Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
Θέμα: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Δευ 06 Σεπ 2010, 12:21
O Ανδρέας Βγενόπουλος λίγη ώρα μετά την βόμβα Τζίγγερ αποκαλύπτει τις προθέσεις του για την επόμενη ημέρα στο ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού.
Η επιστολή λέει κάποια πράγματα γενικά. Κι εγώ κι ο Νίκος είμαστε θετικοί. Τηλεφώνησα στον κ. Βαρδινογιάννη κι από Τετάρτη θα μιλήσουμε για να υλοποιήσουμε τον καινούριο σχεδιασμό. Εάν έχουμε αντιληφθεί σωστά την πρότασή του, μπορούμε να μιλάμε για νέα εποχή.
Για τον Πατέρα δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά εμένα με αιφνιδίασε πρόταση του κ. Βαρδινογιάννη. Πριν από λίγο καιρό είχα χαρακτηριστεί αναξιόπιστος και σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις.
Ηταν μια πολύ φιλική τηλεφωνική συνομιλία. Εκτός απροόπτου και πάντοτε πρέπει να βάζουμε μια μικρή επιφύλαξη τα μηνύματα είναι θετικά, αλλά μιλάμε για μια καινούρια μέρα στον Παναθηναϊκό σε κλίμα ομόνοιας και συνεργαασίας. Εκ πρώτης όψεως είναι θετικά τα μηνύματα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν μιλήσουμε.
Δεν μπορώ να ερμηνεύσω πως την δίνει χωρίς χρήματα. Είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του ΠΑΟ να πάμε με θετικά στην συνάντηση. Προέχει το καλό της ομάδας. Οτιδήποτε κι αν κρύβεται πίσω από την πρόταση θα πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας.
Εχουμε περάσει μια περίοδο, όπου η επικοινωνία ήταν παραπάνω από την ουσία. Ελπίζω η επιστολή Βαρδινογιάννη να έχει στόχο την ουσία.
Αυτό που έχει σημασία είναι η ενότητα, δεν μιλάμε για θέματα προσωπικά, οικογενειακά κτλ. Ο,τι έγινε έγινε. Πρέπει να μπούμε όλοι μαζί στη νέα εποχή»
minos13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 102 Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009 Ηλικία : 51 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Θέμα: Απ: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Δευ 06 Σεπ 2010, 15:46
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!!!!!!!
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
Θέμα: Απ: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Δευ 06 Σεπ 2010, 17:44
minos13 έγραψε:
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟN TZOΓO ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ...Το έγραψα και νωρίτερα, τώρα θα σας δώσω μια ΠΛΕΡΟΦΟΡΙΑ που αλίευσα και ενδιαφέρει όλους μας, όλους εμάς που καθόμαστε και «σκοτωνόμαστε» για τα καμάρια μας, τον «ΑΕΚάρα» Μελισσανίδη, τον «Παναθηναϊκάρα» Τζίγκερ, και τον «Ολυμπιακάρα» Κόκκαλη… Εάν, ήδη, έχει γραφεί απλά αγνοείστε το.Ο ΟΠΑΠ, λοιπόν, βγάζει στο σφυρί το Βίντεο Λόττο, το Στοίχημα και τις Slot Machines. Γιατί έτσι μόνο το δημόσιο θα πάρει άμεσα χρήματα. Και εδώ ξεκινάει η σύγκρουση των ισχυρών. Με την προϋπόθεση να μην έχουν καμία ποδοσφαιρική ή μπασκετική ομάδα στην ιδιοκτησία τους. Εδώ και τρεις μήνες ο Μελισσανίδης συνεταιρίσθηκε με την ιταλική εταιρία Lottomatica και την Newrosoft του Μάκη Αγγελόπουλου για να χτυπήσουν τον διαγωνισμό των Slot Machines («φρουτάκια» - «κουλοχέρης»), διαθέτοντας το μεγάλο πλεονέκτημα να εγκατασταθούν στα πρατήρια διανομής υγρών καυσίμων που διαθέτει σε όλη την χώρα. Από εκεί και πέρα, ο Μελισσανίδης θα επιδιώξει να εμπλακεί στο Ιντερνετικό Στοίχημα μαζί με την Lottomatica, εκεί όπου αποφάσισαν να έχουν δυνατή παρουσία ο Κόκκαλης με την Ladbrokes, o Κοντομηνάς με την William Hill, η οικογένεια Βαρδινογιάννη που θα χτυπήσει και το Β’ιντεο Λόττο, η Sporting bet της Οντόνι, η Bwin και η Betfair και η οικογένεια Κοπελούζου αντιπροσωπεύοντας την ιρλανδική Pady Power. Ήδη το σχέδιο νόμου κατατέθηκε σε διαβούλευση και ο ΟΠΑΠ θα διενεργήσει διαγωνισμό για να διαθέσει το Βίντεο Λόττο σε τρεις πάροχους, τρεις πάροχοι θα είναι για τα φρουτάκια, με τον Κοντομηνά να θέλει να συνεργασθεί με εταιρίες κινητής τηλεφωνίας , όπου εκεί θα τοποθετηθούν (τα μηχανήματα) και τον Βαρδινογιάννη να θέλει να τοποθετήσει «φρουτάκια» στα πλοία της ΑΝΕΚ. Στο Ιντερνετικό Στοίχημα άδειες θα παίρνουν όσοι επιχειρηματίες θα μπορούν να καταθέσουν «τοις μετρητοίς» 15.000.000€ και θα παρακρατείται ένα ποσοστό της τάξης του 20% επί των μικτών κερδών.Εξυπακούεται ότι έξω από το παιγνίδι δεν θα μείνει ο Μπόμπολας που θα συνεργασθεί είτε με έναν από τους Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη είτε και οι τρεις μαζί.Γι’ αυτό, λοιπόν, έφυγε ο Κόκκαλης, γι’ αυτό φεύγει ο Τζίγκερ, γι’ αυτό και δεν έρχεται ο Μελισσανίδης.
ΚΑΚΟΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!
Θέμα: Απ: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Δευ 06 Σεπ 2010, 23:00
YIANNIS090807 έγραψε:
g3thanasis έγραψε:
Να ρωτησω κατι αφελες???Ο Πατερας που ειναι????δεν εχει εμφανιστει πουθενα μετα τις εξελιξεις.............ξερει κανενας ?????????????
Σε απάντησα αλλού. Άλλη ερώτηση....
δεν αγοραζω μλκς...στη ζωη μου..οποτε κανε μου τη χαρη να μου πεις
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
Θέμα: Απ: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Τρι 07 Σεπ 2010, 12:37
g3thanasis έγραψε:
YIANNIS090807 έγραψε:
g3thanasis έγραψε:
Να ρωτησω κατι αφελες???Ο Πατερας που ειναι????δεν εχει εμφανιστει πουθενα μετα τις εξελιξεις.............ξερει κανενας ?????????????
Σε απάντησα αλλού. Άλλη ερώτηση....
δεν αγοραζω μλκς...στη ζωη μου..οποτε κανε μου τη χαρη να μου πεις
Η πλακα ειναι οτι και ο Γκοντζος εχει την ιδια ακριβως απορια απο εχτες,μια ματια στο πρωτοσελιδο το αποδηκνυει,γιαυτο λεω,οποιος δεν θελει τον Βγενοπουλο,στηριζει Τζιγγερ....