www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
23 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 23 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!    Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΔευ 06 Σεπ 2010, 13:58

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην απόφαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ήταν οι αποδοκιμασίες στο φιλικό με την Τζένοα, όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr. Ποιος ήταν ο ρόλος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη...

Οι αποδοκιμασίες προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη το βράδυ της 22ης Αυγούστου ουσιαστικά προχώρησαν τις εξελίξεις και έδωσαν την ώθηση για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν ήταν μόνο οι αποδοκιμασίες αλλά ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, μητέρας του Γιάννη.

Σε οικογενειακή συνάντηση με τη συμμετοχή φυσικά του «πατριάρχη» της οικογένειας, του Βαρδή Βαρδινογιάννη, έπεσαν όλα τα ενδεχόμενα στο τραπέζι. Βασική άποψη όλων ήταν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και δεν είναι δυνατόν να ακούνε ύβρεις όταν εδώ και 31 χρόνια έχουν προσφέρει τα πάντα στον σύλλογο, «αιμορραγώντας» οικονομικά και τελικά να ακούνε μόνο τη λέξη «φύγε»!

Από εκεί και πέρα συζητήθηκε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσει αυτή η κατάσταση και αποφασίστηκε να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών και μάλιστα δωρεάν, ώστε να φύγει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας και όχι το δικό της όφελος...

Οσο για το timing της ανακοίνωσης, κρίθηκε σκόπιμο να γίνει μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να γίνει κατανοητό σε κάθε πλευρά, ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη παραδίδει τον Παναθηναϊκό ενισχυμένο με νέα πρόσωπα και όχι αποδυναμωμένο με παραχωρήσεις παικτών!

Πλέον στόχος του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι να παραδώσει την ΠΑΕ και να μην ασχοληθεί πλέον ενεργά με τα δρώμενα στο «τριφύλλι» παρά μόνο για σημαντικά θέματα...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ.....ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΝΑ ΧΑΜΕΡ 2 ΧΡΟΝΙΑ....Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΗ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!    Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΔευ 06 Σεπ 2010, 15:42

Αν ο καημος του τζιγγερ ηταν να φυγει απο το φιλικο το σχεδιαζε απο τοτε γιατι ρε παιδια τοση πρεμουρα να πουλησουμε τα παλτα πριν παρουμε φορ που τελικα δεν πηραμε>??Ξερω ξερω,για να μην ειναι μεγαλο το ανογμα της ομαδας ε,αυτος ιεναι ο Τζιγγερ σκεφτηκε τους επομενους πρωτα και μετα τον εαυτο του!!Λιγακι σοβαροτητα ρε πουστη καθε πρωι μου φευγουν τριχες με αυτα που ακουμε..

Απο Δεσυλα..
Το έγραφα και πριν από καιρό. Χρήματα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν υπάρχουν. Για την ακρίβεια, δεν είναι διατεθειμένος ο Βαρδινογιάννης να βάλει. Γι’ αυτό και πάρθηκαν δάνεια. Λίγο πριν από την ΑΜΚ, Ο «Τζίγκερ» θα ήθελε τα ζεστά λεφτά των Πατέρα, Βγενόπουλου. Αν παραχωρηθεί το 25% σ’ αυτούς, σ’ αυτούς θα πέσει το «βαρύ πακέτο» των πολλών χρημάτων και το «βάρος» από τον νυν μεγαλομέτοχο θα φύγει.

Δλδ Θαναση αν κανουνε την αυξηση κανονικα θα πεις οτι εισαι ευχαριστημενος?
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!    Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΔευ 06 Σεπ 2010, 17:14

Τροπικανο.....εγω ειμαι ευχαριστημενος που θα σταματησει η γρινια.....αυτη δεν αντεχω ....εχω καποιες επιφυλαξεις για τον Βγενο...αλλα ποιος με ρωταει εμενα οποτε δε...γ..........ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ .....ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ..ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΓΕΝΟ ΚΑΙ ΣΙΑ....

ΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕς ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΓΙΑΤΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΔΕΝ ΤΑΧΕΙ....

YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!    Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΔευ 06 Σεπ 2010, 19:40

g3thanasis έγραψε:

ΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕς ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΓΙΑΤΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΔΕΝ ΤΑΧΕΙ....

Ρε Θανάση πες μας κι εμάς αυτά που ξέρεις. Γιατί απ' ότι φαίνεται δεν είσαι παλαβός. Κάτι ξέρεις.
Εάν δεν μπορείς να γράψεις κάτι δημόσια, παίζει και το pm
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!    Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΔευ 06 Σεπ 2010, 22:58

YIANNIS090807 έγραψε:
g3thanasis έγραψε:

Ρε Θανάση πες μας κι εμάς αυτά που ξέρεις. Γιατί απ' ότι φαίνεται δεν είσαι παλαβός. Κάτι ξέρεις.

ΓΙΑΝΝΗ δε ξερω κατι ,υποθεσεις κανω και επειδη εχω δηλωσει οτι δε γουσταρω βγενο λεω οτι αν αυτοι οι δυο βαζουν στη μεση τους οπαδους και τη τρελα τους για τη ομαδα κατι θελουν να κερδισουν.....ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑ.....ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

ΥΣ. Σου γραφω και για το αλλο ποστ που ημουνα εριστικος ηθελα να καυτηριασω το δημοσιευμα που εδειχνε οτι οι Βγενο και Βαρδης ειχαν κανει συμφωνια κατα της πολιτειας και να δειξω οτι ο δουρειος ιππος ειναι ο Παο(και καθε λαοφυλες αθλημα-συλλογος).....και οτι η αγαπη μας για την ομαδα χρησιμοποιειται για να κονομανε αυτοι....ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗ ΠΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΒΓΕΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ....ΧΕΧΕΧΕ...ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΕΣΑΙ...ΣΟΡΡΥ---Επισης εχω μια περιεργεια που ειναι ο Πατηρ σοβαρα μιλαω....
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!    Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΤρι 07 Σεπ 2010, 07:15

ρε κάτι μου βρωμάει και όσο πλησιαζει η ώρα όλο και περισσότερο....
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!    Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΤρι 07 Σεπ 2010, 07:39

Silvercity έγραψε:
ρε κάτι μου βρωμάει και όσο πλησιαζει η ώρα όλο και περισσότερο....

Σίγουρα κατι μυριζει !
δεν ειναι δυνατον , να χαριζεις έτσι μια περιουσία !
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΡΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ !
Ότι και νάναι όμως , όλα τα μπαλάκια είναι στην περιοχή των βγενοπατεράδων τώρα !

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ Ή ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ !

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !

ΕΙΤΕ ΕΠΕΥΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΙΤΕ ΜΗ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ !

ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ !
ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΡΑ !
Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ !
ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΝΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ !
(προσοχή είπα απλώς πίσω . όχι ... απο πίσω )
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!    Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΤρι 07 Σεπ 2010, 11:40

Aκομα δεν εφυγε και τον συνχωρησαμε??Τι απο ολα του συνχωρησες ρε Γιωργη συγνωμη,οταν τον ελεγε ο Κοκκαλης κοτα σε καθε ευκαιρια και εκανε την ...κοτα???Οταν τον εστεινε ο Κοκκαλης με καθε τροπο και αυτος περα βρεχει??Οταν μετα απο τοσα χρονια ακομα προσπαθει να διαχειρηστει εταιρια???Εγω εχω ντραπει και εχω βλαστημησει τοσο πολυ για την ομαδα μου και την καυλα μου με τις μαλακιες του που χωρις πλακα ειναι ο μονος ανθρωπος που μπορω μεσα απο την καρδια μου σε αυτην την ζωη να πω οτι τον ΜΙΣΩ και δεν θα τον συνχωρησω ποτε ..
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!    Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΤρι 07 Σεπ 2010, 12:55

g3thanasis έγραψε:
YIANNIS090807 έγραψε:
g3thanasis έγραψε:

ΓΙΑΝΝΗ δε ξερω κατι ,υποθεσεις κανω και επειδη εχω δηλωσει οτι δε γουσταρω βγενο λεω οτι αν αυτοι οι δυο βαζουν στη μεση τους οπαδους και τη τρελα τους για τη ομαδα κατι θελουν να κερδισουν.....ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑ.....ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

ΥΣ. Σου γραφω και για το αλλο ποστ που ημουνα εριστικος ηθελα να καυτηριασω το δημοσιευμα που εδειχνε οτι οι Βγενο και Βαρδης ειχαν κανει συμφωνια κατα της πολιτειας και να δειξω οτι ο δουρειος ιππος ειναι ο Παο(και καθε λαοφυλες αθλημα-συλλογος).....και οτι η αγαπη μας για την ομαδα χρησιμοποιειται για να κονομανε αυτοι....ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗ ΠΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΒΓΕΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ....ΧΕΧΕΧΕ...ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΕΣΑΙ...ΣΟΡΡΥ---Επισης εχω μια περιεργεια που ειναι ο Πατηρ σοβαρα μιλαω....

Κατ' αρχάς το τελυταίο (ΣΟΡΡΥ) δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση.
Με την λογική που περιγράφεις όμως (σύμπραξη Βαρδή-Βγενό) θα έπρεπε με τον ίδιο τρόπο που μισείς τον Βγενό, να μισείς και τον Βαρδή. Κάτι που δεν είδα σε κανένα απ' τα γραπτά σου.
Σε ότι αφορά τον Πατέρα (για να μιλήσουμε σοβαρά), δεν χρειάζεται να βγει να μιλήσει προς το παρών. Και αυτό στα πλαίσια της (.....ήδη ή ενδεχόμενης) συμφωνίας.........

ΥΓ Το ποστάρισμά σου αυτό το είδα μετά από αυτό στο οποίο σου απάντησα στο τόπικ: ''Προφητικά λόγια.....κλπ κλπ''
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!    Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!  EmptyΤρι 07 Σεπ 2010, 13:20

Tropikano έγραψε:
Aκομα δεν εφυγε και τον συνχωρησαμε??Τι απο ολα του συνχωρησες ρε Γιωργη συγνωμη,οταν τον ελεγε ο Κοκκαλης κοτα σε καθε ευκαιρια και εκανε την ...κοτα???Οταν τον εστεινε ο Κοκκαλης με καθε τροπο και αυτος περα βρεχει??Οταν μετα απο τοσα χρονια ακομα προσπαθει να διαχειρηστει εταιρια???Εγω εχω ντραπει και εχω βλαστημησει τοσο πολυ για την ομαδα μου και την καυλα μου με τις μαλακιες του που χωρις πλακα ειναι ο μονος ανθρωπος που μπορω μεσα απο την καρδια μου σε αυτην την ζωη να πω οτι τον ΜΙΣΩ και δεν θα τον συνχωρησω ποτε ..

ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο .... ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ !

ΠΑΝΤΩΣ ΩΦΕΙΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΤ !
ΟΙ ΜΑΓΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΡΑ !
Η ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ !
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !
ΟΜΑΔΑ ΓΑΜΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ !
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΛΑΒΕΙ !

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ !

ΟΛΑ ΤΑ ... ΑΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΓΕΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΩΡΑ !

Η ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΣΟΥΜΕ !

Πώς φτάσαμε στο «χαρίζω»!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Φτάσαμε στα όρια της βλακείας.....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: