Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
Θέμα: «Χάρη, ετοιμάσου» Τετ 13 Οκτ 2010, 20:56
Τετ α τετ του Νίκου Νιόπλια με τον Χάρη Μαυρία και μήνυμα ετοιμότητας ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά, θα βρίσκεται στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Χάρης Μαυρίας. Οι απουσίες του Σίντνεϊ Γκοβού, αλλά και του Σεμπάστιαν Λέτο ανάγκασαν τον Νίκο Νιόπλια να εξετάσει τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στη διάθεσή του για τη συγκεκριμένη θέση και μία από αυτές ήταν ο 16χρονος μέσος, ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Μάλιστα, στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε τετ α τετ μαζί του, προκειμένου να τον προετοιμάσει ψυχολογικά. Του ζήτησε να είναι έτοιμος για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής, καθώς θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του με την επαγγελματική ομάδα.
Παράλληλα, ο Νίκος Νιόπλιας τα είπε και με τον Σωτήρη Νίνη, θέλοντας να ενημερωθεί απο πρώτο χέρι για την κατάστασή του. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του είπε πως είναι καλύτερα και πως θα κάνει ό,τι περνάει απο το χέρι του, προκειμένου να καταφέρει να προλάβει το ματς με τη Ρούμπιν Καζάν την Τετάρτη.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να μιλήσει στους παίκτες... Αρκέστηκε στο να δώσει συγχαρητήρια στους διεθνείς και να τους τονίσει: «Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε, καθώς έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».
Συντάκτης: Νικόλας Βασιλαράς, Νίκος Ρόλλας
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
Κατι μου λεει πως ΑΝ παιξει ο μικρος, θα ειναι για κανενα 10λεπτο στο τελος και αναλογως το αποτελεσμα μεχρι τοτε...δεν τον εχω ικανο τον Νιοπλια να κανει εκπληξεις με πιτσιρικαδες...επισης κατι μου λεει πως ο Νιοπλιας θα στηριχτει στους...παλιουρες ξανα για να του παρουν το παιχνιδι με καμια ατομικη ενεργεια...δηλαδη βλεπω να παιζουμε με: Τζορβα-Βυντρα-Μπουμ-Καντε (Σαριεγγι)-Σπυρο-Σιλβα-Σιμαο-Κατσουρ-Γκαρσια-Καρα-Σισε
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Νομιζω οτι ο Λινο ειναι καλη περιπτωση για να παιξει τον Μαυρια,δεν ειναι σκληρος αμυντικος και ουτε τρομερα δυναμικος..Μονο και μονο για την υστεροφημια του ο Νιοπλιας πρεπει να ξεκινησει τον Μαυρια να γουσταρουμε..
Ειναι λιγο λυπηρο ομως να πρεπει να λειπουν 3 παικτες για να δει τον παγκο ο μικρος..
thanasis_ Λεουρας
Μπορει τοτε να ειχαμε τραυματισμους αλλα ειχαμε και Μουνιοθ στον παγκο, που ακομη ηταν εκτος Ελληνικης πραγματικοτητας και ετσι πηρε το ρισκο με τον Νινη, το οποιο του βγηκε κιολας. Ο Νιοπλιας δεν νομιζω να ειναι διατεθημενος να παρει αναλογο ρισκο. Αντωνη, νομιζω ο Λινο ειναι τραυματιας ακομη.
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Κατι μου λεει πως ΑΝ παιξει ο μικρος, θα ειναι για κανενα 10λεπτο στο τελος και αναλογως το αποτελεσμα μεχρι τοτε...δεν τον εχω ικανο τον Νιοπλια να κανει εκπληξεις με πιτσιρικαδες...επισης κατι μου λεει πως ο Νιοπλιας θα στηριχτει στους...παλιουρες ξανα για να του παρουν το παιχνιδι με καμια ατομικη ενεργεια...δηλαδη βλεπω να παιζουμε με: Τζορβα-Βυντρα-Μπουμ-Καντε (Σαριεγγι)-Σπυρο-Σιλβα-Σιμαο-Κατσουρ-Γκαρσια-Καρα-Σισε
Θανάση, δεδομένων των απουσιών δεν είναι κακή αυτή η ενδεκάδα. Δεν νομίζεις??
thanasis_ Λεουρας
Και ομως Γιαννη...αν υπολογισουμε τα γεματα 90λεπτα τον Καρα και Κατσουρ με την Εθνικη θα προτιμουσα να μπει ο Μαυριας η ο Μαρινος δεξια και να μεινει ο Καρα η ο Κατσουρ στον παγκο. Βασικα μακαρι να γινοταν να μεινουν και οι 2 παγκο...αλλα δεν εχουμε κανεναν αλλο μεσο με επιθετικες δυνατοτητες (τον λαζαρο δεν τον υπολογιζω καν)...εκτος και αν παμε για φουλ του ρισκου και παει ο Μαυριας αριστερα, ο Γκαρσια πισω απο Σισε και ο Μαρινος δεξια...με Σιμαο και Σιλβα αμυντικα χαφ.
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
Μπορει τοτε να ειχαμε τραυματισμους αλλα ειχαμε και Μουνιοθ στον παγκο, που ακομη ηταν εκτος Ελληνικης πραγματικοτητας και ετσι πηρε το ρισκο με τον Νινη, το οποιο του βγηκε κιολας. Ο Νιοπλιας δεν νομιζω να ειναι διατεθημενος να παρει αναλογο ρισκο. Αντωνη, νομιζω ο Λινο ειναι τραυματιας ακομη.
Σωστος,εχει αυτον με το περιεργο ονομα εκει τον οποιο ουτε καν εχω δει να πω την αληθεια..
«Χάρη, ετοιμάσου»
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης