Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα ανεχτεί αγωνιστική συμπεριφορά ανάλογη αυτής που επέδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα έστειλε ο Νικόλας Πατέρας στους παίκτες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας απευθείας στην προπόνηση της ομάδας και πριν την έναρξή της έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.
«Ο Παναθηναϊκός χθες δεν μου θύμισε τίποτα από τον καλό του εαυτό. Δεν δείξατε φιλοδοξία και τη δύναμη που περίμενα. Θέλω να αφήσετε πίσω αυτό το ματς και να κοιτάξετε αυτό με την Καβάλα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θέλω από σας να ματώνετε τη φανέλα και να βάζετε τα πόδια σας στη φωτιά. Θα είμαι κοντά σας, αλλά αν δεν σέβεστε τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας, θα είμαι αμείλικτος».
Στροφή στην Καβάλα
Να αφήσουν πίσω τους τη βαριά ήττα στη Βαρκελώνη προσπαθούν όλοι στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Η αποστολή επέστρεψε απογοητευμένη και κατάκοπη τα ξημερώματα στην Ελλάδα και οι παίκτες μετά από λίγες ώρες ξεκούρασης ρίχτηκαν και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά, αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν. Πλέον η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καβάλα για την τρίτη αγωνιστική. Στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες με μία πειστική εμφάνιση σε μία έδρα όπου πέρυσι οι πρωταθλητές είχαν ισοφαρίσει σε 2-2 στις καθυστερήσεις με τον Σισέ.
Απόντες από τον Παναθηναϊκό θα είναι και πάλι οι Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης και Χριστοδουλόπουλος, ενώ με την Καβάλα δεν θα αγωνιστεί ο Μάριο Γκαλίνοβιτς λόγω ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό για ευνόητους λόγους.
Παραμένει ο Βεκρής
Στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο Τζόνι Βεκρής προθυμοποιήθηκε να αποχωρήσει από τη θέση του εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ, προκειμένου να μην υπάρχουν αντιδράσεις κατά του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, πρότεινε να αναλάβει τη θέση ο Νικόλας Πατέρας (!), αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως ο κ. Βεκρής γνωρίζει άριστα τα θέματα και ζήτησε την παραμονή του στο συγκεκριμένο πόστο.
sport-fm.gr