Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Λουίς Γκαρσία ο εκλεκτός Παρ 27 Αυγ 2010, 12:47
Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ.-
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Ισπανός κυνηγός Λουίς Χαβιέ Γκαρσία Σανθ ή πιο απλά Λουίς Γκαρσία, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Κάρλος Φρεϊτας. Ο 32χρονος άσος ήταν ελεύθερος το τελευταίο διάστημα (η τελευταία του ομάδα ήταν η Ρασίνγκ Σανταντέρ).
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στο παρελθόν έχει φορέσει (μεταξύ άλλων) τις φανέλες των Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ (με την οποία έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ) και Ατλέτικο Μαδρίτης και αναμένεται άμεσα στην Αθήνα (πιθανότατα θα φτάσει στις 16.00), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους 'πράσινους'.
Συμπαίκτης με Σισέ
Ο Λουίς Γκαρσία θα βρει έναν παλιό γνωστό του στο 'τριφύλλι', τον Τζιμπρίλ Σισέ. Αμφότεροι ήταν μέλη της Λίβερπουλ το 2005, όταν οι 'ρεντς' έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ.
Μονοετές και 600 χιλ. ευρώ
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους 'πράσινους', με πάγιες αποδοχές κοντά στις 600 χιλ. ευρώ συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.
Στις αρχές του καλοκαιριού το όνομά του είχε βρεθεί στο ρεπορτάζ της Λάρισας, του Άρη και του Πανιωνίου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την abaddon στις Παρ 27 Αυγ 2010, 13:14, 3 φορές συνολικά
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
Ανεξαρτήτως ηλικίας (δείτε Μούσλι), εμένα ένας Ισπανός που έχει υπάρξει διεθνής και έχει παίξει στις ομάδες που έχει παίξει και έχει κατακτήσει και chl, μου κάνει. Πάρα πολύ καλή μεταγραφή μεσιέ φρέιτας.......
ΥΓ Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν φέρναν αυτόν τον παίκτη τα πρόβατα του λιμανιού. Αυτό σας λέω μόνο!!! Προσπαθήστε να το φανταστείτε. ΥΓ1 Όσο το σκέφτομαι, τόσο πιο πολύ ενθουσιάζομαι με αυτή την μεταγραφή. Απίστευτο!!!! ΥΓ2 Βρε τον τζιγκεράκο!!!!
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
δεν είναι να μείνει ελεύθερος παίχτης στην Ευρώπη... τσουπ ο ένας τσούπ ο άλλος ήρθανε όλοι στην Ελλάδα! Πέρα από τη πλάκα, έχει και τα δύο πόδια , παίζει δεξιά αριστερά , δεν είναι καθαρόαιμος φουνταριστός, είναι διεθνής Ισπανός, έχει φορέσει φανέλες με βαρίδια, αν ήταν και 28 χρονώνε θα γέμιζε αεροδρόμια....
,,,σε άλλη χώρα λογικά....
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Για αλλάγή στη θέση της παλτουδιάς του Ρουκάβινα είναι όχι απλος καλός,είναι τρίκαλος.Σου παίζει 4 θέσεις τις επίθεσης ανετότατα.Πριν μια τριετία στη Λίβερπουλ έκανε παπάδες.Το καλύτερο όνομα από άποψη προσόντων που είχε ακουστεί για backup της επίθεσης.
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
Πολυ καλη κινηση...μπραβο στον Φρειτας που δειχνει να ακουει τα θελω του προπονητη και κινειται εξυπνα χωρις μεγαλα λογια...Ανεβαινουμε επιπεδο και στον παγκο πλεον...απο τη μεση και μπροστα ειμαστε απλα σουπερ...
abaddon Αρχαιος
O Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Ραούλ Γκαρσία βάζει στις... μηχανές του μια εξαιρετική εναλλακτική λύση που μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο Ισπανός χαφ που έρχεται αύριο στην Αθήνα μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr λίγες ώρες πριν έρθει στην Αθήνα και έδειξε πανέτοιμος για την νέα πρόκληση με την πράσινη φανέλα.
-Συμφώνησες με τον Παναθηναϊκό και αύριο έρχεσαι Ελλάδα. Ικανοποιημένος;
«Απόλυτα. Είναι μία από τις τελευταίες μου ευκαιρίες να παίξω σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός είναι νταμπλούχος Ελλάδας, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα αυτό το κλαμπ. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να κρατήσει τους τίτλους που πήρε πέρυσι».
-Στον Παναθηναϊκό θα παίξεις ξανά μαζί με τον Σισέ…
«Το γνωρίζω. Ο Τζιμπρίλ ξέρουν όλοι πολύ καλά τι παίκτης είναι. Είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής και χαίρομαι που θα αγωνιστώ και πάλι μαζί του».
-Γιατί διάλεξες τον Παναθηναϊκό;
«Όπως σας είπα μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ομάδα. Όλοι τον ξέρουν στην Ευρώπη, οι οπαδοί του είναι γνωστοί για την… τρέλα τους με την ομάδα. Πολύ παθιασμένοι, κάτι που μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να παίζει κόντρα σε αυτόν τον κόσμο ενώ παράλληλα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον παίκτη της ομάδας. Επίσης ήθελα πολύ να επιστρέψω σε μία μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό».
Επιστρέφεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα σχόλιο για τον όμιλο του Παναθηναϊκού;
«Δύσκολος όμιλος. Σε αυτό το επίπεδο φυσικά όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Είμαστε κόντρα στην Μπαρτσελόνα ίσως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Από κει και πέρα, όλες οι ομάδες έχουν τις δικές του πιθανότητες για πρόκριση. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση».
Μια υπόσχεση στον κόσμο του Παναθηναϊκού;
«Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Έρχομαι στο κλαμπ για να βοηθήσω με την παρουσία μου και να απολαύσω την κάθε στιγμή στον Παναθηναϊκό. Είμαι έτοιμος να προσφέρω».
Πριν τρία χρόνια είχες σκοράρει κόντρα στους «πράσινους». Τι θυμάσαι από εκείνο το ματς;
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Είχα πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε το ματς. Τώρα βέβαια και η Ατλέτικο αλλά και ο Παναθηναϊκός είναι διαφορετικές ομάδες. Πολύ πιο δυνατές».
Στον αιώνιο αντίπαλο τον Ολυμπιακό, προπονητής είναι ένας γνώριμος σου από το Ισπανικό πρωτάθλημα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Έτοιμος να τον νικήσεις;
«Ξέρω τον Βαλβέρδε που έκανε καλή δουλειά στην Εσπανιόλ αλλά εννοείται ότι είμαι έτοιμος. Ξέρω για την αντιπαλότητα των ομάδων και ότι αυτά τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τον Ιανουάριο του 2007 έπαθε ρήξη χιαστών και ουσιαστικά έκτοτε δεν συνήλθε ποτέ… Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ατλέτικο, σαν μέρος της αγοραπωλησίας του Φερνάντο Τόρες, αλλά τα καλά χρόνια είχαν περάσει…
Με τα πολλά, πέρυσι το καλοκαίρι, τον Αύγουστο, υπέγραψε για δύο χρόνια στη Σανταντέρ, αλλά δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο…
Στο πρωτάθλημα έπαιξε σε 15 ματς (μόνο σε 4 ξεκίνησε βασικός), χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ και η μοναδική του συνεισφορά στο παιχνίδι της Ράσινγκ ήταν μια ασίστ. Ετσι, στις 12 Αυγούστου έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τη Σανταντέρ.
Ενταξει απο τον κανεναν ειναι κλασεις ανωτερος ο Ισπανος και προτημω τετοια σχετικα φτηνα στοιχηματα παρα στις λυσεις των μυτου-μαριτς-σαριτς που απλα συμπληρωνουν το ροστερ..Χιαστοι ειναι ασχημη υποθεση για ποδοσφαιριστη και παροτι οι τραυματισμοι του Σισσε στο ματι φενονται τραγικοι ειναι 10 φορες καλυτερα να σπασεις κοκκαλο παρα το γονατο..Αν ειναι στο 70% η υγεια του ανθρωπου θα παιξει σε πολλα ματς,αν οχι τι ειχαμε τι χασαμε εδω που εφτασε το πραγμα..
Ο Ισπανός άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ιδιαίτερα συμπαθής στους οπαδούς της Λίβερπουλ ήταν καλεσμένος του Κάραγκερ για το παιχνίδι που έγινε προς τιμήν του στο Λίβερπουλ με αντίπαλο την Εβερτον και ο «Sangria hero» ήταν εκείνος που άνοιξε το χορό των τερμάτων! Οι Ρεντς επικράτησαν με 4-1, ενώ ο Κάραγκερ πέτυχε και... αυτογκόλ! Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 35631 οπαδοί, που αποθέωσαν τους παίκτες που επέστρεψαν με την φανέλα της Λίβερπουλ.
Οι Λούις Γκαρσία, Μάικλ Όουεν, Γέρζι Ντούντεκ, Στιβ Φίναν και Εμίλ Χέσκεϊ ξεκίνησαν στην 11αδα των Ρεντς και με εξαίρεση τον Όουεν, για τον οποίο οι αντιδράσεις ήταν... ανάμικτες, οι υπόλοιποι παίκτες αποθεώθηκαν. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γκαρσία άνοιξε με ωραίο σουτ το σκορ` ενώ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών έχασε μεγάλη ευκαιρία, έπειτα από σέντρα του Κόουλ.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κάραγκερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0, ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Τζο Κόουλ με δυνατό σουτ τριπλασίασε τα τέρματα των Ρεντς. Δύο λεπτά αργότερα, η Έβερτον κέρδισε πέναλτι, με τον Κάραγκερ να... κλέβει την μπάλ από τον Γιακούμπου Αγιεγκμπένι και να σκοράρει και με τη φανέλα της Εβερτον, κάτι που αποτελούσε... παδικό του όνεριο!
Στην συνέχεια, αντικαταστάθηκε και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Νέιθαν Εκλεστοουν στο 69`. Συντάκτης: Θάνος Σαρρής