| ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? | |
|
|
Πιστεύετε ότι ο ΠΑΟ χρειάζεται ένα ασό-δυό? | ΝΑΙ | | 60% | [ 3 ] | ΟΧΙ | | 40% | [ 2 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 5 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? Σαβ 11 Σεπ 2010, 16:29 | |
| Επειδή πολύ προπαγάνδα έχει πέσει στο θέμα και εγώ προσωπικά είμαι σε διχογνωμία θα ήθελα την γνώμη σας.Αν θέλατε να προτείνετε και ονόματα πολύ ευχαρίστως να τα προτείνετε!!! | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? Κυρ 12 Σεπ 2010, 06:58 | |
| Μα την μεγαλοχαρη δεν καταλαβαινω τι ενοεις..Τερμα και αμυντικο,κατι αλλο μηπως,για ταβλι λεμε??Δεν εχω ιδεα.. | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? Κυρ 12 Σεπ 2010, 11:05 | |
| Αντώνη ο Κώστας είναι περισσότερο μπασκετικός . Τ'ωρα για την απάντηση θα πω, μεγάλες οι απώλειες Σπανούλη και Σάρας δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει σε αυτές τις θέσεις ο Τέπιτς, ο οποίος δεν μου πολυγέμηε το μάτι στην Τουρκία.Αλλά ο Ζοτσ σίγουρα ξέρει καλύτερα από μας. | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? Κυρ 12 Σεπ 2010, 11:47 | |
| - Tropikano έγραψε:
- Μα την μεγαλοχαρη δεν καταλαβαινω τι ενοεις..Τερμα και αμυντικο,κατι αλλο μηπως,για ταβλι λεμε??Δεν εχω ιδεα..
χαχαχα Α ρε Αντώναρε, σαν και εμένα κι εσύ. Λίγα πράγματα από μπάσκετ. Κι εγώ το κατάλαβα γιατί ξέρω τον Κωστάκη. | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? Κυρ 12 Σεπ 2010, 12:27 | |
| Εγώ νομίζω πως χρειαζόμαστε εξάρες Κώστα Για να σοβαρευτούμε,μη συγκρίνουμε τον Τέπιτς στη Σερβία του γεροξεκούτη Ιβκοβιτς (btw καταπληκτική η αμυντική λειτουργία στην τελευταία φάση,στο τάιμ-αουτ τη σχεδίασε? ) με τον παίκτη που θα παίξει υπό της οδηγίες του Ζοτς.Από την άλλη ο Καλάθης δε νομίζω να απέχει τόοοοοοοσο πολύ από τις ικανότητες του Σπανούλη όσο πολλοί νομίζουν.Σουτ τα ίδια χάλια,και ο Καλάθης είναι εξαιρετικός στο τέμπο και στις πάσες.Δε θα ήθελα κάποιον παίκτη απλώς για να τον έχω.Πιστεύω στους μικρούς. | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? Κυρ 12 Σεπ 2010, 12:47 | |
| Χαχαχα,Κωστα δεν μου περασε καν απο το μυαλλο . . . | |
|
| |
kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| Θέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? Δευ 13 Σεπ 2010, 02:08 | |
| Και βέβαια χρειάζεται. Και θα το δει και ο Ζοτς. (Μάλλον περίμενε να δει πώς θα πάνε στο Μουντομπάσκετ οι Τέπιτς-Καλάθης για να πράξει στη συνέχεια.)
Η αλήθεια είναι ότι και οι δυό τους είναι καλά παικτάκια, ΟΧΙ όμως για αντικαταστάτες του Σάρας και του νεο-πράκτορα! Για ανάσες, ναι. Για αντικατάσταση, ΟΧΙ!! | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? Δευ 13 Σεπ 2010, 21:26 | |
| χαχαχαχα....σόρρυ ρε παιδιά δεν περίμενα να προκαλέσει τόση σύγχυση η διατύπωση!!! Επειδή πέφτει πολύ κλάψα στα σαιτ και επειδή εμπιστεύομαι μόνο τις μπασκετικές γνώσεις των μπασκετικών μας το ανέβασα.Εγώ προσωπικά έχω αμφιβολίες...για Καλάθη είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μας βγει....έχει τον τσαμπουκά πως να το κάνουμε και το στυλ του είναι πολύ κοντινό του Σπανούλη.Θα έλεγα ολόιδιοι αν γύρναγα 6-7 χρονάκια πίσω στην κασέτα 'Σπανούλης'.Για τον Τέπιτς δεν ξέρω...από την μία τον βλέπω στα περσινά ματς με τον γαύρο και από την άλλη με την Σερβία και λέω τι διάολο άλλον παίκτη βλέπω.Τελικά ίσως κλείνω λίγο στο να πάρουμε έναν γκαρντ (ασό-δυο ),όχι όνομα ίσα ίσα να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...ακόμα και ο Σάρας δεν θα με χάλαγε,αλλά αυτόν που θα γούσταρα πιο πολύ είναι ο Σάνι.Αλλά τελικά πιστεύω δεν θα πάρουμε παίκτη (όχι τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες αγωνιστικές) και θα πορευτούμε ως έχουμε και τελικά θα μας βγουν και οι δύο.Άλλωστε δεν ξέρω πως σκέφτεται το ροτέισον ο Ζοτς...δεν μου φαίνεται να πήρε Καιμακόγλου για να τρίβει τον πάγκο περιμένοντας πότε θα ευδοκιμήσει ο Ζοτς να καθηλώσει Τσάρι (που έκανε το καλύτερο τουρνουά για μένα από ολόκληρη την εθνική) και Φώτση.Μήπως τον θέλει στο 3 και κατεβάσει τον Σάτο στο 2....άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το μπάσκετ ψηλώνει...ρίξτε μια ματιά στις μεγάλες ομάδες...όλες έχουν έναν παίκτη πάνω από 2 00 στο 3....εμείς με το 1 94 θα μείνουμε? | |
|
| |
| ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΣΟ-ΔΥΟ? | |
|