γερά στο "παιχνίδι" για την απόκτησή του.
ΑΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ ΧΑΘΗΚΑΤΕ!!!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΕΛΕΓΑ ΚΡΙΣ.... ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΚΗ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!! ΠΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΙΕ!!! 22/8 | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 12:30 | |
| Τι Μπουμσονγκ λένε σήμερα ρε....Αυτός είναι ο Γάλλος Βύντρα...... | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 12:34 | |
| Απο τη στιγμη που χανεται ο Γκαλας και βγηκαν και ειπαν πως κοιτανε και αλλου...λογικο ειναι να αρχισει νεα παρελαση ονοματων. Αμυντικος θα ερθει...και μαλιστα απο τους πρωτοκλασατους...το ονομα αυτου...δεν το ξερουμε φυσικα... | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Κυρ 25 Ιουλ 2010, 12:38 | |
| Συμφωνώ με το Θανάση. Αλλά και με το Στάθη.
Το όνομα που θέλουν δε μπορούμε να το ξέρουμε. Πάντως, η γνώμη μου είναι μακριά από Μπουμσίνγκ. Παιδιά, τον παρακολούθησα αρκετά φέτος με τη λυόν. Ο άνθρωπος είναι αργός. Ψηλά θα βοηθήσει, αλλά είναι αργός και άτεχνος. Οπότε, μην κάνουνε καμιά μαλακία!!! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Δευ 26 Ιουλ 2010, 21:29 | |
| Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είναι το... hummer που έψαχνε ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με τον Νίκο Νιόπλια «είμαστε μια ανάσα από την απόκτηση του». Τελειώνει από ώρα σε ώρα η μεταγραφή!
«Είμαστε πολύ κοντά στον Μπουμσονγκ» δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας μετά την λήξη του φιλικού με την Μάιντζ και στην συνέχεια αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Γάλλο στόπερ της Λιόν αν και ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν ο πρώτος στόχος για το κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών.
«Ψήθηκε» από Σισέ και... σεντόνι!
Τις τελευταίες μέρες οι διαπραγματεύσεις του Δημήτρη Γόντικα με την πλευρά του Γάλλου σταρ ήταν μαραθώνιες. Η... χρυσή τομή βρέθηκε σήμερα και ο Γάλλος είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Ο Μπουμσόνγκ, τον οποίοι οι συμπατριώτες του ήθελαν το πρωί να μην είναι «ζεστός» να έρθει στην Ελλάδα, έχει... ψηθεί από τον καλό του φίλο Τζιμπρίλ Σισέ και φυσικά την προοπτική να συνεχίσει να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεταγραφή δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί ακόμη και σήμερα το βράδυ, μιας και εκκρεμούν κάποιες λεπτομέρειες. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Δευ 26 Ιουλ 2010, 21:30 | |
| Από το τίποτα.........Ας ελπίσουμε να έχει ωριμάσει και να εχει κόψει τις γκέλες........ | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Δευ 26 Ιουλ 2010, 22:26 | |
| Ας βάλει ο θεός το χέρι του.... |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Δευ 26 Ιουλ 2010, 22:32 | |
| Κάποτε τον είπαν «νέο Ντεσαγί»!
«Εχω στα χέρια μου τους δύο Γάλλους αμυντικούς της επόμενης δεκαετίας. Ελάτε να τους πάρετε. Πακέτο μπορεί να σας έρθει πιο φθηνά. Με 50 εκατ. λίρες θα είστε καλά»... Ο Γκι Ρου ανέκαθεν τρελαινόταν να κάνει πλάκα. Πόσω δε μάλλον στον Ζεράρ Ουγιέ όταν το καλοκαίρι του 2004 ήθελε να πάρει στη Λίβερπουλ τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Τον πρώτο τον κατάφερε. Τον δεύτερο ο Γκι Ρου τον παζάρευε μαζί με τον Φιλίπ Μεξές.
Αυτό είναι και το πρώτο κοινό του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τον Τζιμπρίλ Σισέ που είναι πλέον πολύ πιθανόν να βρεθούν και πάλι συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό. Και οι δύο είναι παιδιά του Γκι Ρου, και τους δύο τους ήθελε ο Ουγιέ στη Λίβερπουλ, μαζί πανηγύρισαν το κύπελλο της Οσέρ το 2003 (με γκολ του Μπουμσόνγκ στο 89' κόντρα στην Παρί), μαζί πανηγύρισαν το Κονφεντερέισον της Γαλλίας την ίδια χρονιά και οι δύο ανήκουν στην κορυφαία ομάδα της Οσέρ όλων των εποχών!
Με Μαρτινί κάτω από τα δοκάρια, Μπλαν - Μπολί - Μπουμσόνγκ και Μεξές στην αμυντική τετράδα, Σίφο - Μαρτένς και Λασιέ στα χαφ και Καντονά, Σισέ και Σαρμάχ στην επίθεση.
Μία καριέρα γεμάτη αντιθέσεις για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο ο Μαρσέλ Ντεσαγί είχε χρίσει ως διάδοχό του όταν υπήρχε η πιθανότητα για το Euro του 2004 ο Ζακ Σαντινί να τον εμπιστευθεί αντ' αυτού στη γαλλική 23άδα. «Ποια είναι η διαφορά αν δεν καλέσει εμένα και καλέσει τον Μπουμσόνγκ;» είχε αναρωτηθεί ο Μαρσέλ Ντεσαγί για έναν από τους πλέον ταλαντούχους Γάλλους αμυντικούς εκείνη την εποχή και το παρατσούκλι «νέος Ντεσαγί» ήταν θέμα λίγων ωρών να κολλήσει στον 24χρονο τότε «Μπουμ».
Μόλις είχε εκμεταλλευθεί το νόμο Μποσμάν, είχε ανοίξει τα φτερά του από τη στοργική αγκαλιά του Γκι Ρου και είχε προτιμήσει τη Ρέιντζερς ως το πρώτο σκαλοπάτι στη διεθνή του καριέρα. Οι «προτεστάντες» ήταν στην ουσία η μοναδική ομάδα εκτός Γαλλίας που ταίριαξε στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Τόσο πολύ ώστε έξι μήνες αργότερα όταν για την απόκτησή του είχαν ενδιαφερθεί η Μίλαν, η Ιντερ και η Λίβερπουλ, ο νεαρός Γάλλος αμυντικός είχε φτάσει στο σημείο να πει... «μόνο για τη Ρεάλ, θα φύγω από το Αϊμπροξ».
Και όμως... Τον Ιανουάριο του 2005 έκανε την πιο ακριβή μετακίνηση σε ολόκληρη την Ευρώπη για τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο. Εναντι 8 εκατ. λιρών ο Σούνες τον έφερε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και στη συνέχεια κατηγορήθηκε για τη συγκεκριμένη μεταγραφή όσο για καμία άλλη από τις μάλλον παλαβές μεταγραφικές επιλογές του. Για να πάρετε ένα μέτρο σύγκρισης εκείνο τον Γενάρη η Λίβερπουλ αγόρασε τον Φερνάντο Μοριέντες έναντι 6,3 εκατ. ευρώ!
Λίγους μήνες μετά όταν οι κυριακάτικοι Times δημοσίευαν τις 50 χειρότερες μεταγραφές της Πρέμιερ Λιγκ για εκείνη τη σεζόν, δέχονταν κατά εκατοντάδες τα e-mails διαμαρτυρίας από τους οπαδούς της Νιούκαστλ επειδή δεν είχαν συμπεριλάβει σε αυτές και εκείνη του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ! Το αμυντικό του δίδυμο με τον Τίτους Μπραμπλ χαρακτηριζόταν στα φόρουμ των οπαδών της Νιούκαστλ ως το χειρότερο όλων των εποχών στην ιστορία της ομάδας.
«Δεν βάλατε μέσα στη λίστα έναν αμυντικό που δεν ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι, δεν μπορεί να τάκλιν χωρίς να γκρεμίσει τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, δυσκολεύεται να μαρκάρει και σχεδόν ποτέ δεν παίρνει σωστή θέση στις στημένες φάσεις» έγραφε ένας οπαδός της Νιούκαστλ σε ένα από τα e-mails διαμαρτυρίας...
Για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ η σωτηρία μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τη Νιούκαστλ ήρθε μέσω του έτερου (μετά τον Γκι Ρου) μέντορά του Ραϊμόν Ντομενέκ που εξακολουθούσε να τον εμπιστεύεται για την Εθνική ομάδα της Γαλλίας και του Ντιντιέ Ντεσάν που το καλοκαίρι του 2006 του ζήτησε να τον βοηθήσει στην αποστολή του να ανεβάσει τη Γιουβέντους και πάλι στη Serie A μετά τον υποβιβασμό της λόγω του γνωστού σκανδάλου calciopolis.
Hταν και η τελευταία καλή σεζόν του εκτός Γαλλίας αφού την επόμενη χρονιά δεν ήταν στα πλάνα του Κλαούντιο Ρανιέρι και τον Γενάρη του 2008 επέστρεψε στο «σαμπιονά» με τη φανέλα της Λιόν. «Μετά από έξι δύσκολους μήνες στο Τορίνο και ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Αγγλία είχα ανάγκη να βρω και πάλι την ηρεμία και την προσωπική μου αρμονία» είχε δηλώσει...
Ούτως ή άλλως δεν μιλάμε για μία απλή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Δεν θα μπορούσε να ισχύει αυτό για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που του αρέσει να διαβάζει το βιβλίο «Les pensees» του στωικιστή Μπρούνο Πασκάλ, που έχει τρέλα με τη βιογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που τρελαίνεται για ποίηση (ο αδερφός του Σερζ είναι ποιητής) και που πήρε το μπακαλορεά του ένα χρόνο νωρίτερα από το κανονικό εργαζόμενος ταυτόχρονα σε εργοστάσιο και ενώ είχε ξεκινήσει να παίζει μπάλα στις Ακαδημίες της Χάβρης.
«Ηταν αρκετά δύσκολη περίοδος. Τα ξημερώματα εργαζόμουν, έπαιρνα το λεωφορείο για την προπόνηση, στη συνέχεια παρακολουθούσα τα μαθήματά μου και το βράδυ πολύ συχνά είχα μία ακόμα προπόνηση» θυμάται ο Καμερουνέζος που μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο με τα πέντε αδέρφιά του στο σπίτι ενός θείου του, ο οποίος αναγκαστικά κοιμόταν στο πάτωμα.
Και όμως μέσα σ' όλα συνέχισε για να πάρει και το δίπλωμά του στα μαθηματικά ταυτόχρονα με την προώθησή του στην πρώτη ομάδα της Χάβρης! «Τίποτα δεν θα με σταματούσε. Ηθελα το δίπλωμά μου. Πρώτον, γιατί η ποδοσφαιρική μου καριέρα δεν ήταν δεδομένη και δεύτερον γιατί στη ζωή δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο»...
Από «νέος Ντεσαγί» χαρακτηρίστηκε πλέον ως «l' intello» (ο... διανοούμενος σε ελεύθερη μετάφραση), κάτι που ο ίδιος αρνείται: «Το ότι μιλάω καλύτερα από έναν μέσο ποδοσφαιριστή δεν σημαίνει πως έχω και δίκιο σε ό,τι λέω. Μπορεί να μην είμαι ο χαρακτηριστικός τύπος ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να θεωρούμαι κάτι πιο σημαντικό απ' ότι πραγματικά είμαι. Εχω πετύχει πλέον να ζω σε ένα ωραίο σπίτι, να έχω αποκτήσει χρήματα, να με γνωρίζει ο κόσμος αλλά αυτό που εγώ επιδιώκω είναι όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο να μπορώ να κάνω κάτι για την ανθρωπότητα»...
Είπαμε αποτελεί... σπάνιο είδος πέραν από τις πολλές και λογικές διαφωνίες για το αν είναι ο leader, ο killer ή ένας μέτριος αμυντικός με ροπή στο εύκολο λάθος...
Προς το παρόν δεν έχει μείνει στα λόγια αφού από το 2007 έχει ιδρύσει μαζί με τον Ροζέ Μιλά τον οργανισμό «ΑDNA» που έχει ως σκοπό να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των φτωχών κατοίκων στην επαρχία Λιτοράλ του Καμερούν απ' όπου κατάγεται, ενώ μετέχει σε πάμπολλους ανθρωπιστικούς οργανισμούς. Ο ίδιος παραδέχεται ότι το γεγονός που άλλαξε τη ζωή του ήταν ο απρόσμενος θάνατος εντός γηπέδου του Μαρκ Βιβιέν Φοέ στο Συνομοσπονδιών του 2003. Ηταν και από τους λίγους που δεν έμεινε στα λόγια αλλά οργάνωσε ολόκληρη εκστρατεία για να βοηθήσει την οικογένειά του.
«Τα νέα παιδιά της γενιάς του playstation συχνά με κοροϊδεύουν όταν ακούνε τις απόψεις μου και τον τρόπο που τις εκφράζω στα αποδυτήρια. Δεν με πειράζει, όμως, γιατί κερδίζω πολλά από τον δικό τους αυθορμητισμό και τον τρόπο σκέψης που είναι πλέον πολύ διαφορετικός από τον δικό μου»...
Αν τελικά αποφασίσει και πάλι να κάνει το βήμα εκτός Γαλλίας και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ Σομκόνγκ θα μας απασχολήσει πολλές φορές. Και για το αν θα αποδειχθεί ως η κατάλληλη επιλογή για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού αλλά και με την κουλτούρα και την προσωπικότητά του. Μία περίπτωση εντελώς διαφορετική από τις συνηθισμένες, μία καριέρα γεμάτη αντιφάσεις...
gazzett.gr
ΔΕ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ,ΔΕ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ.Ο ΓΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΕ, ΕΝΑ ΓΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ.ΗΓΕΤΗΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ NEWCASTLE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.ΣΤΗ ΛΥΩΝ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ.ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΑΛΛΩΝ.ΣΑΡΙΕΓΚΟΒΥΝΤΡΕΣ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ. | |
|
| |
Z13 Παλιος
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Δευ 26 Ιουλ 2010, 22:38 | |
| oti kai na einai kai makari na bgei kalos ... auto pou mou tin spaei emena einai oti oSofer pali den matose.Akoma kai gia stoper pou xriazomastan autos telika sou efere enan eleu8ero! Kalinixta sas kirie Tziger! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: Λύσεις για στόπερ Δευ 26 Ιουλ 2010, 22:39 | |
| - Z13 έγραψε:
- oti kai na einai kai makari na bgei kalos ... auto pou mou tin spaei emena einai oti oSofer pali den matose.Akoma kai gia stoper pou xriazomastan autos telika sou efere enan eleu8ero!
Kalinixta sas kirie Tziger! Πάνο ελεύθερο θα έφερνε έτσι κι αλλιώς.Από το να μου έφερνε τον κάθε πουθενά,μια χαρά ο Μπουμσονγκ. | |
|
| |
| Λύσεις για στόπερ | |
|