www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
46 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 46 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Τι γίνεται με Μπλάνκο;

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Namrail
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2010

Τι γίνεται με Μπλάνκο; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τι γίνεται με Μπλάνκο;   Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 16:30

Παιδιά θα τον πάρουμε τον παίκτη. Αν δεν δεχθεί να τον δώσει η ΑΕΚ θα τον χάσει του χρόνου.Εξάλλου μια χαρά πρόταση της έχουμε κάνει. Φαντάζεστε τζιμπρίλιαντ μπλάνκο στην επίθεση;;;;; http://www.derby.gr/superleague-panathinaikos/23817-pao-gia-blanco-thelei-blanco-o-pao-foylarei-gia-zoro-o-panathinaikos.html
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο;   Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 17:41

Καταρχάς φίλε καλωσήρθες στο site.Κατά δεύτερον ρε συ ο Μπλάνκο καλός χρυσός αλλά είναι παίκτης περιοχής.Και παίκτη περιοχής ΔΕΝ θέλουμε.Θέλουμε κάποιον που να μπορεί να καλύψει και τα άκρα.Άρα εγώ δε θα πετάξω και τη σκούφια μου αν τελικά τον πάρουμε.Ο Νιόπλιας έχει πει ο χριστιανός πως δε θέλει τέτοιου είδους παίκτη.
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο;   Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 18:08

Ειχα την εντυπωση οτι ειχαμε ξεπερασει τους παικτες αυτου του στυλ και κοιταγαμε πλεον παικτες που μπορουν και να τρυπλαρουν αν χρειαστει,στα χαρτια ο Μπλανκο ειναι γαμω τις μεταγραφες,και αυτο μας νοιαζει μονο πλεον..
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο;   Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 18:43

Tropikano έγραψε:
Ειχα την εντυπωση οτι ειχαμε ξεπερασει τους παικτες αυτου του στυλ και κοιταγαμε πλεον παικτες που μπορουν και να τρυπλαρουν αν χρειαστει,στα χαρτια ο Μπλανκο ειναι γαμω τις μεταγραφες,και αυτο μας νοιαζει μονο πλεον..

Μα έτσι δεν είναι ρε συ Αντώνη?Δηλαδή θα έχουμε τρεις επιθετικούς ακριβώς το ίδιο στυλ?Εγώ δεν τον θέλω τον Μπλάνκο....
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο;   Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 19:13

Τα χαρακτηριστικά του παίκτη που αναζητούν στον Παναθηναϊκό για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή περιέγραψε ο Κάρλος Φρέιτας.
Ο Πορτογάλος Τεχνικό Διευθυντής του Τριφυλλιού, σε πηγαδάκι μετά την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων των πράσινων μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, αν και δε θέλησε να πει πολλά."Για να καταλάβετε τι ακριβώς ψάχνουμε θα σας πω το παράδειγμα ενός παίκτη, τον οποίο φυσικά δεν μπορούμε να αγοράσουμε. Δείτε, λοιπόν, τον Λισάντρο Λόπες της Λιόν. Ένας επιθετικός, ο οποίος μπορεί να πέσει και μέσα και έξω από την περιοχή, αλλά και στα δύο άκρα." ήταν τα λόγια του. Χαρακτηριστικά, πάντως, που δεν έχει ο Ίσμαελ Μπλάνκο.Λίγο νωρίτερα, πάντως, από το πάνελ είχε πει σχετικά ότι "Εξετάζουμε την αγορά. Δεν ψάχνουμε έναν βασικό. Θέλουμε έναν παίκτη που θα συνεργαστεί και θα συμβάλει στην ομάδα.Η πιο εύκολη απάντηση είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του να ταιριάζουν με την ομάδα. Χρειάζεται να έχεις παίκτες που να μπορούν να αντικαταστήσουν τους παίκτες τους βασικούς. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί αύριο μπορεί να δω είκοσι ονόματα γραμμένα. Αν ο Ρουκάβινα ήταν αυτό που θέλαμε δεν θα έφευγε."Αναφορικά με τις αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Κάρλος Φρέιτας επεσήμανε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση."Έχει γίνει μια προσπάθεια σημαντική που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα. Μιλάμε για έντεκα περιπτώσεις να προωθηθούν για να ελαφρώσει το ρόστερ. Περισσότερο από το 50% έχει διευθετηθεί.Η αγορά είναι στάσιμη, κάτι που δυσχεραίνει το έργο μας. Η Μάντσεστερ, η Μίλαν, η Ίντερ έχουν και αυτό το πρόβλημα" είπε χαρακτηριστικά.

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΟΟΥΤΣΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ????????
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο;   Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 21:29

ΚΑΛΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΟΟΥΤΣΕ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ bounce ΚΑΙ silent (ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ) , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!
Namrail
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο;   Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΠεμ 26 Αυγ 2010, 19:46

Tropikano έγραψε:

παιδιά διαφωνώ. Ο Μπλάνκο καταρχάς έχει παίξει και στα άκρα με την ΑΕΚ(ίσως με όχι μεγάλη επιτυυχία). Σκεφτείτε όμως, σε ένα καλοδολεμένο σύνολο σαν αυτό του ΠΑΟ θα μπορούσε να παίξει αξιοπρεπώς ακόμη και στα πλάγια. Και έπειτα, επειδή είναι φορ κορυφής σημαίνει πως έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Σισέ;;; Περισσότερο θα αλληλοσυμπληρωνονται οι δυο τους παρά θα μπερδέυονται. Για πλάκα εφτά-οκτώ ασίστ μπορεί να μοιράσει ο Ίσμαελ στον τζιμρίλιαντ. Και μιλάμε για ένα φορ που στην χειρότερη χρονιά στην ΑΕΚ έβαλε μίνιμουμ 10 γκολ συνολικά. Σε μια 3ετια έχει 50+ παστέλια. Αν θυμηθεί τον παλιό εαυτό του(του πρώτου και δεύτερου χρόνου στηνΑΕΚ) έχει για πλάκα 20 γκολάκια φέτος, χωρίς να στερήσει ούτε ένα από τον Τζιμπρίλ. Σκεφτείτε το
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο;   Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΠεμ 26 Αυγ 2010, 19:51

Αυτο ενοω στα χαρτια ειναι γαμω τις μεταγραφες.....
Απο παστελια στο ΑΕΚ καλα παει αλλα και εμεις πρωτος σκορερ μας οταν ειχαμε μετρια ομαδα ηταν ο μια ο Παπαδοπουλος μια ο σαλπιγγιδης και παει λεγοντας..Ποσες ασιστ μοιρασε τοσα χρονια ο μπλανκο στο αεκ??Ποσες ενεργειες του θυματε καποιος??Ενα φορ να την κλωτσαει μεσα εχουμε,θελαμε κατι διαφορετικο και σε καμια περιπτωση ο Μπλανκο δεν παιζει δεξια η αριστερα,εδω δεν τα καταφερε ο Σαλπι που ειναι και πιο τεχνιτης(!!!!)
Namrail
Νεος
Νεος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο;   Τι γίνεται με Μπλάνκο; EmptyΠεμ 26 Αυγ 2010, 20:00

Δεν ξέρω ίσως είμαι επηρεασμένος επειδή μου άρεσε ο παίκτης από την πολύ καλή πρώτη χρονιά που έκανε. Πάντως δεν νομίζω να συγκρίνεται με κανένα φορ κορυφής από όσους λες. Με Παπαδόπουλο για κανένα λόγο,ούτε με Κωνσταντίνου φυσικά. Αν θυμάστε στην πρωτη χρονιά(εντάξει είχε και ρίμπο βέβαια) δεν έχανε τετ α τετ. Αυτόν τομν Μπλάνκο εξακολουθώ να τον θέλω. Όσο για φάση θυμάμαι μια τακουνι'α-γκολ που είχε βάλει με τη Σεβίλλη στο ξεφτιλίκι της ΑΕΚ εντός έδρας. Δεν είμαι και σίγουρος αν ΄'ηταν αυτ'ο ή αλλο ευρωπαικό ματς. ¨Οπως και να χει, η ομάδα θέλει φορ. Επίσης δεν πρόκειται να ξοδέψει πολλά. Από κάτι Μααζού εντ δε ζου που δεν έχω ξανακούσει προτιμώ κάτι που έχω δει. Μπορεί να διαφωνούμε αλλά αυτό πιστεύω

Τι γίνεται με Μπλάνκο;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Μεταγραφές-
Μετάβαση σε: