www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Μπουμσόνγκ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Μπουμσόνγκ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Μπουμσόνγκ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Μπουμσόνγκ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Μπουμσόνγκ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μπουμσόνγκ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Μπουμσόνγκ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
124 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 124 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Μπουμσόνγκ

Πήγαινε κάτω 
+4
k_peperman
akisdelphi
vigor
abaddon
8 απαντήσεις

Τι δεν σας αρέσει στον Μπουμσόνγκ?
Είναι παλτό, τέλος
Μπουμσόνγκ I_vote100%Μπουμσόνγκ I_vote12
 0% [ 0 ]
Θέλαμε άλλον καλύτερο στην θέση του
Μπουμσόνγκ I_vote1067%Μπουμσόνγκ I_vote12
 67% [ 8 ]
Τα χαρακτηριστικά του δεν κάνουν για την ομάδα
Μπουμσόνγκ I_vote108%Μπουμσόνγκ I_vote12
 8% [ 1 ]
Τον έφερε ο Τζίγγερ
Μπουμσόνγκ I_vote1025%Μπουμσόνγκ I_vote12
 25% [ 3 ]
Σύνολο Ψήφων : 12

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΤρι 27 Ιουλ 2010, 20:23

Ρε παιδιά πείτε μου λίγο τι δεν σας αρέσει στον παίκτη,γιατί βλέπω πολλούς και ωρύονται.Εγώ ξεκαθαρίζω πως μ'αρέσει ο παίκτης (άσχετα αν μ'αρέσει η άμυνα,ακόμα πιστέυω πως θέλουμε 2 στόπερ).Αν δεν σας καλύπτουν οι απαντήσεις γράψτε τη γνώμη σας.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΤρι 27 Ιουλ 2010, 20:36

Στάθη, δε με καλύπτει κανένα από τα 4 απόλυτα, οπότε θα γράψω εδώ τη γνώμη μου.
Ο Μπουμσόνγκ δε μπορεί να είναι κακός παίκτης. Έχει τόσες συμμετοχές και ως βασικός σε τέτοιες ομάδες και πρωταθλήματα, που δε μπορεί παρά να είναι καλός παίκτης. Ψηλά νομίζω θα προσθέσει πολύ ποιότητα. Επιπλέον, θα δώσει δύναμη στην άμυνα.

Με προβληματίζουν, όμως, τρία πράγματα:
1) Δεν ξέρει μπάλα. Εδώ και καιρό λέμε ότι θέλουμε αμυντικό που να μπορεί να προωθεί τη μπάλα και τελικά πάλι δεν παίρνουμε τέτοιον.
2) Χαμηλά δεν είναι πολύ καλός, γιατί είναι σχετικά αργός. Επομένως, στο Ελληνικό πρωτάθλημα που όλοι σχεδόν θα μας παίζουν φουλ άμυνα και αντεπιθέσεις, πάλι θα έχουμε προβλήματα πίσω.
3) Όσα καλά και αν έχει, ποτέ δεν ήταν ηγέτης στην άμυνα. Πάντα ήταν το δεύτερο στόπερ, που έπαιζε δίπλα σε κάποιον αμυντικό ηγέτη, όπως στη Λιόν, που έπαιζε δίπλα στον Κρις. Άρα, πάλι δεν έχουμε παίκτη ηγέτη, που να καθοδηγεί την άμυνα.

ΥΓ1: Για να μην πει κανείς σας ότι έχω αρνητική προδιάθεση, επειδή τον αγόρασε ο Τζίγγερ, θα σας πω απλά ότι από το Πάσχα που είχε γραφτεί για Μπουμσόνγκ από κάτι δημοσιογράφους και εφημερίδες, είχα εκδηλωθεί αρνητικά για το συγκεκριμένο παίκτη, όχι γιατί είναι κακός, αλλά γιατί δεν είναι αυτό που ψάχνουμε!

ΥΓ2: Μια απορία, γιατί όσο το σκέφτομαι, πάω να σκάσω και θέλω τη γνώμη σας!!! 2,3 ζητούσε το χρόνο ο Γκαλάς. Συν το μπόνους μεταγραφής μας κάνουν για τρία χρόνια 7,5 μύρια! Ο Μπουμσόνγκ θα στοιχίσει 1,4 επί τρία χρόνια = 4,2. Συν 400 χιλιάδες η Λιόν = 4,6. Σε αυτά βάλτε 700 χιλιάδες για 2 χρόνια στον Σαριβλάκα = 6 μύρια! Πόσο δύσκολο θα ήταν να γίνει η υπέρβαση με 1,5 μύρια για τρία χρόνια, δηλαδή για 500 χιλιάδες το χρόνο για να έρθει ο Γκαλάς, αντί να έρθει ο Μπουμσόνγκ και να μείνει ο Σάρι;

ΥΓ3: Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΤρι 27 Ιουλ 2010, 20:44

Εγώ θα πω το 2. γιατι μας εεχουν πρήξει για κιλερ και χαμερ 3 χρονια τωρα.
Μπορεί να είναι καλός παίκτης, καλύτερος από αυτούς που έχουμε, όμως δεν είναι κάτι το ξεχωριστό.
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΤρι 27 Ιουλ 2010, 20:47

Βαγγέλη εγώ πιστέυω πως θέλαμε ΚΑΙ δυνατό αμυντικό γιατί δεν είχαμε ούτε έναν,ΚΑΙ τεχνίτη αμυντικό να κατεβάζει την μπάλα και να οργανώνει.Στο πρώτο σκέλος καλύπτομαι απόλυτα με τον Γάλλο, είναι ότι πιο δυνατό είχαμε ποτέ στην άμυνά μας.Στο άλλο υπάρχει θέμα.Τον Βύντρα που είναι και ο πιο τεχνίτης και γρήγορος δεν θέλω να τον δω στα μάτια μου στο κέντρο της άμυνας.Ο Σαριέγκι είναι ένα "έκτρωμα".Ούτε δύναμη έχει ούτε τεχνική.Έχει κάτι λίγο από όλα.Και τα ημίμετρα είναι τα χειρότερα...Οπότε φτάνουμε στον Μπίερσμιρ και τον Καντέ.Και οι δύο είναι καλοί παίκτες και θα πρέπει να δοκιμαστούν για δίδυμο με τον Γάλλο και βλέποντας και κάνοντας.
Εκτός βέβαια αν γίνει η έκπληξη και πάρουμε και άλλον με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε "γάντι",πράγμα όμως χλωμότατο.Ας πάμε έτσι φέτος,βλέποντας τι μπορούν να κάνουν οι ήδη υπάρχοντες,γιατί αξίζουν ευκαιρίες (Μπίερσμιρ,Καντέ) και του χρόνου βλέπουμε.Εξάλλου χαλαρά πάμε φέτος για πρωτάθλημα με το υλικό αυτό και την άμυνα αυτή.Και βάζουμε και στόχο την πορεία.

Υ.Γ. Ο Γκαλάς δεν ήθελε να έρθει Βαγγέλη.Εδώ δεν έχει πάει ακόμα ούτε στην Παρί που του δίνει αυτά που θέλει.Δε μ'αρέσει γενικά να παίρνουμε τσιμπούκια σε παίκτες.Όποιος θέλει να έρθει έρχεται και δεν κάνει και το τόσο βαρύ πεπόνι.Εξάλλου και πέρσι με τον γερο-Κρουζ κερδισμένοι βγήκαμε....
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΤρι 27 Ιουλ 2010, 20:52

Στάθη, εν μέρει, έχεις δίκιο. Θα σου πω, όμως, το εξής. Ο λαός λέει "όποιος δε θέλει να ζημώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει" . Φέτος ξέραμε ότι πρώτη προτεραιότητα έχει ο αμυντικός. Έπρεπε σε αμυντικό να πέσει πολύ χρήμα. Αυτό που βλέπω εγώ (και το είπε και ο Φρέιτας προχτές) είναι ότι ψάχνουμε για ελεύθερους ή σχεδόν ελεύθερους παίκτες. Άρα, ψάχνουμε για λαχείο τύπου Γκοβού ή αλλιώς ότι μπορέσουμε, για να συμμαζέψουμε την κατάσταση! Αυτά εμένα δε μου αρέσουν καθόλου. Αν φέτος ρίχνανε άλλα 10 μύρια, γινόμασταν ομαδάρα. Και ας άρχιζε μετά σιγά σιγά το συμμάζεμμα των οικονομικών, αν είναι τόσο χάλια όσο λένε. Δυστυχώς, δε βλέπω όραμα. Αυτό με στενοχωρεί ιδιαιτέρως!!!
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΤρι 27 Ιουλ 2010, 20:58

Δεν υπήρχε περίπτωση να πέσει χρήμα φέτος με το μπουρδέλο που γίναμε.....Να λέμε και πάλι καλά που παίρνουμε ελεύθερους από τα πάνω πάνω ράφια....Άμα καταφέρει να ξεφορτωθεί και ο Φρέιτας όλα τα παλτά είμαστε σε καλό δρόμο.
Μόνο ο Ιλάν και ο Βιάνα μείνανε να έρθουν Razz
k_peperman
Νεος
Νεος
k_peperman

Αριθμός μηνυμάτων : 32
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Τόπος : Αθηνα

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΤρι 27 Ιουλ 2010, 21:51

Εγω παλι με την παιδικη λογκη μου εχω να πω οτι οταν σ ενα παιδακι του ταζεις παγωτο, του λες τελικα να πας στο περιπτερο να του παρεις γλυφιτζουρι, ο καλος θειος σου λεει αν θες να σου δωσει λεφτα να παρεις το καλυτερο γλυφιτζουρι και στο τελος του παιρνεις ηλιοσπορο, και ο καλυτερος ηλιοσπορος να ειναι, πως να το κανουμε ρε φιλε, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΜΑΣΗΤΟΣ. Tζιγγερ go home.
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΠεμ 29 Ιουλ 2010, 21:26

εγω παλι λεω .......οτι δε με καλυπτει τιποτα απο τις παραπανω απαντησεις....μου αρεσει πολυ ........και μαλιστα περισσοτερο απο Κρις η Γκαλας.....ειναι σε καλλιτερη ηλικια.....για το Μαρτσενα δε ξερω.....

ΥΣ καλη τυχη στη χωρα των ξερωολα και του εγω νομιζω.......α ναι και των παπαπαπαπαπαππαπααπαγαλακιων
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΠεμ 29 Ιουλ 2010, 21:33

k_peperman έγραψε:
Εγω παλι με την παιδικη λογκη μου εχω να πω οτι οταν σ ενα παιδακι του ταζεις παγωτο, του λες τελικα να πας στο περιπτερο να του παρεις γλυφιτζουρι, ο καλος θειος σου λεει αν θες να σου δωσει λεφτα να παρεις το καλυτερο γλυφιτζουρι και στο τελος του παιρνεις ηλιοσπορο, και ο καλυτερος ηλιοσπορος να ειναι, πως να το κανουμε ρε φιλε, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΜΑΣΗΤΟΣ. Tζιγγερ go home.

30 φορες διεθνης με την εθνικη Γαλλιας.........μαθηματικος οχι οικοδομος.....ναι φιλε μου εχεις δικιο......γλυφιτζουρι ειναι ....θα μας γελαει που τουταξες παγωτο>>>>>>(ο +500 γιατι δεν τον εφερε περυσι τον Δεκ????)....ελεοοοοοοοοοοοοοος.......... να κανει τον παγωτατζη ο Βγεν....για το μονο που κανει
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΠαρ 30 Ιουλ 2010, 13:38

g3thanasis έγραψε:
k_peperman έγραψε:

30 φορες διεθνης με την εθνικη Γαλλιας.........μαθηματικος οχι οικοδομος.....ναι φιλε μου εχεις δικιο......γλυφιτζουρι ειναι ....θα μας γελαει που τουταξες παγωτο>>>>>>(ο +500 γιατι δεν τον εφερε περυσι τον Δεκ????)....ελεοοοοοοοοοοοοοος.......... να κανει τον παγωτατζη ο Βγεν....για το μονο που κανει

Θαναση το μονο που μπορω να πω με σιγουρια πλεον ειναι οτι ειτε εισαι υπαλληλοσ του ΟΤΕ,η κατι με την ολυμπιακη εχεις να κανεις και γιαυτο εχεις τοσο μισος για τον βγενοπουλο..>

Δικαιωμα σου φιλε αλλα μην την λεμε σε παιδια που κανουν ενα ποστ τον μηνα για τα προσωπικα μας και μονο..

Το πιστευω αυτο που σου λεω μπορεις να με διαψευσεις και να μου πεις που εργαζεσαι..

Ψηφισα το 3 γιατι πολυ απλα ο τυπος δνε κανει για τον ΠΑΟ..Αν ψαχναμε εναν στοπερ πιο αργο απο τον Σαριεγκι πετυχαμε διανα και ας ειναι ο Μπουσονγκ 3 κλασεις ανωτερος απο τον γιοσου..Το οτι δεν ξερει μπαλλα λιγο μετραει γιατι θελαμε καποιον να βγενει πρωτος στην μπαλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οπως κανει ο Γαλλος,αλλα με τι τροπο θα ανεβει η αμυνα να πιεσει στο Ελληνικο πρωταθλημα ψηλα οταν ο μονος <<γρηγορος>> αμυντικος που εχουμε σταθερα ειναι ο Βυντρα??
k_peperman
Νεος
Νεος
k_peperman

Αριθμός μηνυμάτων : 32
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Τόπος : Αθηνα

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΠαρ 30 Ιουλ 2010, 19:52

"""""""30 φορες διεθνης με την εθνικη Γαλλιας.........μαθηματικος οχι οικοδομος.....ναι φιλε μου εχεις δικιο......γλυφιτζουρι ειναι ....θα μας γελαει που τουταξες παγωτο>>>>>>(ο +500 γιατι δεν τον εφερε περυσι τον Δεκ????)....ελεοοοοοοοοοοοοοος.......... να κανει τον παγωτατζη ο Βγεν....για το μονο που κανει"""""""""

Να το θεσω πιο απλα για να να μην παρεξηγουμαστε. Εγω κι εσυ λοιπον φιλε εστω οτι ειμαστε οι κακεντρεχεις γκρινιαρηδες βαζελοι που δεν ξερουμε τι μας φταιει στην ομαδα. Ο νιοπλιας λοιπον σας επικεφαλης προγραμματισμου των αναγκων της ομαδας σου βαζει ιεραρχικα τον μπουμσονγκ σαν τριτη επιλογη σου. εδω λοιπον αρχιζει αυτο που εγραφα πριν. Η ???διοικηση???? με τις ευλογιες του 51% σε φουσκωνουν για την πρωτη επιλογή, καποιος για τον οποιοδηποτε καλο κατ'εμενα ή κακο κατ'εσενα σου δινει αυτα που σου λειπουν (και δεν μπορει να ταν μπλοφα ή αεριτζιδικη προταση) για να παρεις αυτο το κατι καλύτερο και προτιμας για καθαρα λογους εγωισμου να μην τα παρεις και να αγορασεις τελικα την τριτη σου επιλογή. ΔΕΝ ειπα οτι ειναι κακος παιχτης, αλλα ρε φιλε ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝΕΤΑ να παρεις κατι καλυτερο, ειχες αλλες δυο καλυτερες επιλογες.
Απλα πραγματα.
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΠαρ 30 Ιουλ 2010, 20:24

k_peperman...........................ο Κρις διαλεξε.....ο Γκαλας δε ξερω αν πραγματικα ηθελε να ερθει....το οτι πηρες τη τριτη επιλογη δε μου λεει κατι....ΤΟ ΑΝΕΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ δε το καταλαβαινω...και κατι αλλο αν δεν τον δω στο γηπεδο δε ξαναλεω τιποτα ....αυτο το πραγμα που εγινε φετος στα διοικητικα του Παο ειναι απαραδεκτο....απαραδεκτο ...οπως επισης και την απαξιωση που νοιωθουν οι παικτες που ερχονται φετος στην ομαδα....Μπουμ....Γκοβου....Ιωαννιδης.....Φερναντεζ.......ελεος τη στιγμη καποιοι εξ υμων αποθεωναμε Κλε....Μελισση Χριστο.....ανανεωναμε ΥΒ...Ματος κοκ....

Tropikano................φιλε μου ουτε στο ΟΤΕ ουτε στην ΟΑ......απλα επειδη εχω τη αποψη μου για την ομαδα θεωρω οτι το φετινο ροστερ ειναι καλλιτερο απο ολα οσα εχω δει στην ομαδα....απο το 1971 που παω γηπεδο ακομα και απο το μαγικο με Ζεκο...Ροτσα.....Σαραβακο....Αντωνιου.....Καλιτζακη κοκ....δε δεχομαι ομως να μου λενε οτι ειμαι Παο για τον σωφερ η τον Βγενο.....επισης το Βγενο τον θεωρω Π@##%^....γιατι αλλα ειπε και αλλα εκανε μετην ομαδα...στην τελευταια δηλωση του ειπε οτι δεν θα κανει ανταρτοπολεμο ....και εβαλε το Πατηρ να χωσει +500 τη ωρα των διαπραγματευσεων(καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο)....και ολα να γινουν σκατα και να κινηθουμε σπασμωδικα για να κλεισουμε τον Μπουμ ενω επαιζε και Μαρτσενα και αλλοι παικτες.....ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΠΩΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΣΟ ΟΠΩς ΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΕ 4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ....(ελπιζω ο παικτης να μην βγει Κονσεισαο τα ιδια εκανα καποιοι εξ υμων τοτε ουρλιαζαν για καβουρια....θυμασε???και ο σκατοψυχος εκλεισε Κονσεισαο .....Μπισκαμ....και ανανεωσε του μλκΠαπαδοπουλο)........αν και αν η ομαδα δε παρει 10 βαθμους διαφορα στρις πρωτες 10 αγωνιστικες και δε περασει στο τσουλου τα ιδια με το 2005 θα γινουν...καποιοι εξ ημων θα την στηνουν στο ΟΑΚΑ και θα απαγορευουν στο κοσμο να μπει στο γηπεδο .....και να φυγει ο σωφερ....και στο τελος θα φευγουν και παλι οι παικτες.......Σισε Νινης Σιλβα....ΛΕΤΟ κοκ

ΥΣ.επειδη δεν εχω χρονο να ψαξω τα εργομετρικα των Κρις Γκαλας και Μπουμ...οποιος φιλος εχει χρονο ας τα ανεβασει....για να δουμε τη ταχυτητα τους.....για την αμυνα ψηλα που λετε !!!!!!αν και η αμυνα ψηλα δεν εξαρτατε απο το αν εχεις γρηγορο στοπερ αλλα αν εχεις στοπερ που παει πρωτος επανω στη μπαλλα...τωρα για τη πλατη!!!!σπανια εχω δει μια τετοια μπαλια τη σημερινη εποχη.....
gdttek
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 147
Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009
Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΠαρ 30 Ιουλ 2010, 20:49

Εγώ ψήφισα το 4ο , όχι γιατι δεν μου αρέσει ο παίκτης , αλλά επειδή ουσιαστικά αυτός ο παίκτης καίγεται γιατι τον έφερε ο Τζίγγερ και όχι ο Πατέρας...Αν τον έφερνε ο Νικόλας , θα γινόταν χαμός στο αεροδρόμιο , τα πράγματα είναι απλά...Κι εγώ τον Γκαλάς προτιμούσα...Ποιός όμως σας είπε ότι αυτός ήθελε Ελλάδα ; Ακούγονται πολλά για τις σχέσεις του με Σισέ και Γκοβού , γενικά οι Γάλλοι έγιναν κώλος μεταξύ τους στο Μουντιάλ...Είναι άδικο να θάβουμε παίκτη με γεμάτες χρονιές στη Λυών (που έφτασε μέχρι τους 4 του Τσ.Λ. με τον Μπουμσόνγκ να κάνει φανταστική εμφάνιση στο ματς με τη Ρεάλ) επειδή απεχθανόμαστε τον Τζίγγερ...Εγώ ξέρω το εξής...Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα και ας μην τυφλωνόμαστε από προσωπολατρίες...Χέστε τους παράγοντες...Σαν όνομα, ο Μπουμσόνγκ είναι ότι καλύτερο έχουμε φέρει στην ομάδα για την άμυνα...Μένει να μας αποδείξει στο γήπεδο τι μπορεί να κάνει...
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΠαρ 30 Ιουλ 2010, 20:56

Θαναση δες τι φασεις του προπερσινου ΠΑΟ-Εργοτελης που φαγαμε 3 γκολ στην κοντρα,το επισης προπερσινο ΠΑΟ-ΗΡΑΚΛΗΣ,τα παιχνιδια με τον Λεβαδιακο περυσι μετα το πρωτο γκολ τι παθανε τα αργα στοπερ τους,την περυσινη τραγικα αργη αμυνα του πανιωνιου που δεν αφησε την ομαδα τους να παιξει μπαλλα ποτε,ακομα και το δευτερο γκολ στην τουμπα περυσι κοιτα και πεσμου τι θα αλλαζε αν αντι για τον Γιοσου ηταν ο Γαλλος,το παιχνιδι με τον Αστερα τριπολης και γενικα δες ολα τα παιχνιδια στο Ελληνικο πρωταθλημα που πρεπει να πιεζουμε και πεσμου πια η χρησιμοτητα του Γαλου στο πρωταθλημα μας..

Επισης ο Νικος Πατερας δεν ειναι πιονι κανενος και πραγματικα απορω πως το λες τοσο ευκολα οτι <<τον βαζει>> οποιοσδηποτε ν ακανει οτιδηποτε για το κακο της ομαδας..Ειναι μετοχος της ομαδας που ηθελε να κανει ενα δωρο και αντιμετοπιστηκε οπως ο ο Μαρινακης πριν παριε τον γαυρο ειπε να πληρωσει να παρουνε τον Βαλβερδε..ΣΑΝ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ..

Και κατι τελευταιο γιατι ελιωσε η καραμελιτσα..Πολοι ισως δεν το εχουν καταλαβει αλλα σε μεγαλο ποσοστο οσοι ηταν αντιθετοι με την επιλογη του Πατερα να διωξει τον Τεν Κατε τον ξεπληρωνουν τωρα με το να στηριζουν τον Τζιγγερ..Και οχι φιλε δνε εχεις αλλη επιλογη,αν δεν στηριζεις αυτους που σε σηκωσαν απο τις λασπες και σε κανανε μαγκα και ανθρωπο στηριζεις την οικογενεια θελοντας και μη..
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΠαρ 30 Ιουλ 2010, 21:26

Tropikano.................για το αγωνιστικο δε σου απανταω γιατι ο Κρις η ο Γκαλας δεν ειναι γρηγοροτεροι.......οποτε τι να λεμε.......

για το Πατερα εχω να πω πως ειναι οχι μονο πιονι οπως αποδεικνυεται αλλα και μνησίκακος αλλιως δε θα φεροταν ετσι και μεχρι το +500 ελεγα οτι κανει μλκε οπως κανουν και οι κοντοι για τον ιδιο λογο.......απο αγαπη ....αλλα μετα απο τα +500 καταλαβα πως η εντολη ειναι να διχαστει ο κοσμος να απαξιωθει η οικογενεια και να βαλουμε χερι στο μελι ...τζαμπα γιατι αν θελαμε να το αγορασουμε θα καναμε ...προταση.....θυμισου πως εγινε η προταση για ΟΤΕ και ΟΑ......(!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

τωρα στο αν Ειναι μετοχος της ομαδας που ηθελε να κανει ενα δωρο και αντιμετοπιστηκε οπως ο ο Μαρινακης πριν παριε τον γαυρο ειπε να πληρωσει να παρουνε τον Βαλβερδε..ΣΑΝ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ..
...............................................ναι ειναι ξενο σωμα ετσι καταλαβα εγω απο αυτα που ειπε ...................επισης αν ηθελε τα βαλει +500 να παρει τον 30 χρονια φιλο του και να του πει τη διαφορα τη βαζω εγω....παρτον και θα το ανακοινωσουμε αφου κλεισει......ο τροπος που το εκανε ειναι ο χειροτερος και μονο ενα φερέφωνο θα το εκανε για πολεμο!!!!!!!!!!!....και ο αλλος (ο σωφερ )τοσο μαλακας ειναι δε σηκωσε το γαντι για να τον ξεφτιλίσει...................αν παλι δε το καταλαβαινεις ειχα γραψει.....αγοραζουμε σπιτι με τη γυναικα μου και με τον πωλητη εχουμε μια διαφορα 10000ε κανουμε διαπραγματευσεις για να το κλεισουμε ...καταλαβαινεις τι εννοω.... κτυπαει η πορτα μπαινει ο πεθερος μου και λεει βαζω εγω τα 10000.......ε λοιπον εγω λεω στη γυναικα μου μαζεψετον...και στο πωλητη ...φευγω χαλασε η δουλεια.......ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....

ΥΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩς....ΜΕ ΤΟ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩ ΟΠΑΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ..ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟ......

ΥΣ2.....δεν εχω κατι αλλο να πω και δε θα ξανασχολιασω το θεμα
JIBRILAROS
Νεος
Νεος
JIBRILAROS

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010

Μπουμσόνγκ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπουμσόνγκ   Μπουμσόνγκ EmptyΣαβ 31 Ιουλ 2010, 00:13

Ρε παιδια τετοιο αμυντικο ειχαμε να φερουμε απο την εποχη Κυριακου!!
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ παντως!!!Απο τα καλυτερα ονοματα και αμυντικους
που εχουν ερθει Ελλαδα!!!

Μπουμσόνγκ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Δημοψηφισματα-
Μετάβαση σε: