www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
66 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 66 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ?

Πήγαινε κάτω 
+2
Tropikano
gipos13
6 απαντήσεις

Πιστεύετε ότι ο ΠΑΟ χρειάζεται ένα ασό-δυό?
ΝΑΙ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? I_vote1060%ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? I_vote12
 60% [ 3 ]
ΟΧΙ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? I_vote1040%ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? I_vote12
 40% [ 2 ]
Σύνολο Ψήφων : 5

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ?   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΣαβ 11 Σεπ 2010, 16:29

Επειδή πολύ προπαγάνδα έχει πέσει στο θέμα και εγώ προσωπικά είμαι σε διχογνωμία θα ήθελα την γνώμη σας.Αν θέλατε να προτείνετε και ονόματα πολύ ευχαρίστως να τα προτείνετε!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ?   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΚυρ 12 Σεπ 2010, 06:58

Μα την μεγαλοχαρη δεν καταλαβαινω τι ενοεις..Τερμα και αμυντικο,κατι αλλο μηπως,για ταβλι λεμε??Δεν εχω ιδεα..
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ?   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΚυρ 12 Σεπ 2010, 11:05

Αντώνη ο Κώστας είναι περισσότερο μπασκετικός .
Τ'ωρα για την απάντηση θα πω, μεγάλες οι απώλειες Σπανούλη και Σάρας δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει σε αυτές τις θέσεις ο Τέπιτς, ο οποίος δεν μου πολυγέμηε το μάτι στην Τουρκία.Αλλά ο Ζοτσ σίγουρα ξέρει καλύτερα από μας.
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ?   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΚυρ 12 Σεπ 2010, 11:47

Tropikano έγραψε:
Μα την μεγαλοχαρη δεν καταλαβαινω τι ενοεις..Τερμα και αμυντικο,κατι αλλο μηπως,για ταβλι λεμε??Δεν εχω ιδεα..

χαχαχα Α ρε Αντώναρε, σαν και εμένα κι εσύ. Λίγα πράγματα από μπάσκετ.
Κι εγώ το κατάλαβα γιατί ξέρω τον Κωστάκη.
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ?   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΚυρ 12 Σεπ 2010, 12:27

Εγώ νομίζω πως χρειαζόμαστε εξάρες Κώστα Smile
Για να σοβαρευτούμε,μη συγκρίνουμε τον Τέπιτς στη Σερβία του γεροξεκούτη Ιβκοβιτς (btw καταπληκτική η αμυντική λειτουργία στην τελευταία φάση,στο τάιμ-αουτ τη σχεδίασε? ) με τον παίκτη που θα παίξει υπό της οδηγίες του Ζοτς.Από την άλλη ο Καλάθης δε νομίζω να απέχει τόοοοοοοσο πολύ από τις ικανότητες του Σπανούλη όσο πολλοί νομίζουν.Σουτ τα ίδια χάλια,και ο Καλάθης είναι εξαιρετικός στο τέμπο και στις πάσες.Δε θα ήθελα κάποιον παίκτη απλώς για να τον έχω.Πιστεύω στους μικρούς.
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ?   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΚυρ 12 Σεπ 2010, 12:47

Χαχαχα,Κωστα δεν μου περασε καν απο το μυαλλο . . .
kokostur
Παλιος
Παλιος
kokostur

Αριθμός μηνυμάτων : 321
Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009
Τόπος : Κώστας@Xανιά

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ?   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΔευ 13 Σεπ 2010, 02:08

Και βέβαια χρειάζεται. Και θα το δει και ο Ζοτς. (Μάλλον περίμενε να δει πώς θα πάνε στο Μουντομπάσκετ οι Τέπιτς-Καλάθης για να πράξει στη συνέχεια.)

Η αλήθεια είναι ότι και οι δυό τους είναι καλά παικτάκια, ΟΧΙ όμως για αντικαταστάτες του Σάρας και του νεο-πράκτορα! Για ανάσες, ναι. Για αντικατάσταση, ΟΧΙ!!
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ?   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? EmptyΔευ 13 Σεπ 2010, 21:26

χαχαχαχα....σόρρυ ρε παιδιά δεν περίμενα να προκαλέσει τόση σύγχυση η διατύπωση!!!
Επειδή πέφτει πολύ κλάψα στα σαιτ και επειδή εμπιστεύομαι μόνο τις μπασκετικές γνώσεις των μπασκετικών μας το ανέβασα.Εγώ προσωπικά έχω αμφιβολίες...για Καλάθη είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μας βγει....έχει τον τσαμπουκά πως να το κάνουμε και το στυλ του είναι πολύ κοντινό του Σπανούλη.Θα έλεγα ολόιδιοι αν γύρναγα 6-7 χρονάκια πίσω στην κασέτα 'Σπανούλης'.Για τον Τέπιτς δεν ξέρω...από την μία τον βλέπω στα περσινά ματς με τον γαύρο και από την άλλη με την Σερβία και λέω τι διάολο άλλον παίκτη βλέπω.Τελικά ίσως κλείνω λίγο στο να πάρουμε έναν γκαρντ (ασό-δυο Laughing ),όχι όνομα ίσα ίσα να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...ακόμα και ο Σάρας δεν θα με χάλαγε,αλλά αυτόν που θα γούσταρα πιο πολύ είναι ο Σάνι.Αλλά τελικά πιστεύω δεν θα πάρουμε παίκτη (όχι τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες αγωνιστικές) και θα πορευτούμε ως έχουμε και τελικά θα μας βγουν και οι δύο.Άλλωστε δεν ξέρω πως σκέφτεται το ροτέισον ο Ζοτς...δεν μου φαίνεται να πήρε Καιμακόγλου για να τρίβει τον πάγκο περιμένοντας πότε θα ευδοκιμήσει ο Ζοτς να καθηλώσει Τσάρι (που έκανε το καλύτερο τουρνουά για μένα από ολόκληρη την εθνική) και Φώτση.Μήπως τον θέλει στο 3 και κατεβάσει τον Σάτο στο 2....άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το μπάσκετ ψηλώνει...ρίξτε μια ματιά στις μεγάλες ομάδες...όλες έχουν έναν παίκτη πάνω από 2 00 στο 3....εμείς με το 1 94 θα μείνουμε?

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Δημοψηφισματα-
Μετάβαση σε: