www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
30 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 30 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ   ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ EmptyΠεμ 29 Ιουλ 2010, 17:08

Ο Κώστας Τσαρτσαρής είναι από τις σταθερότερες και μεγαλύτερες αξίες του Παναθηναϊκού. Και ο παλιότερος παίκτης της ομάδας, αφού βρίσκεται σε αυτήν από το 2002. Σε συνέντευξή του σε περιοδικό, αναφέρθηκε στο τι τον κράτησε στους "πράσινους" και τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με το τριφύλλι. Και όχι μόνο...

Το δικαίωμα «διά να ομιλεί» το έχει κατακτήσει με το... σπαθί του. Με την ουσιαστική παρουσία του στην ομάδα. Αν σκέφτηκε ποτέ να φύγει, αν του έγινε ποτέ πρόταση να φύγει; Αρνητική ήταν η απάντησή του στην πρώτη ερώτηση, θετική στη δεύτερη. Και η απόφαση εύκολη όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στο περιοδικό “MAXIM”. Γιατί, όπως υπογραμμίζει, «Παναθηναϊκός είμαστε!»

«Είμαι στον Παναθηναϊκό οκτώ χρόνια πλέον. Έχουμε περάσει εύκολες και δύσκολες στιγμές. Είναι βέβαιο ότι το φετινό καλοκαίρι με τόσα συμβόλαια να λήγουν είναι πρωτόγνωρο, αλλά θα ήταν ψέματα αν πω ότι ανησύχησα. Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις βασικές προϋποθέσεις που τον καθιστούν ιδανικό σωματείο για κάθε αθλητή. Τίτλοι, Ομπράντοβιτς και Γιαννακοπουλαίοι. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε μια ομάδα που κάθε χρόνο διεκδικεί τρεις τίτλους, για τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης και με διοίκηση που είναι δεδομένο ότι δεν φείδεται χρημάτων για να κάνει το καλύτερο δυνατό. Πώς θα μπορούσα να αγχωθώ λοιπόν; Ο Παναθηναϊκός είμαστε».

Ο Τσαρτσαρής ρωτήθηκε και για την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να αφήσει τον πρώτο Παναθηναϊκό, για τον δεύτερο Ολυμπιακό: «Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, αλλά αυτό δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο τη γνώμη μου για τον Βασίλη. Πήρε μια απόφαση που είναι απόλυτα σεβαστή. Όποιος τον ξέρει καλά, γνωρίζει ότι είναι ανταγωνιστικός και αναζητά πάντα νέα κίνητρα στη ζωή του. Δεν νομίζω ότι το ζήτημα ήταν οικονομικό, αλλά το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό του έδειξαν ότι τον ήθελαν περισσότερο. Τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι εγώ, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι έπαιξαν ρόλο 300.000 ευρώ το χρόνο. Δεν έχει διαφορά είτε τελειώσεις την καριέρα σου με εννιά είτε με δέκα εκατομμύρια ευρώ. Δεν υπάρχει λόγο να έρθει ο Βασίλης στο ΟΑΚΑ και να γίνουν έκτροπα. Αθλητισμός είναι. Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στη ζωή. Αν γιουχάρουν τον Σπανούλη, στον Πρωθυπουργό τι πρέπει να κάνουμε;;;»

Η συνέχεια ανήκει στη δική του περίπτωση και την πρόταση που είχε δεχθεί από τον Ολυμπιακό πριν ανανεώσει την τελευταία φορά με τον Παναθηναϊκό: «Έχεις δίκιο! Τώρα είναι εύκολη η απάντηση. Δεν θα το έκανα και δεν το έκανα όταν με πλησίασε ο Ολυμπιακός, αν και η προσφορά του ήταν πολύ καλή. Σκέφτηκα τα υπέρ και τα κατά, αλλά. εμένα μ' αρέσει να κερδίζω τίτλους. Η συνταγή του Παναθηναϊκό δεν χάνει! Κακά τα ψέματα. Μετά από τόσα χρόνια, δεν έχουμε σχέση εργοδότη και υπαλλήλου. Έχουμε σχέσεις οικογένειας».
Ο Τσαρτσαρής δεν είχε πρόβλημα και να μιλήσει για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες και δίνουν προβάδισμα στον Παναθηναϊκό: «Το πρώτο ζητούμενο σε μια ομάδα είναι το καλό κλίμα. Πρέπει να είναι αφελής για να πιστεύει κάποιος ότι στον Παναθηναϊκό δεν μαλώνουμε ποτέ. Και μαλώνουμε και βριζόμαστε και γενικά ζούμε όλες τις καλές και κακές στιγμές που ζει κάθε ομάδα. Η διαφορά είναι ότι καθόμαστε, μιλάμε και λύνουμε τις διαφορές, ενώ στον Ολυμπιακό μοιάζει οι παίκτες να παίζουν με νεύρα. Η πειθαρχία είναι πολύ σημαντική όταν παίζεις στο κορυφαίο επίπεδο και ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον για 'μένα που το βλέπω από μακριά, έχει αρκετά κρούσματα απειθαρχίας την ώρα του αγώνα. Από τη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό, κατάλαβα ότι το πρώτο ζητούμενο για έναν παίκτη που θα υπογράψει στην ομάδα είναι να είναι καλό παιδί. Πρώτα τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του και μετά το ταλέντο του. Αν είσαι κωλόπαιδο δεν πατάς στο ΟΑΚΑ».

Αναφορά έκανε και στην επίσκεψη των οπαδών του «τριφυλλιού» στην προπόνηση, όταν η ομάδα είχε ουσιαστικά αποκλειστεί από την Ευρωλίγκα: «συνέβη κάτι που πραγματικά μας σημάδεψε. Τη μέρα που ήρθαν οι οπαδοί και μάλιστα οι φανατικοί στο ΟΑΚΑ για να μας πουν «Δεν πειράζει ρε παιδιά. Χάστε τα όλα! Μας έχετε δώσει τα πάντα τόσα χρόνια.» Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα! Και η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ γλύκανε τόσο εμάς, όσο και τον κόσμο».

Η συνέχεια περιελάμβανε και μια επίδειξη αυτογνωσίας, αλλά και τι σημαίναι να παίζεις για την ομάδα: «Εγώ ξέρω ποιος είμαι. Δεν είμαι ούτε ο Τζόρνταν ούτε ο Διαμαντίδης. Και ο Παναθηναϊκός ξέρει ποιος είμαι. Ποτέ δεν ήμουν ο σούπερ παίκτης των 25 πόντων που θα πάρει μόνος του τον αγώνα. Σχεδόν πάντα είχα μέτρια στατιστικά. Είναι άλλη η δουλειά μου. Να παίξω άμυνα, να πάρω ριμπάουντ, να καλύψω τη θέση του σέντερ αν και δεν είναι η φυσική μου θέση, να βουτήξω για μια μπάλα και γενικά να κάνω τα σωστά πράγματα τη σωστή στιγμή. Ποτέ δεν ήμουν το αστέρι της ομάδας. Οι ομάδες χρειάζονται τέτοιους παίκτες για να κερδίζουν τίτλους και δεν το λέω εγωιστικά αυτό».
Όσο για το τι σημαίνει να παίζεις σε τελικούς εναντίον του Ολυμπιακού; Ο λόγος του ανήκει: «Προερχόμουν από μια κακή σεζόν λόγω τραυματισμών. Έβλεπα 20.000 κόσμο να μας αποθεώνει. Απέναντί μας ήταν ο Ολυμπιακός. Ε δεν θέλει και πολύ. Στους τελικούς είναι ή εμείς ή εσείς. Και όταν εσύ φορά τα πράσινα και οι άλλοι τα κόκκινα, δεν μπορείς να παίζεις ήρεμα. Δεν μπορείς να μπεις χαλαρός μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό».

apo: leoforos.gr

Τόνισα με πράσινο χρώμα αυτά που για μένα είναι μεγάλες αλήθειες.
Μπράβο Κώστα!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΑΛΒΕΡΤΗ
» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ
» Συνεντευξη Γοντικα
» Συνεντευξη Καντε
» Συνεντευξη Τζιγκερ για Πατερα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Μπάσκετ :: Νέα-
Μετάβαση σε: