www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«Θα είμαι αμείλικτος…» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«Θα είμαι αμείλικτος…» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«Θα είμαι αμείλικτος…» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«Θα είμαι αμείλικτος…» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«Θα είμαι αμείλικτος…» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«Θα είμαι αμείλικτος…» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«Θα είμαι αμείλικτος…» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
84 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 84 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«Θα είμαι αμείλικτος…»

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

«Θα είμαι αμείλικτος…» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: «Θα είμαι αμείλικτος…»   «Θα είμαι αμείλικτος…» EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 19:00

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα ανεχτεί αγωνιστική συμπεριφορά ανάλογη αυτής που επέδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα έστειλε ο Νικόλας Πατέρας στους παίκτες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας απευθείας στην προπόνηση της ομάδας και πριν την έναρξή της έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.

«Ο Παναθηναϊκός χθες δεν μου θύμισε τίποτα από τον καλό του εαυτό. Δεν δείξατε φιλοδοξία και τη δύναμη που περίμενα. Θέλω να αφήσετε πίσω αυτό το ματς και να κοιτάξετε αυτό με την Καβάλα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θέλω από σας να ματώνετε τη φανέλα και να βάζετε τα πόδια σας στη φωτιά. Θα είμαι κοντά σας, αλλά αν δεν σέβεστε τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας, θα είμαι αμείλικτος».

Στροφή στην Καβάλα

Να αφήσουν πίσω τους τη βαριά ήττα στη Βαρκελώνη προσπαθούν όλοι στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Η αποστολή επέστρεψε απογοητευμένη και κατάκοπη τα ξημερώματα στην Ελλάδα και οι παίκτες μετά από λίγες ώρες ξεκούρασης ρίχτηκαν και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά, αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν. Πλέον η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καβάλα για την τρίτη αγωνιστική. Στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες με μία πειστική εμφάνιση σε μία έδρα όπου πέρυσι οι πρωταθλητές είχαν ισοφαρίσει σε 2-2 στις καθυστερήσεις με τον Σισέ.

Απόντες από τον Παναθηναϊκό θα είναι και πάλι οι Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης και Χριστοδουλόπουλος, ενώ με την Καβάλα δεν θα αγωνιστεί ο Μάριο Γκαλίνοβιτς λόγω ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό για ευνόητους λόγους.

Παραμένει ο Βεκρής

Στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο Τζόνι Βεκρής προθυμοποιήθηκε να αποχωρήσει από τη θέση του εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ, προκειμένου να μην υπάρχουν αντιδράσεις κατά του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, πρότεινε να αναλάβει τη θέση ο Νικόλας Πατέρας (!), αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως ο κ. Βεκρής γνωρίζει άριστα τα θέματα και ζήτησε την παραμονή του στο συγκεκριμένο πόστο.

sport-fm.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Θα είμαι αμείλικτος…»   «Θα είμαι αμείλικτος…» EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 19:09

Ούτε μάντης να ήμουνα...Στο προηγούμενο ποστάρισμα έγραψα ότι μόνο ο Πατέρας μπορεί να διορθώσει τη νοοτροπία της ομάδας. Σωστή κίνηση...άντε να σφίξουν πάλι λίγο τα λουριά, γιατί ορισμένοι έχουν κάνει την ομάδα τσιφλίκι τους!!
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Θα είμαι αμείλικτος…»   «Θα είμαι αμείλικτος…» EmptyΤετ 15 Σεπ 2010, 21:53

Τράβα αυτιά , τράβα και κανά σορτσάκι να δεις αν έχει "καλαμπαλίκια" μέσα!

«Θα είμαι αμείλικτος…»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: