Με αφορμή τις χθεσινές εκλογές για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας υπήρξε ραδιοφωνικό ξεκατίνιασμα. Eνεπλάκη το όνομα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού από τρίτα πρόσωπα στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ποιος στηρίζει ποιον…
Ο υποψήφιος πρόεδρος του Ατρόμητου Γ. Σπανός αφού κατηγόρησε τον πρόεδρο της Λάρισας Κ. Πηλαδάκη για τον ρόλο του στις χθεσινές εκλογές είπε: «Είχα τηλεφωνήσει στον Πηλαδάκη και την Τρίτη και μου είπε «προχώρα σε στηρίζω πάρε και τη συναίνεση του Ολυμπιακού. Πήρα προσωπικά όλους τους προέδρους. Πήρα και τον Μαρινάκη. Εγώ δεν έχω άρμα. Είμαι αυτόφωτος. Έχω επαγγελματικές σχέσεις. Είναι τιμή μου που είναι φίλος μου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Δεν ανήκω σε μπλοκ Βαρδινογιάννη όπως ήθελαν να με παρουσιάσουν».
Λίγο πριν στον ίδιο σταθμό μίλησε ο έτερος υποψήφιος Θ. Κανελλόπουλος και όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει όσα είπε χθες ο Μ. Ψωμιάδης περί εμπλοκής των Μελισσανίδη, Πατέρα, είπε: «Κάποιοι πριν έρθουν στη Λίγκα πέρασαν από την Παιανία. Αυτό που τα λέει αυτά δεν θα έπρεπε να περνάει έξω από τη λίγκα».
Παρέμβαση έκανε και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχ. Μπέος που παρουσίασε τη δική του οπτική: «Ο Ψωμιάδης ήταν αγκαλιά με τον Βαρδινογιάννη. Ο Μελισσανίδης και ο Πατέρας είναι φίλοι μου και τους ζήτησα να βοηθήσουν.Εδώ ο κ. Βαρδινογιάννης ήταν αγκαλιά με τον κ. Ψωμιάδη, ενώ στην προσπάθεια εκλογής του κ. Τσακίρη ακούστηκε ότι έπαιρνε τηλέφωνα ο Θωμάς Μητρόπουλος, που κάναμε ολόκληρο αγώνα για να φύγει από το ποδόσφαιρο»
www.leoforos.gr