Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Παρ 23 Ιουλ 2010, 01:05
Γιατί η συμφωνία με τον «Σόφο» δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ; Η απάντηση... λέγεται Άλεξ Μάριτς! Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την Παρτιζάν και ο σέντερ-αποκάλυψη της προηγούμενης Ευρωλίγκας βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι στους «πράσινους» (video)!
Τον περασμένο Απρίλιο, η αποκάλυψη του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς πως ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλεξ Μάριτς ήρθε να σπάσει τη… μονοτονία στον σέρβικο τύπο.
«Είναι γνωστό από καιρό ότι ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός για τον Μάριτς. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Παρτιζάν, φουντώνοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν τους «πράσινους» για τον αντικαταστάτη του Νίκολα Πέκοβιτς που φλέρταρε με το ΝΒΑ και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.
Στις εφημερίδες της Πέμπτης 2207, ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ντράγκαν Τοντόριτς ξεκαθάρισε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας του Βελιγραδίου «θα πρέπει να ξεχάσουν τον Μάριτς, γιατί δεχθήκαμε μία προσφορά που δύσκολα θα μπορέσουμε να αρνηθούμε», αλλάζοντας τις ισορροπίες που είχαν διαμορφωθεί για τον 26χρονο Σέρβο σέντερ!
Συμφωνία στα 800.000 ευρώ
Ο Μάριτς που έβγαλε… μάτια στο πρώτο μισό της Ευρωλίγκας ενώ βοήθησε την Παρτιζάν να προκριθεί στο Final-4 του Παρισιού βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας τα βρήκαν με την ομάδα του Βελιγραδίου όσον αφορά στο μπάι άουτ του συμβολαίου του (ήταν ένα 1 εκ. ευρώ) και με ένα ποσό που αγγίζει τα 800.000 ευρώ, θα ντύσουν εκτός απροόπτου στα πράσινα τον σέντερ που συμπεριλήφθηκε στην Καλύτερη Πεντάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ανάμεσα στην προσφορά του Παναθηναϊκού και τις απαιτήσεις του παίκτη υπάρχει μια μικρή απόσταση όμως η διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να εντάξει τον παίκτη στο «τριφύλλι» είναι δεδομένη και ακόμα πιο δεδομένη η επιθυμία του παίκτη να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ζοτς. Το προπονητικό πρόγραμμα άλλωστε, του Βουγιόσεβιτς και η φιλοσοφία την οποία μεταφέρει στους παίκτες του, αποτελούν τον καλύτερο οδηγό για κάποιον αθλητή που πάει στα χέρια του Ομπράντοβιτς...
Όλα δείχνουν ότι ο Μάριτς θα διαδεχτεί τον Νίκολα Πέκοβιτς στην φροντ λάιν των πρωταθλητών.
Ο 26χρονος σέντερ είχε φέτος 14.6 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.2 κλεψίματα στην Ευρωλίγκα σε 18 συμμετοχές με την Παρτιζάν, τις εννέα ως βασικός ενώ στα… χάι λάιτ του στη φετινή διοργάνωση συμπεριλαμβάνοντα οι δύο εμφανίσεις του κόντρα στον Ολυμπιακό σε κανονική περίοδο και Final-4!!
Αφηνίασε με τον Ολυμπιακό
Συγκεκριμένα ο Μάριτς είχε 23 πόντους με 8/11 δίποντα, 7/12 βολές και 15 ριμπάουντ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Πειραιώτες για τη regular season. Στον ημιτελικό του Παρισιού πέτυχε 17 πόντους και κατέβασε οκτώ ριμπάουντ, όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα από τους Πειραιώτες.
Και κάτι τελευταίο. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα η πλευρά του Ολυμπιακού ξεκίνησε επαφές με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραμονής του στο λιμάνι σε νέα βάση… Και το ραντεβού έγινε διότι και η πλευρά του «Σόφο» αντιλήφθηκε ότι δεν είναι στις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού η απόκτησή του...
Ο Σχορτσιανίτης βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τα βρήκαν χωρίς ιδιαίτερη χρονοτριβή, αλλά ο Άλεξ Μάριτς ήταν ο διακαής πόθος του Ζοτς. Και για τους Γιαννακόπουλους... νόμος είναι η εντολή του Ομπράντοβιτς. Για αυτό και σπεύδουν να την κάνουν πράξη. Μόνο αν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή στην περίπτωση του Μάριτς θα μπορούσε να επανέλθει στον αφρό το όνομα του Σχορτσιανίτη. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο Μάριτς θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό, κλείνοντας τις θέσεις των έξι ξένων.
Αυτόματα θα μπορούσε να πει κανείς ότι τελειώνουν και οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού. Εκτός αν γίνει πράξη το πολύ πιθανό σενάριο που φέρνει τον Σερμαντίνι δανεικό. Τότε θα ανοίξει και πάλι, αργά ή γρήγορα, ο κύκλος του σούτινγκ γκαρντ...
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:04
Και εγώ αυτό πιστεύω...ίσως ανανεώσουν σε Σάρας ο οποίος ξεκινησε μόνος του προπονήσεις στο ΟΑΚΑ.Θα δούμε πάντως ένα 1-2 και θα έχουμε το καλύτερο ρόστερ!!!
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:30
Παιδια....μηπως φετος θα εχουμε την πιο πληρη ομαδα? Μας εφυγε ο Σπανουλης (με τον τροπο που εφυγε) και ειμαι πιο αισιοδοξος απο ποτε για το 6ο αστερακι
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:33
Ναι μάλλον έχουμε.....Άμα πάει δανεικός ο Σερμαντίνι και πάρουμε και Ντε Κολο (είναι φονιάς το παλικάρι), τότε είμαστε φοβερά πλήρεις σε όλες τις θέσεις.
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Παρ 23 Ιουλ 2010, 14:18
Εγώ γούσταρα Μακ Κάλεμπ ή Γκορντον για το 2...αλλά και ο Ντε Κολό είναι παικτάρα και με πολύ μέλλον (23 ετών)
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Σαβ 24 Ιουλ 2010, 01:58
Οξύμωρο; Σχεδόν... απίθανο; Όπως θέλετε πείτε το. Όταν όμως, οι μεγαλομέτοχοι του τριφυλλιού βάλουν κάτι στο μυαλό τους, θα κινήσουν γη και ουρανό για να το κάνουν πράξη. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, σκέφτεται σοβαρά να προσθέσει και τον Μάριτς αλλά και τον Σχορτσιανίτη στο ρόστερ του. Πώς θα γίνει αυτό όταν υπάρχουν ήδη Μπατίστ, Βουγιούκας, Σερμαντίνι, Μπόγρης και είναι προ των πυλών και ο Μάριτς;
Πρώτα απ' όλα, να γίνει ξεκάθαρο ότι η υπόθεση Μάριτς βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν χαλάσει η μεταγραφή του κορυφαίου σέντερ της Ευρωλίγκα την προηγούμενη περίοδο (ψηφίστηκε ως τέτοιος, δεν είναι δική μας κρίση...). Ωστόσο, οι μεγαλομέτοχοι του τριφυλλιού και ειδικότερα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει να χτίσει υπερομάδα, συνθέτοντας την καλύτερη γραμμή ψηλών που είχαν οι πράσινοι την τελευταία δεκαετία.
Με Μπατίστ, Μάριτς, Βουγιούκα μοιάζει υπερπλήρης για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα, όμως η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να βάλει ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να προσθέσει και τον Σχορτσιανίτη. Ο παίκτης εξάλλου, έχει συμφωνήσει και το. συμβόλαιο απλά για λίγο «πάγωσε» μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση Μάριτς που ήταν και ο βασικός στόχος του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Εν ολίγοις, με τον Σχορτσιανίτη δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης. Τα έχουν βρει σε όλα στο οικονομικό. Κι αν υπάρχει αμφιβολία σε ό,τι αφορά τον «Σόφο» έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του και λιγότερο με το αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί. ξέρει ο Ζοτς πώς θα τον στρώσει. Το κίνητρο και η θέληση του Σχορτσιανίτη να παίξει στον Παναθηναϊκό είναι τόσο ισχυρά που δέχεται να μπουν και ειδικές ρήτρες στο συμβόλαιό του!!!
Αυτό εν μέρει αφαιρεί πολλούς από τους δικαιολογημένους προβληματισμούς του Ζοτς. Κάθε φίλαθλος άλλωστε παρακολουθώντας την πορεία του Σχορτσιανίτη όλα αυτά τα χρόνια, προβληματίστηκε.
Το θέμα είναι πως στον Παναθηναϊκό το συζητάνε πλέον σοβαρά: Αμέσως μόλις πέσουν οι υπογραφές για τον Μάριτς, να προχωρήσουν και για τον Σχορτσιανίτη. Το χρώμα στο λαμπάκι που θα ανάψει ο στρατηγός Ομπράντοβιτς θα κρίνει την εξέλιξη της συγκεκριμένης μεταγραφής.
Όπως και να ΄χει, εκείνο που μένει ως τελικό συμπέρασμα είναι ότι οι Γιαννακόπουλοι, σε απάντηση της φημολογίας περί... τέλους εποχής, δίνουν εμπράκτως και χωρίς τυμπανοκρουσίες την απάντηση ότι παραμένουν κυρίαρχοι στον χώρο και έτοιμοι να πληρώσουν όσο όσο για να ξαναδούν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.
Κατά πώς φαίνεται μάλιστα, μετά τον Μάριτς, ακόμα κι αν προχωρήσει του Σχορτσιανίτη, οι μεταγραφές δεν θα τελειώσουν μέχρι να βεβαιωθούν και οι τελευταίοι άπιστοι ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα κριθεί ντάλα καλοκαίρι.
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Σαβ 24 Ιουλ 2010, 14:25
Bλέπω τον Μπατιστ να κατεβάζει μπάλα του χρόνου....που πάνε ρε με τόσους ψηλούς...τα λεφτά αυτά δώστε τα για Ντε Κολό και τέλος!!!
Z13 Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 287 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 50
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Σαβ 24 Ιουλ 2010, 17:08
ego file bgazo giro stous 13 me 14 paixtes exontas ektos tous sermantini,mbogri,bergini! An telika paroume kai Sofo kai Maric 8elo na do pos 8a ta bolepsoun!Mazi sou gia Nte Kolo!
abaddon Αρχαιος
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Σαβ 24 Ιουλ 2010, 17:38
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Σαβ 24 Ιουλ 2010, 20:53
ο Μπόγρης από ότι διαβάζω μένει....τώρα ν ανανεώσεις τον Σάρας και να κάθεται δεν μου κάθεται...ο Σόφο να πάει μα γ@μ@θει!!!
abaddon Αρχαιος
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Σαβ 24 Ιουλ 2010, 21:53
Δε γουστάρω να μείνει ο Μπόγρης.Και εξηγούμαι.Αυτοί οι παίκτες,Μπόγρης,Βεργίνης πέρσι με τόσους τραυματισμούς και τα παιδιά δεν πρόσφεραν ΚΑΜΙΑ λύση.Ας πάνε δανεικοί και όταν είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις σε τόσο ψηλό επίπεδο τα ξαναλέμε.Δηλαδή γιατί τους έχουμε στο ρόστερ?Εγώ πέρσι ήθελα να βοηθήσουν που ήμουν αποδεκατισμένος.Όταν έχω 5άδα all star,ποιά είναι η χρησιμότητά τους για να καταλάβω.... Για Σάρας, εγώ προτιμώ να πάρουν τον Ντε Κολό αλλά όπως το βλέπω σε Σάρας θα καταλήξουμε.Ελπίζω να ζυγίσουν τα πράγματα και να δουν αν πραγματικά μπορεί να βοηθήσει ο Λιθουανός,αλλιώς να στραφούν στο γαλλάκι.Έχω εμπιστοσύνη στο τεχνικό team,θα αποφασίσουν το καλύτερο. Τον χοντρούλη τον θέλω Κωστάκη.Καλός και άγιος ο Μάριτς αλλά σε δυο χρόνια θα μας κουνήσει μαντήλι για ΝΒΑ και θα έχει σταματήσει και ο Μάικ.Δες λίγο μπροστά.Δεν υπάρχουν πλέον αξιόλογοι σέντερ στην Ευρώπη, με το κυάλι του ψάχνεις.Δεν γίνεται να ψάχνουμε κάθε χρόνο για να καλύψουμε τη θέση.Ο Σόφο θα δουλέψει και θα γίνει παιχταράς.Εγώ πάντως τον πιστεύω....
abaddon Αρχαιος
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Κυρ 25 Ιουλ 2010, 00:22
Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Άλεξ Μάριτς, η μεταγραφή του οποίο ανακοινώθηκε από την Παρτιζάν. Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ντράγκαν Τόντοριτς, μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ ανέφερε πως υποχρεώθηκαν να πουν «ναι» στην πρόταση του «τριφυλλιού» λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
«Με μεγάλη μας λύπη γνωστοποιούμε ότι ο Άλεξ Μάριτς δεν θα αγωνίζεται στην ομάδα μας την ερχόμενη περίοδο. Λόγω της πρότασης του Παναθηναϊκού, της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου μας, αλλά και της επιθυμίας του παίκτη να αλλάξει περιβάλλον αυτή τη χρονιά, αποφασίσαμε να τον παραχωρήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόντοριτς.
Παράλληλα, στην ιστοσελίδα «b92.net», φιλοξενούνται και κάποιες δηλώσεις του Μάριτς (σ.σ. δεν είναι σημερινές, απλώς τις επικαλούνται με αφορμή την μεταγραφή), ο οποίος εμφανίζεται πολύ χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα του. «Ξέρω πως είναι δύσκολο να αντικαταστήσω παίκτες όπως ο Πέκοβιτς, ωστόσο γνωρίζω πως ο Παναθηναϊκός είναι η ιδανική επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου», είχε πει σχετικά.
Η Παρτιζάν και το συμβόλαιο…
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» της Παρτιζάν με μία πρόταση που έφτανε τις 800.000 ευρώ. Όσον αφορά το συμβόλαιο του Μάριτς με το «τριφύλλι», θα είναι διετές και δεν θα ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ.
Ακολουθεί ο «Σόφο»;
Παρά την απόκτηση του Άλεξ Μάριτς, ο Παναθηναϊκός δεν αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Σοφοκλή Σχορτανίτη. Ο Έλληνας σέντερ εξακολουθεί να απασχολεί τους «πράσινους», οι οποίοι αν και πλέον δεν… καίγονται για την περίπτωσή του, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να τρέξουν και αυτή την μεταγραφή!
sportdog.gr
Z13 Παλιος
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Κυρ 25 Ιουλ 2010, 00:45
sta8i simfono apolita mazi sou! Ego goustaro me xilia ton xontro an analogisti kai posous traumatismous mpori na exoume mias kai o Maik px den einai kai o neoteros. Oso gia Bogri ,Serma,Bergini panta pisteua oti den exoume omada pou mporoun na kanoun to agrotiko tous! Doste tous lipon kapou na psi8oun an kai gia na eimai ilikrinis den nomizo oti mporoun na steriosoun se emas.Den leo kali paixtes alla den nomizo oti kanoun gia tin 5streri fanela.Blepe Sakota!
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Κυρ 25 Ιουλ 2010, 10:42
Mε την ίδια λογική ρε Στάθη πρέπει να παίρνουμε 2-3 παίκτες σε κάθε θέση για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα φύγει κανείς για ΝΒΑ ή τραυματισμούς κλπ κλπ.Ο Μαριτς γιατί να πάει ΝΒΑ...κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για πάρτι του και δεν βλέπω και τον λόγο...ο Πέκοβιτς που είναι ανώτερος δεν θα αντέξει θα αντέξει ο Μάριτς...τόσο μαλάκες είναι εκεί?
Άσε που και ο Σόφο θέλει να πάει ΝΒΑ...δηλαδή να τον κάνουμε παικταρά και μετά να την κάνει για ΝΒΑ και να ψαχνόμαστε πάλι όπως λες.Πάντα βλέπω μακροπρόθεσμα αλλά δεν γίνεται και μια ομάδα να έχει 15 πρωτοκλασάτους παίκτες...θα πάρχουν ανισορροπίες...αυτός είναι και ο λόγος που κλείνει μικρά παιδιά ο Ζοτς για να συμπληρώνει 12αδα,14αδα κλπ που θέλει για προπονήσεις!!!
Και εγώ πιστεύω στον Σόφο αλλά δεν χωράει πλέον...προτιμώ να λεφτά αυτά να πάνε για βαρβάτο γκαρντ...τον Ντε Κολό ή τον Μακ Κάλεμπ και κλείσαμε....άσε να κοιτάμε εμείς με κιάλια για σέντερ όταν η υπόλοιπη Ευρώπη θα ψάχνει εμάς με κιάλια!!!
abaddon Αρχαιος
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Κυρ 25 Ιουλ 2010, 12:28
Κάτσε ρε Κώστα, πέρσι η μισή ομάδα ήταν ταύλα με τραυματισμούς και τους είχαμε όλους αυτούς και τους κοιτάζαμε!!Τι τους έχουμε δηλαδή μόνο για προπόνηση? Άμα αρχίσουμε πάλι να γινόμαστε νοσοκομείο φέτος ποιος θα παίζει,ο Μπόγρης?
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Κυρ 25 Ιουλ 2010, 12:34
Αν με βάζατε να επιλέξω ανάμεσα σε Σόφο ή λεφτά για ένα περιφερειακό παικταρά, θα επέλεγα το δεύτερο. Αν, όμως, οι Γιαννακόπουλοι μπορούν να τα πάρουν και τα 2, τότε σαφώς και θέλω το Σόφο. Κακά τα ψέμματα, ο Ζοτς μπορεί να πάρει πράγματα από κάθε προβληματικό παίκτη. Και ο Σόφο, έστω και για 15 λεπτά σε κάθε ματς, θα ι8σχυροποιήσει τρελά την ομάδα. Άλλωστε, σε μας κάθε παίκτης παίζει κατάμέσο όρο 22 λεπτά ανά αγώνα. Οπότε όλοι χρήσιμοι. Επιπλέον, νομίζω ότι ο Σόφο είναι κλάσεις ανώτερος του Βουγιούκα!!!
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Κυρ 25 Ιουλ 2010, 13:36
Ρε Στάθη μια χρονιά έγινε αυτό....άλλωστε φέτος είναι ήδη πιο πλήρης η ομάδα...άμα κλείσει και γκαρντ τότε θα μας ψάχνουν.Εγώ δεν ξέρω πως μπορεί ο Ζοτς να μοιράσει τον χρόνο σε 12-14 παίκτες πενταδάτους....άμα μπορεί οκ ας φέρει και τους all-star players του NBA...κανένα πρόβλημα εγώ θα τους πληρώνω ή θα τους κοουτσάρω!!!
thanasis_ Λεουρας
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Κυρ 25 Ιουλ 2010, 13:41
Ο Ζοτς δεν εχει κανενα προβλημα να διαχειρηστει το υλικο που εχει...οσο για το χρονο συμμετοχης...καθε παιχτης ξερει πως στον ΠΑΟ ο μεσος ορος συμμετοχης ειναι 15λεπτα ανα αγωνα...εκτος καποιων εξερεσεων...και επισης οσο μεγαλο ονομα και βεντετα να ειναι...στον ΠΑΟ πρεπει να παλεψει για το χρονο συμμετοχης του...τα γνωριζουν ολα αυτα πριν ερθουν....και ομως ερχονται με χιλια...γιατι οι καλυτεροι θελουν να ειναι με τους καλυτερους...ποσες φορες εχει πει ο Ζοτς...πως δε θελει να παιζει σε φιλικα προετοιμασιας....γιατι στα διπλα στην προπονηση...ο βαθμος δυσκολιας ειναι μεγαλυτερος...αποτι σε φιλικα με...κολλοσους κλπ? Εγω τους θελω ολους αυτους στην ομαδα...και ο Ζοτς θα τη βρει την ακρη
abaddon Αρχαιος
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Κυρ 25 Ιουλ 2010, 13:45
Καλά οι κούπες στην Ελλαδίτσα με αυτούς είναι τελειωμένη.Υπάρχει χαώδης διαφορά φέτος στα ρόστερ.Πέρσι κάτι έκαναν αλλά φέτος θα κάνουμε πλάκα.Ειδικά δε αν τελικά έρθει Σόφο και Ντε Κολό,θα καταβάζουμε τα δεύτερα (ο Θεός να τα κάνει...) στην Ελλάδα και οι βασικοί θα προετοιμάζονται για το έκτο...
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Κυρ 25 Ιουλ 2010, 15:05
βρε δεν με ενδιαφέρει άμα ξέρει ο Ζοτς πως να τους κουμαντάρει ας έρθουν όλοι...εμένα απλά δεν θα μου άρεσε να δουλεύω με τόσους παικταράδες!!!
Z13 Παλιος
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Κυρ 25 Ιουλ 2010, 20:04
paidia poli sas ksexnate oti fetos exoume kai Mundobasket! Auto simeni ...mitsaras,tsarts,fotsis,tepic,kaimak,bougiouk (an to pari) 8a trabiksoun megalo koupi pali! Auto simeni episis oti 8a einai kai pali kourasmeni kai pali iparxi o fobos gia traumatismous!!! Giauto den mas tin xalaei kai o Sofo alla protereotita pisteuo kai ego exei ena combo guard ...stil Nte Kolo mias kai o Mc Kaleb apo oti diabazo ipegrapse stin Siena gia anti McIntair!
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Πεμ 29 Ιουλ 2010, 15:37
Τον Μάριτς υποδέχτηκε λίγο μετά τη 1 μ.μ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο τιμ μάνατζερ της πράσινης ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος. Ο θηριώδης σέντερ ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στο Final 4 της περσινής χρονιάς, όπου η Παρτιζάν ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό: « Παίξαμε καλά πέρυσι, πήγαμε στο final 4 αλλά χάσαμε στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό. Hταν ένα παιχνίδι που δεν μπορώ να ξεχάσω για το καλάθι του Τσίλντρες στο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».
Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τους λόγους που διάλεξε τον Παναθηναϊκό, είπε: «Γιατί έχει τον μεγαλύτερο προπονητή στην Ευρώπη, την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, με μεγάλη ιστορία. Είναι σαν να παίζεις στους Σικάγο Μπουλς της Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να βελτιώσω τον εαυτό μου και να δείξω στον κόσμο ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Αυτά που έχει κάνει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό τα χρόνια που βρίσκεται εδώ είναι απίστευτα. Είναι ο Φιλ Τζάκσον του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεν ξέρω τι να περιμένω, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω σκληρά, θα ακούω τον προπονητή μου και θα προσπαθήσω να περάσω καλά».
Οσον αφορά για το ότι στον Παναθηναϊκό θα βρει τον φίλο του, Μιλένκο Τέπιτς, τόνισε: «Είναι πολύ καλός και έξυπνος παίκτης, μου έστειλε μήνυμα πριν δύο μέρες για να με συγχαρεί που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μαζί του. Μου είπε ότι θα έχω περάσω καταπληκτικά εδώ, θα ευχαριστηθώ».
Για το ότι καλείται να καλύψει το κενό του Πέκοβιτς, είπε: «Η πίεση είναι μεγάλη, το ξέρω ότι ο κόσμος και όλοι στην ομάδα θα περιμένουν να παίξω κάτι ανάλογο, θα βάλω τα δυνατά μου», ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ξέρω ότι είναι καταπληκτικοί, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι εδώ μαζί τους, θα κάνω τα πάντα για να τους ευχαριστήσω».
Ο Μαριτς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, όπου θα εξεταστεί... εξονυχιστικά το γόνατο του, στο οποίο πέρυσι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, έτσι ώστε να είναι και 100% καλυμμένος ο Παναθηναϊκός. Αφού περάσει και από αιματολογικές εξετάσεις θα υπογράψει και το νέο του διετές συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός έστειλε τις 800.000 στην Παρτιζάν αμέσως μόλις έλαβε τα χρήματα από τους Γουλβς για τον Πέκοβιτς και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάριτς.
Συντάκτης: Νίκος Ρόλλας ΑΠΟ leoforos.gr
thanasis_ Λεουρας
Θέμα: Απ: Πράσινος ο Μάριτς Πεμ 29 Ιουλ 2010, 17:44
Φετος να επικεντρωθουμε στην Ευρωλιγκα...γιατι στην Ελλαδα θα ειναι σαν να κλεβουμε εκκλησια...μετα το Σπανουλη...οι λεφταδες δεν εχουν παρει τιποτα...μονο ειδαν παιχτες να τους φευγουν...