www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Έμπεν, η επιστροφή EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Έμπεν, η επιστροφή EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Έμπεν, η επιστροφή EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Έμπεν, η επιστροφή EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Έμπεν, η επιστροφή EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Έμπεν, η επιστροφή EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Έμπεν, η επιστροφή EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
23 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 23 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Έμπεν, η επιστροφή

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Έμπεν, η επιστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Έμπεν, η επιστροφή   Έμπεν, η επιστροφή EmptyΠεμ 16 Σεπ 2010, 14:36

ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΕΖΟΣ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΕΣΙ.-

Tο πρόβλημα της φυσικής κατάστασης στον Παναθηναϊκό είναι υπαρκτό και το παραδέχθηκε ξεκάθαρα και ο Κώστας Αντωνίου στη συνέντευξή του στον sportdog.

«Έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα και κοιτάμε να το αντιμετωπίσουμε», μας είπε ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού» και, όπως φαίνεται, η απόφαση στην Παιανία πάρθηκε και αφορά την αλλαγή γυμναστή.

Όπως αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Goal», μετά το παιχνίδι με την Καβάλα, οι «πράσινοι» αναμένεται να αντικαταστήσουν τον Αντώνη Κέζο με τον πρώην άμεσο συνεργάτη του Χενκ Τεν Κάτε, Λόρενς Έμπεν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον Ολλανδό γυμναστή, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός να επιστρέψει στην Παιανία.

Το θέμα, άλλωστε, συζητήθηκε διεξοδικά στη χθεσινή σύσκεψη που έλαβε χώρα στην Παιανία ανάμεσα στον Νίκο Νιόπλια, τον Κώστα Αντωνίου και τον Κάρλος Φρέιτας.

Η διαφορά

Σε περίπτωση που οι απαιτήσεις του Έμπεν δεν είναι υπέρογκες τότε θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Ολλανδός θα αναλάβει άμεσα την εκγύμναση της ομάδας. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Έμπεν έφυγε, μια και υπήρχε διαφορά 100.000 ευρώ στο συμβόλαιο που ζητούσε από τον Παναθηναϊκό. Τώρα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» παρουσιάζονται διατεθειμένοι να καλύψουν σημαντικό μέρος αυτής για να επιστρέψει ο Ολλανδός στην ομάδα.

Ο Κέζος

Σε ό,τι αφορά τον Αντώνη Κέζο φαίνεται να του χρεώνεται το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν έχουν τα επιθυμητά «τρεξίματα».

Εξάλλου, το πόσο λίγο… τρέχουν οι «πράσινοι» βγαίνει και από το στατιστικό κομμάτι του sportdog βάσει των στοιχείων της ΟΥΕΦΑ στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, υπάρχει και το πρόβλημα των πολλών φετινών μυϊκών τραυματισμών σε αντίθεση με πέρυσι που οι «πράσινοι» είχαν βγάλει μια χρονιά αλώβητοι από τέτοια προβλήματα.

Σκέψεις για Πλεσί

Στο μεταξύ, τα σημάδια κόπωσης αναγκάζουν τον Νίκο Νιόπλια να προβεί σε αλλαγές ενόψει της αναμέτρησης με την Καβάλα το Σάββατο. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σκέφτεται να βάλει «φρέσκα πόδια» στη μεσαία γραμμή δίνοντας ανάσες στον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Νιόπλιας να χρησιμοποιήσει στη θέση του Βραζιλιάνου άσσου τον Πλεσί, ο οποίος δείχνει πολύ καλά δείγματα στις προπονήσεις. Περισσότερα, βέβαια, για τα πλάνα του Έλληνα προπονητή θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση.

sportdog.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Έμπεν, η επιστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπεν, η επιστροφή   Έμπεν, η επιστροφή EmptyΠεμ 16 Σεπ 2010, 15:55

Η ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΜΠΕΝ ΚΑΙ ΚΕΖΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

Ο ΕΜΠΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ.... ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ!!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ.... ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ 1ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ...

ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΕΑΜ...Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΑΝΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ ΣΤΟ FINAL FOUR...Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ... Κ.Α.
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Έμπεν, η επιστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπεν, η επιστροφή   Έμπεν, η επιστροφή EmptyΠαρ 17 Σεπ 2010, 08:31

Ο Λόρενς Έμπεν δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει και το μόνο που περιμένει είναι η πρόταση από τον Παναθηναϊκό
7 σχόλιο/α

Ο Ολλανδός γυμναστής μίλησε σε αθλητική εφημερίδα και τόνισε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Παιανία.

"Κοιτάξτε, δεν υπάρχει επίσημη επαφή ακόμη με τον σύλλογο, αλλά νομίζω πως έχουν το τηλέφωνο μου ακόμη και είμαι στην διάθεση τους όποτε θέλουν. Δεν κρύβω πως θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ και πάλι με τον Παναθηναϊκό γιατί είναι τοπ κλαμπ στην Ευρώπη και η προηγούμενη θήτεία μου στην ομάδα ήταν πραγματικά εξαιρετική. Οπότε είμαι πολύ θετικός, αν ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε", ήταν τα λόγια του στο Goal.

Αναλυτικά ο διάλογος του με τους δημοσιογράφους της εφημερίδας:

Λόρενς, στην Ελλάδα οι πληροφορίες αναφέρουν πως επιστρέφεις στον Παναθηναϊκό

«Αλήθεια; Κοιτάξτε, δεν υπάρχει επίσημη επαφή ακόμη με τον σύλλογο, αλλά νομίζω πως έχουν το τηλέφωνό μου ακόμη και είμαι στη διάθεσή τους όποτε θέλουν. Δεν κρύβω πως θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ και πάλι με τον Παναθηναϊκό γιατί είναι τοπ κλαμπ στην Ευρώπη και η προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα ήταν πραγματικά εξαιρετική. Οπότε είμαι πολύ θετικός, αν ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται».

- Είδες το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα;

«Oχι, μίλησα όμως με πολλούς φίλους που έχω στην Ελλάδα, αλλά και με διάφορους ακόμη ανθρώπους του ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν. ΟΚ, είναι βαρύ σκορ, αλλά μην ξεχνάμε κόντρα σε ποια ομάδα έπαιξε ο Παναθηναϊκός Ενας φίλος μου, που αγωνίζεται σε τοπ ομάδα της Ιταλίας και είδε τον αγώνα, μου είπε ότι ''και εμείς να παίζαμε κόντρα σε αυτήν την Μπαρτσελόνα τέτοιο σκορ θα φέρναμε''».

- Με τι ασχολήθηκες μετά την αποχώρησή σου από τον Παναθηναϊκό;

«Με τον αθλητισμό, με τι άλλο; Παρακολουθώ συνεχώς ποδόσφαιρο και γενικά τις εξελίξεις, ενώ ασχολούμαι και με ένα προσωπικό μου πρότζεκτ, που αφορά την εκγύμναση αθλητών τένις».

- Να υποθέσουμε λοιπόν πως και από την πλευρά σου η πόρτα είναι ανοικτή για τον Παναθηναϊκό;

«Ναι. Με ενδιαφέρει. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε».

Ο Έμπεν μίλησε και στην εφημερίδα "Πράσινη" και τόνισε:

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να σας πω. Αν υπάρξει πρόταση του Παναθηναϊκού θα την αποδεχθώ. Πιθανή προοπτική επιστροφής στην Παιανία με χαροποιεί. Λατρεύω να εργάζομαι για τον μεγάλο Παναθηναϊκό. Να εποπετεύω ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου και να συνεργάζομαι με κορυφαία στελέχη».

Πληροφορούμαι νέα για τον Παναθηναϊκό. Μαθαίνω ότι επικρατεί δυσαρέσκεια όσον αφορά στις επιδόσεις των παικτών. Μπορώ να βελτιώσω την κατάσταση. Θα είναι δύσκολο ωστόσο είμαι πρόθυμος να παλέψω.

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί την πρώτη μου επιλογή. Πληροί τις προϋποθέσεις με το παραπάνω. Συν τοις άλλοις, διατηρώ άριστες σχέσεις με τα περισσότερα από τα παιδιά. Είμαι πρόθυμος να εργαστώ στον Παναθηναϊκό».

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΕΟ
Nerantzuri
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010

Έμπεν, η επιστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπεν, η επιστροφή   Έμπεν, η επιστροφή EmptyΠαρ 17 Σεπ 2010, 18:19

Ρέ παιδιά εγώ λέω επειγόντως έμπεν.Απο χθές έπρεπε να είχε ερθει και ότι σώσει.Ειναι σάν να έχεις πάρει ένα αλβανό εργολάβο σπίτι σου και να σου έχει κάνει μιά κακοτεχνία. Να τρέχουν τα νερά πχ του μπαλκονιού μέσα στο σπίτι σου(αντί να πηγαίνουν στο σηφώνι) απο τη ρήση στα μπετά που 'χει ρίξει.Τι κάνεις?Τον αφήνεις να βάλει και τα πλακάκια απο πάνω η φωνάζεις κάποιον μάστορα με καλή φήμη και ότι σώσει?Πράγματι η μεγάλη ζημιά έχει ίδη γίνει και τίποτα δέν αντικαθιστά την προετοιμασία του καλοκαιριού.όμως εκτός απο την προετοιμασία υπάρχει και η μίνι προετοιμασία των χριστουγένων και η προπόνηση η καθημερηνή.Θαύματα ΔΕΝ θα γίνουν σταδιακά όμως άν γίνονται σωστά οι προπονήσεις ίσως σώθει κάτι.Το να κατεβάσεις όμως τα χέρια και να περιμένεις καρτερικά τη μοίρα σου βρισκόμενος στο έλεος του θεού μόνο και μόνο για να αναλάβει κάποιος ευθύνες στο τέλος της σεζόν είναι εντελώς επικίνδυνο.
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Έμπεν, η επιστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπεν, η επιστροφή   Έμπεν, η επιστροφή EmptyΣαβ 18 Σεπ 2010, 11:08

Ο Λόρενς Εμπεν φαίνεται πως είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό θα κριθεί μετά τον σημερινό αγώνα με την Καβάλα. Πιο συγκεκριμένα ύστερα από συνεννόηση των Αντωνίου, Φρέιτας και Νιόπλια αποφασίστηκε να γίνουν μετρήσεις φυσικής κατάστασης, αντοχής και εκρηκτικότητας στους παίκτες και από αυτές θα καθοριστεί και το μέλλον του Αντώνη Κέζου στην Παιανία.

Στον Παναθηναϊκό προβληματίζονται από το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει την φρεσκάδα και τα τρεξίματα που απαιτούνται για την εποχή και αυτός είναι ο λόγος που ήδη έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τον Εμπεν για επιστροφή του Ολλανδού. Ο Κέζος, πάντως, δείχνει ενοχλημένος από τα σενάρια αντικατάστασής του, αφού κανείς από την ΠΑΕ δεν τον έχει ενημερώσει για κάτι και μάλιστα σε πρόσφατη κουβέντα με τον Κώστα Αντωνίου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Ο Κύπριος θεωρεί πως κάνει καλά την δουλειά του και το μόνο που λείπει από την ομάδα είναι ο ρυθμός.

leoforos.gr
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Έμπεν, η επιστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπεν, η επιστροφή   Έμπεν, η επιστροφή EmptyΚυρ 19 Σεπ 2010, 00:37

Με νέο γυμναστή θα ξεκινήσει η εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση του Λόρενς Έμπεν.

Ο sportdog σας είχε ενημερώσει από το πρωί, πως το παιχνίδι με την Καβάλα είναι πολύ σημαντικό και για τον Αντώνη Κέζο, καθώς οι διοικούντες περιμένανε με αγωνία την εικόνα της ομάδας στο ματς με τους «Αργοναύτες». Το 2-2 δεν άρεσε καθόλου στους ιθύνοντες των «πρασίνων», οι οποίοι έχουν ήδη λάβει την αντικατάστασή του, ενώ την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για την απομάκρυνσή του.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, οι «πράσινοι» έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Λόρνες Έμπεν και μέχρι την Δευτέρα θα έχει οριστικοποιηθεί η απόκτησή του.

Επικοινωνία Πατέρα – Αντωνίου

Έξαλλος ήταν ο Νικόλας Πατέρας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καβάλα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επικοινώνησε αργά το βράδυ με τον Κώστα Αντωνίου, ο οποίος πιθανότατα το πρωί θα μεταφέρει στους παίκτες τα όσα του ανέφερε.

sportdog.gr
Peverel13
Νεος
Νεος
Peverel13

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
Τόπος : Ηρακλειο

Έμπεν, η επιστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπεν, η επιστροφή   Έμπεν, η επιστροφή EmptyΚυρ 19 Σεπ 2010, 10:29

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το ειδαν το προβλημα νωριτερα;Εννοω ο Νιοπλιας κ οι παικτες καταλαβαινουν σε ποια επιπεδα ειναι η φυσικη κατασταση της ομαδας.Ομως εβγαιναν ολο το καλοκαιρι κ λεγανε ''τι πρωτοποριακη δουλεια που κανει ο Κεζος και οτι ειναι πολυ καλος κ μπλα μπλα''.
Η αληθεια ειναι οτι δεν πρεπει να μηδενιζουμε εντελως τη δουλεια του Κεζου.Οντως εκανε πρωτοτυπη δουλεια,ομως οπως αποδεικνυεται,αυτη η δουλεια δεν βοηθει ωστε η ομαδα να μπει δυνατα στο πρωταθλημα.Μπορει σε 1 μηνα να πετανε,αλλα ποιος μπορει να ρισκαρει κι αλλες απωλειες μεσα σε αυτον τον μηνα;
Το πιο ανησυχητικο για μενα δεν ειναι η απωλεια φυσικης καταστασης,αλλα η απωλεια διαθεσης,πορωσης,καβ..ς που ειχανε οι παικτες μας περυσι.Τι να φταιει σε αυτο αραγε;
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Έμπεν, η επιστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπεν, η επιστροφή   Έμπεν, η επιστροφή EmptyΚυρ 19 Σεπ 2010, 14:09

Μία παράκληση:
Όταν θα φεύγει ο Κέζος, ας πάρει μαζί του κι αυτόν που τον έφερε στην ομάδα...
Αι σιχτήρ σκατόπαιδο......
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Έμπεν, η επιστροφή Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έμπεν, η επιστροφή   Έμπεν, η επιστροφή EmptyΚυρ 19 Σεπ 2010, 14:11

Α και ο Έμπεν όπως θα 'ρχεται, δεν φέρνει μαζί του για καλό και για κακό τον.... άλλο.....τον γνωστό του.....
Λέω εγώ τώρα......τέλοσπάντων.....

Έμπεν, η επιστροφή
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Φήμες για επιστροφή Έμπεν!
» ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΖΙΓΓΕΡ
» Έτοιμος για επιστροφή ο Πατέρας
» Επιστροφή Νίνη και όμορφο θέαμα
» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ 10ΓΑΤΕ Ο ο Λόρενς Έμπεν (ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: