| ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! | |
|
+4akisdelphi g3thanasis vigor abaddon 8 απαντήσεις |
Πως εξηγείται η επιλογή του Τζίγγερ? | ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ | | 11% | [ 3 ] | ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ | | 30% | [ 8 ] | ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ | | 4% | [ 1 ] | ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.... | | 55% | [ 15 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 27 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τρι 13 Ιουλ 2010, 19:56 | |
| Όσοι πιστοι προσέλθετε μπας και βγάλουμε κάνα συμπέρασμα........ | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τρι 13 Ιουλ 2010, 19:59 | |
| Στάθη, τίποτα από αυτά δεν ψηφίζω. Τα πράγματα είναι απλά: Ο άνθρωπος είναι βλαμένος και πειραγμένος, με πολλά εγκεφαλικά κύτταρα καμμένα!!!
Βέβαια, αν έπρεπε σώνει και καλά να επιλέξω, θα επέλεγα το Α, μπας και το πάρουμε όλοι στο χαβαλέ και ησυχάσουμε! Γι αυτό λέω το Α!!! | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τρι 13 Ιουλ 2010, 20:01 | |
| ιατρικοι λογοι ....δεν υπαρχει θεραπια....ο ΒΓΕΝΟΦΑΔΕΡ ειναι το ιδιο υπευθυνος....το ιδιο για να μην πω περισσοτερο....με φυστικια αγοραζεις παπαπαπαπαπαπαπαπαπαγαλακια ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ>>>>>>>>>>>>>>>>
ΥΣ.......διαβαστε......" Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στο σημερινό Δ.Σ παραδέχθηκε το δάνειο που πήρε η ΠΑΕ, άφησε πιθανό νέο δανεισμό και δεν φάνηκε διατεθειμένος να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα είναι ανοιχτή μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των 15εκ. ευρώ ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο σημερινό Δ.Σ με τους εκπροσώπους των μετόχων να ρωτούν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αν ισχύει η πληροφορία πως η ΠΑΕ πήρε δάνειο 5εκ. ευρώ από την Πειραιώς. Ο Τζίγγερ επιβεβαίωσε την είδηση ενώ αποκάλυψε πως η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα μείνει ανοιχτή μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. Άμεσα, όμως, ρωτήθηκε εύλογα για το πώς θα καλυφθούν οι ταμειακές ανάγκες μέχρι τότε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρθεί και νέο δάνειο ώστε να… τρέξουν οι ανάγκες της ΠΑΕ! Παράλληλα, η εντύπωση που άφησε στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ είναι ότι δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει μόνος του την αύξηση των 15εκ. ευρώ και πως είναι πιθανό να μην βάλει το ποσό που του αναλογεί και αγγίζει τα 9εκ. ευρώ.!!!!"gazzeta.gr
| |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τρι 13 Ιουλ 2010, 20:02 | |
| - vigor έγραψε:
- Στάθη, τίποτα από αυτά δεν ψηφίζω. Τα πράγματα είναι απλά: Ο άνθρωπος είναι βλαμένος και πειραγμένος, με πολλά εγκεφαλικά κύτταρα καμμένα!!!
Βέβαια, αν έπρεπε σώνει και καλά να επιλέξω, θα επέλεγα το Α, μπας και το πάρουμε όλοι στο χαβαλέ και ησυχάσουμε! Γι αυτό λέω το Α!!! ιατρικοι λογοι φιλε μου πως δε ψηφιζεις αφου τοποθετηθηκες δημοσια.... | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τρι 13 Ιουλ 2010, 20:07 | |
| Γάμησέ τα, Θανάση. Τα έχω χάσει κι εγώ, μου φαίνεται! Έχεις δίκιο!!!
Πλέον, φτάσαμε σε τέτοιο σημείο που νομίζω ότι ιατρικά ούτε εγώ στέκω καλά!!!!!! | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τρι 13 Ιουλ 2010, 20:15 | |
| Είχα κάποιες επιφυλάξεις, αλλά τώρα πλέον είμαι απολύτως σίγουρος... ο άνθρωπος είναι ιδιέταιρη περίπτωση, χρειάζεται ιατρική φροντίδα. ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΓΡΗΓΟΡΑ | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τρι 13 Ιουλ 2010, 20:51 | |
| Το αν είναι κάποιος αυτιστικό, ή έχει γεννηθεί με κάτι άλλο αντίστοιχο, υπάγεται στους ιατρικούς λόγους, ή στα λάθη της φύσης??????? Ε?????????? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τρι 13 Ιουλ 2010, 21:19 | |
| παίδες μη τα ισοπεδώνετε όλα! Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες ή δεξιότητες δεν έχουν θέση σε χωρατά για το αν στέκει καλά ή όχι ο πρόεδρας!
Εγώ σύντροφοι ψηφίζω ότι ο τύπος είναι μέγας καλαμπουρτζής και εμείς το ακροατήριο του!
|
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 10:12 | |
| - Silvercity έγραψε:
- παίδες μη τα ισοπεδώνετε όλα! Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες ή δεξιότητες δεν έχουν θέση σε χωρατά για το αν στέκει καλά ή όχι ο πρόεδρας!
Εγώ σύντροφοι ψηφίζω ότι ο τύπος είναι μέγας καλαμπουρτζής και εμείς το ακροατήριο του!
Γιώργη έχεις δίκιο. Ζητώ πραγματικά συγνώμη. Πρέπει πάντως να στίψουμε πολύ το κεφάλι μας για να βρούμε εκφράσεις για τον γιαννάκη, οι οποίες δεν θα προσβάλλουν συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων, ή...... ζώων........... | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 10:24 | |
| Λοιπόν αρχικά σκέφτηκα την φράση η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά....μετά όμως αφού μελέτησα προσεκτικά τις απαντήσεις κατάλαβα ότι καμία δεν μου έκανε.Έτσι λοιπόν επέλεξα ότι ο άνθρωπος είναι τρελός και πρέπει να πάει σε ψυχίατρο....βέβαια μετά και ο ψυχίατρος θα τρελαθεί και θα δικαιολογεί πλήρως το παρατσούκλι τρελογιατρός.
Καημένε μου Παναθηναικέ....πόσοι βλάκες σε χρησιμοποιούν και εμείς σφαζόμαστε για πάρτι σου...δεν θα έρθει η ώρα που θα πέσει ο πέλεκυς...θα έρθει και τότε θα τρέχουν να κρυφτούν....δεν μας ξέρουν καλά...καθόλου καλά!!! | |
|
| |
pontios78 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : kozanh
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 11:08 | |
| egw evala ( einai iatrikoi oi logoi) giati mono enas anisoropos ena psixopa8is mporei na kanei tetia epilogh einai gia psixiatrio lemeeeeeeeeeeeeee. re gmt trelenomeeeeeeee ka8e wra kai perisoteroooooooooooo xanw ton elegxo apo ta neuraaaaaaaaa mouuuuuuuuu. re pousti 8a mas arostiseis oloussssssss kariolhhhhhhhhhhhhhhhhhhh | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 13:05 | |
| Εγω δεν ψηφιζω καμια επιλογη...γιατι ολο αυτο μου φερνει σε γαβρικη σταση. Τι εννοω? Θα θυμαστε πριν καποια χρονια, οταν οι γαυροι δε συμφωνουσαν με τις επιλογες Κοκκαλη...και ηθελαν να βρισουν...εβριζαν τον Λουβαρη και οχι τον Κοκκαλη (και εμεις τους δουλευαμε που δεν τους εβγαινε να βρισουν τον..."ευεργετη" τους). Απο χτες σε ολα τα Φορουμ αλλα και σε δημοσιογραφικα αρθρα...ολοι τα χωνουν στον Τζιγγερ. Και απορω εγω...γιατι ρε παιδια...μονος του τον εφερε και ειπε με το ετσι θελω...αυτος ειναι ο νεος προεδρος και σκασμος? Μαζι με τον Παυλο και τον Θαναση δεν τα συζητησαν και τα συμφωνησαν? Οι 3 τους (και μαζι και ο Δαβαρης) δεν ηταν οι μονοι που εδω και καιρο ηξεραν το ονομα του Προεδρου? Και αντε...ο Τζιγγερ ειναι ασχετος απο ποδοσφαιρο...κανει αλλοπροσαλες και ακατανοητες επιλογες...ολα γνωστα αυτα....Αλλα τα αδερφια? Γιατι συμφωνησαν? Γιατι δεχτηκαν και υπερψηφισαν αυτη την επιλογη? Αν δεν κανω λαθος...απο το ΔΣ οι μονοι που δεν ψηφισαν υπερ...ηταν η αντιπολιτευση...που αν δεν εβλεπαν σαν ονομα προεδρου τον Πατερα...δε θα εδιναν θετικη ψηφο....Δεν εχω ακουσει ομως κανεναν να τα χωνει στα αδερφια...και φυσικα...πως να βγεις και να τα χωσεις δημοσια (ειτε με την ιδιοτητα του δημοσιογραφου ειτε του οπαδου)...σε αυτον που σε εχει κανει περηφανο τοσα χρονια και σου εχει προσφερει 5 ολοχρυσα αστερια? Γιαυτο λεω πως ολο αυτο ειναι γαυροποιηση...οπως οι γαυροι τα εχωναν στον Λουβαρη...ωστε να ακουσει και ο Κοκκαλης...ετσι και τωρα...ολο το χωσιμο στον Τζιγγερ...μηπως τα ακουσει ο Παυλος. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 13:07 | |
| Θανάση την άποψή μου για την στάση του Παύλου την ξέρεις και την έχω γράψει 700 φορές εδώ μέσα....... | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 13:11 | |
| Ναι Σταθη την ξερω...αλλα απο χτες το απογευμα που βγηκε το ονομα του προεδρου...εχω βαρεθει παντου να ακουω τα ιδια και τα ιδια...δηλαδη χωσιμο στον Τζιγγερ και μονο σαυτον (ειτε απο δημοσιογραφους ειτε απο οπαδους). Μην παρεξηγηθω...δεν τον υποστηριζω...και εγω απο χτες προσπαθω να κατανοησω το λογω αυτης της επιλογης...χωρις βεβαια να εχω βγαλει ακρη ακομη...αλλα δε θα κλεισω τα ματια...και αυτο που βλεπω ειναι πως αυτη η επιλογη ΔΕΝ ηταν του Τζιγγερ αλλα της...συμμαχιας των 2 οικογενειων.... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 13:26 | |
| Ε μα και των δύο οικογενειών είναι οικογενειακός φίλος....... | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 13:35 | |
| Πολυ σωστα Σταθη...αλλα κανε μια βολτα στα sites και στα Forums...παντου θα δεις...Τζιγγερ πουλα και φυγε...Τζιγγερ τι επιλογη ηταν αυτη...Τζιγγερ ξεπερασες τον εαυτο σου (οπως εγραψε ο Βασιλαρας)....ο Παυλος? Δεν εκανε τιποτα? Δεν συμμετειχε? Εγω και εσυ το ξερουμε πως μαζι το αποφασησαν...αλλα ο πολυς κοσμος...επιλεγει να το ξεχναει...γιαυτο και λεω πως αυτο μου κανει γαυροποισηση...Βριζουμε αυτον που μας παιρνει...για να τα ακουσει ο αλλος (που δε μας βγαινει να του πουμε τιποτα) | |
|
| |
vigor Λεουρας
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 14:02 | |
| Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα, παιδιά!
Τουλάχιστο εδώ μέσα, τον Παύλο και χτες μετά τα μεσάνυχτα και όλες τις προηγούμενες μέρες τον έχουμε ξεσκίσει για τις επιλογές του!
Αλλά και σε φόρουμ που μπαίνω, πολλοί είναι αυτοί που αναφέρονται με άσχημο τρόπο και στον Παύλο, πλέον. Όσο για το Βασιλαρά, τα έχει ψάλει στον Παύλο και στο Δημήτρη αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, ενώ και χτες αφήνει υπονοούμενο για τα αδέρφια!!!
Ειδικά ο Παύλος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε ότι γίνεται τον τελευταίο καιρό στην Παέ!
Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Πρώτος και καλύτερος στις μαλακίες που γίνονται είναι ο Τζίγγερ, για να μην πω ο Βαρδής, που είναι και ο αρχηγός της οικογένειας!!! Άλλωστε, το κύριο κουμάντο το κάνυον αυτοί!
Εμείς γαύροι δε γινόμαστε, όσο κι αν θα βόλευε τους Βαρδινογιανναίους να μας παρουσιάζουν σαν τέτοιους (το έχει επιχειρήσει ο Γκόντζος στο ράδιο) !!! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 14:14 | |
| Βαγγελη...τη φυλλαδα του Γκοντζου δεν τη διαβαζω...ουτε μπαινω στον κοπο τον να ακουσω στο ραδιο...γενικα εχου διαβασει ελαχιστους να αναφερονται στον Παυλο...σε συγκριση παντα με αυτους που εχουν κολησει στο να βρισουν τον Τζιγγερ. Οτι εγραψα την αποψη μου εδω...ειναι επειδη εδω γενικα οι χρηστες ειμαστε ανοιχτοι σε διαλογο και πανω απολα σκεπτομενοι. Αν εγραφα κατι αναλογο πχ στο Σπορτ...θα με ειχαν πει τουλαχιστον Τζιγγερικο και δεν εχω ορεξη να τσακωνομαι online Ακομη και ο Βασιλαρας στο αρθρο του...καπου ανεφερε το ονομα του Παυλου...αλλα σε ενα αρθρο μιας σελιδας...αναφερεται στον Παυλο...σε μια γραμμουλα μονο...αυτο δειχνει και συγκριτικα...ποσο ευκολα στεκομαστε στη μια οικογενεια (που μας παιρνει να της τα χωσουμε, αφου τοσα χρονια με τις επιλογες της μας εχει φερει στο αμην) και...αφηνουμε την αλλη στην απεξω. Η συγκεκριμενη επιλογη ομως εγινε και απο τις 2 οικογενειες...τι εχουν στο μυαλο τους δεν ξερω...παντως ακομη αδυνατο να κατανοησω αυτη τους την επιλογη...Ισως καλο θα ηταν να εβγαιναν και οι 2 να μας εξηγησουν. Υ.Γ. Ο Παυλος δεν εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης...εχει ισοτιμο μεριδιο ευθυνης με τον Βαρδινογιαννη...γιατι την ΠΑΕ πλεον την τρεχουν οι 2 τους. Οι Βαρδινογιαννηδες μπορει να εχουν το μεγαλυτερο ποσοσστο...αλλα δεν ειναι μονοι τους πια...αν δεν συμφωνησει ο Παυλος...δεν κινειται τιποτα στην ομαδα. Αυτο το 15% που εχουν μαζει Παυλος και Θανασης...μπορει να ανατρεψει πολλα...αν οι ιδιοι ειναι αντιθετοι...σε οποιες επιλογες...αλλα απο τη μερα που πηραμε το νταμπλ μεχρι σημερα...ειναι σε ολα συμφωνοι με την οικογενεια Βαρδινογιανη. | |
|
| |
vigor Λεουρας
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 15:02 | |
| Ναι, έχεις δίκιο, Θανάση, ότι χωρίς τη συγκατάθεση των αδερφών, δε γίνεται να παρθούν τέτοιες αποφάσεις!
Θα διαφωνήσω ως προς το σκέλος του αν τους τα χώνουν. Τον τελευταίο μήνα ο Παύλος έχει ακούσει πάρα πολλά. Χαρακτηριστική είναι η φράση ότι..."όσα κι αν έχει προσφέρει, θα ξεχαστούν άμεσα αν αρχίσουν οι χοντράδες" .
Από εκεί και πέρα, πολύ καλά κάνεις και εκφέρεις άποψη. Άλλωστε, μέσα από τις διαφορετικές απόψεις καταλήγουμε σε συμπεράσματα, αν και δε νομίζω ότι τελικά διαφωνούμε σε κάτι ιδαίτερο! Επιπλέον, προσωπικά, μου αρέσει να βλέπω τα πρωτοσέλιδα του Γκόντζου και να τον ακούω όταν κάνει δηλώσεις. Χώρια που με τον αδερφό του συχνά βλέπουμε τα ματς μαζί εδώ στα Γιάννενα! Έτσι, μπορώ να ξέρω σε μεγάλο βαθμό τι ετοιμάζει ο Βαρδινογιάννης και τι σκέφτεται για την ομάδα, καθώς επίσης, μπορώ και να ακούω και τα αρνητικά για την άλλη μεριά!!!
Τέλος, για Γιαννακόπουλους, περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο ματς στο οάκα στο μπάσκετ. Κάτι μου λέει ότι αν δεν έρθει ένας μεγάλος παικταράς τύπου Ρούντι, θα πέσει κράξιμο, με αφορμή και τα όσα γίνονται στη μπάλα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! Τετ 14 Ιουλ 2010, 21:54 | |
| Βαγγέλη συμφωνώ μαζί σου. Θανάση με σένα διαφωνώ. Αν προσέξεις καλά, σιγά σιγά ο κόσμος έχει αρχίσει, όχι απλώς να κρίνει, αλλά να ξεσκίζει τον παύλο για την συνομοταξία με το διάολο. Μην περιμένεις απ' τη μια στιγμή στην άλλη, ο κόσμος να ξεχάσει τα 5 αστέρια. Παρ' όλα αυτά αυτή τη στιγμή όλα έχουν ξεχαστεί και ο παυλάκης έχει περίοπτη θέση στο καθημερινό υβρεολόγιο, δίπλα στον τζίγκερ. Προσωπικά νιώθω δικαιωμένος για το ότι δεν χώνεψα ποτέ τον παύλο. Μα ΠΟΤΕ όμως. Και ξέρεις γιατί?? Γιατί το τυπάκι, όποτε έβρισκε ευκαιρία δημιουργούσε με δηλώσεις του, πρόβλημα στην ποδοσφαιρική ομάδα. Τότε όμως ήταν ακόμα θεός. Τώρα που έχει ζοριστεί η τσέπη του, έτρεξε το ποντίκι να πέσει μέσα στη φάκα των βαρδήδων, την οποία έχουν καλογεμίσει με τυράκι. Προσωπικά για μένα δεν υπήρξε ποτέ αγνός Παναθηναικός ο παυλάκης. Την δόξα γούσταρε μόνο. Και όταν την έχασε από τον Πατέρα, έδειξε σε όλους ποιος πραγματικά είναι. Αντε γεια παυλάκη...... | |
|
| |
| ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!! | |
|