| το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? | |
|
+10maik-pao vigor abaddon ΠΕΤΡΟGOAL YIANNIS090807 nice view akisdelphi k_peperman Tropikano g3thanasis 14 απαντήσεις |
|
Πιστεύετε οτι οι οπαδοί του ΠΑΟ θα συνεχίσουν να σηκώνουν τα πανο διαμαρτυρίας που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των Βαρδινογιαννιων κατά του Τζιγγερ? | ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ | | 35% | [ 7 ] | ΟΧΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ | | 40% | [ 8 ] | ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ | | 25% | [ 5 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 20 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maik-pao Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009 Ηλικία : 65 Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Δευ 16 Αυγ 2010, 14:40 | |
| Και εγω ψηφισα το δευτερο !!!!Και δεν μας διαφερει ποιος ειναι ο προεδρος και ποιος ο ιδιοκτητης εκτος και εαν δεν κανουν σωστα και καλα την δουλεια τους????και οι δουλεια τους ειναι η παναθα να φτιαξει το δικο του γηπεδο και μεχρι τωρα υπηρχε και θα υπαρχη δακτυλο απο βγενο-πατερα ωστε να μην προχωρηση το γηπεδικο............. αντιδροντας οι φιλαθλοι ωστε ο καβουριας να πουληση τις μετοχες του............. και το δευτερο η ομαδα να περνει τιτλους.ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑς ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Δευ 16 Αυγ 2010, 16:51 | |
| Γιαννη ..γινεται χαμος...στα ραδιοφωνα στις εφημεριδες εδω παντου .....τα πραγματα εμενα δε μου αρεσουν.Το ξαναλεω οτι προθεση μου δεν ειναι να διχασω.....ουτε να κανω δολιοφθορα στα παναθηναικα αισθηματα !!!!απλα λεω τη γνωμη μου.....οπως τα γεγονοτα ξετιλιγονται αυτο το διαστημα....τι θα γινει θα το μαθουμε συντομα....ελπιζω ναναι προς το καλο της ομαδας....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φαντασου ομως να κερδιζουμε η να χανουμε ενα παιχνιδι και οι μισοι να κραζουν τους αλλους μισους....αυτο εντοπισα απο το πρωτο ποσταρισμα μου και αυτη ηταν η προθεση μου.....
Σταθη συμφωνω ....ας δουμε ομως (πολυ με φοβίζουν τα τεκταινόμενα) | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Δευ 16 Αυγ 2010, 17:43 | |
| Έχω πει,ο Μπουμσονγκ είναι μια χαρά παίκτης.Δηλαδή ο Γκαλάς δε θα έκανε ούτε μισό τσαφ όπως μου τα λέτε...Γιατί έχω δει και κάτι Καναβάρο να κάνουν κάτι γκέλες που δεν κάνουν ουτε στο δ' τοπικό.Ε και?
Ε οχι , ε και ρε Σταθη , εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, και παντα θελουμε το καλυτερο που μπορουμε.... ολοι οσοι ειπα παραπανω που ηταν στις πρωτες επιλογες Νιοπλια συν τον κατα ντιαζ που ηταν απο τις πρωτες επιλογες , ειναι ενα επιπεδο πανω απο μπουμ .... για μενα τι ειναι ο μπουμ , καλος στο ψηλο παιχνιδι και δυνατος , αλλα δεν ειναι ψυχραιμος, ΗΓΕΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, και δεν θεωρω οτι ειναι απο τους αμυντικους που ξερουν μπαλα.. οσο για την συκριση με αλλους ειναι ακυρη για μενα
το δικο του γηπεδο και μεχρι τωρα υπηρχε και θα υπαρχη δακτυλο απο βγενο-πατερα ωστε να μην προχωρηση το γηπεδικο.......
θα σου προτεινα να το δεις λιγο παραπανω, λες να μην μπορουσαν οι βαρδινογιαννηδες να κανουν γηπεδο???? λεω εγω με το φτωχο μου μυαλο, οτι οι ιδιοι το μπλοκαραν μεχρι να βγουν στην απεξω οι αλλοι .... και σημειο του σκανδαλου και μεγαλο προβλημα μεχρι τωρα ηταν ο ΒΩΒΟΣ, κολλητος του βαρδη.... αν θες σου βρισκω πολλα που εχουν να κανουν με το γηπεδικο αλλα θελει ψαξιμο.....
ΒΩΒΟΣ = ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ = ΔΑΝΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αν δεν γινοταν εμπορικο ή γηπεδο ο Βωβος θα ειχε προβλημα...καλύτερα λοιπον γηπεδο χωρις εμπορικες χρησεις (πολλες), χωρις γηπεδο μπασκετ και με εμπορικο για το βωβο...... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Δευ 16 Αυγ 2010, 19:11 | |
| Ρε Στέλιο για τους α,β,γ γαμημένους λόγους δεν ήρθαν οι πρώτοι 4 τις λίστας και ήρθε ο 5ος.Τι σκατά να κάνουμε τώρα, να βάλουμε τα κλάμματα?Όσο για τον Κάτα Ντίαζ άκουσες εσύ να παίζει το όνομά του για φέτος?Γιατί εμένα δεν πήρε τίποτα το αυτί μου.Το αν είναι καλός θα φανεί στο γήπεδο όπως θα φαινόταν και ο Κρις και ο Γκαλάς και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος.Από πάνω ράφι ψωνίσαμε και πάλι δεν πήραμε τον Κορδονούρη αντί για τον Γκαλάς (ο οποίος παρεπιμπτοντως ομάδα ακόμα δεν έχει βρει.Γιατί άραγε?) | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Δευ 16 Αυγ 2010, 19:47 | |
| Λοιπόν νομίζω ότι στα τελευταία ποσταρίσματα του Θαναση και του Στάθη, θα πρέπει να κλείσει το θέμα ''διχόνεια'' μεταξύ μας. Στο φινάλε αυτούς έχουμε σαν διοίκηση (καλοί κακοί αυτοί είναι) και αυτούς έχουμε ως παίκτες (πολύ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλοί). Στα της διοίκησης Στο φινάλε ο βγενό έκανε την πρόταση, δεν έγινε δεκτή ως πρόταση και το παραμύθι τελείωσε. Αν είχε κι αυτός τα άντερα ας έλεγε πάρε τα 60-70 που την κοστολογείς και φέρτην. Αν έχουμε τίποτα νέα επεισόδια βλέπουμε. Στα παικτικά τώρα Ο Μπουμ ίσως δεν είναι καλύτερος του γκαλάς, του κρις και του μαρτσένα, αλλά είναι τουλάχιστον καλύτερος ΟΛΩΝ όσων είχαμε ως τώρα από το 2004 και μετά που έφυγε αυτός ο άγιος άνθρωπος ο Ρενέ. Αν του βάλει και δίπλα του τον Κατσούρ και στα χαφ τον μαυρούλη, τότε είμαστε για μεγάλα πράγματα.
ΥΓ Στα του γηπεδικού έχει κατά την γνώμη μου δίκιο ο Στέλιος. Ο τζίγκερ αφού ξαπόστειλε του άλλους αποφάσισε να κάνει το γηπεδάκι. Προσωπικά και όσο πιο ήρεμα το σκέφτομαι, στα παπάρια μου ποιος θα κάνει το γήπεδο. Αρκεί να γίνει επιτέλους. Και ας φθάσει το κόστος της ομάδας στα 500 μυρια.....Όποιος τα έχει ας τα δείξει | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Δευ 16 Αυγ 2010, 22:49 | |
| Παιδια το ξαναλεω στην Αθηνα γινεται χαμος....αυτο που εγινε στο ποστ γινεται σε καθε παναθηναικη συζητηση....εχουν βαλει καποιοι επιτηδειοι το κοσμο μπροστα....ξαναλεω περα απο την τοποθετηση μου στο θεμαμε τα οποια επιχειρηματα μου οτι τα παντα ειναι στον αερα....
Μεχρι που ο Στελιος(ετσι ειναι φιλε μου) λεει για τον Μπουμ....ενα στοπερ που δεν εχει ξαναερθει ποτε στη Ελλαδα.....για να κανει κριτικη στο Τζιγγερ Τονιζω αν αποτυχει ο παικτης...θα λεμε οτι δεν ηταν απο το πανω ραφι ενας παικτης με 37 συμ στην εθνικη Γαλλιας???...Ξαναρωταω εμεις τι στοπερ ψαχναμε...soft...σε στυλ Κρις για να κατεβαζει τη μπαλα??πραγμα που το κανουν καλλιτερα τα αμυντικα χαφ μας που χρυσοπληρωσαμε (κατσουρ Σιλβα).ΑΚΟΜΑ ολοι η σχεδον ολοι εχουμε παραδεκτει οτι ο προπονητης οποιος και ναναι πρεπει να κανει κουμαντο.....Ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ................γιατι μπλεκουμε διοικηση????να σας πω εγω ...για να τον πυροβολισουμε αν δε πιασει....το ιδιο γινεται με τα παντα στον Παο!!!! αυτη ομως τη στιγμη αντι να ευχαριστιομαστε το καλλιτερο ροστερ που εχουμε δει απο ιδρυσεως τησ ομαδας εμεις ψειρίζουμε τη μαιμου...
Ο βγενο εχει καταλαβει τι παιζεται για το γηπεδο...ως γνησιος επιχειρηματιας...ειναι και τονιζω και θεμα ΟΑΚΑ.....γι αυτο προτεινε να μας δωσουν το ΟΑΚΑ και να το κανουμε γηπεδο...............
Παιδια βλεπω να γινεται νεα ¨¨ Σταση του Νικα ¨¨ η καλλιτερα ¨σταση του Βγενοπουπου....¨ | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Δευ 16 Αυγ 2010, 23:08 | |
| Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ..... ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!!!
ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ????
ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ?????
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΕΔΩ!!!!!!!!! | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Τρι 17 Αυγ 2010, 09:11 | |
| [quote="g3thanasis"] Μεχρι που ο Στελιος(ετσι ειναι φιλε μου) λεει για τον Μπουμ....ενα στοπερ που δεν εχει ξαναερθει ποτε στη Ελλαδα.....για να κανει κριτικη στο Τζιγγερ Τονιζω αν αποτυχει ο παικτης...θα λεμε οτι δεν ηταν απο το πανω ραφι ενας παικτης με 37 συμ στην εθνικη Γαλλιας???...Ξαναρωταω εμεις τι στοπερ ψαχναμε...soft...σε στυλ Κρις για να κατεβαζει τη μπαλα??πραγμα που το κανουν καλλιτερα τα αμυντικα χαφ μας που χρυσοπληρωσαμε (κατσουρ Σιλβα).ΑΚΟΜΑ ολοι η σχεδον ολοι εχουμε παραδεκτει οτι ο προπονητης οποιος και ναναι πρεπει να κανει κουμαντο..... Ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ................γιατι μπλεκουμε διοικηση????να σας πω εγω ...για να τον πυροβολισουμε αν δε πιασει....το ιδιο γινεται με τα παντα στον Παο!!!! αυτη ομως τη στιγμη αντι να ευχαριστιομαστε το καλλιτερο ροστερ που εχουμε δει απο ιδρυσεως τησ ομαδας εμεις ψειρίζουμε τη μαιμου.../quote] ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ?? ΟΙ 5-6 ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΠΟΥΜ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ ΑΜΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ , ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ 2ος ΣΚΟΡΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΜ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΓΙΟΛ-ΠΙΚΕ-ΚΙΕΛΙΝΙ Κ.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ??? . Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 10-15 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΠΕΡ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΦ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΨΗΛΑ , ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΣ ΣΕ ΓΙΟΜΕΣ... ΓΙΑ ΚΡΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΤΗ ΛΥΟΝ)... ΤΕΣΠΑ.... ΣΤΑ @@ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΜ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ.... ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΦΡΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ.... 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ..... ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΣΟΦΕΡ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ..... ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΕΥΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ , ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΙΣ 22/8 | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Τρι 17 Αυγ 2010, 11:35 | |
| "ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ ΑΜΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ"
Στέλιο sorry αλλά ο Χένρικσεν σαν όνομα δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα @@ του Μπουμσονγκ.Άλλο που μέσα στο γήπεδο ο Ρενέ ήταν όσο 3 Γκαλάς.Από άποψη ονόματος ψωνισαμε από ψηλότατο ράφι.Ξαναλέω,το τι θα κάνει στο γήπεδο είναι αλλονού παπά ευαγγέλιο. | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Τρι 17 Αυγ 2010, 13:05 | |
| Ρε παιδια ελεος με τον Μπουσονγκ,ΝΑΙ ειναι καλυτερος απο τον Σαριεγκι αλλα ως εκει το παιδι..Ας μου πει εμενα τι καριερα θα ειχε κανει αν αντι για Γαλλος ηταν Ελληνας ο Μπουσονγκ,που μην τρελαθουμε κιολας ο Κυριακος ακομα και τωρα ειναι λιγακι καλυτερος,ποσο μαλλον στα νιατα του.. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Τρι 17 Αυγ 2010, 13:20 | |
| Συμφωνώ.έλεος με τον γαμημένο τον Μπουμσόνγκ.Ο καθένας έχει την δικιά του αποψη,την έχει κολλήσει στο μυαλό του (μαζί κι εγώ) και δεν έχει νόημα πλέον η όλη κουβέντα.Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.Αντώνη δε σχολιάζω το ποστ σου γιατί θα μπλέξουμε πάλι σε μια κουβέντα που δεν οδηγεί πουθενά.Διαφωνώ κάθετα,μόνο αυτό. | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Τετ 18 Αυγ 2010, 12:59 | |
| Παιδια καλο θα ηταν να ξεκολησουμε απο τα διοικητικα...καλως η κακως ετσι ηρθαν τα πραγματα...οι 2 οικογενειες αποφασησαν να πορευτουν μαζι και να μην εχουν τριτους στο...μαγαζακι που διοικουν εδω και 30 χρονια...και ετσι τους ξαποστηλαν τους αλλους. Ας επικεντρωθουμε στα αγωνιστηκα πλεον, αφου σε μια βδομαδα αρχιζει η νεα χρονια...οπου φυσικα ειμαστε το απολυτο φαβορι...και οπως τα βλεπω τα πραγματα...μονο αν βγαλουμε μονοι μας τα ματια μας θα αποτυχουμε....Για τον αμυντικο...ο Μπουμσονγκ φυσικα και δεν εχει το ονομα και την κλαση των Γκαλας και Κρις αλλα αυτο δεν τον κανει μετριο αμυντικο....και βαση ονοματος ειναι ανωτερος απο ολους τους αμυντικους που βρισκονται στην Ελλαδα. Και εγω Γκαλας ηθελα...αλλα οπως φανηκε δεν γινοταν να ερθει...και οχι δεν οφειλεται στην διαφορα των 500 χιλιαδων που εγραφαν...γιατι ο Γκαλας ζηταει καθαρα 2,5εκ το χρονο και δεν πεφτει και αυτο σημαινει....4εκ το χρονο μαζι με εφοριες.....(γιαυτο και δεν εχει βρει ομαδα ακομη)....Η Τοτεναμ πλεον εχει μεινει να ενδιαφερεται γιαυτον (με τους οπαδους να μη γουσταρουν ομως...λογο του κακου παρελθον του)...αλλα στην Τοτεναμ καθε χρονο ριχνουν και ενα 60ρι εκατομυρια για μεταγραφες....Εγω παντως λεω...επειδη φετος εχουμε πραγματικα πολυ καλη ομαδα...να περιμενουμε τα επισημα ματς...πριν αρχισουμε να κραζουμε και να απαξιωνουμε... | |
|
| |
pitbull Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ημερομηνία εγγραφής : 18/08/2010 Ηλικία : 53 Τόπος : ZOGRAFOU
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Τετ 18 Αυγ 2010, 14:27 | |
| Η λογική λέει ότι ο Μπουμσόνγκ θα προσφέρει. 'Οσον αφορά στο δημοψήφισμα -για μένα- όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της ομάδας...Αν στραβώσει η δουλειά προβλέπω...ομορφιές! | |
|
| |
penaltakias Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2010 Ηλικία : 51 Τόπος : Νέα Σμύρνη
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Πεμ 19 Αυγ 2010, 12:46 | |
| Τα σχετικά με τα πανό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν.Αυτό που όλοι θέλουμε είναι η ηρεμία στην ομάδα μας, να πάει καλύτερα φέτος από πέρυσι και να γίνει το γήπεδο.Τον ενθουσιασμό των σχετικά μικρών σε ηλικία φίλων του Παναθηναϊκού πρέπει να τον υποδεχθεί η ψύχραιμη συμπεριφορά των μεγαλυτέρων γιά να σταματήσουμε να παρουσιαζόμαστε σαν σε δύο στρατόπεδα.Ο Παναθηναϊκός είναι ένας και επίσης ένα με τον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι και ο κόσμος που τον ακολουθεί και τον πιστεύει (όλοι εμείς). | |
|
| |
pitbull Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ημερομηνία εγγραφής : 18/08/2010 Ηλικία : 53 Τόπος : ZOGRAFOU
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Πεμ 19 Αυγ 2010, 13:09 | |
| @ penaltakias
Συμφωνώ. Οι βαθιά διχαστικές τάσεις που παρατηρούνται σε κάμποσια κομμάτια του Παναθηναϊκού κόσμου πρέπει κάποια στιγμή να εξαλειφθούν. Δεν γίνεται αλλιώς... | |
|
| |
kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Σαβ 21 Αυγ 2010, 16:57 | |
| Φυσικά και ψηφίζω να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ο Τζίγκερ και το τσίρκο του! Όσα χρόνια κι αν περάσουν αυτός ο άνθρωπος ΔΕΝ πρόκειται να άλλαξει τρόπο σκέψης. Δηλαδή; ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!! Ε άι σιχτίρ και εσύ και η "εταιρεία" σου!!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΡΑ!!! | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Κυρ 22 Αυγ 2010, 23:05 | |
| Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν δύο φορές κατά την διάρκεια του αγώνα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, προφανώς για την αποτυχία στο θέμα της μεταγραφής επιθετικού (φωτογραφίζοντας τη μεταγραφή Νέμεθ στον Ολυμπιακό). Ωστόσο, οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού που ήταν στις υπόλοιπες θύρες αποδοκίμασαν τους οργανωμένους. ......................ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρχε πάντως και στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, καθώς ουκ ολίγα ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους οργανωμένους κατά της ιδιοκτησίας και του Γ. Βαρδινογιάννη. Παράλληλα, υπήρξαν και αρκετά πανό. Η κίνηση αυτή βρήκε αντίθετους ορισμένους φίλους της ομάδας από άλλες θύρες που αντέδρασαν, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που δεν θέλησαν να πάρουν θέση. ...................σπορτντογκ
Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες του κόσμου κατά της διοίκησης, τονίζοντας ότι «μόνο μόνοι μας μπορούμε να βγάλουμε τα μάτια μας, όλα είναι πολύ ωραία».Στην εξέδρα υπάρχει αναβρασμός...
Δεν είναι ποδοσφαιρική ερώτηση. Δεν είναι ωραίο, όταν όλα είναι ωραία. Γιατί σχεδόν όλα είναι ωραία. Μόνο μόνοι μας μπορούμε να βγάλουμε τα μάτια μας. Και μετά πάμε στις αντοχές του καθενός.
ΥΣ.....Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΜΕΤΙΚΗ.......ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ......ΠΑΝΩ ΤΟΥ | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Κυρ 22 Αυγ 2010, 23:28 | |
| Δεν ειδα τον αγωνα...αφου το εδειχνε το Conn-x αλλα αυτα που διαβαζω μου θυμιζουν τα ομορφα που γινονται τοσα χρονια στους αγωνες της ΑΕΚ....ελπιζω να μην εχουμε τετοια πανηγυρια φετος σε εμας...γιατι αν γινει ετσι...τοτε θα επαληθευτει ο Νιοπλιας που λεει πως μονο μονοι μας μπορουμε να βγαλουμε να ματια μας... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Κυρ 22 Αυγ 2010, 23:29 | |
| Θανάση δυστυχώς έτσι βλέπω να κυλάει η χρόνια.Το θέμα είναι άλλο.Καλά δεν υπήρχε κανένας καραγκιόζης να ελέγξει αυτό το βοσκοτόπι που θέλουμε να το ονομάζουμε γήπεδο?Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά ρε..... | |
|
| |
nice view Λεουρας
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Κυρ 22 Αυγ 2010, 23:32 | |
| ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ!!!!! ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ( ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΗΛΠΙΖΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΝΑ ) !!!! ΤΕΛΟΣ ...... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΝΕΜΕΘ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!! ΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΥ!!!!
| |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Κυρ 22 Αυγ 2010, 23:34 | |
| Μπιλ το sportdog τα έγραψε έτσι. | |
|
| |
nice view Λεουρας
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Κυρ 22 Αυγ 2010, 23:36 | |
| - abaddon έγραψε:
- Το θέμα είναι άλλο.Καλά δεν υπήρχε κανένας καραγκιόζης να ελέγξει αυτό το βοσκοτόπι που θέλουμε να το ονομάζουμε γήπεδο?Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά ρε.....
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΤΑΘΗ??????? ΠΩΠΩΠΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...... ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ (χάλι) ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!! ΦΕΥΓΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Κυρ 22 Αυγ 2010, 23:39 | |
| - nice view έγραψε:
- abaddon έγραψε:
- Το θέμα είναι άλλο.Καλά δεν υπήρχε κανένας καραγκιόζης να ελέγξει αυτό το βοσκοτόπι που θέλουμε να το ονομάζουμε γήπεδο?Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά ρε.....
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΤΑΘΗ??????? ΠΩΠΩΠΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...... ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ (χάλι) ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!! ΦΕΥΓΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!
Και καλά η διοίκηση του σταδιου είναι γνωστοί μαλάκες.Από την ΠΑΕ να τσεκάρει κανείς τι γίνεται δεν υπάρχει?Η έδρα σου είναι καλώς ή κακώς ρε πούστη μου! | |
|
| |
nice view Λεουρας
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Κυρ 22 Αυγ 2010, 23:41 | |
| ΣΤΑΘΗ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ??????? | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? Κυρ 22 Αυγ 2010, 23:42 | |
| - nice view έγραψε:
- ΣΤΑΘΗ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ???????
Μπιλλλλλλλ!!!Ρε σου λέω το sportdog τα έγραψε έτσι.Είπα εγώ πως έγιναν έτσι?Το στάδιο αποδοκίμαζε στα εμετικά μπινελίκια.Στα πούλα και στα φύγε μέσα ήταν. | |
|
| |
| το πανο κατα του τζιγγερ....θα σηκωθει απο σημερα κατα του Ατρομητου και θα συνεχιστει σε ολη τη σεζον?? | |
|