Θετικά είδε το ντεμπούτο στη θέση του στόπερ στην πράσινη ενδεκάδα, ο Ματίας Μπιάρσμιρ, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα με τη Χόνβεντ στην Ουγγαρία. Δάρλας: «Τίτλος εφέτος και τίποτα λιγότερο».
Ικανοποιημένος ο Μπιάρσμιρ
«Νομίζω ότι τα πήγα καλά στον πρώτο μου αγώνα στη θέση του στόπερ στον Παναθηναϊκό» είπε αρχικά ο Ματίας Μπιάρσμιρ και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο έκανα μόνο ένα λάθος και αισθάνομαι καλά γι’ αυτό. Υπάρχει διαφορά, πάντως, με τον τρόπο που παίζουμε στη Σουηδία. Εκεί μαρκάρουμε πιο πολύ χώρο, ενώ εδώ σου λένε να πάρεις έναν παίκτη και να τον πιέζεις»
- Εχεις προσαρμοστεί στην ομάδα;
«Το ξεκίνημα είναι πάντα δύσκολο και συνεχώς μαθαίνω πράγματα. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και εγώ πρέπει να κοιτάζω πως παίζουν οι άλλοι αμυντικοί για να μάθω. Ο προπονητής με διδάσκει πολλά και αυτό που κάνω είναι να ακούω».
- Το παιχνίδι με την Ατλέτικο είναι δύσκολο, ειδικά για τους αμυντικούς…
«Η Ατλέτικο είναι μεγάλη ομάδα και διαθέτει παικταράδες σε όλες τις θέσεις. Αν παίξουμε καλά, έχουμε ελπίδες».
- Υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης;
«Είναι δύσκολο να πω. Αν παίξουμε καλά, έχουμε αρκετές πιθανότητες».
Δάρλας: «Θα δώσω και την ψυχή μου»
Ευχαριστημένος που γύρισε στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Φίλιππος Δάρλας. «Στόχος μου είναι να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» είπε αρχικά ο αριστερό αμυντικός και πρόσθεσε: «Πρέπει να μιλάμε μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Εγώ θέλω να δώσω και την ψυχή μου και να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν πίσω».
- Πώς κρίνεις τον Παναθηναϊκό;
«Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι, διότι έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες. Αυτή θα είναι σημαντική χρονιά και πρέπει να διεκδικήσουμε τον τίτλο και τίποτε λιγότερο».
Οσον αφορά την κλήρωση με την Ατλέτικο, είπε: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Είναι δύο ματς και μπορούμε να τα καταφέρουμε, παρά το γεγονός ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ισπανία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
Κυριακή 09/08/09
exedrasports.gr