www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
92 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 92 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο»

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο»   Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο» EmptyΚυρ 09 Αυγ 2009, 19:34

Θετικά είδε το ντεμπούτο στη θέση του στόπερ στην πράσινη ενδεκάδα, ο Ματίας Μπιάρσμιρ, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα με τη Χόνβεντ στην Ουγγαρία. Δάρλας: «Τίτλος εφέτος και τίποτα λιγότερο».

Ικανοποιημένος ο Μπιάρσμιρ

«Νομίζω ότι τα πήγα καλά στον πρώτο μου αγώνα στη θέση του στόπερ στον Παναθηναϊκό» είπε αρχικά ο Ματίας Μπιάρσμιρ και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο έκανα μόνο ένα λάθος και αισθάνομαι καλά γι’ αυτό. Υπάρχει διαφορά, πάντως, με τον τρόπο που παίζουμε στη Σουηδία. Εκεί μαρκάρουμε πιο πολύ χώρο, ενώ εδώ σου λένε να πάρεις έναν παίκτη και να τον πιέζεις»

- Εχεις προσαρμοστεί στην ομάδα;

«Το ξεκίνημα είναι πάντα δύσκολο και συνεχώς μαθαίνω πράγματα. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και εγώ πρέπει να κοιτάζω πως παίζουν οι άλλοι αμυντικοί για να μάθω. Ο προπονητής με διδάσκει πολλά και αυτό που κάνω είναι να ακούω».

- Το παιχνίδι με την Ατλέτικο είναι δύσκολο, ειδικά για τους αμυντικούς…

«Η Ατλέτικο είναι μεγάλη ομάδα και διαθέτει παικταράδες σε όλες τις θέσεις. Αν παίξουμε καλά, έχουμε ελπίδες».

- Υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης;

«Είναι δύσκολο να πω. Αν παίξουμε καλά, έχουμε αρκετές πιθανότητες».

Δάρλας: «Θα δώσω και την ψυχή μου»

Ευχαριστημένος που γύρισε στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Φίλιππος Δάρλας. «Στόχος μου είναι να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» είπε αρχικά ο αριστερό αμυντικός και πρόσθεσε: «Πρέπει να μιλάμε μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Εγώ θέλω να δώσω και την ψυχή μου και να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν πίσω».

- Πώς κρίνεις τον Παναθηναϊκό;

«Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι, διότι έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες. Αυτή θα είναι σημαντική χρονιά και πρέπει να διεκδικήσουμε τον τίτλο και τίποτε λιγότερο».

Οσον αφορά την κλήρωση με την Ατλέτικο, είπε: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Είναι δύο ματς και μπορούμε να τα καταφέρουμε, παρά το γεγονός ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ισπανία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Κυριακή 09/08/09
exedrasports.gr

Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο» 57683c10
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» «Χρυσώνει» τον τίτλο
» «Γάλλος» ο Δάρλας!
» Και τώρα… Δάρλας!
» ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΦΕΤΟΣ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ
» Έτοιμος και ο Δάρλας, έφυγαν οι διεθνείς

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: