Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Ξέσπασε με Κατσουράνη, Σισέ! Κυρ 03 Οκτ 2010, 22:04
Η αντίδραση που περίμενε ο Νίκος Νιόπλιας και η διοίκηση του Παναθηναϊκού από τους παίκτες της ομάδας, ήρθε στο Παγκρήτιο. Οι «πράσινοι» ήταν πολύ αποφασισμένοι απέναντι στον Εργοτέλη, επικράτησαν με 4-1 και βοήθησαν στο να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Δύο γκολ από τον Σισέ (5 συνολικά στο πρωτάθλημα), ένα από τον Σπυρόπουλο και ένα από τον MVP Κώστα Κατσουράνη που θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Το γκολ των Κρητικών που δεν άξιζαν κάτι περισσότερο, πέτυχε στο 55’ ο Μπούντιμιρ σε μια φάση που υπενθύμισε πως το «τριφύλλι» δεν έλυσε μεμιάς όλα τα προβλήματα του…
Φάνηκε από το ξεκίνημα
Το σενάριο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν πολύ πιο συμπαγείς από τις προηγούμενες φορές (με την τριάδα Ζιλμπέρτο –στην βάση του «τριγώνου», Κατσουράνη και Καραγκούνη να κάνει καλή δουλειά) και σιγά σιγά άρχισαν να «σφίγγουν» τον κλοιό. Ο Εργοτέλης βρήκε ένα γκολ στο 7’ από τον Μπούντιμιρ το οποίο ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στην συνέχεια όμως οι «πράσινοι» κράτησαν μακριά τους κινδύνους και δημιούργησαν εκείνοι φάσεις για το 1-0.
Στο 11’ ο Σισέ με κοντινή προβολή και στο 13’ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με κεφαλιά που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι ύστερα από φάση διαρκείας, έστειλαν το μήνυμα πως ο Παναθηναϊκός θα έβρισκε απόψε τους τρόπους να φτάσει στο γκολ, έχοντας συναίσθηση της κατάστασης που δημιουργήθηκε μετά τα τελευταία αποτελέσματα.
Ο "παράγοντας" Κατσουράνης και η σταθερή αξία Σισέ
Ο κύριος λόγος της μεταμόρφωσης του Παναθηναϊκού ήταν ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο έμπειρος μέσος ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και έκανε την διαφορά στον δημιουργικό τομέα, παίρνοντας πρωτοβουλίες και έχοντας κατά βάση σωστές επιλογές και πάσες. Από τα δικά του πόδια ήρθε και το 1-0 στο 34’, όταν από δικό του γύρισμα από τα δεξιά, ο προωθημένος Σπυρόπουλος άνοιξε το σκορ από κοντά.
Ύστερα ανέλαβε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» αξιοποίησε μια μπαλιά πίσω από την σέντρα, κινούμενος στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη και με διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 39’. Πριν τελειώσει το ημίχρονο, τελείωσε ουσιαστικά και το ματς όταν σε νέα επίθεση των «πράσινων» ο Κατσουράνης βρήκε τον Σισέ και αυτός νίκησε με δύο προσπάθειες τον Δασκαλάκη στο 44’, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Γκολ για... προβληματισμό
Το δεύτερο μέρος είχε λιγότερα να προσφέρει στον κόσμο που βρέθηκε στο Παγκρήτιο. Οι τρεις βαθμοί δεν απειλήθηκαν ποτέ επί της ουσίας, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας θα πρέπει και πάλι να προβληματιστεί με την απόδοση των αμυντικών του. Ο Σαριέγκι υπέπεσε σε τρία τουλάχιστον σοβαρά λάθη και μαζί με τον Μπουμσόνγκ έχουν μεγάλη ευθύνη για το 3-1. Μια φαινομενικά ακίνδυνη μπαλιά προς την περιοχή μετατράπηκε σε «καυτή πατάτα» και εξέθεσε την ετοιμότητα των δύο, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπούντιμιρ να σουτάρει με την άνεση του. Ούτε ο Τζόρβας φάνηκε έτοιμος και έτσι στο 55’ ο Εργοτέλης μείωσε σε 3-1, παρά την διπλή προσπάθεια του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.
Οι κινήσεις του Νιόπλια και το "κερασάκι"
Για ένα δεκάλεπτο, η αβεβαιότητα έκανε την εμφάνιση της στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού, αλλά ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να βάλει σοβαρή πίεση στους «πράσινους». Ο Νιόπλιας το διαισθάνθηκε άμεσα και με 1-2 κινήσεις (είσοδος Μαρίνου και Δημούτσου) βοήθησε στο να αυξηθούν τα τρεξίματα και η πίεση στο κέντρο και όλο αυτό αποδείχτηκε αρκετό για την νίκη, από την στιγμή που και ο Εργοτέλης δεν είχε πολλά να αντιπαρατάξει.
Το 1-4 δεν έγινε στο 74’, όταν ύστερα από αντεπίθεση και συνεργασία των Σισέ και Λουίς Γκαρσία, ο Ισπανός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λουίς Γκαρσία. Έγινε όμως στο 78’, όταν σε μια ακόμα στημένη φάση οι «πράσινοι» αξιοποίησαν την υπέροχή τους στον αέρα. Ο Μπουμσόνγκ δοκίμασε την ετοιμότητα του Δασκαλάκη στο φάουλ που εκτέλεσε από δεξιά ο Καραγκούνης στο 78’ αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Κατσουράνης σκόραρε από κοντά, βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα» στην προσωπική του εμφάνιση και φυσικά στην εύκολη νίκη του «τριφυλλιού».
ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΑ!
Ομαδα δεν είναι και κάνει μπαμ απο μακρια, δεν κοιταω το σκορ και δεν με ενδιαφερει.
ο κατσουρ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ για αλλη μια φορα, δεν ΤΡΕΧΕΙ , και ετσι δεν βοηθαει ουτε επιθετικα ουτε αμυντικα , γενικα η τριαδα στο κεντρο ηταν χαλια και το κακο ειναι οτι εκει ειναι ολο το ζουμι. Πρεπει να τρέξουν να καλύψουν χώρους στην αμυνα και να τρέξουν να στηρίξουν την πασα στην επιθεση... οι ακραίοι ειναι πολύ μονοι κάποιες στιγμες.
ο μονος που είχε φιλοτιμο και ετρεχε ηταν ο σιλβα αλλα και αυτος λιγα πραγματα σε σχεση με παλια.
τζορβας : μια απο τα ιδια ,
βυντρα : καλος αμυντικα , λιγα πραγματα επιθετικά
σπυρο : καλος!!! περα απο το γκολ που ειναι κίνηση εξτρεμ , ηταν καλος μια και δεν ειχε πολλες βοηθειες απο λετο.
μπουμ : δεν εχασε μια φαση στον αερα , πολυ καλος! στη φαση του γκολ ειδα να παει να καθαρισει και να μπερδευται με τον σαριεγκι που ειχε χασει την φαση!
σαριεγκι : αμα ειναι αυτος ο ηγετης της αμυνας την μαμησαμε (αυτος εδινε οδηγιες στην αμυνα)
σιλβα : πρεπει να τρεχει 2 φορες παραπανω απο οτι τωρα
καρα-κατσουρ , αν ο σιλβα πρεπει να τρεχει 2 φορες , αυτοι τοτε 4 φορες ποιο πολυ!!
γκαρσια εβγαλε 2 μπαλιες καλες αλλα εκανε και μαλακιες !! πολυ μονος οπως και ο λετο μακρια απο χαφ και σισε, δεν ειναι για γραμμη αλλα για κεντρο, μολις ανεβηκε και εκανε παιχνιδι απο το κεντρο τον εβγαλε ο νιοπλιας
λετο , λεμε για τι κανει τριπλες , αμα δεν ειναι κανεις διπλα να δωσει τι να κανει και αυτος, ειχε συνεχεια 3 παιχτες πανω του.
σισε : ηγετης αλλα θα πω το αρνητικο παλι.... η αμυνα πρεπει να ξεκιναει απο την επιθεση ... λιγα τρεξιματα και πολυ λιγη πιεση στην αμυνα τους, δεν πρεπει να τους δινεις δικαιωμα να κατεβαζουν ανετα την μπαλα , βεβαια αυτο θελει βοηθεια και απο πισω... δεν γινετε να παιζει το ματς , να σου στελνουν πασα και να εχεις 2-3 λεπτα τα χερια στην μεση χωρις να κανεις ΤΙΠΟΤΑ.... αν το εκανε ο κατσουρ ή ματζιος θα του ειχαμε πιει το αιμα...
ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ.... ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Στέλιο ήσουν μέσα και ξέρεις καλύτερα αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος με τα χθεσινά.Για πρώτη φορά πιάσαμε τον αντίπαλο από τον λαιμό από την αρχή και έπρεπε το σκορ να είναι 0-2 από το δεκάλεπτο, αν δεν του είχε ανοίξει του τερματοφύλακα.Επίσης για πρώτη φορά είδα μέσους να γεμίζουν την περιοχή,ακόμα και ο Σπυρόπουλος κινήθηκε σαν κρυφός φορ στο πρώτο γκολ, πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα.Ο Κατσουράνης την καλύτερη εμφάνιση εδώ και καιρό,2 ασσίστ 1 γκολ,τι διάολο άλλο να κάνει.Ο Σισέ άμα είναι να βάζει 2 γκολ σε κάθε ματς,δεν πα να χορεύει και τσιφτεντέλι στο υπόλοιπο ματς,δεν θα τον κατηγορήσω ποτέ.Για Λέτο-Γκαρσία έχεις δίκιο είναι πολύ μόνοι,κι αυτό γιατί ο παίκτης πίσω από τον Σισέ δεν τρέχει να τους βοηθήσει όποτε παίρνουν τη μπάλα.Τέλος πάντων εγώ είμαι ευχαριστημένος,πάμε για τα δύσκολα τώρα.
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
Σταθη εχουμε μαθει να βγαζουμε συμπερασματα ανάλογα το αποτέλεσμα...εγω βγαζω έξω τα γκολ και το ποσο πήγαμε.
Η πρωτη ευκαιρια εγινε καθαρα απο ατομικη ενεργεια του λετο και οχι ομαδικη δουλεια, η δευτερη ευκαιρια απο στημενη φαση... αλλα περα τουτου τιποτα... ο εγοτελης ειχε ποιο κοντα τους παιχτες και αλλαζε ποιο ωραια την μπαλα...ασχετα οτι ενα ξεσπασμα τους εσκισε..
ο κατσουρ και πέρσι που έβαζε ολο γκολ , έλεγα οτι μόνο τα γκολ τον σώζουν γιατι απο βοήθεια 0 , δεν μπορω να βλεπω παιχτες να περπατανε και ειδικα οταν ειναι για επίθεση, καποια στιμη ειναι γκαρσια δεξια και ο κατσουρ στο κεντρο στα 20 μέτρα και περιμενει την πασα. δεν εκανε τιποτα για να παει κοντα να παιξουν το 1-2 η να διευκολύνει την πάσα του , μια και ο αλλος ηταν μονος. αναγκαστηκα παει πισω η μπαλα. μια φορα του μοιρασε και την έχασε.
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ , ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΥ ΑΣ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ
abaddon Αρχαιος
Το πρόβλημα στο κέντρο το έχω επισημάνει από την αρχή της σεζόν,όταν ακόμα μου λέγατε για σκατά άμυνα κλπ. κλπ.Και το αμυντικό και το επιθετικό πρόβλημα προκαλούνται από την μεσαία γραμμή.Απλά χθες εγώ είδα μια κάποια βελτίωση,λόγω ανεβάσματος απόδοσης Κατσουράνη και Σίλβα.Ελαφρώς όμως,και όπως είδαμε αυτό το ελαφρώς αρκούσε για να πετάξουμε 4 τεμάχια.Που να βελτιωθούμε και βαρέως.Χρειαζόμαστε στη θέση του Καραγκούνη τον ΚΑΛΟ Νίνη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Ξύπνα μικρέ.
makedon72 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010 Ηλικία : 52 Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΕΝΑ ΣΚΟΡ ΔΙΑΜΟΡΦΏΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 20 ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ 1-0 , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 6 ΦΑΣΕΙΣ 4 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΤΙ!
ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... Θ ΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!
ΜΙΝΟ13 ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.... , ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΣΕ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.... ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!
ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.....ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΙΕΓΓΙ Ο ΚΑΡΑ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕς ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥς ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ....ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ ΦΕΤΟΣ....(και αυτο αποτελει για μενα γριφο αν θα μπορεσει να τους το περασει ο Νομπλιας...ειναι τα σκαμπανεβασματα που εχει η ομαδα...γιατι εξω εγω ....οταν ηρθα μου εγγυήθηκαν βασικος κοκ)ΕΛΛΕΙΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΛΙ.....Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.........Ο Λετο εχει δυστυχώς τιμωρηθει απο τους συμπαικτες του και δε του δινουν βοηθειες γιατι μια δυο τρεις ....100 φορες πανε κοντα του και αυτος παει στο κορνερ...αυτο πρεπει να αλλαξει απο τον προπονητη...θυμαστε την αποδοση του επι 10γατε????αυτο το Λετο χρειαζομαστε και οχι αυτον που βλεπουμε τωρα που εκνευριζει ολο το κοσμο και τον εαυτο του...(διαμαρτυρία συνεχεια).....Σισε ...εχει γινει απαιτητικός και φωναζει στους συμπαικτες του...μεσα στο παιχνιδι αυτο ειναι και καλο και κακο...αλλα οι ελληνες εχουν αρχισει να τα παιρνουν μαζι του....μια τη θελει μπροστα μια πισω μια ποιο ψηλα κοκ...απο τα νευρα του εχει χασει κλασικες ευκαιριες φετος ειδικα με Νιονιο και εργοτελη....αυτο ΑΓΧΩΝΕΙ την ομαδα στα τελειωματα.....και δημιουργεί λαθη στα χαφ...οπως του Σιμαο που εψαξε νατον βρει με τους Δανους και χασαμε τη μπαλα στο κεντρο και μετα εκανε την εξοδο ο Αλεξης ο οποιος ειναι χαλια ψυχολογικά (μαλλον επηρεασμενος απο τα καλοκαιρινα διοικητικα....ως οπαδος του Πατερα).......
ΥΣ.η ομαδα θελει στοχους ρολαρισμα τρεξιματα και να γινει ομαδα....
ΣΟΡΡΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ.....ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ....
ΒΑΓΓΟ.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ....ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ....ΣΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την g3thanasis στις Δευ 04 Οκτ 2010, 20:40, 2 φορές συνολικά
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
Ολη η δουλεια ειναι στο κεντρο. Χτες λιγο ανεβασμενη αποδοση ειχε ο Σιλβα και ενωσε αρμονικα τις γραμμες και η ομαδα συμπεριφερθηκε οπως επρεπε και επιθετικα αλλα και αμυντικα. Αφου με αυτον να κανει τουλαχιστον τα βασικα, ανεβαινουν και οι υπολοιποι. Ο Νιοπλιας καλως η κακως στηριζει ολη την ομαδα πανω του...οποτε μετα τη διακοπη και τις ανασες που θα παρει...αν δουμε κατι που να πλησιαζει στον περσυνο Σιλβα, τοτε μη φοβαστε τιποτα. Τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες που θα λυθουν με περισσοτερη δουλεια και φυσικα ηρεμια που φερνουν οι νικες
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
Ολη η δουλεια ειναι στο κεντρο. Χτες λιγο ανεβασμενη αποδοση ειχε ο Σιλβα και ενωσε αρμονικα τις γραμμες και η ομαδα συμπεριφερθηκε οπως επρεπε και επιθετικα αλλα και αμυντικα. Αφου με αυτον να κανει τουλαχιστον τα βασικα, ανεβαινουν και οι υπολοιποι. Ο Νιοπλιας καλως η κακως στηριζει ολη την ομαδα πανω του...οποτε μετα τη διακοπη και τις ανασες που θα παρει...αν δουμε κατι που να πλησιαζει στον περσυνο Σιλβα, τοτε μη φοβαστε τιποτα. Τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες που θα λυθουν με περισσοτερη δουλεια και φυσικα ηρεμια που φερνουν οι νικες
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΙΛΒΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ... ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ..... Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ??
ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΔΑ 4 ΓΚΟΛ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ....
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΙΣΕ-ΣΙΛΒΑ-ΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!!!! ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ... Ο ΜΑΡΙΝΟΣ Π.Χ. ΕΧΘΕΣ ΕΡΤΕΧΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Σισε ...εχει γινει απαιτητηκος και φωναζει στους συμπαικτες του...μεσα στο παιχνιδι αυτο ειναι και καλο και κακο...αλλα οι ελληνες εχουν αρχισει να τα παιρνουν μαζι του....μια τη θελει μπροστα μια πισω μια ποιο ψηλα κοκ...απο τα νετρα του εχει χασει κλασικες ευκαιριες φετος ειδικα με Νιονιο και εργοτελη....αυτο ανχωνει την ομαδα στα τελειωματα.....και δημιουργει λαθη στα χαφ...οπως του Σιμαου που εψαξε νατον βρει με τους Δανους και χασαμε τη μπαλα στο κεντρο και μετα εκανε την εξοδο ο Αλεξης ο οποιοσ ειναι χαλια ψηχολογικα (μαλλον επηρεασμενος απο τα καλοκαιρινα διοικητικα....ως οπαδος του Πατερα).......
ΥΣ.η ομαδα θελει στοχους ρολαρισμα τρεξιματα και να γινει ομαδα.....
Όσον αφορά αυτό που λες με το Σισέ, Θανάση, έχει εξήγηση και την έμαθα προχτές! Στα επίσημα του ΟΑΚΑ που πήγε ένας πολύ φίλος μου με Κοπεγχάγη συζητήθηκε αρκετά, όπως και διάφορα άλλα. Το θέμα, εν ολίγεις, είναι ότι ο Σισέ τα έχει πάρει κρανίο με την Ελληνική κλίκα (και πρωτίστως με τον αρχηγό της, τον Κατσουράνη). Λέγανε, μάλιστα, ότι αν δεν αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, είναι θέμα χρόνου να πλακώσει στις μπουνιές τον Κωστάκη, γιατί αυτός θέλει να κάνει κουμάντο και προσπαθεί εδώ και καιρό να φάει τον Μπουμ από την 11άδα!
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
Κεντρο-κεντρο-κεντρο..Οτι εκτος απο το 1-0 με τον Αρη σε ολα τα υπολοιπα ματς η αμυνα χαριζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα γκολ δεν ειδα καποιον να το αναφερει..Ιδιαιτερη εντομεταξυ εντυπωση μου προκαλει οτι στα προηγουμενα 10+ποστ ειστε ολοι ευχαριστημενοι απο τον Μπουμσονγκ για καποιον λογο ..
Ηταν γνωστο το να υπαρχουν Ελληνες παικτες της ομαδας που ειναι μονιμα πηγη των προβληματων μας,ειναι παθηση δεκαετιων για την πρασινη εξεδρα αυτο,ολοι το ξερουμε..Αλλα αυτο που καπιοι εχουν το αλανθαστο του παπα ειναι καινουργιο κολπο.
Δεν θα με πεισει κανεις λοιπον οτι για τα παιδικα λαθη της αμυνας μας φταιει οτι ο Σιλβα κανει λιγοτερα απο 11 χιλιομετρα το ματς,οτι ο Καραγκουνης γερασε και οτι ο κατσουρανης,ε,ειναι ο κατσουρανης ....
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
Σισε ...εχει γινει απαιτητηκος και φωναζει στους συμπαικτες του...μεσα στο παιχνιδι αυτο ειναι και καλο και κακο...αλλα οι ελληνες εχουν αρχισει να τα παιρνουν μαζι του....μια τη θελει μπροστα μια πισω μια ποιο ψηλα κοκ...απο τα νετρα του εχει χασει κλασικες ευκαιριες φετος ειδικα με Νιονιο και εργοτελη....αυτο ανχωνει την ομαδα στα τελειωματα.....και δημιουργει λαθη στα χαφ...οπως του Σιμαου που εψαξε νατον βρει με τους Δανους και χασαμε τη μπαλα στο κεντρο και μετα εκανε την εξοδο ο Αλεξης ο οποιοσ ειναι χαλια ψηχολογικα (μαλλον επηρεασμενος απο τα καλοκαιρινα διοικητικα....ως οπαδος του Πατερα).......
ΥΣ.η ομαδα θελει στοχους ρολαρισμα τρεξιματα και να γινει ομαδα.....
Όσον αφορά αυτό που λες με το Σισέ, Θανάση, έχει εξήγηση και την έμαθα προχτές! Στα επίσημα του ΟΑΚΑ που πήγε ένας πολύ φίλος μου με Κοπεγχάγη συζητήθηκε αρκετά, όπως και διάφορα άλλα. Το θέμα, εν ολίγεις, είναι ότι ο Σισέ τα έχει πάρει κρανίο με την Ελληνική κλίκα (και πρωτίστως με τον αρχηγό της, τον Κατσουράνη). Λέγανε, μάλιστα, ότι αν δεν αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, είναι θέμα χρόνου να πλακώσει στις μπουνιές τον Κωστάκη, γιατί αυτός θέλει να κάνει κουμάντο και προσπαθεί εδώ και καιρό να φάει τον Μπουμ από την 11άδα!
Εμενα παλι ο νονος της αδερφης του ξαδερφου μου που ηταν στα δημοσιογραφηκα μου ειχε πει απο περυσι(γιατι τα κολπα του Σισσε ειναι απο περυσι,ΠΑΝΤΑ οταν δεν του πηγενε ματς εκανε αυτα τα παραλογα)οτι ειναι τσαντησμενος με τους ελληνες επειδη δεν του καθεται η πιτσιρικα στην διπλανη βιλλα ...
abaddon Αρχαιος
Ούτε εμένα θα με πείσεις Αντώνη πως το πρόβλημα δεν είναι το κέντρο.Άποψή μου και την στηρίζω μέχρι τέλους.Και για να αναφέρει το γεγονός στα δημοσιογραφικά ο Βαγγέλης,κάπου το στηρίζει.Τώρα ο νονός της αδερφής του ξαδέρφου σου δεν ξέρω που στηρίζεται σχετικά με την πιτσιρίκα.
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Αντώνη, απλά να σου πω ότι το φιλαράκι είναι 45 χρονών (όχι κανένα πιτσιρίκι να λέει μαλάκίες δεξιά και αριστερά) και του το είπε άνθρωπος μέσα από τη διοίκηση (ονόματα μη ρωτάτε)!