Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο; Τρι 24 Αυγ 2010, 17:41
Καταρχάς φίλε καλωσήρθες στο site.Κατά δεύτερον ρε συ ο Μπλάνκο καλός χρυσός αλλά είναι παίκτης περιοχής.Και παίκτη περιοχής ΔΕΝ θέλουμε.Θέλουμε κάποιον που να μπορεί να καλύψει και τα άκρα.Άρα εγώ δε θα πετάξω και τη σκούφια μου αν τελικά τον πάρουμε.Ο Νιόπλιας έχει πει ο χριστιανός πως δε θέλει τέτοιου είδους παίκτη.
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
Θέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο; Τρι 24 Αυγ 2010, 18:08
Ειχα την εντυπωση οτι ειχαμε ξεπερασει τους παικτες αυτου του στυλ και κοιταγαμε πλεον παικτες που μπορουν και να τρυπλαρουν αν χρειαστει,στα χαρτια ο Μπλανκο ειναι γαμω τις μεταγραφες,και αυτο μας νοιαζει μονο πλεον..
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο; Τρι 24 Αυγ 2010, 18:43
Tropikano έγραψε:
Ειχα την εντυπωση οτι ειχαμε ξεπερασει τους παικτες αυτου του στυλ και κοιταγαμε πλεον παικτες που μπορουν και να τρυπλαρουν αν χρειαστει,στα χαρτια ο Μπλανκο ειναι γαμω τις μεταγραφες,και αυτο μας νοιαζει μονο πλεον..
Μα έτσι δεν είναι ρε συ Αντώνη?Δηλαδή θα έχουμε τρεις επιθετικούς ακριβώς το ίδιο στυλ?Εγώ δεν τον θέλω τον Μπλάνκο....
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Θέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο; Τρι 24 Αυγ 2010, 19:13
Τα χαρακτηριστικά του παίκτη που αναζητούν στον Παναθηναϊκό για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή περιέγραψε ο Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος Τεχνικό Διευθυντής του Τριφυλλιού, σε πηγαδάκι μετά την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων των πράσινων μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, αν και δε θέλησε να πει πολλά."Για να καταλάβετε τι ακριβώς ψάχνουμε θα σας πω το παράδειγμα ενός παίκτη, τον οποίο φυσικά δεν μπορούμε να αγοράσουμε. Δείτε, λοιπόν, τον Λισάντρο Λόπες της Λιόν. Ένας επιθετικός, ο οποίος μπορεί να πέσει και μέσα και έξω από την περιοχή, αλλά και στα δύο άκρα." ήταν τα λόγια του. Χαρακτηριστικά, πάντως, που δεν έχει ο Ίσμαελ Μπλάνκο.Λίγο νωρίτερα, πάντως, από το πάνελ είχε πει σχετικά ότι "Εξετάζουμε την αγορά. Δεν ψάχνουμε έναν βασικό. Θέλουμε έναν παίκτη που θα συνεργαστεί και θα συμβάλει στην ομάδα.Η πιο εύκολη απάντηση είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του να ταιριάζουν με την ομάδα. Χρειάζεται να έχεις παίκτες που να μπορούν να αντικαταστήσουν τους παίκτες τους βασικούς. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί αύριο μπορεί να δω είκοσι ονόματα γραμμένα. Αν ο Ρουκάβινα ήταν αυτό που θέλαμε δεν θα έφευγε."Αναφορικά με τις αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Κάρλος Φρέιτας επεσήμανε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση."Έχει γίνει μια προσπάθεια σημαντική που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα. Μιλάμε για έντεκα περιπτώσεις να προωθηθούν για να ελαφρώσει το ρόστερ. Περισσότερο από το 50% έχει διευθετηθεί.Η αγορά είναι στάσιμη, κάτι που δυσχεραίνει το έργο μας. Η Μάντσεστερ, η Μίλαν, η Ίντερ έχουν και αυτό το πρόβλημα" είπε χαρακτηριστικά.
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΟΟΥΤΣΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ????????
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
Θέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο; Τρι 24 Αυγ 2010, 21:29
ΚΑΛΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΟΟΥΤΣΕ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ (ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ) , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!
Namrail Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2010
Θέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο; Πεμ 26 Αυγ 2010, 19:46
Tropikano έγραψε:
παιδιά διαφωνώ. Ο Μπλάνκο καταρχάς έχει παίξει και στα άκρα με την ΑΕΚ(ίσως με όχι μεγάλη επιτυυχία). Σκεφτείτε όμως, σε ένα καλοδολεμένο σύνολο σαν αυτό του ΠΑΟ θα μπορούσε να παίξει αξιοπρεπώς ακόμη και στα πλάγια. Και έπειτα, επειδή είναι φορ κορυφής σημαίνει πως έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Σισέ;;; Περισσότερο θα αλληλοσυμπληρωνονται οι δυο τους παρά θα μπερδέυονται. Για πλάκα εφτά-οκτώ ασίστ μπορεί να μοιράσει ο Ίσμαελ στον τζιμρίλιαντ. Και μιλάμε για ένα φορ που στην χειρότερη χρονιά στην ΑΕΚ έβαλε μίνιμουμ 10 γκολ συνολικά. Σε μια 3ετια έχει 50+ παστέλια. Αν θυμηθεί τον παλιό εαυτό του(του πρώτου και δεύτερου χρόνου στηνΑΕΚ) έχει για πλάκα 20 γκολάκια φέτος, χωρίς να στερήσει ούτε ένα από τον Τζιμπρίλ. Σκεφτείτε το
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
Θέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο; Πεμ 26 Αυγ 2010, 19:51
Αυτο ενοω στα χαρτια ειναι γαμω τις μεταγραφες..... Απο παστελια στο ΑΕΚ καλα παει αλλα και εμεις πρωτος σκορερ μας οταν ειχαμε μετρια ομαδα ηταν ο μια ο Παπαδοπουλος μια ο σαλπιγγιδης και παει λεγοντας..Ποσες ασιστ μοιρασε τοσα χρονια ο μπλανκο στο αεκ??Ποσες ενεργειες του θυματε καποιος??Ενα φορ να την κλωτσαει μεσα εχουμε,θελαμε κατι διαφορετικο και σε καμια περιπτωση ο Μπλανκο δεν παιζει δεξια η αριστερα,εδω δεν τα καταφερε ο Σαλπι που ειναι και πιο τεχνιτης(!!!!)
Namrail Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2010
Θέμα: Απ: Τι γίνεται με Μπλάνκο; Πεμ 26 Αυγ 2010, 20:00
Δεν ξέρω ίσως είμαι επηρεασμένος επειδή μου άρεσε ο παίκτης από την πολύ καλή πρώτη χρονιά που έκανε. Πάντως δεν νομίζω να συγκρίνεται με κανένα φορ κορυφής από όσους λες. Με Παπαδόπουλο για κανένα λόγο,ούτε με Κωνσταντίνου φυσικά. Αν θυμάστε στην πρωτη χρονιά(εντάξει είχε και ρίμπο βέβαια) δεν έχανε τετ α τετ. Αυτόν τομν Μπλάνκο εξακολουθώ να τον θέλω. Όσο για φάση θυμάμαι μια τακουνι'α-γκολ που είχε βάλει με τη Σεβίλλη στο ξεφτιλίκι της ΑΕΚ εντός έδρας. Δεν είμαι και σίγουρος αν ΄'ηταν αυτ'ο ή αλλο ευρωπαικό ματς. ¨Οπως και να χει, η ομάδα θέλει φορ. Επίσης δεν πρόκειται να ξοδέψει πολλά. Από κάτι Μααζού εντ δε ζου που δεν έχω ξανακούσει προτιμώ κάτι που έχω δει. Μπορεί να διαφωνούμε αλλά αυτό πιστεύω
Τι γίνεται με Μπλάνκο;
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης