Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και ο Στέλιος Καζάζης με γραπτή του δήλωση εκπέμπει σήμα SOS. «Έχουμε ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή», αναφέρει ο προπονητής του «τριφυλλιού» ο οποίος κάλεσε τους Βαρδινογιάννη, Πατέρα, Γιαννακόπουλο να βοηθήσουν.
Αναλυτικά η δήλωση του Στέλιου Καζάζη:
«Έχουμε ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή. Δυστυχώς είμαι στη δυσάρεστη θέση να πω ότι στην επικοινωνία που είχα σήμερα με τους παίκτες (Γιορντάνοφ, Γκαστάρντ) και τους εκπροσώπους τους μου τόνισαν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να περιμένουν. Θεωρώ ότι εκτέθηκα και εγώ στο πρόσωπο τους, διότι υπήρξαν σαφή υπονοούμενα πως δεν υπάρχει σοβαρότητα, αλλά εμπαιγμός.
Θέλω να κάνω μια έκκληση και απευθύνομαι ονομαστικά προς τους κ.κ. Πατέρα, Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλο. Είμαι ο Στέλιος Καζάζης ο προπονητής της ομάδας βόλει. Έντεκα χρόνια που υπηρέτησα την ομάδα σαν αθλητής έχω πάρει 6 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα, σαν προπονητής δύο χρονιές 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο, έχω απομείνει με 8 αθλητές και ζητώ την βοήθεια σας για να τροφοδοτήθουν με νερά και tape. Διότι οι αθλητές λιώνουν μέσα στο γήπεδο και δεν έχουν να πιουν νερό, ενώ παράλληλα το tape είναι απαραίτητο υλικό για να αποφύγουν σοβαρούς τραυματισμούς».